Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:08:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 121   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от СОФИЯ  (Прочетена 394608 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #630 -: май 31, 2007, 10:10:11 »

cray за голямо мое съжаление - току що моя приятелка ни покани на рожден ден в събота (днес и е рожденния ден)
  sad sad sad sad
съжалявам, че няма да мога да дойда
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #631 -: май 31, 2007, 10:21:11 »

Еее, Иве, не се притеснявай - другия път ще дойдеш!!! good

Така, аз да повторя списъка и часа и мястото на срещата:

Ето списъка: maria_lakova + половинката й Орлин, аз-Bulechka_TS + половинката й Денис, Harmonia, Seny, Smurfieta + половинка, Ита, Miri + половинката й Крис, MALENA, BaBy + половинка?, Diavolinkata, Nicky и Oizo_Zoizo + половинка - общо 16-17 за сега yahoo

Срещите:
Среща първа: В 17.30ч. близо до Ритуакна зала Триадица, за да поздравим Yana_Bah за сватбата й! CHEERS
Среща втора за всикчииии yahooblush В 18.30 - 19.00ч. в "Кривото" на ул. "6-ти септември", резервацията е на името на Йоанна Накова! Dance
« Последна редакция: май 31, 2007, 11:30:52 от Bulechka_TS » Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #632 -: май 31, 2007, 10:32:14 »

Bulechka_TS , аз ще дойда с Крис- половинката.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #633 -: май 31, 2007, 10:38:31 »

Bulechka_TS , аз ще дойда с Крис- половинката.

Готово, добавен е и Крис!!! good

Ехаааа, станахме доста хора!! yahoo Повече сме от варненци!!! laugh yahoo tease yahoo good
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #634 -: май 31, 2007, 10:40:05 »

Ох да !  DANCE Bravo yahoo laugh
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #635 -: май 31, 2007, 10:40:28 »

Ехаааа, станахме доста хора!! yahoo Повече сме от варненци!!! laugh yahoo tease yahoo good
И аз много се радвам, че сме толкова много, дано всички да дойдат  yahoo yahoo yahoo
Ще бъде много интересно и забавно, само пак да напомня за фотоапарат, защото аз нямам  pardon
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #636 -: май 31, 2007, 10:40:49 »

Ами по-добре се организирахеме, всъщност !!!! tease
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #637 -: май 31, 2007, 10:41:15 »

Аз ще взема фотоапарат.
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #638 -: май 31, 2007, 10:42:14 »

Аз ще взема фотоапарат.
yahoo yahoo yahoo само не забравяй да му заредиш батериите, че миналия път имахме такъв случай  laugh laugh laugh
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #639 -: май 31, 2007, 10:47:30 »

Аз ще взема фотоапарат.
yahoo yahoo yahoo само не забравяй да му заредиш батериите, че миналия път имахме такъв случай  laugh laugh laugh

Ооо, да, така си беше, но пак имеме снимки от срещата (на които аз и Мария "спим" laugh ) А аз да не забравя да заредя батерията на камерата, че тогава ... направо ще съм си за beating!!! laugh laugh laugh
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #640 -: май 31, 2007, 10:49:56 »

Ооо, да, така си беше, но пак имеме снимки от срещата (на които аз и Мария "спим" laugh ) А аз да не забравя да заредя батерията на камерата, че тогава ... направо ще съм си за beating!!! laugh laugh laugh
Недей така Танче, не за бой, ами ще те върнем да я зареждаш и ние ще те чакаме, да знаеш  blum tease blum tease
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #641 -: май 31, 2007, 10:51:43 »

Няма страшно ще заредя и двата комплекта батерии, така ще имаме резервни. Все пак, когато се снима със светкавица, по-бързо се изхабяват батериите
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #642 -: май 31, 2007, 10:55:02 »

Недей така Танче, не за бой, ами ще те върнем да я зареждаш и ние ще те чакаме, да знаеш  blum tease blum tease

Аааа, ще взема аз и зарядното за всеки случай!!! good

Няма страшно ще заредя и двата комплекта батерии, така ще имаме резервни. Все пак, когато се снима със светкавица, по-бързо се изхабяват батериите

Bravo Bravo Bravo Miri, само така, да няма нищо пропуснато, че после да има на какво много да се laugh laugh laugh laugh laugh
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #643 -: май 31, 2007, 11:09:27 »

Значи, опитвам се да изровя повечи инфо за всяка от вас и ровя като побъркана от вчера по лични галерии и албуми, за да съм подготвена, да знам всяка от вас как изглежда, за де гледам като теле и да питам всеки поотделно кой е и как му е ника  blush  blush  blush и т.н., и т.н. И значи, просто много съм недоволна от подготовката си huhhuh.gif! Половината нямате лични снимки в галериите, другите не мога да им открия сватбите, абе направо ще ви бия лично като ви видя всичките!!!!!!!!! laugh laugh laugh
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #644 -: май 31, 2007, 11:11:34 »

Значи, опитвам се да изровя повечи инфо за всяка от вас и ровя като побъркана от вчера по лични галерии и албуми, за да съм подготвена, да знам всяка от вас как изглежда, за де гледам като теле и да питам всеки поотделно кой е и как му е ника  blush  blush  blush и т.н., и т.н. И значи, просто много съм недоволна от подготовката си huhhuh.gif! Половината нямате лични снимки в галериите, другите не мога да им открия сватбите, абе направо ще ви бия лично като ви видя всичките!!!!!!!!! laugh laugh laugh

Ааааа,не такаааа! blum Аз като отидох на първата ни среща, първия човек, който видях беше Мария - погледнахме се и се познахме, накак от самосебе си!!! така, че не се рови, а остави нещата така - по-интересно ще е!!! good Wink
Активен
Страници: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 121   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: