Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 03, 2024, 19:31:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на marrie - 23.05.2015 г.
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на marrie - 23.05.2015 г. (Прочетена 68888 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Сватбата на marrie - 23.05.2015 г.
«
Отговор #90 -:
юни 10, 2015, 19:30:34 »
Ауууу от кога го чакам този разкааааз
Простено ти е, програма е била натоварена и след сватбения ден
Направо така се напрегнах от разказа, че стоях права и държах лаптопа, докато четях, а ММ стои и ме гледа
Чуди се какво става и като му разказах
Чакам с нетърпение продължението
Активен
marrie
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #91 -:
юни 10, 2015, 19:43:51 »
Пускам няколко снимчици за разведряване на обстановката
И после ще продължа със сватбения ден
Текущата е стойка с цветя на входа на ресторанта.
stoika.jpg
(54.38 KB, 460x613 - видяно 893 пъти.)
Активен
marrie
Ентусиаст
«
Отговор #92 -:
юни 10, 2015, 19:46:57 »
Подаръчетата малко по отблизо.
За жалост още нямам снимка на младоженската маса, но е всъщност доста подобна с украсата на ема6666
podaracheta.jpg
(52.47 KB, 460x613 - видяно 904 пъти.)
Активен
marrie
Ентусиаст
«
Отговор #93 -:
юни 10, 2015, 19:47:59 »
Букетът на булката
18405510396_e54e33a120_o.jpg
(61.61 KB, 760x692 - видяно 951 пъти.)
Активен
marrie
Ентусиаст
«
Отговор #94 -:
юни 10, 2015, 19:51:22 »
И самата булка във вихъра на фотосесията
(copy right Линда Александрийска)
17809260024_21e2b215e6_z.jpg
(61.64 KB, 640x428 - видяно 937 пъти.)
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #95 -:
юни 11, 2015, 00:30:49 »
Много си хубава! И цветята са много нежни и свежи.
Къде сте правили фотосесия? Чакаме продължение. И още снимки.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #96 -:
юни 11, 2015, 08:51:21 »
Прекрасна рокля и булка
Нежни и изискани цветове
Активен
Feribotka
«
Отговор #97 -:
юни 11, 2015, 09:03:29 »
Много красота
Роклята ти прилича на моята, охххх нямам търпение вече да си я взема да си я гледам
Активен
always_and_forever
«
Отговор #98 -:
юни 11, 2015, 09:56:18 »
Чудесна си! Много хубава рокля.
Чакаме още разкази и снимки.
Активен
marrie
Ентусиаст
«
Отговор #99 -:
юни 11, 2015, 17:58:46 »
Мерси, мерси
Ден 23-ти май, събота, сватба
Събуждам се аз в 8 часа, макар че си бях навила аларма за 9.
Братовчедка ми също се надяваше да поспи по-дълго, тя и без това още беше с объркан режим, че живее в Щатите, но и тя стана малко след мен. Баща ми вече беше излязал да мие колата, майка ми се надигна и тя. Масата беше предимно подготвена от следващата вечер, та нямаше много работа. Аз спокойна - каквото е трябвало да свърша или съм свършила, или вече е твърде късно да върша. Стресът ми от предния ден беше изчезнал, защото в момента нищо не зависеше от мен. Оставаше ми само да се оставя да ме глезят, да ме гласят, да бъда красива
което никак не е лошо
Просто ми беше хубаво и бях решила да се забавлявам и да не се стресирам за нищо; просто нямаше как да не е хубаво, когато двама човека се обичат и най-близките им роднини и приятели са с тях по хубав повод.
To be continued...
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492
«
Отговор #100 -:
юни 11, 2015, 19:13:51 »
Мари, да питам аз по въпроса със сватбата - ти с агенция ли украсява ресторанта?
Активен
marrie
Ентусиаст
«
Отговор #101 -:
юни 12, 2015, 11:26:36 »
Да с агенция. Може би сега е моментът да ви изброя с кого работих покрай моята сватба или по скоро кой работи по моята сватба
Трябва да преместя този пост и в моите номер 1..
Украсата е дело на Анелия от агенция Шейла - много е мила, отзивчива, както споменах обаждах и се няколко пъти за съвети и за добавяне на поръчки в последния момент и всичко си направи. Имаше няколко детайла по украсата, за които нещо в последните промени не се бяхме доуточнили, но не беше голяма драма. Работи с много желание и прави много красива украса. За нея е писано във форума - от тук съм я намерила. Всъщност от този форум намерих всичко и всички хехехе
Благодаря на форума и благодаря на Ан, че ме "доведе" тука
ДЖ ни беше Емо Андреев - страхотен! Спокоен, възпитан, разбира с половин дума какво искам. Музиката беше супер, гостите не спряха да танцуват - имахме 50 човека и сигурно поне 45 бяха на дансинга! А най - хубавото е, че води и на английски и то много добре се получи! Беше на два езика, но не се почувства да е разводнено или досадно. Обесни си ритуалите, всичко беше точно. Без излишни приказки, без нужда от допълнителен преводач. Даже един от гостите ни го попита за визитка, че живот и здраве и те ще стягат сватба
Фото - Линда Александрийска. Макар да не е от популярните имена, аз я намерих от форума - мисля че само 1 пост намерих за нея, но й прегледахме портфолиото и ни хареса. Половинката направо се влюби в стила й и след много чудене, обмисляне и проучване на фотографи (беше едно от най-важните за мен) останахме с нея. Реално се срещнах само с нея на живо. Много съм доволна от резултата до сега. Приятна, спокойна, ненатрапчива и най-вече прави страхотни и непринудени снимки. Не знаеш кога те е хванала в някой просълзен или нахилен момент или в отражението на кой обект те е снимала. Снима репортажно, ако искате по-дива фотосесия сигурно не е вашият човек, но ако искате усмихнати снимки е просто супер
Видео - Матушев. Преминахме от идеята за евтино видео, колкото да има, до "абе дай да си направим едно хубаво видео. Като правим, да е качествено". Много съфорумци и професионални лица го препоръчват и говорят за него, някои познати също ми го препоръчаха. Още нямам резултати от него, но имам големи очаквания. Работата с него също мина безпроблемно - приятелски настроен и забавен.
Сигурно до края на следващата седмица ще имаме вече трейлърче поне.
Активен
marrie
Ентусиаст
«
Отговор #102 -:
юни 12, 2015, 11:27:01 »
Ресторант "Стара София" на хотел "Вега" - във възторг съм и от тях! Препоръчвам ги с три ръце на всеки с малка или междинна по брой на гости сватба. Всичко мина безупречно, а и ресторантът е елегантен и красив! Комуникацията по имейл с Васко, управителя, отнемаше време, но иначе се грижеше за всичко. Беше на сватбата от самото начало до самият край! Буквално! Помагаше в сервирането на гостите, контролираше дали всичко е изрядно, консултираше се с мен за детайли. Една от главните сервитиорки Мария е също уникална! Няма такъв сладур. В петък преди сватбата ми се обади в 22:00 часа да потвърди, че алкохолът е пристигнал, но имало някакви липсващи бутилки - беше се притеснила жената. А те липсващите бутилки били с баща ми, който беше на път да им ги остави, а другите бяха докарани директно от склададжиите в ресторанта, но всичко написано на едно листче и жената няма как да знае. Да не говорим, че ми прие едни поръчки в менюто с риск да й мрънкат.
Въобще супер са, всички прищявки ми изпълниха. Всичко беше коректно в сметката, в алкохола, в настаняването на гостите. Всичките ни чуждестранни гости останаха в хотела и са много доволни.
Тук добавям и сватбената торта, която беше дело на сладкарница съименница "Вега". Направиха я за една седмица, тортата беше красива и най-вече както вече няколко от нашите гости се изразиха "адски вкусна". Цените са добри. Препоръчвам ги и тях
Фризьор - Анелия Кошарска - също е голяма сладуранаи косата ми издържа цяла нощ, че и на следващия ден въпреки че махнах всички фиби за през нощта.
Къдриците малко се поразпуснаха разбира се, а и ни поваля, но косата изглеждаше добре през цялото време. Направи косата ми да изглежда поне 3 пъти повеече, което беше едно от моите изисквания
) Направи прическа също и на мама и гримира мама и кумата.
Моята гримьорка се казва Стефани Павлова, колежка на Ева Серева. Бях на пробен грим, който стана добре, но гримът на сватбата беше перфектен. Стана много по-хубав по мое мнение и вкус. Радвам се, че отидох на пробен, за да уточним всичко. Гримът издържа през цялото време.
В заключение - не съжалявам за нито един от изборите, които направих, и ако бих се върнала назад и бих избрала отново, бих избрала същите хора и бих работила с тях отново
Сигурна съм, че има още много добри професионалисти в бранша и за всеки вкус има различни предложения така че успех в търсенето и намирането. Голямо удоволствие е да се работи с коректни хора и аз съм благодарна, че попаднах наистина на професионалисти.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #103 -:
юни 12, 2015, 11:42:36 »
Мари
, радвам се, че работата ти с професионалистите е минала добре и за двете страни. Дано при всички ни е така
Аз, обаче си чакам разказа за самия ден.. Имаш още много неизказани неща
Активен
always_and_forever
«
Отговор #104 -:
юни 12, 2015, 12:54:19 »
Много се радвам, че си останала доволна от всички хора, с които си работила.
Чудесно си описала всичко. Сигурна съм, че това ще е от голяма полза за много бъдещи булки.
А ти не заобикаляй темата. Все пак знаем за какво сме се събрали.
Чакаме разказ за самия ден.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
Нагоре