Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:37:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бельо  (Прочетена 183506 пъти)

didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: септември 21, 2007, 12:37:37 »

Абе kleo_20 мила не се изказвай така грубо "садраните ми гащи....."  laugh laugh laugh То всяка от време на време стига до тази мисъл, но едва ли е чак такова положението.....Ама питай милото какво мисли - може да стане забавно.. laugh
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #421 -: септември 21, 2007, 12:46:01 »

Клео, ами като ти съдрани гащичките направо ги хвърляй, без тях  и тогава на милото хич няма да му втръсне  yea LOVING                  laugh laugh
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: септември 21, 2007, 12:46:13 »

вчера една приятелка ми подари подаръка си за рожденния ми ден: секси нощничка с бикини !!! много са сладки и в любимото ми розово !!!! smile  girl_in_love girl_in_love
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: септември 21, 2007, 12:56:38 »

и аз мисля, че по без нищо май на милото най-много ще му хареса  yahoo laugh yahoo Поне мойто мило никога не забелязва с какво съм, все бърза да го сваля и като го питам не ти ли харесва той казва, че само пречело ... laugh
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #424 -: септември 21, 2007, 13:16:55 »

Дидке браво   Bravo  само така!

Ели честито да го ползваш по предназначение    blush и дълго време да му се радвате с мъжлето ти  Wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: септември 21, 2007, 20:55:31 »

ели честито мила моя give_rose
ама момичета аз се изказах образно деее вие кой знае какво ще си помислите за мен те са съдрани ама малкооо само laugh милото за това сигурно вечер гръб ми обръща laugh не сериозно не съм пазарувала бельо от 2та световна и ми е време а и като ходим на медена седмичка ще го изненадвам малко по малко нищо че той не гледа бельото и хич не се интересува и не обръща внимание
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #426 -: септември 21, 2007, 21:20:25 »

Моето мило обръща и само ми говори да си купувам секси бельо, а аз му викам да ми подари- така хем ще е и по негов вкус хем и аз ще си имам бельо, но засега не ме е изненадвал  Girl_hide
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: септември 21, 2007, 21:24:36 »

моето мило все болкуци ми купува и аз съм му забранила да ми пазарува бельо без да съм го харесала :laugh:или не ми става или е прекалено шарено и шикозно за моя вкус а не мога да блека нещи само защото той го харесва не се чуствам комфортно и се забелязва и се губи смисъла
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #428 -: септември 21, 2007, 21:33:03 »

laugh laugh laugh Ох милата и твоята не е лесна значи  girl_wink Той моя любим след като си купя бельо само казва кое му харесва и кое не- ама като не му харесва да ми купи той  Girl_hide А и ти можеш да му покажеш кое си си харесала и той да ти го вземе- че наистина понякога такива неща купуват като се наложи сами да ги харесват че ум да ти зайде  Oh my ... crazy
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: септември 22, 2007, 09:06:00 »

Мойто мило е толкова незаинтересован, че никога не ми е подарявал, а аз все му казвам да ме изненада и да купи някакво, каквото той харесва....Но както споменах по-горе той предпочита без него  laugh laugh laugh И се налага сама да си го избирам, ама так е по-добре, защото и аз съм с много претенции pleasantry
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: септември 22, 2007, 16:18:53 »

А аз мога да се похваля само *db*винаги ми е подарявал хубави подаръци  :girlsigh:по мой вкус незнам как успява, но ме изненадва много  Oh my ...,ама какаво да правя такъв си е  Girl_sing
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: септември 22, 2007, 16:42:53 »

И аз мога само да се похваля  Wink с подаръците на моят мъж. Подарявал ми е много пъти бельо и винаги е било страхотно! Нямам забележка, всичко е по мой вкус, сякаш аз съм си го избирала!  good
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #432 -: септември 22, 2007, 18:05:15 »

Хайде да се похваля- преди малко се върнахме с милото от разходка и вече си имам малко ново бельо  DANCE DANCE Избирахме го двамата и сме много доволни  good Е малко помрънка докато обикаляхме магазините, но е важен крайния резултат- геройски издържа  tease
Активен
coco
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: септември 28, 2007, 17:26:12 »

Исках да попитам всички настоящи булки и бъдещи, рабира се, къде има хубави жартиери ...
От всичко, което трябва да се вземе още не ми се ще да обикалям по магазините и за това.... ако мож  да знам точно в кой магазин ... направо да си го взема  tease
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: октомври 01, 2007, 11:10:34 »

Аз пък момичета имам обратния проблем-по-често мъжа ми ми купува бельо :laugh:Преди се занимаваше в тази свера и през ден ми подаряваше по някой комплект бельо или чорапи и аз не можех да им насмогна и за това не си купувах друго,ама той все ми казва,че иска да го изненадвам.Най-смешното е,че като влезем в някой магазин и го питам "мило от тази марка кой номер носех?" и продавачките зяпват :laugh:Но от време на време си взимам по нещо дето не става за друго носене освен за 1 вечер и той ахва,ама му се радва само няколко минути-по обясними причини blush :girl_wink:Но и аз мисля скоро да отида да си накупувам разни нещица...последно го изненадах в първата брачна нощ и съм много доволна от избора си-беше страхотен ефект.Кофтито на тези комплекти е че не можеш да ги слагаш всеки път и аз така си ги отделям и като ги позабрави пак ги слагам за някой повод,че не върви да се хвърлят crazy
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: