Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 00:34:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част  (Прочетена 200117 пъти)

marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #390 -: януари 27, 2016, 13:40:10 »

За нея аз лично не съм чула какъвто и да е коментар от познати, никой не си е взимал рокля от там. Така че и аз не мога да кажа нещо.
Обаче имам приятелка, която си взе рокля от Atelier Ivoire, нейният модел беше компилация от два други. Тя остана много доволна и получи това, което искаше. Лични впечатления от тях все още нямам, но скоро ще имам  danceg
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: януари 27, 2016, 13:47:11 »

Не съм с особено добри впечатления от там, можете да прочетете предната тема, там много пъти сме обсъждали. Успех  good
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #392 -: януари 27, 2016, 14:46:46 »

Аз само не разбрах защо си мислиш, че в Асеновград няма добри моделиери? smile
Активен
marry_me
Професор

BE YOURSELF ;)

« Отговор #393 -: януари 27, 2016, 14:51:39 »

Аз само не разбрах защо си мислиш, че в Асеновград няма добри моделиери? smile
Не си мисля, че няма. Не знам защо си останала с тези впечатления  huhhuh.gif
Даже на няколко пъти съм писала с молба за препоръка на такива, без значение от коя точка на България. Даже на мен Асеновград ми е удобен, защото съм от Пловдив. Просто искам препоръка, защото и да почна да обикалям 100 и няколко ателиета също не е оферта  danceg
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: януари 27, 2016, 15:07:40 »

За Асеновград, мога да препоръчам Ателие Версай. Роклята на сестра ми тази есен беше е от там и е много доволна - точно както искаше я направиха, качествено изработена.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #395 -: януари 27, 2016, 15:12:13 »

Аз също бих препоръчала Версай,макар че не знам дали биха направили цялостен чужд дизайн,но се заслужава да се попита smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #396 -: януари 27, 2016, 15:32:38 »

Погледни темата за Асеновград. Версай, Стоян Радичев, Булвеси, дори Нели Праматарова... Това са все добри моделиери. Казвам дори Нели Праматарова, защото последните години тя шие основно за чужбина и почти не шие за нашия пазар.
Пусни една снимка. Виж как ни заинтригува.
Активен
marry_me
Професор

BE YOURSELF ;)

« Отговор #397 -: януари 27, 2016, 16:25:27 »

Много благодаря за препоръките към Версай.

Относно модела нямам цялостна снимка, имам на отделни части - гръб, деколте, талия, пола и т.н. Но върху тях имам корекции и съм ги приготвила, за да покажа подобност на желаното от мен. Най-големият проблем е, че съм минималист до откаченост и харесвам изчистени неща. Силуетът е най-основното нещо, защото няма да има дантела и камъчета  Wink

Много от стила на работата на Chloe ми харесва, Dior, YSL & Ralph Lauren. Тези кора създават убийствени силуети. 

Моля да ме разберете, когато всичко мине и ако се е получило това, което искам, обещавам ще споделя с целия свят и най-вече с вас радостта си  Bravo

P.S. Тежко му, който ще работи с мен  blum Ще му изпиля нервичките и ще му извадя душата, докато получа желания резултат  danceg diablo
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: януари 27, 2016, 16:35:54 »

Няма нищо лошо във взискателните хора, ако знаят какво точно искат и са наясно със себе си  good
Активен
marry_me
Професор

BE YOURSELF ;)

« Отговор #399 -: януари 27, 2016, 16:43:26 »

Винаги съм била наясно точно какво искам, притесняват ме хората, които евентуално не биха отговорили на очакванията ми  Wink
Лошото е, че в България доброто обслужване е рядкост.
Малко  Offtopic , но и аз имам дългогодишни клиенти и те са очаровани от работата им с мен. Съответно, когато аз съм клиент, очаквам същото обслужване като качество  blush
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: януари 27, 2016, 17:07:58 »

Във Версай си спомням, че миналата година на flutter и ушиха роклята по снимка по цялостен модел. На сестра ми беше тази пола, този гръб, такова деколте и т.н.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 27, 2016, 17:08:48 »

Аз пък да се включа с още един съвет- опитайте да си седнете с роклите. Нищо против тип "русалка", но аз лично не можах да седна с такава рокля (по-скоро полегнах на канапето в магазина и си представих как в деня на сватбата ще се чудя на коя кълка да се подпра. И не ми беше малка роклята smile ) и това ме отказа, а светбеният ден е дъъълъг.
Активен
marry_me
Професор

BE YOURSELF ;)

« Отговор #402 -: януари 27, 2016, 17:20:11 »

Момичета, благодаря Ви много за подкрепата  kiss2
Всичките ми близки ме убеждават да си поръчам роклята от чужбина, включително и ММ. Според него ще си скъсам нервите и пак няма да имам това, което искам  cray
А аз не искам рокля-компромис, искам си моята рокля  blum
Активен
marry_me
Професор

BE YOURSELF ;)

« Отговор #403 -: януари 27, 2016, 17:50:59 »

Това са ми резервните варианти за разработен модел, правя забележка, че са ми прекалено натрупани, но да приемем, че се виждам с тях към заветното ДА  blush

https://www.moniquelhuillier.com/collections/tags/wedding/collection/fall-2016/content

https://www.moniquelhuillier.com/collections/tags/wedding/collection/fall-2015/runway/content/view

Ето тук има повече снимки на последното моделче:

https://www.shopbop.com/zoey-cap-sleeve-dress-monique/vp/v=1/1596486443.htm?folderID=2534374302183381&fm=other-shopbysize&os=false&colorId=78159
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 27, 2016, 18:00:52 »

Ами виж сега, аз лично не си ших роклята, но пък си скъсах нервите с други подизпълнители по сватбата. Ако и с роклята имах такива проблеми,щеше да ми дойде малко отгоре...ако имаш възможност да я пробваш и поръчаш-действай и не се занимавай с шивачи. Накрая няма 100% идентичност, а нещо много доближаващо се до модела. smile (като се има предвид, че се използват заместители на платове,дантели и др)
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: