Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 14:26:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни (Прочетена 141016 пъти)
mariola85
Гост
Re:Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни
«
Отговор #30 -:
февруари 05, 2015, 09:46:25 »
Аз побърквам ММ с тия колички. Всеки ден е нов избора. Много се колебая помежду Tutis Zippy Sport и Gusio Carrera. Всеки ден съм взела различно решение, той само казва ок. Не мога на място да ги видя и да реша. Май ще купуваме след раждането за да мога да я видя на живо. Ще вземе столчето от братовчед ми за изписването.
Аз да ви се похваля получих страхотен колет от една страхотно мила съфорумка Noir. Изпрати ми страшно много дрешки. Толкоова се радвах вчера. И албум за бебето и играчка за легло! Просто нямам думи. Толкова сладки неща
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #31 -:
февруари 05, 2015, 09:55:12 »
Мариолка, категорично ги виж на живо, преди да купите. Аз видях нашата на живо и после я поръчах от интернет, че ми излизаше по-изгодно. Но трябва да се пробва. За изписването - само столче ти трябва, а още на следващия ден може да си ги видиш в магазините. Абе, прави ми впечатление, че и двете са много тежки. Помисли и върху това - имаш ли стълби до асансьора, прецени като размер дали ще се събери в него, ще се събира ли в багажника на колата - ей такива неща гледай също
Ей, браво на Noir
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525
«
Отговор #32 -:
февруари 05, 2015, 10:02:05 »
Ей тука сега ме карате да се червя
М, ако искаш да ти пратя снимки на количката - не че е като на живо, но все пак е малко по-реално.
За другата количка нямам мнение, но в нета като я гледам ми изглежда малко по-дървена, ама въпрос на лични виждания. Иначе характеристиките се припокриват.
Аличка е права, така или иначе след раждането поне 10 дена едва ли ще извеждаш бебчо, най-много с кошницата за кола, та може да оставите количката за след това.
А и друго ме подсети - нашата кола е голяма и сгъната количката влиза точно, обаче ако е малък багажника не знам.
Наистина е добре на живо да си ги побуташ в магазина, да направиш няколко маневри. И вземете една по-тежка чанта да я сложите в количката за проба, че то празна количка е едно, ама с бебето друга песен.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #33 -:
февруари 05, 2015, 10:08:34 »
Аз и двете съм ги виждала на живо. Но за много малко и не им обърнах много внимание. Зипито ми се видя много голяма аз все пак съм джудже, а Карерата е по лека и по компактна но пък цветовете не ми харесват. Noir ние сме с малка кола, трябва ММ да измери багажника. Нямаме стълби обаче имаме проблеми с асансьора не работи нон стоп и нямаме гараж, мазето ни е вкъщи. Тъй че си трябва по лека. Аз затова си казвам след раждането. Те и братовчед ми направиха така, едно столче и сме готови. Ама пък с хранене бебе на 3 часа как ще стане пак не знам. Ще го измислим.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #34 -:
февруари 05, 2015, 10:51:13 »
Количката си е задължително да се види на живо, защото е важно да усетиш как върви, как завива.А и дори самия външен вид понякога лъже на картинка. За изписването дори е кошница не е задължително. То е толкова малко бебето , че аз исках да си го държа.
една приятелка има Тутис и доста меко вози , комфортна е. Малко е запарваща материята.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #35 -:
февруари 05, 2015, 11:00:43 »
Абе, дето казва баба намерили сте количка, че и махна и търсите
На времето като се сетя в какви колички серийно производство са ни возили - цвят ела се гръмни, дизайн мама му и мечка ! Но пък са били адски здрави. Ние със сестра ми и двамата братовчеди се возихме в една и съща, че и после баба носеше съчки за печката на село с нея
аз изпочупих 3 колички с каката - 1вата Чиполино вече за нищо не става, 2та лятна пак на тая марка върви, но не завива вече, а последната - най проста уж, тип чадър само седалка и сенник, купувана на промоция от Кауфланд още става... Та за новата не се втелявам излишно - купувам няква за 300 лв та по- малко да ме е яд като я счупя
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #36 -:
февруари 05, 2015, 11:05:51 »
Фани права си, аз гледам повечето мами си карат лорелито и кангаруто и хич не им пука. Ама нали е първо и трябва за всичко да драматизираме. Кеф си е хихих!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #37 -:
февруари 05, 2015, 11:16:55 »
Я кажете тази дали е добра -
http://www.pakostnik.com/bg/kombinira-kolichka-malibu-xl-all-in-one-fruits-hauck
Понеже на мен категорично ми беше забранено да си купувам количка хахахха
моята най-близка девойка е харесала тази.(от както и казах че съм бременна още преди месеци си заплю това да е нейния подарък)
На мен ми се струва прекрасна и много ми харесва, но не знам... по- опитните какво мислите?
Активен
Рубин
«
Отговор #38 -:
февруари 05, 2015, 11:22:34 »
Задължително ги вижте Мариолка!Ние нали купихме една ,че аз се чудих между тази на Чико и още една не Бреви.Взехме Бреви-то (сиво с розово)
,перфектния цвят,дизайн,уж по лека,четири колела.Стойнси тя в нас и след седмица някъде срещам мои познати с бебчето и нещо ме загложди да я пробвам.Лелеее като видя колко е маневрена,като усетих че натоварена с бебе,с багажиби покупки,а бе всичко на макс и аз мога да я бутам буквалнонс един пръст! 8PТака ме хвана яд,мъжо и той я хареса ,та се наложи да я връщаме и си взехме Чикото.В същото време имам приятелка и тя беше тогава с вече 4 месечно и много доволна.Та искам да ти кажа,че написаните на ерикета кг не са много реални!Всичко зависи колко е маневрена самата количка,как се усеща.Не бързай,виж я на живо!Наистина нито количката,нито кошчето е спешно!
А Фани,вярно е,че уж бяха смотани,ама сега са пуснали един модел точно същата конструкция и форма като едновремешните.Не стига че мен и брат ми са изхледали в нея,ами и братовчедите ми,па накрая помня с братовчетка ми воЕхме вътре порасналите нинбратя 8PЧе и за игра с куклите издържа.Много здрави!
Момичета на мен хремата ми поотмина ,ама така гърло не ме е боляло!Вече ще изперкам :'(Та като че кара да кашлям така ме е сърах като си друсам корема!
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #39 -:
февруари 05, 2015, 11:26:38 »
Цитат на: milenkata в февруари 05, 2015, 11:16:55
Я кажете тази дали е добра -
http://www.pakostnik.com/bg/kombinira-kolichka-malibu-xl-all-in-one-fruits-hauck
Понеже на мен категорично ми беше забранено да си купувам количка хахахха
моята най-близка девойка е харесала тази.(от както и казах че съм бременна още преди месеци си заплю това да е нейния подарък)
На мен ми се струва прекрасна и много ми харесва, но не знам... по- опитните какво мислите?
Аличка има Хаук и е много доволна. Аз също точно тази обмислях но се отказах тъй като за Хаука има по нета лоши отзиви. Хубаво е все пак ти да харесаш количката а не тя че нали все пак ти ще я буташ всеки ден и трябва да ти е удобна. В този ценов диапазон влизат и тези дето аз съм споменала, вижте и тях.
Активен
Рубин
«
Отговор #40 -:
февруари 05, 2015, 11:39:25 »
Хаук имаха две от моите приятелки с които бутахме заедно бебоците и на двете колички излизаха проблеми с колелата,нещо се чупеше,но не помня,беше преди близо 4 години.Помня ,че не се покриваше от гаранцията и като цяло останах с отрицателно мнение аз.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #41 -:
февруари 05, 2015, 11:42:42 »
Aми ще ходим да я видим при всички случаи.. Тя няма да я купи без да съм я одобрила ... За какво да се оглеждам като ходим да я видим?
Активен
Рубин
«
Отговор #42 -:
февруари 05, 2015, 11:49:22 »
Всичко е до късмет,но като цяло гледай маневреност,тегло,компактност.И обърни внимание на колелата,то според мен колелото си личи дали е здрави.А и аз не знам дали модела е същия,едва ли ще е,така че поразпитай в магазина за тоз модел Хаук и сравни с други колички.За мен най-добре е като приятелки които ги имат ти кажат мнение.И да са ползвани поне 6 месеца!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #43 -:
февруари 05, 2015, 11:58:46 »
Мариолка
имам много близка приятелка със Зипи и е много доволна, на мен и двете ми харесват така че която избереш според мен няма да сбъркаш
Хаука за съжаление и в нета и сред познати все лоши отзиви, чупи им се рамата, много са нестабилни.
Цитат на: roumyana в февруари 05, 2015, 10:51:13
Количката си е задължително да се види на живо, защото е важно да усетиш как върви, как завива.А и дори самия външен вид понякога лъже на картинка. За изписването дори е кошница не е задължително. То е толкова малко бебето , че аз исках да си го държа.
една приятелка има Тутис и доста меко вози , комфортна е. Малко е запарваща материята.
Ааа без столче - не
Малко или голямо мястото на бебето е в столчето, лошото може да стане и по пътя от болницата за вкъщи, трябва да е защитено от първия миг
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #44 -:
февруари 05, 2015, 12:33:22 »
Цитат на: milenkata в февруари 05, 2015, 11:42:42
Aми ще ходим да я видим при всички случаи.. Тя няма да я купи без да съм я одобрила ... За какво да се оглеждам като ходим да я видим?
За София ти трябва количка с помпащи или големи гуми. С тия дупки си трябва стабилност. Аз също търся 3 в 1 ( кош за новородено, столче за кола и кош за след 6 месеца) трите трябва да са съвместими. Леките колички са обикновенно комбинирани. Абе трябва да се разровиш и да събираш мнения. По молове и паркове спираш мами и ги питаш.
Съгласна съм с Гери за столчето
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
34