Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 14:15:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни (Прочетена 140994 пъти)
mariola85
Гост
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
«
Отговор #165 -:
февруари 13, 2015, 10:02:37 »
Може да бъде Николина
или Нина,много ме кефеше едно време певицата Нина- Николина. Само да не Никол, че ..... Да не обидя някой
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #166 -:
февруари 13, 2015, 10:22:36 »
И ние уж сме измислили с буквичката на свекър ми и свекърва ми
И
, ако не ми хрумне нещо друго ще е то
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #167 -:
февруари 13, 2015, 10:30:01 »
Цитат на: mariola85 в февруари 13, 2015, 10:02:37
Може да бъде
Николина
или Нина,много ме кефеше едно време певицата Нина- Николина. Само да не Никол, че ..... Да не обидя някой
Бъзикаш се, нали
? Нито Николина, нито Нина ще е, освен, че не ми харесват имената, асоциациите, които правя са с нелицеприятни за мен хора.
Активен
Рубин
«
Отговор #168 -:
февруари 13, 2015, 10:39:17 »
Името
Натали
,много ми е харесвало!
Аз пък още като родих каката и се зарекох ,че ако имаме второ ще е го кръстим с това име в зависимост женски или мъжки вариант.Така че не сме мислили много.
Иначе името на мъжа ми винаги ми е било любимо ама нещо не ми допада детето и бащата да са с едно.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #169 -:
февруари 13, 2015, 11:25:54 »
И мен не ми допада това с еднаквите имена щото при нас и като няма -ов -ев и понякога се получава име от сорта на Ахмед Ахмед Мехмед примерно
та затова й съм казала на мъжо само първата буква ще е
той не държи, но сестра ми ми гледа на кафе и каза, че ще имам момче, това още преди да почнем опити дори и да го кръстя на баща му
врачески му работи.
Какво ще правите за утре?
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #170 -:
февруари 13, 2015, 11:36:52 »
Цитат на: posum в февруари 13, 2015, 10:30:01
Бъзикаш се, нали
? Нито Николина, нито Нина ще е, освен, че не ми харесват имената, асоциациите, които правя са с нелицеприятни за мен хора.
Ми не, не се бъзикам, твое мнение си е. Аз ги свързвам с приятни хора, познавам няколко момичета на име Николина и са много мили и прекрасни. Абе кой как иска да си кръщава, мен хич не ме бърка
Активен
Gergancheto
«
Отговор #171 -:
февруари 13, 2015, 11:47:41 »
Цитат на: mariola85 в февруари 13, 2015, 11:36:52
Ми не, не се бъзикам, твое мнение си е. Аз ги свързвам с приятни хора, познавам няколко момичета на име Николина и са много мили и прекрасни. Абе кой как иска да си кръщава, мен хич не ме бърка
Аз също повече харесвам Николина от модерното Никол
Не виждам кое му е странното. Едното звучи хубаво, нежно и завършено, пък другото е просто модерно и дори не си го представям един ден на зряла жена.
fanimira
утре свинско и винско
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #172 -:
февруари 13, 2015, 12:20:35 »
Никол (Ни кол, ни въже
) ми е незавършено и изобщо не е опция дори.
Ама то може да не е момиче, затова предложенията са излишни. Имам имена наум, чакам да видя ММ какво ще измисли и ще съгласуваме.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #173 -:
февруари 13, 2015, 12:55:02 »
Ние също сме на това, Гери, само че ще го съчетаем с мини екскурзия до Балчик, дано не е мн студено. Никол и мен не ме кефи, на една приятелка е Николета, ама го свързвам с Лозанова Божиновица...
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #174 -:
февруари 13, 2015, 14:59:28 »
Охххх момичетааааа - пишете, пишете, пишете. Аз не мога да сваря да ви изчета и аха да пиша нещо вие сте изписали още една камара постове и айде да наваксам и накрая пак не успявам да се включа.
Пуста му работа да се свършва по-бързо, да имам повече свободно време, та и аз да се намърдвам между постовете...
Поне да си кажа, че сме си наред с бебо - рита си юнака и си има точен режим - сутрин, обед и вечер. Като по часовник си е
Морят ме киселини от около седмица. Днес вече им приложих Био анацид и е по-добре положението. Пробвах пак с тиквени семки и мляко с мед, защото ми помагаха с предната бременост. Сега уви помагат временно и после пак се почва мъката
Като понаваксам с четенето и видя какво сте обсъждали ще пиша повече
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #175 -:
февруари 13, 2015, 15:27:23 »
И на мен ми го препоръча ха Био анацит, но не ми подейства, нито Гаваскон. Само содата ме оправя, но чета че не е много хубаво да се пие. В сравнение с предишната бременност съм доста по добре с киселините, та не смея да се оплаквам.Аз тогава бях забелязала че се появяват според положението на бебето.така разбирах как стои. Сега като е напречно разположено е много по добре , нито ми притиска пикочния мехур, ни то киселини много. То ще се върти разбира се, но и така да остане няма да се притеснявам , секцио съм тъй или иначе.
Женските имена производни на Никола и на мен не са ми любими. Добре че първото е момче , че го кръстих Никола на свекър ми. Той мъжа ми много хитро постъпи като през цялото време не искаше да говорим по темата за името. Аз знаех че той иска да е на баща му,аз бе исках на никой да кръщавам , но той умишлено не се конфронтира с мен,защото ако го беше направил , щеше да ме ядоса и на пук нямаше да го кръстя. Та остави нещата на моето Добро сърце.Даже ме остави аз да кажа на техните ,все едно той не знае как ще се казва. Та сега мисля че изборът трябва да е изцяло мой . Още от както разбрах , че съм бременна знам как ще се казва бебето. Не мога да споделя , защото мъжа ми не дава да казвам поради суеверие. Аз не вярвам,но ще се съобразя с него.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #176 -:
февруари 13, 2015, 16:14:01 »
Руми то киселините стават по жестоки към края явно, на мен сега доста ме удариха. Аз само Гавискон дъвча и горе долу помага, не винаги ама става.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #177 -:
февруари 13, 2015, 16:19:55 »
Киселините са си от притискането на корема. Даже не зависят от напредналостта на бременността, ми от поза и големина на бебчо.
Аз предния път почти намх киселини. Сега от доста рано имам и то основно като полегна. Пие си сода, ама гледам ако положението е нетърпимо. Не защото не е полезно, ами не ми е вкусна...
Моята доки каза, че всички лекарства действат на принципа на содата и дали ще пия нея или ще си купя лекарство, все тая.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #178 -:
февруари 13, 2015, 16:24:19 »
Аз на няколко пъти имах , но си беше след свинско преяждане. Единия път накарах мъжа ми да ми направи чудодейния лек със сода (сода, оцет и захар), обаче веднага ми облекчи.
В неделя ще видя бебчо, вече нямам търпение
Цяла вечност ми се струва времето между прегледите, ама така е, човек без работа
Мъчи се да ми излезе един херпес на устата, знаете ли нещо изпитано да го мажа още сега
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #179 -:
февруари 13, 2015, 16:29:51 »
Гери мен ми излиза херпес преди няколко месеца, док каза нищо от стандартните неща и си взех някакво без химиии ,оправих се от него. Не знам дали тия лепенките дето ги рекламират не стават за бременни. Питай в аптеката. Аз така направих.
http://www.farma.bg/product/4893/herpeks-gel-h-20-ml-forteks.html
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14