Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:35:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ (Прочетена 156662 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ
«
Отговор #360 -:
февруари 13, 2015, 17:00:23 »
Аз продължавам да страдам от липса на вълнение за сватбена рокля. Просто този тип рокли не ми харесва. Тоест - не мога да се влюбя в някоя. Гледам, нямам и особено ограничение на бюджета, тоест до към 3000 за сега предвиждам, а рокля... не ме грабва. По-напред бях постнала една, за сега тя ми е фаворит и това е.
Балната рокля си я бях видяла в 8 клас и така и не си смених мнението и мислех, че и с тази така ще стане, но уви... химията я няма. Не искам никакъв обем, не искам нищо да виси, не искам нищо да ми стяга, да се налага да придърпвам и повдигам...
Другия ми проблем, е че не правя разлика между моделите. Ходих в един сватбен магазин преди няколко дни и разбутах 3-4 закачалки и супер досадно ми стана.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #361 -:
февруари 13, 2015, 17:10:42 »
Ceris, другия път като разбуташ закачалките, облечи някоя. Ще я намериш. А и никъде не пише, че роклята трябва да е типично булчинска.
Аз скоро гледах снимки от сватбата на едни познати. Булката беше с рокля с дължина tea lenght, много красива, с малък обем.
Прилича на тази, но с дантелени ръкави.
Активен
MissMishona
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #362 -:
февруари 13, 2015, 17:12:06 »
Благодаря, milady. Да, сватбата е в София. Като се обадих по телефона, Радичев предложи да му изпратя модела по вайбър и да го обсъдим в по-късен разговор. Каза, че роклята е чудесна, но за по-малко от 1300лв. не е възможно да се ушие, ако искам ефектът да е същия, просто защото от некачествена дантела, няма как да се получи красива рокля. Каза да поразгледам и като отида ще обсъдим варианти. Не ми се дават повече от 700лв., за нещо което цял живот ще побутвам из гардероба.
Цените в Bridial са от 700лв, за модели от минали колекции та до 9000лв. Роклята, която аз харесах обаче беше 2700, правят отстъпка за миналогодишни колекции и щеше да ми излезне 2160лв.
Активен
flutter
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #363 -:
февруари 13, 2015, 17:13:55 »
Nansita, тази е разкошна! И моята рокля ще е с такава дължина.
Активен
MAPMOTKA
Ентусиаст
«
Отговор #364 -:
февруари 13, 2015, 17:23:51 »
Мишона, как 9000 за рокля ?!
Cerise
, и аз бих ти предложила да не отхвърляш идеята за средна дължина (със или без обем) или пък вечерна рокля в цвят по твой избор. Никой не е казал, че трябва да си с бяла огромна рокля, цялата стегната и като по калъп. И на мен не ми допада идеята да се подръпвам, за това мисля да заложа на нещо с дантелени ръкави
Намери модел на рокля, която ти харесва и ще се получат нещата
А и никой не казва, че трябва да изпадаш в истерия и див захлас при избор на рокля, не го глеадй по този начин. Поне при мен работи за сега
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #365 -:
февруари 13, 2015, 17:27:34 »
Първата ми идея за рокля, беше точно за такава дължина, но тази дължина стои добре с токчета. А аз няма как да обуя токчета, за това минах на дълга - другият ми проблем, смятам дългата да я ползвам за параван при танцуването - защото не мога да танцувам.
Активен
MissMishona
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #366 -:
февруари 13, 2015, 17:38:22 »
Да, Мармотка, няма грешка 9000лв. и аз я поразгледах в каталога и тези от по 6000лв и други подобни суми, ама защо са толкова скъпи - изобщо нямам идея. Все пак трябва да има рокли за нуждите на всяка булка. Да не забравяме, че някои родни "звезди" бяха с рокли от 50 000, други с такива от 80 000лв.
За мен е важно роклята да ми стои добре, да се чувствам удобно в нея, а не да е на ХХХ дизайнер и да струва ХХХХХ лв. Но зависи все пак от средата в която живееш и работиш. Ние с моят мъж сме обикновени работещи хора и гостите ни ще бъдат такива. Така, че предпочитам да вложа повече средства в организацията, като ресторант, меню, хубав алкохол, подаръчета за гости, открита церемония, украса на ресторанта, която да кара гостите ни да се чувстват специални. Отклоних се малко, извинявам се.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #367 -:
февруари 13, 2015, 18:32:16 »
Ами не е само заради името на дизайнера
Хубава италианска дантела- около 150лв/м...в общи линии качествените платове са скъпи. Това е обсъждано назад в темите. Ако има камъчета и перлички - отново зависи какви са - сваровки, култивирани перли, изкуствени акрилни перли и камъчета; дали е ръчно бродирана или не..
Не целя да се заяждам, моля да не ми приемате поста така
MissMishona, добре дошла
Активен
milady
Сватбар
"The most happy"
«
Отговор #368 -:
февруари 13, 2015, 19:30:12 »
Мишона
много благодаря за информацията. Аз харесах рокля където най-малко очаквах-в малък магазин в Търговище-младоженеца е оттам, а там ще е и сватбата. Изобщо и не подозирах, ме там ще намеря нещо хубаво, но още с влизането харесах и пробвах. Ами роклята е 650 лева, прекрасна, за мен и моите разбирания, материите са си окей. Спирам се да я взема само, защото искам да видя и други.
От София не вярвам да си харесам нещо, тук цените са над 1000 в повечето случаи, които аз няма да дам за рокля
то поне моделите да си заслужаваха и да ми харсваше нещо, да ги дам, но не би...засега
Перли и прочие не искам, може би много малко-защото, тази рокля за която ви говоря примерно е с малко перлички по полата, много нежни и пробляскващи, а също и по деколтето.
Cerise
и аз смятам, че не е задължително пък да си толкова емоционална, ще си харесаш нещо, сигурна съм, ще намериш твоята рокля.Ако пък не искаш бяла вече има толкова варианти, да избягаш от стандартната бяла рокля.
И аз мислех, че ще съм много ревлива и прочие, но не, абсолютно спокойна съм си като меря.
«
Последна редакция: февруари 13, 2015, 19:32:09 от milady
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #369 -:
февруари 13, 2015, 19:45:31 »
хихихи със сигурност без рокля няма да остана, ама някак ми се искаше да се вълнувам с вас.
Иначе и това ми харесва, но задължително подобен модел трябва да се пробва, заради спецификата на деколтето.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #370 -:
февруари 13, 2015, 20:16:28 »
И тази е много хубава. Ти не беше ли харесала една друга от този сайт?
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #371 -:
февруари 13, 2015, 21:32:46 »
Добре дошли на новите бъдещи булки.. За няколко дни вече добавих в списъка 10
лично аз се радвам и се вълнувам с всички..
А сега за роклите.. Нямам компютър в момента и не мога да покажа снимки ( както вчера обещах )
Чудя ви се откъде имате това търпение за роклите. Аз не бих могла да чакам толкова
Мислите ли да имате някакъв аксесоар пряко свързан с роклята ( както при мен цвета на обувките и цветята по роклята ), а ръкавици ще имате ли.?
Активен
milady
Сватбар
"The most happy"
«
Отговор #372 -:
февруари 13, 2015, 21:51:18 »
Джоси
, много им се чудя аз на ръкавиците. Може би не ми се иска да слагам, знам ли, не ми харесват особено. Но пък в стила, който ще ми е сватбата, може би ще отиват много едни дантелени ръкавици.
Ти рокля имаш ли? Къде са ти цветята по роклята?А обувките, какъв цвят са?Явно съм изпуснала нещо.
Нещото, което със сигурност ще го имам ще е тиара.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #373 -:
февруари 13, 2015, 22:02:47 »
Да Milady имам рокля ( на съхранение е в магазина ), имам обувки, някъде в началото на темата съм качила снимка на роклята, но с други цветове.. Иначе има бродерия и цветя цвят червено/бордо , има плат със същия цвят, обувките ми са същия цвят ( има снимка в темата за обувки ) Води се корсет и пола ( корсета е най хубавото нещо за вталяване и оформяне на тялото ).. аз ръкавици няма да имам, не ми е удобно.
Активен
milady
Сватбар
"The most happy"
«
Отговор #374 -:
февруари 13, 2015, 23:04:11 »
Джоси майнсе сещям за роклятаркъдето се колебаеше дали да я вземеш
Интересна визия ще имаш по-различна с това бордо аз много обичам бордо
Активен
Страници: