Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 31, 2025, 07:01:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани 16-та част  (Прочетена 226953 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #465 -: януари 21, 2016, 18:05:58 »

Хаха, ами честито значи.

В тая връзка - мнооого ми е странно как така го няма тоя крафт картон, като има по крафт магазини под път и над път. Пък и навън има доста. Ама ааайде няма да коментирам blush shok Аз в къщи само си имам 3 размера и 3 вида tease
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #466 -: януари 21, 2016, 18:10:26 »

Ми и на мен ми е странно като по чужбинските сайтове и пинтерест 70% са все крафт картони печатаните материали как ги печатат,ама явно тепърва ще се развива тоя бизнес в България.
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: януари 21, 2016, 18:22:00 »

Вероника, браво, че най-после свърши драмата с поканите. Ще очакваме завършения вариант.  Wink Действайте нататък.  Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: януари 22, 2016, 08:40:48 »

Браво за поканите, нямам търпение да покажеш крайния резултат  yahoo  Bravo

Хубаво е, че каза коя е печатницата, така ще могат и други булки без да се мъчат толкова, да си печатят на спокойствие  good
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #469 -: януари 22, 2016, 09:24:14 »

Супер  heart Хайде дано с другите неща няма такава сага  blum И цената е мнооого добра  good
Активен
addicted_to_u
Професор

« Отговор #470 -: февруари 02, 2016, 17:52:27 »

Засега показвам само за кумовете,тъй като тяхната ще е различна,защото нямаше как да изпечатаме различен текст с цветовете без да ни струва същите пари колкото е крайната сума за всички общо...та това е самата покана без финтифлюшките....
Тяхната,както и тази на родителите ще е в кутия като от снимките, които съм показвала,отвън завързан с канап с ментовото цвете,но това като са готови всички и си получа финтифлюшките от приятелката-декораторка. Дизайнът е изцяло наш-на гостите текстът е друг,но пак със същите шрифтове и е в ментово  зелено и бяло,но тях ще ги покажа  като си ги получим в реален размер,а не наполовина намален,както ги видях днес...

ПП: Леко съм замазала фамилиите ни все пак и цветът на картона не е излязъл добре на снимката
Активен
addicted_to_u
Професор

« Отговор #471 -: февруари 05, 2016, 14:14:58 »

Извинявам се за поредните постове...

Днес си получихме поканите  yahoo Едва ли има някой в тоя форум и въобще в обкръжението ни,който не разбра за драмата. Картонът е специфичен и тъмен попива много и излиза бледо и почти нищо,освен ако не е с черно,а ние искахме да е ментово и бяло.Та след много усилие намерихме начин да се изпечатат,но подари проблеми в комуникацията се получи разминаване в крайния продукт-имахме визитки,а не покани. Отказахме да ги заплатим и търсихме наново...този път бързо се справихме и  днес си ги получихме.

Единствената разлика е,че на второто място нямаха възможност да печатат с 2 и повече цвята,затова махнахме бялото и остана само мента надписа, за да можем да минимизираме щетите,защото вече имахме 20лв материални щети за картона,който ни унищожиха една част, а другата остана в първата печатница. За нея съм писала и мога да кажа,че наистина имат всякакви машини,но ако се насочвате към тях, трябва да сте много настоятелни в комуникацията или поне такъв беше нашият опит за съжаление дори и след положените усилия и настоявания резултатът не беше желаният.

На второто място нямат такива технически възможности,но пък бяха изключително коректни и като изработка и като срокове,и смея да твърдя като резултат. Ако някой се интересува от такова печатане,може да ми пише на лични -вече имам поне 4 места,за които знам,че могат да правят ситопечат като варират цените и възможностите им.

Ето ги и дългоочакваните покани с този тъй труден печат.Показвам ги сега,защото в събота ще ги дам на декораторката,която ще ги облече в зебло,ще им сложи канап,ментово цвете и персонален таг пак от същия картон и няма да мога тогава да ги разопаковам вече. Но пак ще покажа,за да се види пък украсата им.

ПП: Замазах както можах информация,която е лична, тъй като все пак не желая част от нещата да стават публично достояние, та ако има някъде размазване е от тази корекция, а не от печата.
« Последна редакция: февруари 05, 2016, 14:18:59 от addicted_to_u » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: февруари 05, 2016, 14:32:50 »

Важното е, че крайният резултат се е получил. Напълно те разбирам, ние дето печатахме на бял картон какви драми имахме, а вие с тази специфика  give_rose
Активен
Blue_Sapphire
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #473 -: февруари 05, 2016, 14:37:11 »

Честито, addicted_to_u ! smile Много се радвам, че част от драмата при теб приключва. А и че в крайна сметка след толкова премеждия крайния резултат е това, което ви харесва и удовлетворява , а и отговаря на очакванията ви. Честно казано на не са мой стил, но наистина ги харесах много!
 Успех с финализирането на поканите! Good luck
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: февруари 05, 2016, 15:28:24 »

Страхотни са,,,много добре се е получило.След цялата драма резултатът е перфектен.Браво ..Хайде да няма повече спънки нататък kiss2
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: февруари 05, 2016, 15:52:35 »

Много хубаво се е получило! Ще чакаме да покажеш завършените покани.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #476 -: февруари 09, 2016, 09:37:39 »

Поздравления, Рони, много добре се е получило  give_rose
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #477 -: февруари 09, 2016, 09:39:49 »

Някак си съм пропуснала да ти похваля поканите  good Като гледам резултата, си заслужават нервите  give_rose
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: февруари 09, 2016, 12:20:11 »

Абе, то накрая всичко си заслужава.  heart
Страхотни покани.  good
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: февруари 09, 2016, 12:30:29 »

Адиктед, супер са поканите  good някак много стилни и необикновени! Поздравления за старанието!
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: