Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 12:43:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част (Прочетена 200671 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част
«
Отговор #315 -:
октомври 19, 2015, 08:30:49 »
Роклите се шият по размер, така че това не би трябвало да те притеснява
Съобрази го най-вече с цената, която си си определила
Тази година си имахме една прекрасна по-пухкава булка (alexandrova_90) и роклята ѝ беше супер, всичко си беше на мястото (по мое мнение)...така че хората са си го измислили
ЕДИТ: Тони, дано не съм те засегнала
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #316 -:
октомври 19, 2015, 11:12:00 »
До бъдещите булки: В Aegean Fashion Group пускат намаление на модели до 30.10 в магазина им във Варна. Успех в намирането на мечтаната рокля.
alvelina, роклите или се шият, или се поръчват по размер и после се коригират. Аз лично бих се свързала с набелязаните магазини, за да ги попитам. Питай и за цени, за да си определиш някакъв бюджет.
Има и нещо друго- повечето рокли са по-голям размер в магазините и могат да се обличат от всички без да се закопчават. Аз, примерно, обличах няколко модела прихванати с щипки, понеже висчко ми беше огромно.
Ако пък харесаш рокля от някой бутик на чужд дизайнер, имай предвид, че ги шият и доставят в България за 4-5 месеца. Бих те посъветвала и да се разходиш по аутлетите в Англия, понеже там имат доста по-евтини рокли от стари колекции.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #317 -:
октомври 19, 2015, 11:27:14 »
Мислех да пиша и напълно забравих..
Фери,
как ще си ме обидила, не се излагай
Аз съм си бая едричка, да не кажа дебеличка. Изпробвах рокли, като не ги закопчавах. Харесах модел в Be Queen, пристигна за 3 месеца и малко, като ми пасна идеално, но имаше нужда от скъсяване, което си отне 6-7 дни, защото я скъсявахме на два пъти.. В Aegean дори се ангажираха и ми донесоха няколко модела от техен магазин в Гърция, които са по-големи..
При всички положения, обаче за тези магазини те съветвам да отидееш от по-рано. Няма начин да останеш разочарована
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #318 -:
октомври 19, 2015, 15:04:48 »
Пропуснах да кажа, че във Феде са адски отзивчиви и могат да ти я ушият без проблем..
Така де, зависи дали имат платовете.. Но са склонни да го направят.. Аз не харесах нищо от наличните им тогава, а тази която бях харесала от сайта я имаха в най-малкия размер, т.е 0-лев шанс за проба. Въпреки това са много приятни и си заслужава ходенето, ако ти допадат като модели
Активен
alvelina
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #319 -:
октомври 19, 2015, 23:17:09 »
Благодаря Ви момичета доста ме успокоихте
Аз си много си харесах една рокля в Princess Fasion Studio и се свързах с тях и казаха, че могат да я направят в моят размер и цената ме удовлетворява, но все пак докато не премеря незнам дали това ще е моята рокля
. Сватбата ми е на 12 юни 2016 и силно се надявам през ноември да си поръчам рокля . Запазила съм си часове в 3 магазина в София + ще посетя още 3 които работят без запазени часове.
Много се вълнувам и нямам търпение да открия моята рокля
Активен
always_and_forever
«
Отговор #320 -:
октомври 20, 2015, 07:17:25 »
Намирането на "роклята" си е много вълнуващо. Приготви се все пак, че не е лесна задача. Дано ти да имаш късмет. Пробвай различни модели, за да намериш "твоята".
Имаш достатъчно време за организацията. Пожелавам ти успех.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #321 -:
октомври 20, 2015, 09:18:23 »
Оо, да, задължително трябва да мериш всякакви модели. Даже такива, които не си представяш, че ще ти стоят добре и не ти харесват. Пробвай с дантели, изчистени, феерични, тип принцеса, русалка (не я препоръчвам,понеже за мен е много неудобна), А-линия (универсален модел) и т.н.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #322 -:
октомври 21, 2015, 15:13:01 »
Понеже вчера минах през България Мол и се отбих при Елена в Bridal House (Aegean fashion group) да споделя от кухнята, че от следваща седмица ще има намаления и в магазина в София
Активен
Pronovias_SP
Любопитен
One love, one dream:)
«
Отговор #323 -:
октомври 22, 2015, 12:01:28 »
аvelina
, не се тревожи, ще си намериш най-прекрасната рокля или по-скоро тя ще те намери, защото когато облечеш Нейно Величество РОКЛЯТА, ще го разбереш. Поне при мен се получи така. Изпорбвах много модели, въпреки че знаех точно какво искам, но просто един път се женя и реших, че ще меря на воля и така, когато намерих подходящата така се развълнувах, че просто от вълнение се разплаках, мама и тя с мен
Беше уникален момент, така че не се притеснявай, пробвай на воля и успех!
Активен
alvelina
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #324 -:
октомври 22, 2015, 20:57:54 »
alexadrova_90
благодаря за информацията за намаленията в Bridal house , задължително ще го посетя
Pronovias_SP
много се вълнувам и нямам търпение да пробвам рокли, отделила съм си 3 дни и се надявам да открия перфектната рокля за мен
Активен
Gehenna
Сватбар
«
Отговор #325 -:
октомври 23, 2015, 19:27:22 »
Чакайте да се похваля и аз
Днес бях в BeQueen. Потвърждавам, че двете дами там много ми помогнаха! Аз както казах 100000 петенции (да не е такава, онакава, без това си а-у), успях да пробвам н-на брой рокли и видиш ли, една ми пасна като ръкавица!
Човек да не повярва, чак аз не повярвах! Изглеждах като булка бря
Има голяма вероятност това да е Роклята!!! Все пак продължавам по магазините, неделя имам друг апойнтмънт. Но вече казах на мама да идва да ме гледа с тази и ще вдим, може другата седмица да имам избранца вече
Бих посъветвала бъдещите булки да пробват всякакъв вид, дори и да им се струват meeeeeeh, защото моята (хихихиихи) на закачалката не е кой знае какво. И в сайта на дизайнера не е кой знае какво.
Сега... ще прозвучи мега нескромно, но на мен ми стои по-добре от на модела на сайта, не е успяла да покаже красотата на роклята
И така, към следващите рокли!!!
Аааа и да- в магазина вече имат рокли от колекциите 2016, но сега седмицата очакват доставка на поне 20 нови модела. Та да имате предвид
Активен
always_and_forever
«
Отговор #326 -:
октомври 24, 2015, 14:10:36 »
Браво,
Gehenna
.
Продължавай да търсиш, ако мислиш, че тази не е твоята. То ще си проличи.
Обикновено, ако много се харесаш с нея, ще сравняваш всяка следваща точно с тази рокля.
Подкрепям съвета ти да се мери всичко. И аз не мислех, че с тип принцеса ще се харесам, че ще ми седи добре и т.н, но точно тази беше моята рокля.
На закачалка повечето рокли не ми харесват, но когато вече се премери е съвсем друго нещо.
Успех в търсенето и намирането.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #327 -:
октомври 24, 2015, 16:39:03 »
В Би Куин е истината
Радвам се,
Gehenna
, бих те посъветвала, ако не те притеснява финансовия фактор, да ходиш само в сходни магазини, защото иначе разликата е огромна и просто ще си загубиш времето (казвам го от личен опит).. Ще сравняваш всички останали с материята, платовете, изработката и тн, а няма как да са еднакви... Предполагам, че до месец най-късно навсякъде ще е фул с новите колекции. Успех
Активен
Feribotka
«
Отговор #328 -:
октомври 24, 2015, 18:36:37 »
Браво, мисля, че ще се върнеш за нея, като гледам как говориш
Аз да ви опровергая малко...писала съм много пъти за моята рокля...харесах си я още на закачалката, веднага ме грабна, като я облякох още повече...не е от нито един от тези магазини, но материя, кройка, изработка и всичко останало са супер качествени, не е мръднала, мина на химическо и е като нова
Така че според мен пробването в други магазини няма да е загуба на време, освен ако вече тази не ти се е загнездила много в главата
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492
«
Отговор #329 -:
октомври 25, 2015, 11:25:49 »
И при мен така стана, първата, която ме грабна, си остана и единствена и се върнах после за нея
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...