Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 03, 2024, 21:17:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ema6666 - 06.06.2015г.
Страници: [
1
]
2
3
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ema6666 - 06.06.2015г. (Прочетена 79168 пъти)
djosi
Сватбен ГУРУ
Сватбата на ema6666 - 06.06.2015г.
«
-:
май 06, 2015, 08:03:33 »
Еми дойде време и за твоята сватбена тема
С нетърпение чаках да дойде деня, за да ти я направя
Хайде разкажи ни твоите емоции около подготовката, покажи ни снимки. Как се запознахте, как получи предложението.. Надявам се да я напълниш темата с интересни и вълнуващи разкази. Лека и приятна подготовка
svatba-(22)-34778-500x0.jpg
(26.76 KB, 290x448 - видяно 892 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Сватбата на ema6666 - 06.06.2015г.
«
Отговор #1 -:
май 06, 2015, 08:08:41 »
Честита тема, успех до края и нека положителните емоции имат превез
Очаквам разказите ти с нетърпение, тъй като не знам много за твоята сватба
Активен
ema6666
Ентусиаст
Публикации: 138
«
Отговор #2 -:
май 06, 2015, 08:56:53 »
Здравейте, момичетааааа
Много благодаря за темичката djosi. И аз я чаках с нетърпение
Улучила си точно в десетката цветовете на сватбата ни - праскова и светло зелено
Такааа....сега набързо ще ви опиша какво е готово, че повечето неща не са
Роклята ми, която се шие по снимка, ще бъде готова (евентуално) до 16-ти този месец, което малко започва да ме панира. Не съм я пробвала все още и не знам дали ще е моят модел, но....няма да се ядосвам сега. Имаме си чаши и украса към тях, които сега ще ви кача. Поканите ни са вече раздадени и предполагам сте ги видели, тъй като ги качих в темата за поканите
Другото, което предстои да направим е да отида на пробен грим, че все още не съм открила гримьор, чакаме проект на подаръчетата, които сме избрали да са магнитчета, също да си взема обеци, обувки, за роклята, която още не е готова
Малко съм хаотична, но пиша за всяко нещо, за което се сетя. Сега ме питайте вие, за да не пропусна нещо.
Още веднъж благодаря за темичката
1.jpg
(73.34 KB, 238x423 - видяно 6223 пъти.)
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #3 -:
май 06, 2015, 09:01:26 »
Ти си хаотична, но аз искам да знам всичко от запознаството още, след това предложението и после да стигнем до същинската част със сватбата... Как избрахте датата, как се спряхте на ресторант, фото, видео, ДЖ...
Активен
always_and_forever
«
Отговор #4 -:
май 06, 2015, 09:35:27 »
Ема
, честита сватбена тема.
Пожелавам ти само положителни емоции, без излишни нерви и притеснения.
Разкажи ни за запознанството и предложението. Много ми е любопитно.
Активен
ema6666
Ентусиаст
«
Отговор #5 -:
май 06, 2015, 11:18:59 »
Цитат на: alexandrova_90 в май 06, 2015, 09:01:26
Ти си хаотична, но аз искам да знам всичко от запознаството още, след това предложението и после да стигнем до същинската част със сватбата... Как избрахте датата, как се спряхте на ресторант, фото, видео, ДЖ...
Взимам си бележка и започвам от самото начало
Запознахме се на работа, доста тривиално, но много забавно
Работехме на един и същи етаж и ММ отделяше доста голяма част от времето си, за да си говори с мен, за ме опознава.
Винаги намираше тема на разговор и идваше там, където ходехме с моя екип (тъй като работехме на различни позиции). И така....няколко месеца опознаване, комуникация с колегите ми, с които всъщност сме доста близки, като едно малко семейство
и дойде момента, в който аз си казах "това е моят човек"
Доколкото знам от него, той още от първия момент, в който ме е видял, си е казал "това е моята жена"
Ама аз нали съм си малко дърво.....при мен трябваше да мине време, за да разбера, че той е ЧОВЕКЪТ
Предложението беше на плажа на морето
Любимото ми място
Но историята тук е доста интересна. Та значи аз не съм от купонджийския тип хора
Предпочитам да си излизам на кафенца с приятели, да ходим с ММ по някакви почивки, но не обичам да излизам по дискотеки и да дивея до никое време ( което е доста скучно от моя страна, но...такава съм си)
Та въпросната вечер ММ ме уговаря още от сутринта, че вечерта сме на дискотека. И аз....с 300 зора се съгласявам да изляза. Сядаме на заведение, става 10 ч. и аз казвам "абе дай по-добре да си ходим, хапнахме, не ми се ходи на диско". И за малко да оплескам всичко
Обаче размислих и отидохме, след което мина малко време, ММ ме отведе до плажа, под предтекст, че ще се полюбуваме на шума на морето и...хоп....беше на колене
Активен
ema6666
Ентусиаст
«
Отговор #6 -:
май 06, 2015, 11:25:24 »
Веднага на следващия ден погледнахме календара, за да си изберем дата и тъй като 6 ми е любимото число и за наш късмет е събота....решихме да е на 06.06
А, забравих да допълня как казахме на нашите за предложението. Тъй като бяхме заедно на море, се прибираме в 3 сутринта, аз влизам при тях и ги събуждам, като им завирам ръката си с пръстена на нея в лицата и плача и казвам "Ще се омъжвам". А те милите...въобще не могат да зацепят какво става и мигат,мигат...."ами добре" и аз излизам и ги оставям да спят, като си мисля как бяха сънени и не успяха да покажат очакваната от мен емоция
Ноооо след 15 мин. станаха, вече осъзнали какво съм им казала и...започна як купон
Ресторанта, църквата и ритуалната зала ги избрахме още Ноември месец, но се забавихме с избирането на ДЖ и за нашата дата бяха заети всички, които са препоръчвани като добри. Все пак си имаме ДЖ и се надяваме да се справи също достатъчно добре, въпреки, че не е от най-препоръчваните
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #7 -:
май 06, 2015, 11:35:22 »
Историята е супер, прави ми впечатление, че сте били заедно на море с родителите ти, което е супер яко.. Ние също често пътуваме с моите родители, все едно са си ни приятели и ММ ги приема супер. Радва ме, че се разбират добре
Ресторанта беше Вега май? Църквата и ритуална кои са? Ние сега се чудим коя да бъде нашата ритуална, въпреки че няма да имаме гости, а само кумовете и родителите, искам да е красива все пак
Фото и видео ?
Активен
ema6666
Ентусиаст
«
Отговор #8 -:
май 06, 2015, 11:43:00 »
Цитат на: alexandrova_90 в май 06, 2015, 11:35:22
Историята е супер, прави ми впечатление, че сте били заедно на море с родителите ти, което е супер яко.. Ние също често пътуваме с моите родители, все едно са си ни приятели и ММ ги приема супер. Радва ме, че се разбират добре
Ооо много добре се разбира с родителите ми ММ, а аз съм супер привързана към тях и ако имаше някакво напрежение в общуването им....щях много да се натоварвам
Ресторанта е "Форум", а ритуалната на Витошка и църква "Св. Неделя". Решихме последните две да са близо едно до друго и да имат повече време докато стигнат до ресторанта. Пък някой ако иска и да пие кафе на Витошка
За фото и видео сме се спряли на филмова къща "Zoom" (надявам се да не е реклама, че не съм много наясно кое е и кое не). Хареса ми портфолиото на сайта им и така...
Ресторанта беше Вега май? Църквата и ритуална кои са? Ние сега се чудим коя да бъде нашата ритуална, въпреки че няма да имаме гости, а само кумовете и родителите, искам да е красива все пак
Фото и видео ?
Активен
karanesheva
Професор
Публикации: 334
«
Отговор #9 -:
май 06, 2015, 17:31:30 »
Честита тема и от мен. Спокоен месец и от мен, да е изпълнен с много положителни емоции. И аз чакам разкази.
Активен
ema6666
Ентусиаст
«
Отговор #10 -:
май 06, 2015, 19:22:36 »
alexandrova_90 опитала съм се да ти отговоря, но май не ми се е получило
Аз съм наистина щастлива, че ММ се разбира с нашите, тъй като съм доста близка с тях и ако им куцаше комуникацията, нямаше да го приема лесно.
Иначе ресторанта е "Форум", а ритуалната на Витошка и църква "Св.Неделя". Тъкмо ще могат хората да изпият по едно кафе на Витошка, докато дойде време за ресторанта
За фото и видео сме се спрели на филмова къща "Zoom". Надявам се да не е реклама това, тъй като не съм много наясно кое се счита за реклама и кое не
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #11 -:
май 06, 2015, 23:29:54 »
Честита темичка Ема! Пожелавам ти да я напълниш с много положителни емоции
Да те питам - чашите са от Диамант нали? На Пиротска, Даниела? Тя направи всички дреболии по моята сватба страхотна е
Кажи сега кумове как избрахте? Какви ритуали смяташ да спазите?
Активен
ema6666
Ентусиаст
«
Отговор #12 -:
май 07, 2015, 08:19:10 »
Цитат на: milenkata в май 06, 2015, 23:29:54
Честита темичка Ема! Пожелавам ти да я напълниш с много положителни емоции
Да те питам - чашите са от Диамант нали? На Пиротска, Даниела? Тя направи всички дреболии по моята сватба страхотна е
Кажи сега кумове как избрахте? Какви ритуали смяташ да спазите?
Дааа, milenkata от там са чашите, украсата....много е добра, наистина
Иначе кумовете ни са моя приятелка и приятел на ММ, тъй като нямаме женени двойки, които да са близки приятели и на двамата и се спряхме на варианта, всеки да си избере негов близък човек. От ритуалите мислим да спазим почти всички, които успеем
За съжаление, няма да мога да спазя един ритуал, който е типичен за моя край, извеждането на булката от дома й с жива музика и хора
Но за сметка на това, ще го направим в ресторанта.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #13 -:
май 07, 2015, 08:25:19 »
Браво, хубави местенца сте избрали
За видеото, нямам впечатления, дори за първи път ги чувам, но не съм дълбала в дебрите на видеооператорите, при нас беше любов от пръв поглед
Защо няма да спазите ритуала с извеждането на булката? Ние също няма да сме в родния ми дом, а в общото ни жилище с ММ, но все пак ще си го спазим
Активен
ema6666
Ентусиаст
«
Отговор #14 -:
май 07, 2015, 10:56:12 »
Цитат на: alexandrova_90 в май 07, 2015, 08:25:19
Браво, хубави местенца сте избрали
За видеото, нямам впечатления, дори за първи път ги чувам, но не съм дълбала в дебрите на видеооператорите, при нас беше любов от пръв поглед
Защо няма да спазите ритуала с извеждането на булката? Ние също няма да сме в родния ми дом, а в общото ни жилище с ММ, но все пак ще си го спазим
То по-скоро извеждане ще има, но не както е по нашите традиции - с жива музика
Не искаме да надуваме главите на съседите
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
11
Нагоре
Изпечатай