Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 16:24:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Feribotka - 19.09.2015г.  (Прочетена 118615 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #180 -: септември 16, 2015, 10:01:24 »

Ами и теб те затресе Wink Реви си на воля днес и утре, после спирай, че да не ти са подути очите по снимките heart
Ако може, отложете окончателното преместване за месец - два след сватбата, тогава емоциите ще са постихнали и ти и родителите ти ще го приемете по- спокойно. heart И хич не си вече нейното малко момиче, а жена със семейни отговорности...Много добре си знаят те, затова им е мъчно, минали са по този път. Ама такъв е животът, растете и е време да не сте наши деца, а да сте родители good.
Моите поздравления за смяната на името, направила си първата сериозна крачка към семейния живот heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #181 -: септември 16, 2015, 11:57:46 »

И аз те поздравявам за смяната на фамилията Bravo Има нещо, което много жени забравят - бащиното име си го носим винаги. Не винаги се представяме с него, но си го имаме този сантимент. Смяната на фамилията не е отричане от рода, а уважение към един друг род - този на твоя съпруг. heart
При теб явно родителите ти не са имали подготовката. Ако си учела в друг град, ако сте се изнесли да живеете заедно преди сватбата, щяха да са малко по-подготвени. Обаче пак щеше да им е хем мъчно, хем щастливо. Смях през сълзи си е цялата работа, когато и да стане това местене. Само човек трябва да си пожелае и той да усети това чувство да си отгледа и ожени детето. smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: септември 16, 2015, 12:08:12 »

Да, Али е права, че ако си имала подготвителен период преди това, щеше да се приеме по-лесно, но и така няма да е много трудно. Ще свикнат с отсъствието ти, пък и ти не си на края на света. На една ръка разстояние си.  smile При нас драми с местенето нямаше, защото аз преди това учех в друг град редовно, прибирах се 2 пъти в месеца. Освен това, от както сме сгодени аз не се бях прибирала вкъщи. Мъчно е, но се свиква.  smile
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492

« Отговор #183 -: септември 16, 2015, 13:20:13 »

Аз изпуснах, вие заедно ли живеехте у родителите ти или досега не сте живяли заедно изобщо?
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #184 -: септември 16, 2015, 22:43:18 »

Благодаря ви момичета, казвам само, че драмите с шаферките ми постихнаха...тази дето ще гледа да дойде, тази вечер я чакам да кацне, даже вече започнаха да питат разни неща и изявиха желание утре да се съберем да преговорим  pleasantry

Свекс, мен не ме тресе много, много, а само като чуя такива дебилщини ме удря на рев, щото съм по природа добра душа, не се паля бързо и залагам на дипломацията (4 години политика в уни ме изкривиха като че ли  blush ) Ами, няма да отлагаме много преместването, защото досега достатъчно го отложихме заради безкрайно дългия ремонт...понякога имам чувството, че той и разни драми с роднините на ММ бяха на пределн план, а суматохата покрай сватбата мина помежду другото и затова ми е толкова спокойно...но ше си идвам от време на време мама да ги виждам, пък и те при нас, все пак сме в един град Wink

За фамилията и аз мисля точно като вас и изобщо не съм се замисляла  heart

И да, не съм имала такъв период в който да не съм вкъщи, защото съм си учила тук и не се е налагало да живея на друго място, но съм благодарна, защото обожавам всеки миг със семейството си, особено традицията да вечеряме заедно - кой където ходи, в 8 се сяда на масата. За някои е старомодно, но при нас закуската и вечерята са семейна традиция Wink

Дрийм, не бих казала, че сме живели заедно...от време на време ходим да спим в къщата, екскурзии и почивки не броя и още не сме си адаптирали битовизмите като че ли, но гледам да не го мисля smile Иначе аз съм си при нашите, той идва като му е кеф, а той е при баба си (защото няма родители) и така Wink

Сега по сватбените неща - днес бях включила на 6та, че ми беше първият ден от отпуската и списъкът а несвършените неща рязко намаля. Ходих сутринта на козметик, направи ми прекрасни вежди за сватбата хихи, после минах за етикетите да си взема, разно там подносчета и дреболии за ресторанта, лепих етикети, купих шарени бонбонки за хвърляне пред църквата, шампанско за уелкъм-а и още вода и натурален сок и приключих с пазаруването smile После имахме среща с ДЖ за последните подробности и минахме през ресторанта да уточним последно масите. Освен това накрая, колкото и да бяхме уморени (снощи бяхме в къщата и връзвахме ключове, лепихме первази, нагласихме водата в банята, ММ си легна в 4...ама това е положението), си сглобихме сватбения танц, който аз още не бях виждала, изрепетирахме го и съм малко по-спокойна за него вече, дано не ме хване сценична треска, ама поне съм с дълга рокля Wink Танцът ще е следният: започваме с валс на Санта Лучия в изпълнение на Павароти, след това малко откъс от Uptownn funk, после имаме ръченица с разни по-сложни народни елементи и завършваме с Ai se eu te pego и кумовете се хващат на влакче smile Утре ще тренирам, добре че днес почти си изпълних списъка. За утре ми остава само да направя подаръчетата за децата, да посрещна леля ми на летището и да се видя с шаферките. В петък си чакам часовника на ММ да му го сложа в кутията с другите неща и снимките за украсата на ресторанта и това ееее Wink Стана много дълъг постът, ще ви спамна само със сървайвъл кит-а на Боби в следващия пост Wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #185 -: септември 16, 2015, 22:46:57 »

1.   Баунти – знам че го харесваш, да си подсладиш деня от сутринта.
2.   Лепенка – да залепиш устата на който те дразни.
3.   Малка бутилка с алкохол – да си успокоиш нервите.
4.   Безопасни игли – да се обезопасиш.
5.   Игла и конец – за поправки в последната минута.
6.   Носни кърпички – знам колко пот хвърляш, пък може и някоя сълза да пуснеш ;-)
7.   Резервни чорапки – да и е топло на крачетата.
8.   Ментови бонбоби – за да ми е сигурна свежата целувка.
9.   Бурканче с търпение – ще ти е необходимо.
10.   Тефтерче и химикалка – да не забравиш нещо.
11.   Гумено ластиче – да ти помогне да останеш гъвкав.
12.   Валериан – да събудя котешкото в теб.
13.   Харибо – за да си весел като гумените мечета.
14.   Парфюмче – обожавам, че винаги миришеш хубаво
15.   Диск с детски песнички – за да останеш толкова детски чист.
16.   Мокри кърпички – внимавай да не се окапеш Wink
17.   Нещо, което ще ти помогне да си точен (или поне така се надявам!).
18.   Нещо семейно.
19.   Много любов в изобилие от твоята бъдеща съпруга

Обичам те и те чакам вкъщи, не закъснявай!
Поздрави,
Почти бивша госпожица Илиева 

Нещо семейно е табелката за врата, а това за точността - часовникът Wink

Допълвам, да не си помислите, че няма проблеми - все още изникват идиотизми, ама не е нещо сериозно, така че няма да ви занимавам  blum

Лека вечер  heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #186 -: септември 17, 2015, 06:09:20 »

Еха, колко много неща за оцеляване good
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: септември 17, 2015, 13:53:53 »

Ех, каква любяща съпруга ще си има този Боби.  blum За всичко си помислила.  good
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: септември 17, 2015, 23:25:06 »

Браво Хриси smile страхотно си го измислила  good
Да те успокоя,,,седмицата преди сватбата е ужасна,,,,аз всеки ден си намирах нещо,за което да ревна,,,много е напрегнато,,,и всички те дразнят,,но после в самия ден,,,,хич не ми пукаше,,,казах си,,,ок каквото си направила направила,,,сега е твоят ден,,,не мисли за нищо наслади му се smile,,така и стана,цветята ми бяха ужасни-не ми пукаше,един от шаферите не дойде-не ми пукаше,гримът на кумата беше потресаващ,не ми пукаше,,,,,успях да накарам и на нея да не и пука smile.после в колата я пооправих,но важното е да не ти пукааааааааааааааа ,,,за нищо и никойййййй...,,запомни месеци наред полагаш усилия,ако хората са ти близки,ще го оценят,,,ако някой не си свърши работата,,,да не ти пука,,,наслади се на момчето ти,,,,и да знаеш няма по-прекрасно усещане от това да си смниш фамилията,,,аз протестирах много,след като подписахме ми беше супер криво,,,но на сватбата,когато приемахме поздравления едни приятели ни казаха,,,хайде честито семейство Илиеви,,,,и ММ как ме погледна,,,,за тоя поглед бих обърнала света,,,Невероятно усещане  heart
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: септември 19, 2015, 10:38:31 »

Фери честит сватбен ден  give_rose  heart  Сватбаааа

Нека бъде изпълнен с много усмивки и положителни емоции..

Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и много да се обичате..

Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492

« Отговор #190 -: септември 19, 2015, 11:06:44 »

Фери, честит сватбен ден, дано бъде незабравимо! yahoo
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: септември 19, 2015, 14:08:05 »

Честит сватбен ден  kiss2
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: септември 19, 2015, 15:07:53 »

Прекрасен сватбен ден ви пожелавам!  heart
Бъдете вечно влюбени и безкрайно щастливи! weddingday girl_in_love
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: септември 20, 2015, 09:26:51 »

Честита сватба! Бъдете много щастливи и винаги влюбени!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: септември 20, 2015, 11:17:06 »

Честита сватба smile Надявам се всичко да е минало по план и да сте изкарали страхотно! Чакаме разказ kiss2  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: