Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 00:35:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на opice - 13.06.2015
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на opice - 13.06.2015 (Прочетена 98028 пъти)
opice
Сватбар
Публикации: 291
Re:Сватбата на opice - 13.06.2015
«
Отговор #210 -:
юни 16, 2015, 15:36:53 »
Момичета, аз честно да ви кажа, не знам какво да разказвам...
След толкова приготовления и тръпнене кое как ще стане, дали ще се получи цялата тази организация от една страна, пък и от друга страна затискащата ме работа, сега след като сватбата мина, се чувствам някак объркана. Всички казват, че е минало страхотно, че са се забавлявали много. Според мен също се получи добре, но вероятно от напрежението, сякаш всичко ми беше като на филм, не знам, може би не мога много добре да го обясня... Но и аз съм си шантавелник, тъй че може би и в това е причината.
В началото на деня, естествено, имаше напрежение, но с течение на часовете нещата се поуспокоиха и купонът се получи. Супер много се изкефих, че гостите харесаха нашия първи сватбен танц. Определено всички се впечатлиха, въпреки че с Емо пообръкахме малко крачките, ноооо ефектът беше WOW.
Най-искрените и буйни ръкопляскания бяха тогава. Направо целият ресторант се взриви! След това всички обсъждаха танца, поздравяваха ни, хахах, видни танцьори сме ние.
После следваха хорА, танци-манци, Бобчо и той, миличкият, се хвана на хорото, скача, търкаля се по дансинга, забавлявахме се добре.
Гостите по заявка бяха 84, но 5 не дойдоха. Супер тъпо от тяхна страна, при положение, че бяха потвърдили присъствието си. Възмутена съм, но както се казва, хора всякакви.
това за бройката на гостите го казват от гледна точка на общия брой, че не са били кой знае колко, но за да обърнеш внимание на всеки се иска време. Та по малко разговори в ресторанта с всяка групичка, то времето мина и замина.
Ди Джеят беше супер, Ди Джей Стоян бяхме наели. Нямам нито една забележка, супер културен, супер добро отношение, професионализъм! Препоръчвам го!
Много се радвах, че на хорАта ставаха много гости да танцуват. Изиграхме и някои по-сложни хора, не случайно ходихме 6 месеца на народни танци - ааама ха!
Супер хаотично ми е всичко в главата. То си личи и от това как разказвам.
За венчавката ми бяха големите притеснения Бобчо как ще издържи, какво ли ще стане - аз бях толкова вцепенена в църквата, когато отците ни поведоха напред, че не можах да видя кой къде сяда, кой къде се намира въобще. Чух на няколко пъти гласчето му, но не се обърнах. Когато обикаляхме масата, видях, че Бобчо седи у майка ми и кротува. Но после разбрах каква била работата. Извадила жената и му пуснала филмче от неговите grin emoticon Не е много уважително към църквата, но какво да се прави, иначе трябваше някой да го изведе навън. Даже едно момченце на наши приятели видяло, че в предни редици има филмче и то се промъкнало и застанали двамата да гледат grin emoticon grin emoticon grin emoticon
А да ви кажа, какъв срам....
моята корона падна!!!
Добре че Емо има бързи реакции и я улови, за да не изтрещи на земята, ама егати и ужаса... Нещо заради прическата ли, заради голямата глава ли...не знам, просто падна. Супер тъпо!
След венчавката си правихме някои групови снимки пред църквата, и отидохме с кумовете да се снимаме. Нашите останаха с Бобчо близо до църквата, има едни скамейки и посредата на площадчето чешма с много чучури. Бобчо като видял водата се втурнал напред и почнал да се мокри. И пожънал много поощрителни усмивки. И той като кученце, продължил да прави шоу, пъхнал си цялата глава в течащата вода
Леле, като се върнахме от снимките (10-15 мин след като тръгнахме), направо лошо ми стана. Борис целият мокър, цялата му глава мокра, като едно куче. И всички се хилят и той търчи гордо насам натам!
Пълна лудница! Но това е, сватба, дете, куче...при нас винаги е весело.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #211 -:
юни 16, 2015, 15:44:51 »
Нормално е след цялата дандания да се чувстваш объркана и може би ти е мъчно, че вече няма какво да организираш и няма за какво да мислиш. Може би с времето ще ти се избистри съзнанието и ще си спомняш все повече подробности.
Много забавно е било. Представям си как малкия Бобчо се върти и скача на дансинга. хихихих
Може би, ако не е било филмчето да е станало шоу и в църквата. Съмнявам се самият ритуал да му е интересен и кой знае каква беля щеше да сътвори. НО вие си имате добро момче.
За потвърдилите, но не дошли нямам думи. Много неуважително от тяхна страна.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #212 -:
юни 16, 2015, 15:47:30 »
Обичам различните истории и сватби от масата.. Винаги като чета дадена тема, много ми харесва историята, но изляза ли от темата.. Не си спомням никога, какво се е случило точно... При теб нещата са много различни и определено грабваш вниманието и помня какво се е случило
Къде направихте снимките?
Ох, представям си го Бобчо милия, целият ммокъррр.. Нормално е, обаче на 13 беше невероятна жега!
Активен
karanesheva
Професор
Публикации: 334
«
Отговор #213 -:
юни 16, 2015, 16:31:20 »
Не се притеснявай за хаоса в главата ти и аз съм такава, когато чакам нещо с нетърпение и то отмине имам чувството, че никога не се е случвало. Голям сладур е твоя син, нормално е да тича и да си търси занимание. Аз имам клипче на моя син, на сватбата на племеницата. Свалил панталона и по бяла риза и папионка бос по чорапи търчи в кръг и крещи и това пред църквата. Важното,че не е плакал, а другото е нормално.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #214 -:
юни 16, 2015, 20:27:53 »
Много сте красиви!
Мисля, че е нормално да си объркана, чувала съм ,че наистина минава като на филм. Добре,че има видео оператори , за да гледаме после и да си припомняме
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
«
Отговор #215 -:
юни 17, 2015, 10:02:36 »
Opice
, не сме си писали досега, но днес видях снимката ви и досега четох за сватбата. Ти си много красива булка! Чудя ви се как сте успели с цялата сватба и дете, и куче, разбирах те много добре, докато четях как се е мокрил малкият под водата (моят син прави същите неща сега и вече имам радар за чешмички, фонтани и локви). Разказваш много приятно и сърдечно, ще се радвам ако те виждам и по другите теми. Желая всичко най-хубаво на цялото ви семейство.
Активен
opice
Сватбар
«
Отговор #216 -:
юни 17, 2015, 13:36:04 »
Хрумна ми да ви разкажа за хвърлянето на букета. Когато дойде време за този ритуал, видях, че много момичета са се събрали на дансинга. Даже и сестра ми беше излязла, въпреки че за нея всички знаят, че не иска да се омъжва (преди години имаше една несполучлива любов, с която в последствие се разделиха, сега не се виждат въобще, дори не се чуват, но на нея й остана едно прекрасно детенце - племенницата ми, която сега е на 12 години). Тааа, дойде време за букета. Аз бях решила, че ще хвърлям истинския букет. Сестра ми в първи линии. Обръщам се аз с гръб към момичетата и хвърлям, чудат се писъци, врясъци, Ди Джеят обяснява, че имало битка за букета, гледам букета у една братовчедка, дето много иска да се омъжи! Мерак му е на момичето!
В последствие разбрах от наблюдатели, че сестра ми се докопала първа до букета, но не го уловила, а го насочила към братовчедката. Хихих, стана ми много забавно. След това братовчедката цяла вечер разправяше как букетът на нея се паднал. Даже на следващия ден сутринта на закуска (те нощуваха в хотела) отива братовчедката да закусва и носи букета със себе си
Голям мерак значи!
Друг забавен момент от празненството в ресторанта беше танцът Кан-кан, който изтанцувахме с 2 мои братовчедки. Те ми предложиха, стана суууупер забавно.
Нали се сещате как се танцува Кан-кан, вдигаш сгънат десния крак, после изправен десния, вдигаш изпънат левия крак, после изправен пак левия. Хахах, много смешно стана, така хванати под ръка да го изтанцуваме. И накрая на танца се надупваш
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #217 -:
юни 17, 2015, 13:56:36 »
Ох, с братовчедката ще ме умориш....
Има такива хора, които наистина много се стремят към това.. Аз единия път се редих и след пренареждане от водещата, се паднах в средата.. Букетът ме удари, но избягах и да ти кажа по-добре.. Две приятелки се втурнаха и скъсаха букета
Никога не съм го хващала или дори имала желание за това, пък ще се женя.. Има още два месеца, де... Такъв е плана
При мъжете стана ли забавно или не хвърляхте жартиер?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #218 -:
юни 17, 2015, 16:27:27 »
Много забавно се е получило.
Наистина има хора, които в стремежа си да хванат букета, какво ли не правят. Миналата година, на сватбата на едни приятели, момичето, което хвана букета толкова пищя, че чак се уплашихме какво е станало. Цяла вечер не го пусна, дори в тоалетната ходи с него.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #219 -:
юни 21, 2015, 12:51:59 »
Честит брак!!!
Букет от нежни пожелания, дарила бих ви с две ръце, щастие и радост желая ви от все сърце!
Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ви до старини!
Много сте сладки цялото семейство
Активен
opice
Сватбар
«
Отговор #220 -:
юни 24, 2015, 12:52:25 »
Мацки, напоследък, както и по принцип, трудно ми остава свободно време. Хрумват ми доста неща да ви разкажа, но няма да е точно сега. Пускам някои снимки от нашия ден. Дано ви харесат.
Гримът
Букетът с халките в него
Гривнички за моите приятелки
Декорация на колата
Шаферките
В храма
В етнографския музеи
Една класическа
Активен
opice
Сватбар
«
Отговор #221 -:
юни 24, 2015, 12:56:56 »
Щастлива
С малка гостенка
Декорация на масата за гражданския ритуал - 2 сърца, в едното вдясно бяха сложени халките, на тези малките завъртулчици. Получи се супер леко и освободено.
Чашите и шампанското за гражданския ритуал
Декорацията на терасата за гражданския ритуал
Прекрасната ни торта от сладкарница "Пчела". Благодаря ти, Тони!!!
Децата бяха влюбени в нея, гледаха я като сирачета
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #222 -:
юни 24, 2015, 13:30:53 »
Сияш честно...
Всичко толкова ми харесва.. Знаеш споделяла съм многократно, че не си падам по червените сватби... Всички детайли ми харесват, много!!! Радвам се, че тортата се е харесала, много се притеснявах, когато променихме цвета на розите или както там им казваш хаха
от оригиналната торта на червени... Но там сред останалите неща, изглежда страхотно
Искам да ти кажа, че ненавиждам декорациите на автомобилите, но вашата се е получила много по-добре от снимката, която беше показвала преди, че ще ви служи за отправна точка
Нямам търпение за потробностите, които искаш да споделяш
Арката от хотела ли си е? Знам, че са си купили, но не съм я виждала, ако е тази - ще ми пасне идеално
«
Последна редакция: юни 24, 2015, 13:37:38 от alexandrova_90
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #223 -:
юни 24, 2015, 13:41:58 »
Всичко е страхотно
Много сте лъчезарни, и аз съм впечатлена от украсата на колата
Активен
always_and_forever
«
Отговор #224 -:
юни 24, 2015, 16:32:10 »
Много сте хубави! :)Ти направо сияеш от щастие. Възхитена съм от украсата.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
Нагоре