Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 01, 2025, 00:42:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани 16-та част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани 16-та част (Прочетена 227261 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Сватбените покани 16-та част
«
Отговор #270 -:
април 17, 2015, 14:52:08 »
Аз пък не мога да разбера, след като си получила поканите си и си доволна, защо аджеба да не похвалиш някой, от който си доволна.. Не ми пука, реклама или не, аз си казах след като получих поканите, от къде съм ги взела.
Бързо, адекватно, прецизно обслужване и на добра цена(може би висока за някои, но аз тръгнах от евтини и ми настръхна косата, та...
), нямам никакви забележки, т.е защо да не ги похваля?
Реклама е да имам едно мнение и бааам, еди-кои-си са най-великите.. Тогава намирисва положението.. Дори не го правят умно, защото не им се занимава
«
Последна редакция: април 17, 2015, 15:03:44 от alexandrova_90
»
Активен
Tinkata
Сватбар
Публикации: 278
«
Отговор #271 -:
април 17, 2015, 14:56:31 »
И според мен, когато човек е доволен, няма нищо лошо да сподели, нали за това е форумът, за всяко нещо следя за реални коментари тук и винаги ми е било много полезно
Активен
ema6666
Ентусиаст
Публикации: 138
«
Отговор #272 -:
април 17, 2015, 15:28:46 »
Доообре момичета, тогава спокойно ще кажа, че съм адски доволна от Love Blanket и по-точно момичето, което има собствен блог, в който представя красивите си неща, а именно - Павлина Димитрова. Много съм доволна от бързата й реакция и креативността й. Наистина има много оригинални идеи за какво ли не, поради което ми беше трудно да си избера модел на поканата. Но в крайна сметка резултатът е налице и съм много щастлива, че получих това, което исках
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #273 -:
април 17, 2015, 15:30:19 »
Да, аз също я следя и имам наблюдения. Уникална е, а блогът много интересен и полезен
Когато избирахме поканите, бяхме харесали и неин модел, но се отказахме заради темата на сватбата, която пасваше със сегашните покани от друго място
Активен
MaryD
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #274 -:
април 17, 2015, 15:52:02 »
Sisku, страхотни покани, много са нежни и красиви, а цветето е просто уникално! Не съм виждала такива покани, откъде са?
Активен
petia_jordanova
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #275 -:
април 17, 2015, 15:55:45 »
MaryD, наистина на Sisкu поканите са много оригинални!!! И на мен много ми харесват!
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #276 -:
април 17, 2015, 17:38:55 »
ema6666, наистина, аз съм с прасковено. Мисля, че всички приятели се изненадаха, защото са очаквали да са лилави. Аз също бях гледала в блога подобни покани, много са хубави.
Нашите са от едно дизайнерско студио близо до Стара Загора. (да не правя реклама и аз, да не ми се кара някой
) Но сме много доволни -всичко беше точно както го искахме и си го представяхме.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #277 -:
април 17, 2015, 17:48:24 »
Цитат на: Sisku в април 17, 2015, 17:38:55
ema6666, наистина, аз съм с прасковено. Мисля, че всички приятели се изненадаха, защото са очаквали да са лилави. Аз също бях гледала в блога подобни покани, много са хубави.
Нашите са от едно дизайнерско студио близо до Стара Загора. (да не правя реклама и аз, да не ми се кара някой
) Но сме много доволни -всичко беше точно както го искахме и си го представяхме.
Имам подозрение, че това студио само се беше изрекламирало тук, освен ако в Старозагорска област не изобилства от такива.
Ама важното е, че сте доволни.
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #278 -:
април 17, 2015, 17:53:58 »
Амии след като видях и коментарите преди моя и аз се замислих и заради това не споменавам имена и фирми. Но наистина важното е крайният резултат.
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #279 -:
април 18, 2015, 09:22:35 »
Мале момиичета, поканите ви са страхотни ! Много нежни, много красиви.. чудесни са !
Моите покани вече пътуват към нас иии вчера споменах на бившата ми шефка , че съм ги поръчала и само трябва да ги пусна за печат в БГ и тя - " Изобщо не го мисли, избери текст и шрифт и ще ги пуснем да ги напечатаме на работа"
Ако стане така , поканите ми ще излезат 1,50лв , нещо, което не съм си представяла, че ще се случи
Нямам търпение вече да пристигнат да ги видя наживо
Активен
always_and_forever
«
Отговор #280 -:
април 18, 2015, 10:19:26 »
Ема
, аз
Love Blanket
редовно си ги следя във фейсбук. Много интересно идеи имат.
Всички си показахте поканите, само моите си седят в албума ми.
Някой има ли желание да се пробва да ги види, защото аз от няколко дни изобщо не успявам да вляза?
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #281 -:
април 18, 2015, 10:48:26 »
always_and_forever
, ввиждат се само на съвсем мънички картинки. Имаш един код в настройките, той е за албумите с ограничен достъп. Прати ми го на лични , за да пробвам да ги видя с него. Ако не стане ще помисля как да помогна. Я пробвай да отвориш моята снимка в албума. Аз ти видях поста в друга тема, че се мъчиш с този албум и затова пробвах да направя мой, за да видя. Ако с моя всичко е наред ще мога да ти помогна.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #282 -:
април 18, 2015, 11:51:02 »
Цитат на: TeddyLisheva в април 18, 2015, 09:22:35
Мале момиичета, поканите ви са страхотни ! Много нежни, много красиви.. чудесни са !
Моите покани вече пътуват към нас иии вчера споменах на бившата ми шефка , че съм ги поръчала и само трябва да ги пусна за печат в БГ и тя - " Изобщо не го мисли, избери текст и шрифт и ще ги пуснем да ги напечатаме на работа"
Ако стане така , поканите ми ще излезат 1,50лв , нещо, което не съм си представяла, че ще се случи
Нямам търпение вече да пристигнат да ги видя наживо
Теди, аз имах проблем с покани от нета /разбира се, дано при теб го няма/ ама да те предупредя - дойдоха в едно кашонче и ъглите им бяха пречупени, почти на всички, заради удрянето от стена в стена по време на транспортирането.
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #283 -:
април 18, 2015, 12:13:07 »
сега ще треперя докато пристигнат ... Дано не треперя и след това ! Но ще направя луд панаир ако дойдат в този вид, ще им ги върна и ще поискам да ми ги пратят в нормален вид, пък те да мислят как ще стане !
Активен
always_and_forever
«
Отговор #284 -:
април 18, 2015, 12:33:03 »
Видяло се е, че с албума оправия няма. Отключих го засега и ако искате може да ми видите покани.
И моите покани пристигнаха в кашонче, но за щастие, няма повредени.
Теди,
не се притеснявай. Винаги може да ги върнеш, ако има проблем. Макар че, ако проблема е при транспортирането им, предполагам ще кажат, че нямат вина за това и че те са си ги изпратили както трябва.
Ти все пак не се настройвай. Всичко ще е ОК.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...