Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 20:41:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИТЕ - 13 ЧАСТ  (Прочетена 159793 пъти)

milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #330 -: февруари 03, 2015, 10:16:39 »

Малко по- назад бях писала за парк хотел Витоша, май никой не го е гледал...

"Искам нещо светло, просторно, стилно, да не е цигания от цветове, с хотелска част и градина/тераса за изнесен ритуал. По възможност да има паркинг и да е на удобно място, ама това са вече детайли " - Ето ти едно предложение, на което виждам че никой не обръща внимание - Глория Палас - никой не го коментира ....

http://www.gloriapalace.net/index.php?PageID=45&ParentID=8

Винаги имате вариантите и Скай плаза и Континентал плаза в НДК. Наскоро бях в Рубаят пак на НДК - никак не е лош ресторанта.....

Принципи ди Пиамонте е страхотен, но там почти сигурно всичко е заето.....

Делийски е прав има много места и удобна дестинация е разтегливо понятие...

Знам че сте се влюбили в Берлин, ама трябва да сте наясно че баш същия ресторант като него няма да намерите, затова не се вглъбявайте ... Вече е февруари и времето на тези със сватби юни не е много ....

Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
Публикации: 677

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 03, 2015, 10:39:41 »

През 2013 бях на сватба в Скай плаза. Ресторанта като цяло е хубав,голям с кръгли маси без колони и има голяма тераса, обаче храната беше под всякаква критика,изключително малки порции и не добре приготвени. Това беше единствената сватба от която си тръгнах гладна. Също така и булката сподели,че са имали недоразумения с управителя.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: февруари 03, 2015, 10:43:24 »

На братовчед ми сватбата беше в Скай плаза, не успях да отида, понеже не бях в България, но от отзивите от роднини и баща ми, който доста държи на кухнята имам същите лоши отзиви  NO  sad
Активен
liolio
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #333 -: февруари 03, 2015, 11:23:30 »

Здравейте всички. Последните новини от Берлин са "Все още нямаме яснота. Ще ви звънна след няколко часа за да се уговорим за ден, в който да Ви върнем капарото."
Жалко наистина но... това е положението sad
Тъй като това е най-вероятно последния ми пост тук пожелавам на всички успех с приготовленичта и страхотни сватбени тържества smile  good
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #334 -: февруари 03, 2015, 11:24:54 »

За скай плаза не знаех... явно му е паднало нивото доста.... sad
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 03, 2015, 11:28:17 »

milenkata, да.. Ние съвсем в началото се бяхме насочили първо към ресторанти с панорама и го гледахме, но след чутото...  nea .. По случайност пак понорамен избрахме, но вече без да го търсим  pleasantry
Активен
dreamcometrue88
Професор
Публикации: 492

« Отговор #336 -: февруари 03, 2015, 11:28:59 »

liolio, те ли ти се обадиха или ти? Защото се чудя в момента да звъня ли, да не звъня ли...плюс се надявах днес да го взема пустото капаро, аман вече.

Едит: щели да ми се обадят утре, за да се чуем кога щели да могат да го върнат. Оф, досада.
« Последна редакция: февруари 03, 2015, 11:40:50 от dreamcometrue88 » Активен
Miteva
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: февруари 03, 2015, 12:03:50 »

Здравейте  smile Миналата седмица бяхме в Експото на Цариградско. Много ни хареса danceg - имат прекрасна градина за изнесен ритуал  yahoo, но не съм много сигурна за самото обслужване, а и в куверта, които сега е 55, не влиза вода и безалкохолни напитки. Някой има ли по-подробна информация  Wink
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 03, 2015, 12:20:21 »

В Скай плаза, ми беше бала преди 6 години и тогава цял един випуск склоних да е там, защото мястото беше много добро и подходящо за броя хора. От тогава нямам впечатления.
А от носно Gloria Palace - преди няколко месеца там правихме юбилея на мама и мога да кажа ,че категовирчно не съм доволна. Писала съм по-подробно в друг форум, но изкарахме добре не заради, а въпреки тях.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: февруари 03, 2015, 12:25:43 »

Miteva Впечатления имам от сватбата на моя позната по същото време, в което не бях в БГ, пак преди две години близо.. Хубава храна и добро обслужване (коментари на моя приятелка, присъствала), мен много ме ядоса управителката, но е въпрос на лична преценка, иначе само + коментари за обслужването. Мога да ти пусна офертата, ако нямаш конкретно какво е включеено и какво не. Иначе, доколкото знам е имало някакъв проблем с музиката, но са я намалили и партито е продължило, но на по-ниски обороти smile

Едит: Това ни беше един от първите избори, но...
Активен
opice
Сватбар
Публикации: 291

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 03, 2015, 13:58:15 »

При нас изборът се свежда до 1-2 ресторанта, понеже датата ни е заета в повечето ресторанти. Миналата седмица звънях на поне 20 хотела / ресторанта. Глория палас, Парк хотел Витоша, Вега, Принципи ди Пиамонте - всичко е заето. Има 1-2 красиви и свободни като Арена ди Сердика например, но те нямат необходимия капацитет места. Но това е напълно нормално, места имаше през ноември, когато резеврирахме злополучния Берлин, сега положението е различно.
Зест, да ви кажа, има много хубава панорама, и аз, като любител на гледките от високо, му давам "+" за гледката. Мокетът може да е "-", но съм склонна да го преглътна.
Активен
Miteva
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: февруари 03, 2015, 15:53:15 »

alexandrova_90 Благодаря много Wink, аз имам оферта от тях. В началото и мен ме ядосаха, тъй като ни бяха объркали датата,а и доста време се уговаряхме за часа, за да видим самия ресторант.
Питахме за музиката и ни обясниха, че няма хотелска част над нас и нямат проблем с музиката.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 03, 2015, 16:02:09 »

Да, съжалявам, просто сватбата е била в градината, попитах, моя грешка smile
Активен
Miteva
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 03, 2015, 16:21:20 »

Благодаря, ние се чудехме дали да е в градината, но това с музиката ни отказа.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 03, 2015, 16:33:48 »

В нашия град има малко ресторанти с голям капацитет. Смениха управителя на ресторанта и сега много неща се променят.. Та в крайна сметка викам на мъжа ми: Спокойно площада на село никой няма да го вземе, ще опънеме една шатра ако трябва  crazy  tease  tease
Момичета ще видите, че всичко ще се нареди и ще имате най-хубавата сватба Wink
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: