Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:27:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУЛЧИНСКИ РОКЛИ - 28 ЧАСТ  (Прочетена 156656 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: февруари 12, 2015, 18:00:57 »

Мармотка, слънце и солариум..

Offtopic Много интересен факт е, че в този форум вече 4-5 момичета сме везни, поне тези за които знам аз...... Големи педанти сме явно, четем, препрочитаме, търсим.. за да намерим най-доброто... Имам приятелка, чиято сватба е юли никак не си дава зор, имам чувството, че до сега нямаше да имат ресторант, ама видя ние как сме се запретнали и от срам..  funnytooth А за колебанието... Аз или решавам нещаата от раз, или се колебая МНОГОООООООО... Хората някак постигат компромис със себе си, аз ако не харесам нещо на секундата, после се чудя "заслужаваше ли си, дали не можеше по-добре"... луда работа сме везните  crazy
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #346 -: февруари 12, 2015, 18:07:45 »

Мармотка, и аз съм много бяла, но все пак не като сиренце, на чен екрю много ми пасваше.
 alexandrova_90 вярно е, че сме луда работа везните, аз много се вманиячавям в детайлите и искам всимко да е изпипано, но някой път също решавам отраз
Активен
sensetion
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #347 -: февруари 12, 2015, 18:58:43 »

Здравейте мили момичета.Нека и аз да изкажа мнение:).
Winter_sun извинявай ,но какво лошо има момичетата в тези магазини да изглеждат добре с прически.Все пак една жена,която държи на външния вид....
Мога да кажа,че Радичев е един от най-добрите дизайнери.Страхотен професионалист.Аз лично съм си купила моята рокля от неговия магазин.И Имам много познати които са шили при него рокли и всичките са възхитени от неговите творения.Има най-различните рокли,с най-хубавите материали.Всичко е направено с много любов и си личи качеството на неговите рокли.А относно консултантите са страхотниииииии,много мили и добри.Аз съм супер доволнаааа и от момичето което ме обслужии много усмихната и мила,и от Г-н Радичев и от персонала в ателието му.Страхотен екип са всичките.Така,че момичета не се колебайте посетете магазините на Радичев,дори и да няма изложено всичко те ще ви обърнат нужното внимание:))))) Роклите са му уникалнии,материите са му страхотни.Просто различни роклиииии.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: февруари 12, 2015, 20:10:05 »

Здравейте.. да се похваля днес ходих да си пробвам роклята с обувките и воала.. охх много хубаво ми стой и цвета на обувките съм оцелила успях и да се снимам, утре ще ви покажа  danceg danceg yahoo yahoo
Активен
ema6666
Ентусиаст
**
Публикации: 138

« Отговор #349 -: февруари 12, 2015, 20:16:03 »

Здравейте.. да се похваля днес ходих да си пробвам роклята с обувките и воала.. охх много хубаво ми стой и цвета на обувките съм оцелила успях и да се снимам, утре ще ви покажа  danceg danceg yahoo yahoo

Супер, браво smile Очаквам снимките с нетърпение lol
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: февруари 12, 2015, 20:27:45 »

Честитооо Bravo
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: февруари 12, 2015, 21:35:10 »

Sensetion, малко ми е странно, как хора, чиято сватба е минала и не са писали или регистрирали по-рано тук.. когато реално са имали полза.. Го правят след това и то с първи коментар, в който сипят суперлативи по адрес на обсъждана марка.. Леко ми е съмнително, нямам отзиви от бутика на Радичев, дори негова е една от роклите, които най-много ми допадат..  pardon просто съм леко скептична, относно подобен род коментари..
Активен
sensetion
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #352 -: февруари 12, 2015, 22:52:13 »

alexandrova_90,сватбата ми беше скоро и реших да влезна и да изкажа мнение,но   като прочетох въпросния коментар ,реших да си кажа просто моето мнение.една приятелка ми каза за този сайт,тъй като не живея в България.Извинявай ако нещо..Всеки има право на коментар.желая ти да си намериш и ти най-прелестната рокля.успех
Активен
MAPMOTKA
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #353 -: февруари 13, 2015, 09:39:12 »

milady , и аз не съм като сиренце или пък прозрачно бяла, но все пак говоря от сегашна гледна точка (зимна..без слънце).
 Offtopic Иначе не мисля, че колебанието или педантичността зависи от зодията. Аз съм Стрелец и пак искам всичко да е перфектно. Онзи ден като избирахме агент с ММ, той ми каза "Дори да изникне нещо непланирано, моля те не се паникьосвай или нервирай, опитай се оставиш друг да се погрижи и да контролира нещата." ...Е не мога! Трябва всичко да е идеално, на време, по конец едва ли не! biggrin А колебанието, според мен разбира се, е с цел да изглеждаме възможно най-прелестно и идеално, не само заради младоженеца (да го накараме да ахне), но и заради самите нас - да изживеем мечтата си на булка по начина, който сме си представяли. И за това търсим идеалната рокля, идеалните обувки, гримьор и фризьор, които ще ни преобразят до ниво "принцеса" smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: февруари 13, 2015, 10:37:55 »

Айде, аз съм в клуба на везните biggrin
По повод за колебливостта- понеже се знам каква съм, реших да не обикалям по магазините, след като още първия път съм харесала рокля. Вероятно има и по-хубави от моята на по- приемливи цени. Обаче този път реших да си спестя драматизма и терзанията. Може би е бил най-правилният ми избор... все пак веднъж се харесах в рокля със 100 безопасни игли по нея. Когато е готова и преправена за мен, се надявам да се харесам още повече smile
Активен
melita
Сватбар
Публикации: 152

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: февруари 13, 2015, 10:49:35 »

Аз пък си мисля, че всичко това не се държи на зодията, а на това че сме ж ени.
Аз съм Скорпион и пак търся перфектната рокля, обувки, украса, торта. Опитвам се да контролирам всичко и да съм в час с всяко едно случващо се нещо, да знам най-много, да съм проверила всички варианти.

:girl_wink:Момичета, просто искаме всичко да е като в мечтите ни, а и нали се женим един път (надяваме се)  girl_wink
Активен
MissMishona
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #356 -: февруари 13, 2015, 12:24:13 »

Здравейте, момичета!
Току що се регистрирах, защото Ви чета от повече от месец и се възползвам от информация и съвети наготово. И аз ще се опитам да бъда полезна.
Сватбата ни е на 26.04. Наехме агенция, която да ни помага, просто защото нямаме никакво свободно време, а не от превземки и подобни.
По повод на роклята, мерих два пъти. Веднъж в Сватбения център в Младост. Бяха много мили, търпеливи но почти никоя от петте рокли не ми пасна, може би само една, но не се почуствах каткто очаквах. Та, ходих и в Bridal Fashion, след записан час в "Парадайз" Мол. Намерих своята рокля, но цената не отговаря на това, което бих дала за рокля.
В неделя мисля да ходя до Асеновград, за да ми ушият, ако не същата, то поне подобна. Първо ще отида при Стоян Радичев. Говорих с него по телефона. Стори ми се човек, който си разбира от работата, но това на първо четене. В неделя вече ще мога да предам опит и по-конкретно мнение.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: февруари 13, 2015, 12:27:23 »

Охх, нямаш много времеее, стискам палци  good good
Активен
milady
Сватбар
Публикации: 232

"The most happy"

« Отговор #358 -: февруари 13, 2015, 16:32:21 »

MissMishona, честито и добре дошла при нас, имаш време не се панирай, всичко ще се подреди
В София ли ти е сватбата?В Bridal fashion как са цените? Ще се радвам ако споделиш отзиви и от Радичев когато отидеш, защото и аз мисля да го посетя.
Като се обади за информация какво ти казаха, щом си говорила и с него лично това е много добре.
Относно колебливостта при мен си е характер, не вярвам особено много в зодии и подобни, но има нещо определено и от зодията при мен.
Искам всичко да е перфектно.
Вярно е, че това е типична женска черта-суетене, представи за този хубав ден, мечти и вълнения, но да не забравяме, че има и жени, които не са толкова емоционални, не се вълнуват много и не приемат нещата толкова присърце има по-рационални, практични жени, които не държат на подробностите и не се филмират толкова  smile
Днес меренето на рокли се провали-егати студа е.
« Последна редакция: февруари 13, 2015, 16:35:43 от milady » Активен
ema6666
Ентусиаст
**
Публикации: 138

« Отговор #359 -: февруари 13, 2015, 16:49:47 »

Здравейте. И аз мислех да ходя този уикенд до Асеновград, но е много студено и няма да си го причиня smile Оставила съм обикалянето там за края на месеца. А що се отнася до колебливостта ви момичета, мисля че си е женска черта - аз си избирам ежедневните дрехи след 3 часа обикаляне, а какво остава за сватбената ми рокля biggrin
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: