Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 23:13:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИТЕ - 13 ЧАСТ
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИТЕ - 13 ЧАСТ (Прочетена 160118 пъти)
opice
Сватбар
Публикации: 291
Re:РЕСТОРАНТИТЕ - 13 ЧАСТ
«
Отговор #285 -:
януари 30, 2015, 14:18:42 »
"Разводът" ни с хотел Берлин стана без бой, както се казва. Отвън на портала стоят няколко "мъже в черно" и гледат лошо. Казват ми директно, че хотелът не работи, аз казвам, че имам уговорка и единият - "Аааа, вие сте Стефания, нали?
Очакват ви!" Бях се настроила да вдигам скандали, хаха, но мина супер цивилизовано и ми върнаха парите любезно. Хотелът въобще не работи, и по думите на Десислава Василева може би скоро няма да отвори. Съветвам ви да настоявате по най-бързия начин да си получите капарото обратно. Аз прецених, че е по-добре да ида лично за парите, а не по банка, понеже кой знае дали наистина щяха да ги наредят, а докато се отрази преводът по сметката ми трябваше да минат 2 дни, дотогава не се знае знае ли се...
Както и да е, въздъхнах, погледнах го пак (много е красив пусти му хотел) и край.
Сега търсенето е в разгара си. Ще ходим да видим Сюит и Силвърхаус. Парк хотел Витоша, Експо и Вега за съжаление са заети за нашата дата.
alexandrova_90
, не сме харесали хотела чак директно, но аз имам впечатление от него още от преди няколко години, когато един от шефовете ми беше наел апартамент там и често правехме разни работни срещи в хотела. Харсеваше ми идеята сватбата да е в южните квартали, в хотел... сред зеленина. Та винаги ми е допадал, държаха на нивото, ресторантът е стилен, не прекалено натруфен, някак си изчистен. Но както и да е, Берлин е в историята.
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #286 -:
януари 30, 2015, 14:20:18 »
Ние като си избирахме ресторант водеща беше цената. Първо ходихме в Диана 3, не бих казала че като разположение и интериор ни впечатли,но пък ни предложиха добра цена и бяха много любезни. След 2 седмици отидохме пак, но този път просто да вечеряме,без да казваме че сме говорили за сватба. В ресторанта бяхме само ние, храната много се забави и беше меко казано ужасна, а си бяхме поръчали това,което искахме да се сервира на сватбата,но без да даваме обяснение. Беше много смешно, защото пържолата я рязахме на смени, накрая се шегувахме,че ни е яд че не сме си взели флекса. Представата ни за салата беше много по-различна от подобието,което ни сервираха. После съвсем случайно отидохме да вечеряме в един наскоро отворен ресторант и още като влезнах усетих,че това е нашето място. Просто се усеща,не е нужно да обиколиш всички ресторанти в града.Хората са казали,че за всеки влак си има пътници,така че не се тревожете и вие ще откриете вашето "влакче". Успех на всички в начинанието!
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492
«
Отговор #287 -:
януари 30, 2015, 14:27:28 »
Опис, браво на теб, на мен много любезно ми казаха, че съм изпуснала големия им шеф и без него не могат да ми върнат парите и във вторник ще ми звъннат да се разберем. Струваха ми се ок по телефона, без разни шменти-капели, явно няма да се правят на интересни. Дано.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #288 -:
януари 30, 2015, 14:39:39 »
opice
, радвам се за вас, че не е било развод по сицилиански
Иначе съм напълно съгласна за ресторанта, красив е спор няма! Търсете и ще усетите мястото, сигурна съм, още повече че знаете какво искате
Лорка, вие кой ресторант избрахте, че забравих ?
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #289 -:
януари 30, 2015, 14:42:18 »
Ресторант Земун до трета градска, преди години беше италиански ресторант.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #290 -:
януари 30, 2015, 16:00:23 »
Аз съм много щастлива, защото бъдещото свеки току що е ходила до ресторанта, който избрах, без да казва, че го гледа за сватбата ни. Каза, че е много хубав и изглежда точно като на снимките. В същото време аз говорих с управителката и тя се съгласи да ми запази залата без капаро, до март, когато ще мога да се прибера и да я видя лично! Та май започвам насериозно да си мисля, че имам ресторант, с което 80% от сватбата ми е организирана
Активен
ina_simeonova
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #291 -:
януари 30, 2015, 20:27:21 »
Здравейте момичета, радвам се ,че сте успели да си вземете парите и поне сте наясно какво ще правите и имате достатъчно време! Ще си намерите хубави ресторанти и ще си организирате най-хубавите сватби! Успех! Явно в Берлин наистина са го загазили здраво!
Активен
opice
Сватбар
Публикации: 291
«
Отговор #292 -:
януари 31, 2015, 17:40:45 »
Вчера и днес обиколихме Сюит хотел, Силвър хаус и хотел Земята и хората. Единственият възможен е Сюит. Другите два няма какво да се коментират...
Оставили сме си още 1 ден за размисъл и май ще се спрем на Сюит, въпреки че ми се струва, че ще ни излезе по-скъпичко от предвиденото. Там това не е включено в куверта, онова не е включено.... странна политика, но иначе отношението ми хареса. Казаха, че хотелът работи едва от 1 година, нови са и се опитват да се докажат.
Активен
dreamcometrue88
Професор
«
Отговор #293 -:
януари 31, 2015, 19:36:59 »
Хм, в Сюит днес имаше ли управител, на мен ми казаха, че уикендите ги нямало...
Иначе и ние ще ходим да го гледаме в понеделник-вторник. Много ми бърка в здравето тоя гаден мокет на снимките обаче
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #294 -:
януари 31, 2015, 19:46:47 »
dreamcometrue88
Виж ми предните коментари... тоя мокет на снимките изглежда УУУУУЖААСЕН, дори както казах ми напомня на някаква закусвалня от типа "дълбока американска провинция"
. За щастие обаче на живо ми пасна перфектно на идеята за тема и украса и далеч не изглежда така (този път фотографа и фотошопа са изиграли лоша шега).
opice
След като говориш с управителката доста от нещата ще се изяснят.. Иначе не е включен изнесен ритуал и мезетата (последните можеш да си платиш като 150-200 грама струват 5 евро, това са кашкавал животински не растителен, филе елена и някакви там други, които не си поставих за цел да чуя/запомня), т.е ти си преценяваш колко да поръчаш. Включена е сватбената торта, която ако нямаш от къде да използваш намаление (както в моя случай, при което те ще ми я заменят) си е едно доста голямо перо, а другото най-важно за мен е УКРАСАТА, живи цветя, столове, пандели, тейбълкартички и номерация на масата и отвън на табло... така мечтаната ми украса, както я искаме без ама, ако, около и т.н (това, както знаете ми беше най-голямата болка)..
Не знам аз до колко мога да обясня всичко, което ви интересува, понеже съм чула и запомнила нещата, които като цяло ме интересуват... Но срещата с организаторите е неизбежна, за да ви се изясни всичко
Активен
dreamcometrue88
Професор
«
Отговор #295 -:
януари 31, 2015, 19:53:14 »
Какъв цвят е точно тоя мокет, много се набива на очи по снимките. Определено пак трябва да е украсата в някакво прасковено
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #296 -:
януари 31, 2015, 19:55:55 »
Мокета е розово/... не знам какъв ахахха Мне, не е прасковен! Цветовете са меки, правили са ресторанта в какви ли не цветове като украса, показаха ни снимки от какви ли не сватби..
Активен
Svetla_24
Сватбар
«
Отговор #297 -:
януари 31, 2015, 22:35:32 »
Да, мокета има три цвята. Изобщо не е ужасното бордо което е по всички ресторанти. Парк Ин гледахте ли, там също е много хубаво. Също така Metropolitan има ресторант и зала за сватби.
Ето го мокета от различните ни фотографи
Определено трябва да се види на живо....
"
http://s1368.photobucket.com/user/svet_24/media/_MG_7253_zpsddabcb59.jpg.html
"
"
http://s1368.photobucket.com/user/svet_24/media/_MG_7297_zpsd45adf7c.jpg.html
"
"
http://s1368.photobucket.com/user/svet_24/media/WedSampV_0476_zpsf1f64039.jpg.html
"
Активен
dreamcometrue88
Професор
«
Отговор #298 -:
януари 31, 2015, 23:25:35 »
Ох, ужасен е
С каква украса би се вързал направо не знам...ще ходя да го видя може би понеделник-вторник ако си взема парите от Берлин
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #299 -:
януари 31, 2015, 23:45:09 »
Ужасен е на снимките, като човек, който доста му се налаага да работи с цветове и да ги комбинира, а и след като го видях на живо (забележи на 5 снимки изглежда в поне 5 различни цвята и 30 нюанса) има доста варианти. Отиди първо виж и после прецени, а се огледай и за други места... Ресторанти в София да искаш
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...