Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 11:43:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни 2015
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни 2015 (Прочетена 157589 пъти)
plamak_
Сватбен ГУРУ
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни 2015
«
Отговор #510 -:
май 15, 2015, 21:47:03 »
Цитат на: Gergancheto в май 14, 2015, 18:07:03
Магнерот в 37г.с?
Честно казано и мен ме очуди това.
Руми по принцип кръвното ми е 110–120/70–80 , но взе да се вдига и това не е само при лекаря , аз си го следя редовно и в къщи.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #511 -:
май 16, 2015, 20:59:41 »
Цитат на: sunray в май 14, 2015, 08:43:10
posum
, на колко е твоя мъник? Не се притеснявай, и това време ще дойде. Разбирам, че е тежко понякога, но ще стане самостоятелно детето, няма начин
Ние в града сме я оставили често с някоя от бабите, след 2 годишна възраст и за по няколко часа. До тогава нито веднъж. Аз не го чувствах, че мога да го направя и да съм спокойна някъде.
Точно това чувствах и аз и честно казано не съм изпитвала нужда да се деля от детето си. За пръв път я оставихме, за да излезнем вечерта за коледния банкет на ММ. Беше на 2г и един месец. Не бих казала, че сме домошари, поне по 2 пъти през седмицата ходим до Пловдив на разходка, единият път - през уикенда, а един - забираме таткото от работа. Поне веднъж месечно ходим някъде на екскурзия с преспиване. Миналата година 2 пъти излизахме от страната, и двата пъти - с нейна милост, естествено. Тази година ще е само веднъж, заради бебето. Просто не си представям липсата на възможност да споделям спомени, емоции без нея
.
Сънрей, на 2г и половина е.
Иначе, нашият беболин се е обърнал главично, ама мн странна поза беше заел: крачетата от дясно, ръчичките от ляво и като се изпъне, коремът ми получава цицини отстрани. Мн ми се спи, перманентно, а днес не успях, че бяхме на юбилей на леля ми и сега съм като парцал. Нищо не ми се е подувало, дано така да продължава, но аз се чувствам дебела и тромава - напълно ново усещане за мен. С предната бременност търчах като финикиец до края, а сега все гледам да поседна
. С предната бременност пих магнезий до 38 седмица
.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #512 -:
май 17, 2015, 10:10:02 »
Аз да се оплача малко. Вече втори ден ми е супер отпаднало и главата не ме слуша. Крива съм, нервно ми е. Все ми е сънливо, а като легна през деня не мога да спя. Последните 2-3 вечери за сметка на това пък спя като бебе и даже и не ставам.
Все си мислех, че в края бебо ще шава по-малко, а то е точно обратното. Голямо мърдате, наместване. Едни подувания и бабунки ми прави. И определено не е съгласен да лежа на дясно - а съм легнала, а е почнал да рита и да недоволства от това.
Всеки ми казва, че корема ми се бил смъкнал вече. Аз си мислех, че като се смъкне киселините ще ме оставят, ама нееее. Даже се засилиха. С предишната бременност тиквени семки, прясно мляко, солети ми помагаха, а сега и хапчета не помагат. Та с нищо не ги моря
Оффф айде стига съм внасяла негативно насроение... А навън е такова слънчево и хубаво...
Приятен и спокоен ден на всички
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #513 -:
май 17, 2015, 10:30:55 »
Мамче - за киселините мога да ти препоръчам Фамотидин.
Попринцип не го препоръчват за бременни, но в последния месец и само при нужда съм консултирала с доки че може
Върши по-добра работа от Гавискона поне при мен...
Разбирам те за лежането - на мен не ми дава наляво да застана - съответно дясната ми страна е цялата изтръпнала и натъртена вече...
А къде го видя слънчицето? При мен нямаааа:(
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #514 -:
май 17, 2015, 10:58:28 »
Ооо Миленка във Варна си пече и е топлоооо, а през нощта за сметка на това имаше страшни светкавици и гръмотевици.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #515 -:
май 17, 2015, 11:06:25 »
Сънят и при мен го няма никакъв. Снощи от 2 до 5 бях абсолютно будна без причина. И после ники ме събуди в 7. Чудесно , спала съм 4 ч. И днес съм просто разбита. То напоследък всеки ден така се чувствам. Спя следобед по 1 ч. Но направо елементарни неща ме изморяват.И при мен настроението е на минус, супер депресивни настроения. Все на рев ме избива. И страхове ме избиват. Въобще....
Мамчето аз пия сода и ми помага. Не е хубаво, но още малко остана. Иначе Био анацит е много хубав продукт и е абсолютно безвреден,италиански билков. Не трябва да пиеш вода обаче през нощта.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #516 -:
май 17, 2015, 11:10:50 »
Руми от Биоанацита почвам да
Сода ощя не съм пробвала. Може да пробвам довечера дали ще ми подейства.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #517 -:
май 17, 2015, 11:19:30 »
За киселините, онзи ден една бременна приятелка ми каза да ям сурови бадеми. Тя (и аз) ги попарваме с вряла вода от страх за листериоза. И при двете действат супер
От три дни ги ям отвреме-навреме през деня (защото много обичам) и не сьм имала киселини оттогава. Може и да е случайно, но пробвайте.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151
«
Отговор #518 -:
май 18, 2015, 13:01:08 »
Здравейте мами, най-напред честити бебчета на новородилите!!Да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Мисля че видях предните дни тема за бебенцата, ще напиша там за нас!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #519 -:
май 18, 2015, 15:09:38 »
Здравейте мами, гледам трудно спите масово , аз също няколко дни не бях се наспивала , но не защото не мога да спя спокойно, а все лягах късно и се налагаше рано да ставам. Аз вече си имам бонус и белтък в урината освен кръното и подуването на краката и ръцете , така че до края на седмицата най вероятно ще се срещнем с нашата малка госпожица. В сряда ми предстоят среща с кардиолог и анестезиолог и вече ще решаваме кога ще е секциото. Днес бях на ЖК и бебка си върви добре за седмиците, всичко е ок , така че се надявам и да няма проблем като се роди .
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #520 -:
май 18, 2015, 15:27:23 »
Ех plamak към края си вече на бременността, а се сдобиваш с нови "екстри"
Стискам ти палци всичко да мине както трябва
Аз днес минах през моето си АГ да ме види и тоновете бяха добри, а бебо вече е 3500 гр. Дали е толкова реално е друг въпрос, че в четвъртък при доки, при когото ще раждам беше 3300 гр. За 4 дена 200 гр. много ми се виждат
Иначе изгледи за раждане никакви към момента. Добре си му е на бебо явно
, ама колко е добре на майка му е друг въпрос
От днес каката пак е на училище - разминахме се с варицелата. Нямало е и други деца в групата. Малко не й се тръгваше, че й било хубаво в къщи, ама все пак смятам, че е по-добре да е там с децата и да си учи. Аз не мога да й ги обяснявам нещата като госпожата.
Та следобед съм си изцяло в почивка и спокойствие. И честно и аз незнам искам ли вече бебо да се ражда, или пък искам да си стои още малко там. Наистина незнам дали ще мога да се справя сама с каката и бебето... Въпреки, че каката е голяма вече... Май по ми се иска да се роди другата седмица, че докато ни изпишат и бабата ще има възможност да дойде... Размисли и страсти
Активен
roumyana
«
Отговор #521 -:
май 18, 2015, 16:15:43 »
Пламък , при тази ситуация с белтъка и кръвното наистина е може би да изтеглите секциото.
Мамчето и мен ме тревожи точно това. Гледам го Ники,толкова е мил и още много малък, целите ми грижи сега са за него и не знам като се появи бебчо как ще се справяме с грижите и не по малко дали няма да се чувства изоставен и дали ще мога да прекарвам време само с него. Иначе утре съм на тонове , а другата седмица живот и здраве ще се раждаме.
Килограмите не могат точно да се определят. 500 гр разлика е нормално. Реално по другите данни машината смята, но не е точно.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #522 -:
май 19, 2015, 08:05:44 »
и силно гуш за всички, на които им предстои срещата с бебоците. Айде раждайте вече, аз ще закрия темата най-накрая
мисля и тоя път да родя на термин +1 т.е. 14ти юни.
Днес съм на ЖК, тоя път ще питам за кг-те на господинчо, че аз съм само +3 кг. от началото до сега
все ме успокоява, че е нормално
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #523 -:
май 19, 2015, 08:21:32 »
Няма да си ти, аз ще съм. Аз съм все още в 8 месец.
Активен
roumyana
«
Отговор #524 -:
май 19, 2015, 09:00:10 »
Фани и аз съм плюс 3 килограма и то качени последния месец. Важното е бебЧо да расте. Лошото е че всичко това е за наша сметка, бебето си взима всичко необходимо от нашия организъм. Аз миналия път се почувствах отново както преди напълно енергична след година и половина. Но секциото си е операция и 2 г. Се възстановява организма.
Активен
Страници:
1
...
33
34
[
35
]
36
37
...