Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 10:30:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебчета - 2016 г.  (Прочетена 167697 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: декември 08, 2015, 08:19:52 »

Фери, честито за прекрасната новина. heart
Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на финала. smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: декември 08, 2015, 08:55:29 »

Ех, един да не влезе в темичката ви и хоп - увеличили сте се!  girl_wink
Честито, Фери! Живи и здрави и ти, и бебчето, и цялото семейство! Казахте ли на роднините вече?
Роси, и аз бях като теб! Даже 1-вата седмица след като се роди малкия имах чувството, че не го гледам както трябва  good ще свикнеш бързо! Виж Мая как добре се справя с батко+малка бебка!  give_rose
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: декември 08, 2015, 09:08:37 »

Фери, ти беше писала, че скоро си ходила на преглед за цитонамаска и тн... Тогава видяхте ли нещо или после се усъмнихте, че има бебо smile И на мен ми е интересно за роднините. Кефи ме също, че не те притеснява да казваш, че си бременна.. Има много суеверни хора, но според мен, ако не вярваш в такива неща, дори някой да не ти мисли доброто, нищо няма да се случи  heart heart kiss2
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: декември 08, 2015, 09:13:05 »

good точно така, Тони!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #184 -: декември 08, 2015, 09:20:39 »

Не, Тони, тогава нямаше нищо smile Откриха ми липса на мелчни киселини (направиха ми и микробиология), и докато се лекувахме е станало хаха smile Бтв не съм сигурна, но мисля, че точно поради тези липсващи киселини досега не е станало, защото правим опити от юли  pardon Ми какво да се притеснявам...каквото трябва ще стане, дано да е само хубаво  smile Това са хубави неща, повечето хора се радват и ни мислят само доброто, така че нямам задръжки да разпространявам Wink На роднините - тати още не знае, че не е в Бг и не мога да го хвана по вайбър-а, ама тази седмица трябва да се прибира...той бепе най-мераклия за внуче + това мисля на него да го кръстя, така че съм сигурна, че ще се пръсне от кеф  blum Мама знаеше още като не ми дойде цикъла, много се е развълнувала, бъдещият вуйчо (брат ми) снощи му трепереше гласът като се чухме...баба трябваше да пие хапче да си успокои сърцето от вълнение и така smile На роднините на тати още няма да казвам, че те малко злобеят на моменти, пък и братовчедка ми като забременя даже не благоволи да ми каже...майка ѝ ми сподели, въпреки, че сме израстнали заедно и сме като сестри...все тая  pardon От страната на Боби сме казали само на леля му,и тя вече в трепетно очакване за първото внуче и така...

Боби като видя двете черти чак  не му се варвяше...трябваше да му кажа татенце, за да се усети, обиколи три пъти къщата (буквално, в 7:30 сутринта, в студа)...съвсем пощуря, изровил е всички форуми, статии, какво трябва и не трябва да ям...следи ме стриктно, нищо не ми дава да пипна и само ми се лепи на корема, а той си е все така никакъв  blush После го удари малко на драма как най-после ще си има негово семейство, детската му мечта и така  pardon Отплеснах се, извинявам се  blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 08, 2015, 09:37:48 »

Offtopic Толкова ми е хубаво като чета това за Боби.. Много ми е любим.. Прилича ми на детенце като го гледам по снимките.. Голямо умиление буди, може би и защото от части знам историята му.. Радвам се, че всичко се развива добре..
Активен
Feribotka

« Отговор #186 -: декември 08, 2015, 09:44:42 »

Offtopic Ако искате ще ви я разкажа, просто гледам да не натоварвам много, много с драми smile

Иначе той си  е едно голямо дете...сигурно чак сега ще му дойде акълът  blum Вика ми...ако е момче трябва ли да си деля количките с него хахахаах  pardon
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: декември 08, 2015, 11:52:48 »

Момичета, престрашавам се да споделя с вас нашето семейно щастие - ще си имаме бебе. heart
Едва се сдържах до сега да си мълча, но колкото и да съм суеверна реших да пиша.
Вчера ми беше втория преглед и съм малко по-спокойна. Има си сърдечна дейност нашата малка шушулка. heart
От днес съм в 8-ма г.с. Предполагаемият термин е 21 юли. heart
Имаше вероятност и за близнаци, но вчера след дълго оглеждане се видя само едничко. smile
 Колкото очаквано, толкова и неочаквано бързо се случиха нещата при нас. Трябваше ми време, за да осъзная какво става. Влади не е на себе си от щастие. И преди не позволяваше косъм да падне от главата ми, но сега е по зле.
Гледа ме все едно аз съм бебето. Не ми дава да правя почти нищо, макар да присъстваше, когато гинеколога каза, че не съм болна, а бременна. blush
Много е сладък, когато всяка сутрин ми целува корема и едва ме докосва, за да не ме нарани.heart
Иначе, засега съм добре. Спи ми се много и вечер заспивам рано. Постоянно съм гладна и мисля за ядене. Гледам да се храня по-здравословно. Пия фолиева киселина и витамини за бременни.
Надяваме се само всичко да се развива нормално и да си имаме здраво бебче на финала.

Едит: Даже докато пишех ми се плачеше от щастие. cray
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: декември 08, 2015, 11:58:18 »

Честито на всички за хубавите новини..

Фери, Мими и двете ви подозирах..

Лека и без проблемна бременност ви желая  give_rose
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: декември 08, 2015, 12:02:59 »

Мимеее, толкова си сладичка.. Представим се те.. Романтичната ни бремелинка  heart heart Честито, надявам се това със суеверието да не те е засегнало.. Радвам се многоо.. Колко мнгоо бременни булкиии.. Дано ви последваме скоричко  Wink heart heart heart
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 08, 2015, 12:06:32 »

Миме честито, еххх колко хубаво, напълни се темата с хубави новини... Лека и спокойна бременност и прекрасен вързоп щастие.. Много е мило като разказвате, браво на добрите татковци  heart  
Активен
Feribotka

« Отговор #191 -: декември 08, 2015, 12:15:31 »

Мимеее разплаках се и аз докато четях  heart И ние сме така сутрин, а и по принцип и напълно си ви представям  smile Охххх много, много хубаво! Ама защо ще се страхуваш, виж и аз си казах...на мен термин не са ми казали, ама по един калкулатор сме на 27ми, така че сме заедно  danceg Супер миличка си ми  heart heart heart Много се радвам за вас  give_rose
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #192 -: декември 08, 2015, 12:18:41 »

Миме, много ти благодаря, че сподели give_rose Прекрасни емоции са това! Представям си сега колко емоционална ще бъдеш. smile
Ще ви следя с интерес, бъдещи мамчета Wink
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #193 -: декември 08, 2015, 12:18:54 »

Мимеееееееееееееееееееееееееееее...Фериииииииииии .........честито, милички!!!! Желая ви лека бременност, бъдете здрави, обичани, усмихнати и се снимайте непрекъснато, за да имаме и ние храна. Желая ви пухкави сладки шушулки накрая!!! kiss2  heart
Активен
Feribotka

« Отговор #194 -: декември 08, 2015, 12:19:48 »

Ще умрЪ от кеф!  heart
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: