Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 17:06:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 141130 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: февруари 17, 2015, 14:30:42 »

За мен цената е изгодна . на авент нещата са качествени по принцип. Аз имам термометър за вана и стая на авент и съм много доволна.към 40 лв. Беше, но за 2 секунди измерва температурата  ползвам го в банята и после във ваничка та.  Като синьо гумено цвете е. Изглежда ми хубав комплекта. Да, вероятно помпата няма да я ползваш, но винаги можеш да си купиш друга помпа.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151

« Отговор #226 -: февруари 17, 2015, 14:46:05 »

Мамчето, благодаря ти за подкрепата, надявам се да е по-леко раждане, а не тип касапница. Само как звуча, но явно ми е трудно да погледна по позитивно за момента.
Рубин, и аз да дам мнение, ами комплекта според мен е скъп, ама и аз знам, че продуктите на авент са качествени. И аз като Руми, мисля да купя синиото цвете термометър за стая и вода,макар че много хора ми казват, че нямало смисъл. Имам изписани градуси върху крана така да кажа и се ориентирам долу-горе колко градуса е водата, предполагам, че не е супер прецизно, ама...а за стаята пак така, парното е с термостат, но в спалнята винаги е по-хладо, та така съм в една чуденка.
Иначе, за да не е само за покупки, да кажа, че определено се чувствам по-добре от оня ден, явно падането на кръвната захар ме е оставило малко на мира.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #227 -: февруари 17, 2015, 15:10:49 »

Руми и аз го имам това цвете!В началото с каката ми се струваше ненужно и си взех от онези рибките за вана,които на второто ползване заминават,та мина се време и взех цветето.Ами и аз съм много доволна.Сега се замислих за този комплект понеже с опита ми след каката при мен нещата са взема нещо уж да не плащам за марка и не след дълго се повтарям в покупката и веднага на Авент опирам.На мен Авент са ми любими.За това сега взех и стерилизатор и всичко на тях.
За тази помпа за нослето,не знам аз с каката ползвах такава но на обикновена марка.Единствено се чудя четката дали е с естествен косъм crazy
greta,виж сега как ще те разведря.Това бебе в корема ти все някога трябва да излезе! *THUMBS*Няма какво да се страхуваш,всичко ще мине перфектно!Така ,че я се зарадвай ,че края наближава и предстои най-прекрасното начало в живота на една жена!
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 17, 2015, 15:30:26 »

Ами аз досега не съм ползвала нито четка , нито гребен. За момчетата не е необходим. А Ники има много коса , вече 6 пъти сме го пострига ли. Така че спокойно  взимай комплекта много хубав ми изглежда И ще си го ползваш. Утвърдените марки са такива с причина.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: февруари 17, 2015, 15:38:30 »

Грета, мисли позитивно чеее  beating и аз имах супер лесно раждане, не се настройвай предварително и шашкай  blum това си е напълно естествен процес, повече боли като ти вадят зъб например  tease така го мисли, да не чувам думи като " касапница" няма да те колят бе споко!
Аз пазарувам и на живо и онлайн, както дойде!
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 17, 2015, 15:44:38 »

Най-добре да се опита човек да не се настройва нито за супер леко, нито пък за много тежко раждане. Не че е лесна работа да се настрои. Важното е че минава и че резултатът е прекрасен, мисли за бебето, което ще гушкаш.

Ние имахме рибка за температурата на водата, още си е здрава, не знам.

Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 17, 2015, 16:37:11 »

Според мен също този комплект е скъп и някои от нещата са излишни (аз бих купила или четка или гребен, но на по късен етап), не бих купила и ножица и нокторезачка, не бих купила пила за нокти, нито пък такъв аспиратор. Така че аз не бих го купила, но като цяло за покупки се въздържам от коментари.

На почивка ходихме с малката когато беше на 7 месеца, беше хубаво и приятно моренце, нямаше горещи плажове и висене до късно, но пък ставахме рано, много се разхождахме, ходихме и на плаж, но беше началото на септември и нямаше горещини, даже беше леко хладно. Сега бебчо ще е по малък, но обмисляме някои ден на планина, да сменим малко въздуха, да разнообразим каката, но ще мислим като стане време.

Грета спокойно Wink Мисли положително, не се настройвай нито че ще боли, нито че няма да боли. Просто нещо през което трябва да преминеш, за да прегърнеш най -прекрасното същество в живота си. Важна е нагласата, важно е да знаеш че ще се справиш, важно е да мислиш за бебчо, да слушаш екипа и всичко ще върви. Страха обаче води до паника, а паника в тоя момент не ти е необходима.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: февруари 18, 2015, 12:44:45 »

Здравейте момичета! Аз се наработих за днес и следобед съм на фризьор, да съм хубава за чужбината, в петък тръгваме, ако не се завърна до 28ми ме пускайте за издирване с Интерпол  Offtopic Шегичка!
Целувки на всички  pleasantry стискайте палци да мине успешно, без болежки
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #233 -: февруари 18, 2015, 15:17:43 »

good всичко да мине перфектно и естествено никакви оплаквания и болежки  smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: февруари 19, 2015, 09:39:56 »

И на мен този комплект ми се струва нефункционален. Четката за коса, която ни трябваше от самото начало, понеже госпожицата беше с мн дълга и гъста коса, държа да е с естествен косъм, тази е с изкуствен. Нокторезачка никога не съм ползвала, пиличка отделихме една от нашите (бяхме си купили около 10-ина от китайски сайт за по 1-2$ бройката). Аспираторът за нос за нищо не става. По-добре ти си сглоби 1 комплект с неща, които наистина биха ти били полезни.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151

« Отговор #235 -: февруари 19, 2015, 17:56:57 »

Как сте момичета, благодаря ви за подкрепата, добре е човек да поговори с други в неговото състояние.Надявам се наистина да мине добре за всички.
Ние си имаме първия ни комплект чар6афи, много съм доволна, харесаха ми, че не знаех какви 6те дойдат, бях ги поръчала по интернет.
Мисля да потърся поне о6те един комлект от тоя вид, ама да видим дали 6те харесам някои, че повечето са за момичеца, а ние очакваме момче.
Активен
Рубин

« Отговор #236 -: февруари 19, 2015, 19:07:57 »

greta,я сподели бързо от къде си поръчала чаршафите! :yes:Че аз взех един страхотен комплект ранфорс с обиколници,но ще ми трябва още един и се чудя.
Аз да се похваля днес изпрахме и текстила на количката.Всички дрешки са изпрани,изгладени,наредени и толкова хубаво ухае Girl_hide
Аз почти всяка вечер сънувам кошмари и ми е много криво на сутринта. nea
Иначе все още ми се гади,а бебето си е ниско,явно са хормоните но цяла бременност си изкарах така.Бязикам мъжо ,че това бебе ще е по здравословното хранене,не могада си угодя или да си позволя нещо неполезно girl_wink
С покупките напредваме,днес пристигна и матрачето.Остават козметика,разни аксесоари кърмачески и се зачудих да взема да си подготвя сакчето,че нали обичам всичко да ми е подредено-наредено tease
Моите ми болежки продължават,ама вече не им обръщам внимание.Колкото повече напредваме по голям непукист ставам.Не мога да разбера като лежа явно се намества и като стана ме боли.Или са контракции или то натиска нещо,нямам идея.
Желая ви много усмивки!
« Последна редакция: февруари 19, 2015, 19:11:25 от Рубин » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 19, 2015, 19:42:27 »

Aз бях на консултация, всичко му е наред. Нямам какво да кажа lol Главично е вече, че беше седалищно. Общо взето - мъж та дрънка. Хемоглобина ми е малко нисък въпреки хапчетата, та ходих да ми включват системи три дни.

Да похваля бебешките дрешки от ЛИДЛ, много са хубави, но отидох около обяд и доста от нещата бяха обрани вече  nea
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #238 -: февруари 19, 2015, 21:13:22 »

И аз се видях с бебо - доказано мъж. Видя му се много добре атрибута, че предния път не искаше много много да се покаже. А сега добре се беше разкекерил smile Върви няколко дена напред и вече е 900 гр. Общо взето сме си добрееее smile Аз съм + 6 кг., които явно са само на корем, че аз лично не забелязвам някъде да съм лепнала нещо. Влизам си в нормалните дънки, но не мога да ги закопчея  blush
Обърнал се е седалищо след предишния преглед и последните дни доста шава - по 3-4 часа не спира. Преди това си беше сутрин, обед и вечер, като най-вече вечер като си полегна. Но тия дни направо не се спира и през деня. Според доки се мъчи да се обърне. Има още доста време и място да се разположи в правилната посока.
И киселините нещо понамаляха от самосебе си, което си е добре, че направо беше кофти положението.
« Последна редакция: февруари 19, 2015, 21:14:53 от mamcheto » Активен
Рубин

« Отговор #239 -: февруари 20, 2015, 13:50:35 »

Хайде и аз с отчет от днешната консултация-бебче е вече главично yahoo
Тегло 2200някъде,води ,плацента прекрасни!Имаха планове да ми мерят шийката ,ама от един куп документи и разкарване по кабинети в един момент се сетихме,ама доки реши да не дразни.Казаха ми че от сега нататъка трябва да се скъсява,било нормално така че това е.Издадоха ми 45 дневния болничен и се чувствам много готино Girl_hide
След две седмици съм вече на изследвания пълни и записи,а седмица след тях моята иска да ме приеме в болница за да лекуваме стрептококите ,да ме наблюдава и да видим кога ще се ражда.Първо смяташе да взима секрет и после евентуално да ме приеме,ама решихме най-добре да вляза тогава хем ще си спестя двойните секрети и изследвания,така или иначе иска да ме приеме.Та и аз ще мога от сега да организирам бабите да дойдат да гледат каката,че са далече.
Та това са ни плановете с доки,надявам се и бебчо бъде послушен и си трае до тогава.
Иначе на кг съм отново същите,което ме очудва,ама с това гадене няма как да е.Добре,че беб качва!
Та това е от нас!
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: