Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:59:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ  (Прочетена 156785 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: февруари 10, 2015, 11:28:37 »

Аз пък не видях никъде, нищо подобно.. sad Трябва да отида май и да покажа снимката!!  cray
Активен
melita
Сватбар
Публикации: 152

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: февруари 10, 2015, 11:43:15 »

Мда, по-добре питай със снимка. Може и да са им я докарали скоро, аз я видях миналата неделя.
Но съм сигурна, че беше с такъв ефект, тъй като бях с 2 приятелки и те го отбелязаха.
Активен
Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: февруари 10, 2015, 11:46:17 »

melita, трябва да ни направят рекламни лица, и аз много говоря за тях  lol Но също мисля, че ще има подобна рокля, много от роклите не са изложени, а са на закачалки, особено в момента само новата колекция е на манекените, така че питай смело, те ще ти извадят каквото те интересува.  good
Активен
melita
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: февруари 10, 2015, 12:00:58 »

Anne_Shirtley, направо   tease

Аз ако трябва да съм честна, лоши рокли никъде не съм видяла, но не съм ходила примерно до сватбения център в Младост, Асеновград и т.н.
В Палома ми хареса това, че има много модели, доста различни и може да се прави комбинация. Затова и когато някой покаже нещо на мен ми изниква някоя рокля, която съм видяла там  Bravo
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: февруари 10, 2015, 12:44:23 »

Целият този ентусиазъм около Палома.. Накарахте ме да я преместя нагоре в списъка с магазини, които ще посетя през март...  huhhuh.gif Yes
Активен
Future_Bride
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #305 -: февруари 10, 2015, 14:19:43 »

Здравейте, момичета!

Отдавна ви чета и най-после се престраших да се регистрирам. Предстои ми сватба на 08.08. и планирам тепърва обиколка на булчински магазини в София. Първо, искам да благодаря на всички за подробната и полезна информация относно различните бутици, както и в какви ценови диапазон са самите рокли (оказа се, че повечето дизайнери не споделят открито подобна информация, затова този форум е направо животоспасяващ smile ).

Спряла съм се на рокля тип "принцеса", бяла, изчистена, без никакви лъскави материи, може би с малко дантела и евентуално леки камъни или бродерия около талията. Ето и магазините, които съм отделила и предстои тепърва да посетя (предполагам, че ако попадна на Роклята, няма да се наложи да обикалям всичките):

1. Atelier Ivoire
2. Be Queen
3. Aegean Fashion Group
4. Areti
5. M Tyler
6. Bridal Fashion
7. Mon Amour
8. Paloma Fashion

Бюджетът, на който съм се спряла е 1500 - 2000 лв. Във връзка с предстоящата обиколка, имам няколко въпроса и ще съм много благодарна на всеки, който има някакви съвети по темата smile

1. Сватбата е на 08.08., според вас колко по-рано следва да си купя роклята? Планирам да ходя на обиколка към края на март, рано ли е?

2. Как стои въпросът със записване на час - трябва ли от месец по-рано да се запазва или може примерно седмица преди уреченото време?

3. Предлагат ли в някой от изброените магазини рокли от по-стари колекции, например 2014 година?

Много се вълнувам и нямам търпение да започна обиколката! yahoo Благодаря предварително на всички, които ще се включат с мнения и съвети по темата, страхотни сте smile
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: февруари 10, 2015, 14:22:06 »

И на мен Палома ми е фаворит. good За сватба в началото на юни ми казаха да отида в началото на март, решила съм да си направя комбинация от няколко модела. Скоро ще споделя отзиви.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: февруари 10, 2015, 14:29:32 »

Future_Bride, добре дошла!  welcome-2
Изобщо не е рано да започнеш обиколката. Роклите се шият или поръчват от чужбина и след това се коригират. Доставката от чужбина е няколко месеца.
На мен ми записаха час от днес за утре. Но колкото по-рано се обадиш, толкова по-добре. Тъкмо и ти ще си имаш график с ангажименти.
Относно по-стари колекции- не съм много сигурна за всички изборени. Не пречи да попиташ,когато си записваш час. Успех с търсенето! smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: февруари 10, 2015, 14:34:41 »

welcome-2 ,Future_Bride! Бюджетът, който си си поставила не е ограничен, така че със сигурност ще намериш прекрасна рокля, особено по описанието, което даваш... Ще се вместиш със сигурност, обикновено камъните и дантелата, са нещата, кооито оскъвят роклята, разбира се и качествените материии. Аз ходих онзи ден, за септември съм и ми казаха, че имам предостатъчно време, да отида към края на февруари, началото на март. Сега е истерия около абитуриентките и по повечето комбинирани магазини е пълно с фамилии, оглеждащи младите госпожици smile Ако държиш да се случи преди това, просто първо подбери местата, на които има само булчински рокли smile Успех и чакаме отзиви, снимки, впечатления  good
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #309 -: февруари 10, 2015, 14:42:06 »

Ще се радвам на отзиви за Радичев и Версай. Товаще са първите два магазина, които ще посетя.
Мисля да отида края на май, началото на юни, за сватба на 30 август.
От Радичев съм харесала принцеска рокля, изчистна, с тюл и малко къдрици, струвя 670 лева и със сигурност ще я пробвам като отида.Много са му хубави роклите, по-интересни, стилни и различни.
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: февруари 10, 2015, 14:42:23 »

В Aegean в София нямат абитуриентска колекция (поне към момента), виж също и Bridal Fashion- магазинът е много голям, може би суетнята там ще е по-малка. Най-добре ще се ориентираш с един телефонен разговор със сватбения салон. Ако няма да могат да те впишат за конкретната дата, просто ще ти го кажат. smile
Имай предвид, че ще се наложи да посетиш някои магазини поне по 2 пъти, докато си харесаш рокля, в други може и да не повториш. Разгледай сайтовете им, набележи си модели и се подготви за разхорка и мерене.
Ще се радвам на отзиви за Радичев и Версай. Товаще са първите два магазина, които ще посетя.
Мисля да отида края на май, началото на юни, за сватба на 30 август.
От Радичев съм харесала принцеска рокля, изчистна, с тюл и малко къдрици, струвя 670 лева и със сигурност ще я пробвам като отида.Много са му хубави роклите, по-интересни, стилни и различни.

Според мен повече адекватна информация ще има в темата за Асеновград.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35732.0.html
« Последна редакция: февруари 10, 2015, 14:44:13 от nansita » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: февруари 10, 2015, 14:44:34 »

В Bridal имат колекция за официални рокли  nea
Активен
melita
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: февруари 10, 2015, 15:06:39 »

От Арети казаха, че сега се поръчва новата им колекция и за сватби, които са от септември натам ще могат да видят и колекция 2016 - очаква се да пристигне някъде юли.
Също така споменаха, че изборът от март месец натам започвал да обеднява, тъй като роклите от колекция 2015г. започват да се разпродават и да получават следващата. Предполагам при повечето чуждестранни дизайнери важи това. За моята сватба, която е 13.06 казаха, че трябва да се оринтирам и до края на февруари да съм поръчала, за да може спокойно да пристигне и да се направят необходими корекции.

В Палома също казаха, че към краят на февруари е хубаво да я поръчам, тъй като имат много абитуриенти, а пък ако поръчам рокля с промени, то има и проби през определен период от време.

За часовете - месец по-рано не е нужно да се запазва. В който и магазин да съм ходила запазвах в същата седмица и имаха часове, които ме устройваха в повечето случая (часове за събота и неделя винаги запазвах).

Дано съм била полезна. На мен общо взето не ми остава много време за поръчка на рокля, както се вижда, та ще трябва да решавам бързо от къде и какво. От Би Куин ми казаха, че очакват рокли сатен пола+ дантела нагоре и се надявам да успея и тях да видя и тогава да реша.
Активен
Future_Bride
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #313 -: февруари 10, 2015, 15:20:38 »

Много благодаря за топлото посрещане и бързите отговори! smile

Мисля да отида през март месец на оглед, след което ще опиша подробни впечатления от всяко едно място. Възнамерявам и аз да си запиша часове за уикендите. Докато четях постовете ви, ми изникна още един въпрос: По колко магазина на ден сте посещавали и ви е стигало времето?
Активен
melita
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: февруари 10, 2015, 15:38:57 »

При мен по около 40мин ми отнема да пробвам около 5 рокли.
В Арети ми отне повече, тъй като там първо разглеждаш 3 каталога с рокли, казваш кои искаш да пробваш и тогава се преминава към пробата.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: