Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 17:19:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 141146 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #270 -: февруари 24, 2015, 08:32:46 »

Прегръдки и от мен! Вярвам, че ще се справите! Това, че са преместили бебчето, явно е за нейно добро. Лекарите знаят къде ще се погрижат най-добре за нея. Сега остава да се надяваме! give_rose
« Последна редакция: февруари 24, 2015, 08:50:47 от Alichka » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 24, 2015, 08:54:51 »

Rodi смелост! Трябва да си смела и силна за да го предедадеш на бебка и тя бързо да наддава и да се приберете в къщи!
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: февруари 24, 2015, 12:10:40 »

Роди, кураж и сила, миличка! Включвам се само да ти пожелая от цялото си сърце всичко да е наред и малката бебка да се пребори! Ще се моля за вас и вярвам, че всичко ще е наред! Чакаме те с новини, макар че в този момент едва ли ти е до писане... Прегръдки!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 24, 2015, 12:18:45 »

Rodi,много смелост и сила.Пращаме ви много положителна енергия.Всичко сега зависи от теб и от бебка.Бъдете силни!Бъдете!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: февруари 24, 2015, 12:31:03 »

Роди, много положителна енергия от мен!
Аз също се замислям как ще се позиционираме в колата. До към година и 2-3 месеца се возих отзад с бебето, сега мисля пак така да процедирам. Дъщеря ми ще е зад шоф. място, бебето зад пасажерското, а аз - по средата. Гъч ще е, но няма да ми е спокойно аз да съм отпред. Дъщеря ми се вози само и единствено отзад, независимо дали шофирам аз сама, или сме всички в колата.
Пътуваме изключително много на по-дълги разстояния, предстои ни и почивка в Гърция в началото на септември. Миналата година бяхме на 600-700 към от Пловдив, тази ще гледаме да резервираме по-насевер заради малкия човек. Разстоянията не ме плашат, такъв е начинът ни на живот и аз не смятам да го променям заради бебето.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #275 -: февруари 24, 2015, 13:08:41 »

Роди, сега имам повече възможност да пиша. Дано не съм поредната досадница със съвети към теб! give_rose
Моята комшийка роди сина си около 900 гр. Планово се наложило да го извадят. Не нам дали са давали медикаменти за отваряне на дробчетата на бебенцето. Не е хранен със сонда. Съседката ми е започнала от самото начало да стимулира лактацията. Нея са я изписали бързо, но бебенцето беше 40 дни в болницата. Тя е ходила всеки ден и е носела кърма. Кърмеше го доста дълго време и след това.
Съветът ми е да говориш с лекарите и да за почнеш да стимулираш лактацията. При първа възможност би трябвало да те пуснат да си видиш малката принцеса. heart
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: февруари 24, 2015, 16:28:01 »

Беба се бори, вече има име и акт за ражраждане Карина. Не съм я виждала, само мъжът ми.  Мен не са ме изписали, но като ме пуснат отивам да я видя
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #277 -: февруари 24, 2015, 16:31:04 »

Честита ви Карина! Ще ви стискаме палци и на двечките!  give_rose
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: февруари 24, 2015, 16:38:52 »

Честита ви принцеса.. Стискам палци и двете да се преборите с трудностите и всичко да е наред  give_rose
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #279 -: февруари 24, 2015, 16:40:56 »

Rodi,радвам се за хубавите новини!Всеки ден чакаме такива! diablo
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: февруари 24, 2015, 17:17:15 »

Rodi, най-искрено ви пожелавам всичко да е наред с Катерина. Дано скоро да сте си заедно и само хубави новини от тук нататък  heart
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: февруари 24, 2015, 17:27:41 »

Роди ,направих ви темичка
Активен
sise1902
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #282 -: февруари 24, 2015, 21:26:29 »

Роди, честита да ви е малката Карина! В днешно време рядко сме доволни от лекарите, но пък от друга страна медицината е толкова напреднала, че специалистите могат да правят чудеса. Сигурна съм, че малката беба ще се справи със ситуацията и скоро ще оглася с гласа си дома ви. Дано скоро можеш да я видиш и ти, защото малките човечета усещат винаги подкрепата на мама. Успех!
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 26, 2015, 09:56:30 »

Мами я споделете при приема на желязо, освен да се пие през интервал с магнезия и да не се приема с млечни продукти има ли друго?
Ние бяхме в понеделник на преглед, ама все не ми оставя време да споделя. Бебчо е 1600 гр. Като го гледаме на 3Д пак е копие на баща си. Не че го огледахме много добре, краката и ръцете пред муцунката, та гледай ако искаш. Доки се измъчи с него. Още е мъжко, та мисля че може наистина да е мъжко вече. Ама не ме влече да гледам сини дрешки, не обичам клишета и това си е. Все гледам нещо зълто, оранжаво, зелено.
Имах контракции миналата седмица, та малко ми вдигнаха магнерота. Сега мисля, че съм ок и вече нямам толкова стегнати епизоди.
Мислих, че бебчо се е обърнал обаче не е. Просто рита горе защото кратата са му на главата. Не че ми пука особенно де. Все пак съм 100% секцио.
На последък имам едни болежки в кръста, дето направо мога да падна от болка като стъпя. Надявам се да е временно, че не се виждам как ще търча след каката с тая болка. И това е от нас.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: февруари 26, 2015, 10:11:12 »

Пънки, не мога да помогна. За щастие не съм пила никакви лекарства и при двете бременности. Дано не ми се и налага. И аз вчера бях на консултация и при мен всичко е наред. Бебка  Беше разположена косо , по диагонал. Но аз си усещам кога се върти. По киселините разбирам.като е напречно нямам киселини и когато е главично  също. Пуснаха ми изследвания- микробиология и кръв и урина. Проблемът ми е че всеки път като отивам на лекар вдигам кръвно. Вчера ми беше 150/85. Докторът каза че не бива да е над 140.  След прегледа ми пада веднага.и миналия път бях така. Сега трябва да си го следя.  Но като гледа кръвотока и пулса на бебето се видя че всичко е ок. Ако е патологична бременността ми каза че е намален кръвотока и ми показа как се изменя графиката и показателите на пулса. Дано е наред всичко.
« Последна редакция: февруари 26, 2015, 10:24:04 от roumyana » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: