Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 00:36:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 30-та част (Прочетена 200132 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:БУЛЧЕНСКИ РОКЛИ - 30-та част
«
Отговор #165 -:
юни 11, 2015, 13:13:21 »
Рискът роклята да не излгежда като от снимките е огромен, когато се шие.. Но е напълно нормално, нито платовете ще са същите (говорим като материя), нито вие ще сте манекенката от снимката, нито ще сте облечени само за фотосесия, в която сте статични и са ви обработвали снимките на фотошоп дни наред.. Така че, има своя риск, но ако нямате финансовата възможност или не искате да си купувате готова рокля, поемате го, контролирате шивачката да не се отплесне в свои си съчинения, подбирате хубави и качествени материи и готово
Активен
Feribotka
«
Отговор #166 -:
юни 11, 2015, 13:46:01 »
Цитат на: veronika88 в юни 11, 2015, 12:07:00
Да "нова булка съм" хаха всъщност се подвизавам из форума от 2-3 дни.Включих се и в някои от другите теми за подготовката.
Сватбата ще е на 16 август.
За роклята...идея си нямам.Само знам,че няма да е тип принцеса с обръчи и тем подобни,не е моят модел това.По скоро нещо от типа русалка или свободно да пада надолу.Харесвам и дантелата,може би ще присъства в роклята ми.Харесват ми роклите с гол гръб,или с дантела изрязана отзад.Но наистина не знам какво искам точно,докато не се облека и да се видя.
Бюджета ми е около 1000лв не бих дала повече за рокля.Даже и тези не ми се дават,но като знам че все окото ми прихваща неща,които за жалост винаги са по-скъпи и сега май-няма да е по- различно.
В Асеновград предполагам,че ще отида първо да разгледам,Радичев разбира се ми е сред първите магазини които ще посетя.Ако нищо не харесам в Асеновград ,най-вероятно ще отидем до София,но все пак се надявам ,че няма да се наложи
Аз пак да рекламирам моето ателие, от което съм много доволна - в София обаче и има точно такива рокли, каквито описваш, до 1000 лв, понеже и аз търсех нещо такова
за да не ставам досадна, ако проявиш интерес, пиши на лично, аз даже я качих по-назад в темата
Активен
Alichka
«
Отговор #167 -:
юни 11, 2015, 13:48:23 »
Вероника, относно транспортирането много момичета тук са споделяли, че предварително информират авиокомпанията. В повечето случаи стюардесите взимат роклята (която е в калъф) и я закачат в техни помещения. Казвам го просто като информация
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234
«
Отговор #168 -:
юни 11, 2015, 13:56:22 »
Feribotka
върнах се назад, но не я видях роклята. Ще можеш ли пак да я качиш да я видя
Активен
Feribotka
«
Отговор #169 -:
юни 11, 2015, 14:09:22 »
На работа съм и няма как...ако се сетя довечера ще ти я пусна
Активен
Feribotka
«
Отговор #170 -:
юни 11, 2015, 14:09:57 »
Цитат на: Feribotka в юни 03, 2015, 22:11:32
Качвам и аз моята рокля, въпреки че мислех да не я качвам
http://i62.tinypic.com/vimhjp.jpg
Всъщност, ето я...дано ти се отвори
Активен
hrishristova
Сватбар
«
Отговор #171 -:
юни 11, 2015, 14:36:12 »
сега се сетих
виждала съм я
Активен
veronika88
Любопитен
Публикации: 30
«
Отговор #172 -:
юни 11, 2015, 22:00:08 »
Feribotka
прекрасна е роклята ти.Много нежна...и с дантела
Ще съм ти благодарна ако ми напишеш на лс кое е ателието
Alichka
благодаря за инфото.Хубаво е ,че има вариант и за самолета,ще го имам в предвид ако ми се наложи .
Сега за да видя дали съм успяла да се справя с качването на снимките споделям една много секси и красива рокля,която ми хареса.Всичко им е много красиво....но и цените им също за съжаление .Изпратих им запитване на сайта за цената.струва само скромните 2,700 евро
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1434052346b.jpg
Активен
always_and_forever
«
Отговор #173 -:
юни 12, 2015, 08:50:47 »
Вероника
, много е красива тази рокля. Представям си и отзад колко ще е хубава.
Активен
hrishristova
Сватбар
«
Отговор #174 -:
юни 12, 2015, 09:03:15 »
Момичета знам, че това е нашия ден, НО струва ли си да даваме по 1500-2000 лв за рокли?
Аз си мисля, че
Тези пари могат да се инвестират в къде къде по съществените неща около сватбата, а именно украса - понеже тя създава атмосферата на деня или фотото-НАЙ ВАЖНОТО от сватбата (според мен) понеже това е което остава....не роклята, която стой неизползваема в гардероба ами снимките, които може да гледаш всеки път когато поискаш и да си спомниш деня, в които сте създали семейството си....
ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ!!!
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #175 -:
юни 12, 2015, 09:07:38 »
hrishristova
Аз също съм на това мнение,но всеки сам си решава кое е приоритет за него.
Моята рокля струва 420лв.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #176 -:
юни 12, 2015, 09:11:59 »
Хриси
, коментирано е безброй пъти.. И аз тръгнах с идеята за рокля маааксимум 1000лв, не защото не мога да си позволя по-скъпа, а защото ми се струваше безумно да дам толкова пари за 8-10 часа и после да стои в гардероба... Е да, но организирам сватба, в която ще вложим много пари, от поканите, през подаръчетата за гости, ресторанта, фото, дж, видео.. Не направихме нито един компромис.. Няма как, когато дори не искам да ги докосна, обличам и се изривам от тях.. Да направя компромис с роклята ми, която е не по-малко важна.. Какво като сватбата ми е за бюджет с много нули, като не съм с роклята, в която съм се влюбила..
Според мен е важно булката, ако има възможност да си купи роклята, в която се харесва и се чувства добре, било то за 500-1000-2000-3000 лв.. или повече лева.. Нито съм искала да се изхвърлям с рокля за 2000, нито ще се фукам на сватбата колкос трува, важното ми е че се чувствам добре, материите са прекрасни, чувствам се красива в нея.. Ако ще и за 300лв да беше, щях да я взема, ама няма как качеството е скъпо
Та, мисълта ми е, че съм на същото мнение, че не си заслужава, но ако това е единственото нещо, в което не се чувствам като все едно съм направила компромис "Да, харесва ми, ама имаше многооо по-хубава рокля, за която не ми се даваха парите" ..
Активен
hrishristova
Сватбар
«
Отговор #177 -:
юни 12, 2015, 09:27:32 »
И моята струва 450, даже след корекциите е около 390-400, поне махнах някой неща, добавях други, от 3 рокли направих една
Понеже не обичам да обикалям и да меря - облечи, съблечи и после пак и ....
Та аз обиколих магазините в Русе - при първа обиколка ПЪЛЕН ПРОВАЛ И УУЖАС..Казах си НИКОГА няма да си намеря рокля. След месец отидох до най - големия магазин в Русе и като ги видях и
, НО докато не облечеш не може да прецениш. Имаше една рокля за една булка, която чакаше отзад да се вземе, с леки подобрения на единия модел - пробвах я и ХОП викам това е. Цена: 450 и даже казах на майка ми няма да обикаляме повече...ще сменим горницата, ще домавим това, ще махнем това и айде готово
И аз можех да си позволя рокля за 2000 лв но просто е безсмислено !!!
Миналата седмица едни приятели, които ще са на сватба август ми показаха роклята на булката, която струвала 4000.....ЕВРО
На мен това горе долу са ми парите за кувертите на 75% от гостите
Активен
Anne_Shirley
Професор
«
Отговор #178 -:
юни 12, 2015, 10:07:41 »
Явно всички тръгваме с тази нагласа, че това са много пари за рокля, но именно на снимките ще си гледаме след това роклята и те ще ни останат по-важният спомен, отколкото самата рокля, която виси в гардероба. Това, което остава на снимките и видеото, както и споменът, усещането, че сме красиви и че сме с мечтаната рокля - това не е за пренебрегване. Какво като след това ще виси на закачалката, след като в този ден сме се чувствали най-красивите с нея? Това ѝ е функцията все пак, то нищо от сватбата освен фото и видео няма да остане след това така или иначе. За мен лично пък най-грешните пари са именно за украсата, а не за роклята - безумно ми се струва да се дадат 1000 и повече лева за цветя, които на другия ден ще заминат на боклука, а аз лично не мисля, че някой обръща кой знае какво внимание на самата украса. Да, създава празнично настроение, но то може да се постигне и с изключително скромна и бюджетна украса. Ако имам тези пари, пак бих ги добавила за роклята, а не за украсата. Също моя лично мнение
Аз не мога да си позволя рокля от 2000 лв., позволих си за 900, като 1000 ми беше максимумът, повечето хора като питат за цената на роклята, се ужасяват и ме гледат все едно съм луда, ама как да им обясниш, че това, което търсиш и харесваш, не се намира под тази цена и даже си минала скромно?
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #179 -:
юни 12, 2015, 10:16:18 »
Ан, точно това тръгнах да пиша, но няма смисъл да се повтаряме.
Моята е малко над 1000лв, може би не е най-правилният избор, но пък не съжалявам, че не я ших на друго място, а я купих с моите размери.
Истината е, че не ми се занимаваше да обикалям и меря 100000 рокли по магазините. След една проба на дреха получих обрив, който се оказа вид лишей. Доста е неприятно и се лекува бавно. А най-якото е,че се налага и да не се къпеш, за да не се разнесе по цялото тяло. Идилия. Реших да си спестя подобно повторно преживяване, макар лекарите да твърдят, че не може да те повтори.
До момента съм спестила доста от украса, от подаръчета, от покани и дреболийки и мога с ръка на сърце да заявя, че си покрих преразхода за рокля и обувки, а остават и отгоре.
Украсата не е маловажна, ама на мен ми е жал да унищожа един куп цветя...
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...