Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:35:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани пролетни-летни бебета - Април, Май, Юни  (Прочетена 140813 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: януари 24, 2015, 20:34:27 »

Мило,ами аз имах три неща за взимане за бебчето и точно така ги избрах pardon
Сега вече няма какво да избирам,освен да почна за мен да си търся  lol
Почнах да се замислям за изписването какво да си проготвя tease

аз досега само за себе си пазарувам - после явно ще зарибявам всичко живо наоколо да забременява, промоция- дрехите за бременни от мен!!!
Активен
sise1902
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #346 -: януари 24, 2015, 21:37:53 »

fanimira пристигна ли ти поръчката от алиекспрес? Доволна ли си от нещата? Мисля и аз да си поръчам разни артикули.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #347 -: януари 24, 2015, 22:57:24 »

И аз чакам момента,когато ще се отпусна инще се впусна в разходки,ще излъскам целия апартамент,ще правя всичко което ми е кеф!
Наистина като човек се занимава с тазни неща и бързо минава времето.Аз преди докато измистя,изпрра,сготвя то дошло време да ходя да взимам детето от градина и хоп деня минал.Кога разбрах че съм бременна и туп в 7 месец!Не минее вярваше как минава времето.Радвах се!А сега с това пазене,нито мога до магазина да ида да пазаря за готвене че без кола не става да отида далеч сме,а не карам вече.В нас мъжо чусти и аз само пера,простирам и готвя.Даже се чудя с какво да запълвам времето от сутрешното ставане  до следобната дрямка tease
Аз за бременни специално дрехи не съм си взимала.Само три клина от H&M,че са адски удобни и за вкъщи имам.А за отгоре си взимам туники които просто стават и за бременни. А за нова година се бях облякла в рокля дантелена по мен,просто еластична.Но много ми липсва това да си се глезя с истински дрехи и обувки!Даже преди месец си взех една рокля която няма как да ми стане сега,а само защото много ми хареса и не й устоях.После вярвам ще си вляза пак в размера. pardon
Активен
sise1902
Ентусиаст
**

« Отговор #348 -: януари 24, 2015, 23:42:33 »

Може да гледаш филми и да четеш книги на воля. Изтегли си любими поредици, примерно. Аз до към третия месец бях така. Все ми беше лошо и само лежах, та общо взето тогава това правех. Сега новото ми занимание е творчеството smile  От Джъмбо съм си взела малки картини, които се оцветяват с боички и си ги глася за детската стая на малката. Мисля да ги закача по стените, освен разни стикери, които съм запланувала.
Активен
sise1902
Ентусиаст
**

« Отговор #349 -: януари 24, 2015, 23:44:14 »

Не знам дали така ще успеете да отворите снимката.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10523159_10204357218583789_4378988456149110572_n.jpg?oh=c8d2e10d3f5705ba3bb03d8191ac0b6f&oe=552C8867&__gda__=1432503298_75fa7dfa521b072fc664a6e166112e83
Активен
Рубин

« Отговор #350 -: януари 25, 2015, 00:10:36 »

Ехее,много е сладко!Дори не съм ги виждала.Може да взема и за малката да рисуваме и двете,че на нея и дай да рисува и цял ден това ще прави!
Аз тази вечер излязох с моите хора да хапнем навън.И тъкмо спираме на мола и това малкото като се врътна,като натисна имах чувството,че ще изпадне :huh:Едва се движех и му казвам,ако правиш така няма да излизаме навън ;)Взе,ме се намести след малко и ми стана по комфортно.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: януари 25, 2015, 11:17:47 »

Добро утро! Пристигна ми едната туника вчера, хубава е. Гледайте като поръчвате надолу сантиметрите и имайте предвид, че размерите са за китайки, аз например съм М-Л, но тая ми е ХЛ и идват за 25 дни някъде. Февруари ми се очертава пътешественически отново - 14ти Балчик, 20ти-София, 21-ви-29ти -Франция, ходенето на село 80 км не ги броя в сметките. Мъника сигурно ще стане пътешественик  tease Приятна неделя!
Активен
Рубин

« Отговор #352 -: януари 25, 2015, 11:30:07 »

Момичета с деца,които ходят на градина,може ли малко съвет?Тук две приятелки ,децата им в различни градини казват,че имали скарлатина в градината и не ги пускали.В нашата не знам,понеже не ходя аз да я взимам и се замислих да не прихване това малката.И има ли опастност за мен в момента,ако се заразя?Знам,че предимно боледуват деца,ноо си имам едно на ум.За другите шарки съм ги карала и гледам да не ги мисля,че уж не повтарят,а и не знам кога е по добре да я изкара малката сега  или като се роди бебето?
Иска ми се още малко да походи ,че после като я спра,много ще й е скучно Wink
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: януари 25, 2015, 17:55:21 »

Относно третата ФМ на мен ни написаха да е 29-32 седмица.
Да си кажа, че и аз си поръчах възглавница и до края на другата седмица ще ми я пратят smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: януари 25, 2015, 21:08:25 »

Рубнче първо да ти кажа за скарлатината. Нека който я води да попита дали действително има в градината или не и тогава преценявай. Аз като цяло не искам да променям ежедневието на детето заради моята бременност, искам тя да се чувства максимално комфортно и да не усеща отрицателна промяна. Скарлатината не е рискова за бременността, но както прецениш  Wink

Не мога да издържа да не се включа по другия въпрос, но повечето момичета са ти казали. Няма да бъдеш бременна сто пъти, радвай се на бременността си, чети книжки, сваляй си и гледай филми, прави си маникюр, маски за лице, за коса, говори на бебчето, разглеждай бебешки неща ...каквото ти хрумне, деня е твой. А и може да не лежиш изцяло, все пак нямаш разкритие, нямаш някаква сериозна причина да не мърдаш от леглото. Малко докато пооправиш, докато сготвиш нещо и деня минава. Карай го по ведро, по спокойно  heart Ти за три дни се нагледа на какво ли не в болницата, аз знаеш ли за 6 години какво съм видяла girl_wink Но гледам да не го мисля, искам да съм спокойна, да се радвам на всеки ден с малкото човече, макар че имам доста неразположения (основно гаднярски болки в ставите и мускулите  angry ), но искам да се радвам на бременността.  heart Няма да се даваме на страховете. Щом не си в болница, щом лекаря е преценил да си си вкъщи - бъди спокойна!
Активен
Рубин

« Отговор #355 -: януари 25, 2015, 22:00:48 »

Благодаря ти Гери! @}->--Все гледам да съм позитивна и си казвам каквото трябва ще става,ама като ми стане зле и паника!И съм сигурна че всичко е защото цялото ми внимание е концентрирано върху това да следя тялото си.
А и от седмица съм кълбо от нерви. Преди малко така се ядосах!Хора имам чувството,че съм бомба със закъснител!Знам хормони,ама то бива ли?
Днес поне влизам в седмиците с 3 отпред и е едно готино!Надявам се бързо да минават или поне леко.А детенце,ще си я пусна утре и аз не искам да й променям забавленията.Утре ще проверя и ще преценя.А Гери ти смяташ ли да я спираш поне около термин и след появата на бебечето?
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: януари 25, 2015, 22:25:50 »

Aз лично няма да я спирам  give_rose Както казах не искам да променям ежедневието й, срещите й с приятели, заради появата на бебо. Какво да я правя април месец да я затворя в нас, няма да мога да й смогна на темпото при всички положения. Има нужда да е сред деца. Лятото обаче попринцип не я пускам, така че юни, юли и август ще си е вкъщи  Wink Сборни групи са, не ги извеждат, защото госпожите не познават децата (поне аз с това си го обяснявам) и са много деца, сбутани в една от групите, не се познават....бе не ми допадат.
Активен
Рубин

« Отговор #357 -: януари 25, 2015, 22:54:40 »

Да ,да и аз лятото в смесените не я пускам,ама все си мисля че поне в началото ще е добре да я спра. *crazy*Знам ли поне да не заразим нещо и бебето.Ще видим как ще сме тогава .
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: януари 26, 2015, 09:04:03 »

Момичета моля помагайте - проблема с киселините ми вече не се търпи, не ми действа и газираната вода. Снощи съм била будна до 3.30 ч. не ме оставиха намира, бяха с пълна сила. Давайте съвети моля  smile
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #359 -: януари 26, 2015, 09:20:55 »

Момичета моля помагайте - проблема с киселините ми вече не се търпи, не ми действа и газираната вода. Снощи съм била будна до 3.30 ч. не ме оставиха намира, бяха с пълна сила. Давайте съвети моля  smile

Пробвай с Гавискон течен. Мен ме облекчава на секундата и е препоръчан за бременни. По принцип яж по леки храни, избягвай хляб, кифлички, абе тесто.
« Последна редакция: януари 26, 2015, 09:29:45 от mariola85 » Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: