Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 20:28:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Feribotka - 19.09.2015г.
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Feribotka - 19.09.2015г. (Прочетена 118284 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Сватбата на Feribotka - 19.09.2015г.
«
Отговор #195 -:
септември 20, 2015, 17:53:13 »
Благодаря ви прекрасни момичета
Включвам се много набързо само да кажа, че.всичко мина повече от прекрасно, всички много се забавлявахме, няма.дори едно.нещо, което да.не ми хареса
утре заминаваме на обиколка в Родината, но ще гледам да си събера мислите да ви.напиша подробно всичко
Целувки
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #196 -:
септември 21, 2015, 13:54:53 »
Честита сватба! Нека целият ви съвместен съпружески живот бъде също толкова прекрасен като сватбения ви ден! *INLOVE*Чакам снимчициииии
«
Последна редакция: септември 21, 2015, 13:59:07 от fanimira
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #197 -:
септември 23, 2015, 21:28:58 »
Такаааа снимки нямам, ама мога да ви кача няколко непрофесионални от ФБ
Първо разказа обаче
Ще започна първо с дните преди сватбата: продължих да бъда доста спокойна, само от време на време си поплаквах заради някакво простотии, но като цяло не си го слагах много на сърцето и добре че! Тоооооолкова се радвам, че в началото бях подпалила да си свърша всичко и още на първия ден от отпуската си бях минимизирала списъка със задачките и последните два дена ми бяха много разредени откъм ангажименти
В петък закарахме всичката украса, алкохол и каквото трябва в ресторанта и после се поглезих малко в салона, направиха ми прекрасни нокти, обсъдихме последни детайли с кумата и после се прибрах. Мама беше направила специална вечеря, ММ също дойде, хапнахме за последно като годеници и после отидохме да си репетираме танца, че го бях виждала веднъж когато го сглобихме (преди 2 дена) и се чудех дали няма много да се изложим хаха
Трябва да ви кажа, че ММ беше надминал себе си и беше измислил страшна хореография и се получи прекрасно
След това си тръгна, аз си спах блажено и сладко, и на сутринта се събудих с много ясна мисъл в главата: Браво момиче, днес се омъжваш за мъжа на мечтите ти
Само това имаше значение през целия ден
Денят на сватбата: Станах сутринта към 8 и 30,изкъпах се, закусихме на спокойствие със семейството ми и любимата ми баба, спазихме си традицията с прословутото кафе с мама (този път нямаше ред сълзи, ред сополи), след това тя отиде на фризьор, а аз зачаках моя. Дойде с около половин час закъснение, че беше преди това при кумата и добре че гримьорката се оказа гъвкава и си спазих графика, но за нея след малко. Прическата ми стана супер, издържа на всички танци, точно както я исках, даже по-добре от пробната, но малко ме съсече с цената. Понеже кумата ходи при него ми беше казала 120 пробна+официална...казах ОК, на пробната тя не ми даде да платя и не ми и каза колко е, но на официалната си ми каза 120 и аз ъъъъ нали 120 за двете, а не, не 120 ми е официалната като ходя до адрес
Е...не ми се спореше, теглих им една майна на тия 60 лв (после кумата ми каза, че е дала 60 за пробната и че повече няма да ходи при него с тия цигании), казах му, че не е професионално, но не искам да си развалям деня с подобни спорове и си го изпратих...Гримьорката - не я бях виждала, нямах пробен грим, донесе ми мигли...е справи се прекрасно! Вратът ми се беше изринал май от парфюм, всичко се заличи, миглите ми бяха прекрасни, имах ефект УАУ...никога не се бях виждала по-красива, издържа на абсолютно всичко (не плаках, противно на очакванията ми) и до 3 часа през нощта си изглеждах супер свежа...а и както казах, понеже фризьорът се забави, тя ме гримира за около половин час само и се справи повече от блестящо
Гримът струваше 60 лв + 14 лв за миглите
Фотографът - както казах, последните дни комуникацията ни не вървеше хич...с 300 зора го изнудих за снимките от предсватбената ни фотосесия и той ми се обясни, че бил по доктори тия дни, ама да не се притеснявам
Казах ОК...и в деня на сватбата ми писа съобщение, че праща жена си, защото той събирал сили до последно, но няма да успее да дойде...е тя също беше прекрасна, нямам оплаквания от нея
Давам ви линк от ФБ на снимките на годежната фотосесия...дано успеете да ги видите, че иначе не ми се качват една по една:
https://www.facebook.com/hristina.a.ilieva/media_set?set=a.10207923674035462.1405116994&type=3
Активен
Feribotka
«
Отговор #198 -:
септември 23, 2015, 21:33:36 »
Извинете ме, ама съпружеското тяло толкова сладко се е излегнал на леглото, че не мога да му устоя и отивам да го нагуша...така че ще почакате за останалата част от разказа
Гушкам ви
Активен
always_and_forever
«
Отговор #199 -:
септември 24, 2015, 09:44:40 »
Хриси
, много ви е хубава предсватбената фотосесията. Аз още във фейсбук я видях.
Много непрофесионално е постъпил фризьорът, ама ма..ната му, поне те е направил както си искала.
Когато се нагушкате с твоето момче те очакваме за останалата част от разказа. Не се бави!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #200 -:
септември 24, 2015, 11:45:09 »
Егати малоумния фризьор, моля те пусни го в черния списък
.. Поне прическата е била това, което искаш
И моята прическа беше 120лв, но поне бях предупредена
Мале, честно.. Ако ми се беше случило такова нещо с фотографа.. Щях да полудея.. Поздравления за запазеното самообладание
Активен
always_and_forever
«
Отговор #201 -:
септември 24, 2015, 11:49:53 »
И моята прическа официална + пробна беше 120 лв, макар че аз до последно не знаех колко ще е. Явно заради това не знаех малко ли е или много и честно казано в самия ден не мислех за такива неща.
Важното е, че си се чувствала прекрасно така.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #202 -:
септември 24, 2015, 11:56:56 »
При мен в деня беше 120лв... Пробата 60.. Боята преди сватбата и мини подстрижка 70лв.. За София прическа вкъщи от добър фризьор е често срещана сума 120лв, но защо ти е казал друго в началото.. Това е фрапиращото
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #203 -:
септември 24, 2015, 11:58:46 »
Според мен е добра сума за прическа вкъщи от добър фризьор. Моята в салона беше към 90 в деня, пробната беше 60, май. Важното е, че си останала доволна. Така или иначе парите са дадени, а и не са чак толкова много.
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #204 -:
септември 27, 2015, 01:25:54 »
Feribotka, честито!! Желая ви много щастие и дълги години семеен уют и обич.
Отдавна не бях влизала във форума и за съжаление съм поизостанала с темите. Но твоят разказ ми напълни душата, изчетох всичко за нула време и така се радвах на всички дреболии и красоти, които беше планирала и сътворила. Страхотна двойка сте. Браво за избора на ресторанта, да си призная изобщо не знаех, че съществува, но изглежда страхотно.
Само да ти кажа, не се ядосвай за фризьора, на мен миналата година ми излезе подобна сума, хем бях в салона, никой не е идвал при мен. И даже ми се развали при танците доста бързо. (е, попът помогна доста, как брутално ми наби короната на главата в църквата....лелее
).
Надявам се да ви предстоят много невероятни романтични моменти и прекрасни емоции занапред.
.
И, разбира се, се нареждам на опашката за снимки!
Активен
Feribotka
«
Отговор #205 -:
септември 27, 2015, 21:03:09 »
Ох милите ми
Ето затова ви обичам и нямам търпение да вляза във форума всеки ден
Извинявам се, малко ви позанемарих покрай пътуването, но сега ще ви разкажа каквото помня
Иванжелина, благодаря за хубавите думи
За прическата - просто ме поля със студена вода, иначе нямам други оплаквания, но както казах - не си го сложих много на сърцето
За фотографа, даже малко се притеснявам, защото е много приятен човек и се надявам всичко да е наред с него...иначе жена му също по принцип снима, справи се прекрасно, всички казаха, че се е разбила от снимки, на мен ми беше малко мъгла вечерта, но вярвам, че е било така
Така...написах ви за разкрасяването, по някое време дойдоха и момичетата ми, честно - добре че никой не се моташе около мен, да могат да ме доразкрасят на спокойствие, шаферките ги изпратих с една приятелка в спалнята да ги гримира, а аз продулжих да си се приготвям с желязно спокойствие
Боби трябваше да дойде в един, аз към 12:45 бях готова с всичко и вече нямах търпение да го видя
Както бях казвала - планирах да си излезем тихо и спокойно от вкъщи и не бях организирала никакви оркестри, музики и тн, НО Боби пак беше надминал себе си - към един часа (не закъсня!) се изсипаха с един автентичен родопски гайдар, който беше бевероятен! Носия, изпълнение, чист българин, просто ми напълни душата
Брат ми уж ме пазеше на вратата ама му казах да не ги мъчи много, той пък после даже им върнал парите хахахахха
Както и да е - като си видях прекрасния съпруг, просто всичко друго изгуби смисъл
Вярвам, повечето от вас ме разбират, че сърцето ми щеше да изскочи, дъхът ми спря и исках да спра момента в който го прегърнах...просто абсолютно всичко друго около мен избледня...не знам как по-ясно да ви го опиша
Позакичих който успях, останалите им дадох сами да си се кичат и тръгнахме към Врана. Добре, че си бях предвидила повече време за снимки, че естествено се замотахме докато тръгнем, но графикът не пострада изобщо
Активен
Feribotka
«
Отговор #206 -:
септември 27, 2015, 21:19:23 »
Да ви кажа честно, плануваната фотосесия с повече хора (с приятелите ни, не само кумове и шаферки) не ми се получи много, много и леко напразно ги разкарах повечето, но поне си направихме няколко общи снимки
Горката фотографка цял ден ме гонеше да ми прави портретни снимки а аз все исках да си се снимам с Боби, ама него май го беше сгащила
И на мен ми направи, макар и по-късно в ресторанта
Снимките, вярвам са се получили добре, както бях писала, имахме и още една фотогарфка, бонус от видеото, която също беше много сладка, караше ни да правим разни маймунджълъци, просто всички подходиха супер професионално и честно не съм се притеснявала излишно за нищо през деня
Тук е моментът да похваля и кумовете - въпреки някои дребни изцепки преди сватбата, подходиха много сериозно, погрижиха се за всичко, аз не съм мислила за почти нищо и успях максимално да се насладя на деня ни
Още 100 пъти да се женим с ММ, пак ще е със същите кумове
А кумата беше просто неузнаваема
Много стилна, нежна, точно както си я представях
Наснимахме се, за малко да се засечем с друга булка, ама доста успешно ме пазиха през целия ден
Паркът на Врана е много красив, само дето беше много слънчево и по-трудно си намирахме подходящи места за снимки, но иначе всичко беше прекрасно
Потеглихме към Ритуалната зала - там вече се бяха събрали почти всичките ни гости и ни чакаха
Долу на входа ни посрещна майката на кумата (тя е работила в Ритуалната зала), успокои ни че всичко ще е наред, преговорихме пак каква да е церемонията, защото не исках да се споменава частта с родителите заради Боби и в крайна сметка доста съкратиха церемонията, беше много различна, разчупена и липсваха сълзливите слова (Слава Богу!)... изобщо гласът не ми трепна, една сълза не пуснах (а не го очаквах от себе си)...това беше моментът в който наистина осъзнах какво се случва и с по-ясно съзнание никога не съм казвала да
Все едно всичко в мен казваше - това е най-доброто нещо, което може да направиш за себе си
Дано не ви звуча клиширано или пресилено, но така се чувствах
Пропуснах да спомена, че бях променила нещата малко и Боби влезе заедно с кумовете, а мен тати ме заведе до него, винаги съм искала да го направя и двамата (с тати) много се вълнувахме
Не че съм на тати момичето, никога не съм била глезена, но много исках той да ме предаде на другия най-важен мъж в живота ми
Бабибуте ми много се бяха разчувствали миличките
Изобщо всички бяха с блеснали погледи като минаха да ни поздравят
След ритуала се снимахме с гостите и спокойно се придвижихме към църквата
Активен
Feribotka
«
Отговор #207 -:
септември 27, 2015, 21:48:06 »
Е тук вече Отчето ни разби хихи
Беше много ухилен, изключително изчистен ритуал, поисках си втори път питка с мед, че бях умряла от глад (да, знаех, че трябва да ям, но покрай толкова много емоции забравих за яденето
), при което той чистосърдечно се изкиска
Църквата е много красива също - отвътре е цялата изрисувана, затова ни грабна с ММ, намерихме си къде да паркираме пред блокчетата в квартала - нямахме никакви притеснения
Както и на повечето булки предполагам, короната успя да падне, но ми се включиха бързите рефлекси (Боби каза, че съм била като Нинджа
) и я хванах хихи и толкова за църквата
Наснимахме се още малко докато другите се придвижат към Уелкъм дринк-а и после към ресторанта
Ами тук беше първото ми леко разочарование от ресторанта - предния ден бях занесла 8 подносчета с домашни бонбони, а на масата видях само 4...живи и здрави да са, почерпили са се ама да не беше 50/50 поне
Иначе всичко беше много красиво, на зелената полянка, гостите много се изкефиха
Толкова бях жадна, че направо си надигнах едната бутилка с шампанско и ми дойде ама мнооооого добре
Ресторантът беше изключително красив - всичко беше пеперудено, нежно, декораторката се беше постарала много
На всички много им хареса украсата, и още ме питат какви са цветята, които бях подбрала
Много от гостите ме питаха дали може да си вземат от снимките, казах ОК и до края на вечерта бяха пооредяли, но поне всички бяха щастливи
Всички бяха впечатлени от цялостния вид, пеперудите, подаръчетата, всичко и ме питаха коя е агенцията
Това ми беше едно голямо удовлетворение от мен самата, защото до последно изпипвах и се притеснявах за малки детайли (най-много се радваха на изцяло ръчно правените подаръчета и късметчетата, които им сложих), и накрая всичко си заслужаваше! Разбира се, нямаше да се справя без прекрасната декораторка, която подреди всичко както исках и даде много от себе си
До последно много исках панделки на столовете, но в ресторанта са толкова хубави калъфите на столовете (те самите имат панделки), че се обезмисли и съм доволна, че не ги накичих
Обслужването в ресторанта беше на ниво, цяла вечер ни обикаляха, нищо не липсваше, основното го донесоха с надпис на чинията 19.09.15 Горчиво!, беше много тематично
Имахме едно препъни камъче...малко се ядосахме
Скапаното менче...не знам какво не му беше наред, май нямаше вода...е разбихме го от шутове и двамата с Боби...цветя не излязоха
Махнахме му украсата отгоре...оказа се, че има много малко вода...е как да излязат
Накрая го обърнахме с главата надолу и пак трудно излязоха, но все пак първо беше червеното
Винаги съм искала малка госпожица, дано се окаже право цветчето
Честно казано и до днес го мисля тва смотано менче и си викам дано нямаме проблеми за дечица, че съм малко смахната за такива неща (много вярвам в предопределеността и знаците на Съдбата)...ама ще поживеем и ще видим
Активен
Feribotka
«
Отговор #208 -:
септември 27, 2015, 22:06:08 »
Дойде моментът за първия сватбен танц, за който много се притеснявах, защото го бяхме тренирали точно два пъти и до последно го променяхме, но Боби пак изби рибата
Не всичко се получи както го бяхме мислили, малко ръченицата я танцувахме още един такт, но никой не забеляза, по никакъв начин не си личеше...накрая направо ги взривихме, вдигнахме цялата сватба да танцува с нас и ги подгряхме много добре
ДЖ каза, че от над 20 госини е по сватби и такова нещо не е виждал хихи
Абе много добре ни се получи, всички бяха възхитени и по-важното е, че не го очакваха
През цялата вечер настроението беше на макс! Хорхе се справи блестящо, но и Боби нали е танцувален, направи им скри шапката, даже ДЖ каза, че не е виждал такъв младоженец
През цялата вечер някой от нас или и двамата беше на дансинга, за да им е забавно на гостите...от къде намерих толкова заряд не знам, но ни беше много хубаво
Боби смени 4 ризи, първата даже я повтори, защото наистина беше много активен, както винаги като ходим на такива събития, хорцата най-много ни харесаха разбира се и вдигнаха най-много хора, което изключително ме радва
Поп фолк не сме пускали под никаква форма и пак стана невероятен купон, никой не е протестирал
Тортата беше много, много вкусна, добре изглеждаща, пеперудите бяха каквито си ги бях харесала, доволна съм много от сладкарката и я препоръчвам с две ръце
Много се израдваха на смърфовете, даже на братовчедка ми приятеля изрови от колата си един светещ смърф и ни го подари, да не са самотни тези на тортата хаха
Другото леко разочарование от ресторанта - много бяха малки парчетата торта...сигурно половината е останала, хапнахме си и на следващия ден де...но все пак трябваше да са по-големи според мен
Като цяло всичко мина повече от добре...просто всичко си струваше, много съм щастлива, че сътвотих и измислих всичко сама и не съм се обяснявала и губила нерви излишно с хора, които сигурно нямаше да подходят с толкова много внимание към моят специален ден
Най-много от всичко ми хареса, че всички идваха да ме поздравят за организацията, настроението, което сме създали и ни казваха, че от години (!) не са се забавлявали така
Това нямаше да е така, ако ММ не беше толкова прекрасен, забавен, емоционален и танцуващ неуморно цяла вечер!
Активен
Feribotka
«
Отговор #209 -:
септември 27, 2015, 22:19:09 »
Сега да кажа малко за някои организационни неща в ресторанта, които само аз си забелязах, но считам за мой пропуск и искам да предупредя другите булки:
- безалкохолните, които ни бяха включени в куверта, бях казала да не ги слагат по масите, но хората не знам дали от неудобство или неразбиране (въпреки, че мама каза, че сервитьорите са питали), почти не са си поръчвали...главно се пиеше само вода, може и на това да са наблягали де, но или ги напишете изрично в меню или ги сложете по масите
- сухите мезета ги бях поръчала след основното - е, почти не се докоснаха...всички явно са били доста нахранени, но все пак си мисля, че ако се бяха сервирали след салатата повече щяха да се ядат
- ако имате възможност си сложете някой да наблюдава за някакви неуредици...винаги има, колкото и да си мислите, че сте обмислили всичко
Е, аз не съм ги забелязала, но после мама ми каза за някои неща (тя е по-критична от мен), вярно дребни, но може и без тях
Не съм броила бутилки, не съм правила списъци с алкохол ...върнаха ми половината алкохол от внесения, вода, сок, всичко, което бях занесла...даже и тортата ми я сложиха в кутии и ми я дадоха в деня след сватбата
И момичета, не мислете за дребните неща - всичко се нарежда както трябва да бъде
Добре, че не треперих много за разни незначителни подробности, защото наистина няма смисъл
Отпуснете се, насладете се на специалния ви ден, това е един от най-хубавите дни в живота ви и нищо друго освен вас двамата няма смисъл
Гледайте се в очите през целия ден, не спирайте да си повтаряте Обичам те, забавлявайте се и бъдете прекрасни и сияйни
Това е засега, ако се сетя за още нещо ще пиша
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16