Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 23:56:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебета 2016г. 3-та част
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
50
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част (Прочетена 249487 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Очаквани бебета 2016г. 3-та част
«
Отговор #540 -:
април 06, 2016, 13:41:00 »
Какво разбирате под прилично? И в София ли са зле? Аз мислех, че в провинцията е зле, а то там, май по-
Активен
always_and_forever
«
Отговор #541 -:
април 06, 2016, 13:53:21 »
Не мога да ви изчета, много сте активни днес.
Отчет от мен...
Ходих за болничния и доста си почаках, защото днес явно всички се бяха наговорили да се редят там. Дадох си резултатите от изследванията и се разбрахме утре сутринта да занеса отново стерилна урина. Казаха ми, че най-вероятно не е била много стерилна старата и може да е заради това такъв резултатът. Ще го видим това. За хемоглобина, естествено, ми казаха да пия Малтофер. Дадоха ми и две хапченца, но аз не се престраших да пия сутринта, защото ме беше страх да не ми стане лошо и да повърна. Ще го започна от довечера. Прегледаха ме на ехограф, но не успях да видя бебчо, защото не ми го показаха, тъй като явно бързаха заради многото хора. Успях само да попитам горе долу как върви. Не ми каза точни размери, но засега върви големичък с около 3 седмици някъде. За първи път правихме и запис на тоновете.
Беше доста активен.
Надявам се другите резултати да са по-добри.
Хайде, да се покажа и аз. Снимката е от неделя - 24 +5 г.с.
Панди
, благодаря за лекциите.
Марта
, радвам се за хубавите новини. Вярвай, че всичко ще е наред.
Машка
, щом се налага, ще почиваш. Сега ти е паднало, важното е всичко да е наред.
Роси
, почивай си и ти и се наслаждавай на малкото оставащо време до срещата с госпожицата.
Лоли
, честити розови гащички.
Alisa85
, всичко ще е наред, не се шашках.
Почива си бебчето.
Katespa
, добре дошла в клуба на свекървите.
Страхотно ти е коремчето.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #542 -:
април 06, 2016, 13:56:19 »
Миме,
какво хубаво голямо коремче
Много си сладка
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #543 -:
април 06, 2016, 14:07:50 »
Така днес е ден за снимки явно ето ме и мен точно в 20 г.с.
P.S. Не обръщайт внимание на стъклото, никога не остава чисто, сега броя дали ще устиска някой друг час.
IMG_20160406_103607_378_.jpg
(26.38 KB, 231x448 - видяно 143 пъти.)
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #544 -:
април 06, 2016, 14:10:39 »
Понеже не знам дали ще мога да ги събера, ето и другите двама.
Миме,
супер е коремчето.
Кате и тоето, знаех с, че каката ви е познала.Нормално да е по-голям, мъж е .Въпреки, че на мен все ми казваха, че младежът е по -голям а той излезе по-малък.
IMG_20160406_102511_.jpg
(40.74 KB, 336x353 - видяно 2422 пъти.)
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #545 -:
април 06, 2016, 14:11:32 »
и последно, наистина незнам как да ги направя за да не са така постовете.
IMG_20160406_104546_.jpg
(43.16 KB, 336x448 - видяно 146 пъти.)
Активен
Feribotka
«
Отговор #546 -:
април 06, 2016, 14:20:21 »
Такаааа
Току що се върнахме от Тина Киркова, умряхме по тия жеги, ама айде да се разпишем и там
Първо обаче ще ви напиша за Шейново, защото миналата седмица не писах, понеже исках да имам база за сравнение
Шейново:
Тоя дето ни развежда, един млад лекар, супер шматка, много сладкодумен, всичко ни обясни като за малоумни. Много ми хареса болницата, всичко е чисто и миришеше на хубаво, бебетата почти не ги чухме да плачат, а ни вкараха и в неонатологичното, където ги бяха приготвили да ги изписват. Мнооооого яки
в еднакви пижамки, с еднакви одеалца завити, едните бяха с розови, другите със сини етикети и гривнички
Всички акушерки/лекари и персоналът бяха много усмихнати и любезни дано да не е било само за деня на отворените врати.
После ни показаха родилна зала, там столът, какво се прави, къде е таткото ако иска да присъства.
Бебетата ги носят на 2-3 часа горе долу за около половин-един час. Ако искаш след раждането и ако всичко е наред можеш да заявиш, че искаш да прекара известно време при теб.
Стаите са 2-6 (6 бая множко ми се вижда) като няма как да си платиш за да си примерно в двойна стая
може само за единична вип стая - 70 лв. Общо взето са ми повече от добри впечатленията, и условията много ми харесаха, единствен минус намирам общият санитарен възел - няма отделни към стаите. Но иначе всичко беше ново и чисто и определено ми вдъхнаха доверие
Ако се сетите нещо, което съм пропуснала, питайте, тамън и аз да си припомня
Активен
Feribotka
«
Отговор #547 -:
април 06, 2016, 14:30:49 »
Тина Киркова (1 АГ Света София)
Такаааа както казах, ходихме сега баш по жегите и ни се стори лееееееко на майната си. Боби леко се изнерви, че закъсняваме много за работа...ама какво да направя
Малко не сме очаровани, още с влизането на входа се бяха размазали няколко представители на един недолюбван от нас етнос и на него лошо му стана, даже ми викаше, че няма смисъл да влизаме
Родилните зали не са самостоятелни (за разлика от Шейново) а по 2. Ако искаш самостоятелна се плаща допълнително. Леглата хич не ми се сториха удобни, особено в безплатните стаи са ужасни (от тези старите с кожените матраци) по 4 легла една до друга. Хубавото е, че има санитарни възли до всeки 2 стаи
а не както е в Шейново и другото хубаво е, че бебетата са постоянно при майките, а не както в Шейново на 2 часа да ги носят.
Легълцата на бебетата са едни рекламни на Памперс, по не ми харесаха от тези в Шейново и всички бебета бяха облечени различно.
Уж правен ремонт, пък стаите не бяха кой знае колко очарователни единствено апартаментът ми хареса
но той е 150 лв на вечер, и вече ако искаш можеш да си платиш за самостоятелна или двойна стая, но и те не бяха нищо специално. Не ни показаха неонатологията (която аз много исках да видя), показаха ни тая стаята с ваната за водно раждане (самостоятелна), но от нея не съм се интересувала особено много, защото хич не ми изглежда ОК (знам, че е точно обратното)
Боби се отегчи бая, то един час и повече обиколка, и там като видя всички зали и чу какво се случва беше леко пребледнял...
Та с две думи май заега клоним към Шейново...лошото е обаче, че за там нямам препоръка за лекари, за разлика от Тина Киркова, МД и Окръжна, но с питане и до Цариград се стига
Марта
, сега се сетих, че забравих да питам за твоя въпрос...извинявай
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #548 -:
април 06, 2016, 14:33:14 »
always
, много хубаво коремче
marta
, много се сладки
Фери
, много полезна информация, благодаря
Цитат на: fanimira в април 06, 2016, 13:41:00
Какво разбирате под прилично? И в София ли са зле? Аз мислех, че в провинцията е зле, а то там, май по-
Като цяло в държавните болници, ако нямаш познат или не си избрал екип предварително, не може да разчиташ на приятно отношението, всичко е до късмет и до човек. Нямам представа как е в държавните болници извън София, едва ли е по-различно. Разбира се, не бива да подценяваме качествата на лекаря, заради отношението му. В МД, въпреки всичко, неонатологията е най-добра и имат специалисти за проблемите, които биха могли да възникнат по време на раждане и след това.
Написах и последните ми преживявания в МД преди 2 месеца, но ги изтрих. По-добре да имаме положителна нагласа
«
Последна редакция: април 06, 2016, 14:37:28 от ma6ka_
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #549 -:
април 06, 2016, 14:41:08 »
Последен пост пиша за цените и спирам да досаждам:
Шейново/ Тина Киркова:
Избор на екип: 800/900
Самостоятелна стая: 70/75 (в Тина Киркова двойна - 45, апартамент 150)
Присъствие на бащата: 250/200 (в Тина Киркова ако се избере самостоятелна зала за раждане се плаща 200 лв, а бащата ако иска присъства безплатно)
Индивидуален акушерски пост: 200/300
Много ама много са ви хубави коремчетата на всички
Миме
, много голяма ми се вижда твоята пупа, мойта госпожица явно е от по-фините
Кейт
, мисля, че не ти е чаааак толкова голямо коремчето
Марта
, пу-пу много сте хубави всичките, малкият с тези къдрици
Майчин дом Боби не ще и да чуе...ама ще видя дали няма да го навия да отидем поне да видим, а Окръжна нямат ден на Отворените врати, ще се опитаме да ни вкара кумът (той там работи).
Машка
, интересно ми е за МД, моля да споделиш, ако искаш и на лични
Целувки, ако ми остане време по-късно мога да ви пусна още една лекция
Активен
Katespa
Ентусиаст
«
Отговор #550 -:
април 06, 2016, 14:46:45 »
@}->--благодаря ви само тук може да ме успокоите .Хубав ден на всички
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #551 -:
април 06, 2016, 15:13:25 »
Извинявам се, че се включвам така, но не мога да не предупредя, че етърва ми ражда наскоро в Шейново и отношението при самото раждане, престоя и изписването по мое мнение беше безобразно (и за съжаление не е единичен случай).
В Тина Киркова са зле условията, но от две приятелки знам, че пък отношението е много добро, стимулира се и това да се кърми (което в Шейново не се случи изобщо).
Ако някой има интерес да ми пише на лични
Активен
rosit@
«
Отговор #552 -:
април 06, 2016, 15:51:19 »
Цитат на: Marri в април 06, 2016, 13:05:22
Не е само до жегите, пожарът е вътре в теб.
Мари,това си е неоспорим факт,но като прибравим и жегата навън ставааа...голямо мазало.Наистина не помня с предишната бременност да е било такова положението.Или съм слабо паметлива или е от изминалите години.
Много хубави тумбачета показвате,но все повече ме отказвате да се показвам.То бива,бива ама толкова да сте финни и хубавки. пу-пу
Активен
always_and_forever
«
Отговор #553 -:
април 06, 2016, 17:18:00 »
Благодаря ви!
Фери
, ами порасна сякаш изведнъж. Оная вечер излизам от банята, махам хавлията и Влади ме поглежда
. Все едно не ме е виждал няколко седмици, така реагира. Вика ми, че някак бързо се е променил и пораснал. Особено сега към края на 5-ия, началото на 6-ия месец. Скочи да го целува...
На мен си ми харесва...
Ще го видим по-натам.
Нали е госпожица, как няма да е фина твоята принцеса.
Марта
, а какво спортно коремче имаш ти.
Двете дребосъчета са много сладки.
Фери
, много полезна информация. Де да можех и аз да все възползвам.
Всеки път като прочета за Шейново се сещам, че трябва да гледам поредицата на Такъв е живота...и все забравям.
Монетата винаги има две страни и както се казва едното винаги е за сметка на друго.
Роси
, ще се видим и ние как ще сме в 9-ия месец. Аз си се представям като тюлен, например.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #554 -:
април 06, 2016, 17:34:54 »
Ами така като гледам цените, в "частната" болница не излиза по-скъпо.
Пу, не съм се минала, успокоих се
Значи за Тина Киркова правилно съм имала вътрешно усещане, че няма да ти хареса, Хрис.
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...