Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 15:29:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...
42
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Март (Прочетена 230000 пъти)
run_girl
Ентусиаст
Re:Очаквани зимно-пролетни бебета - Януари, Февруари, Ма
«
Отговор #540 -:
януари 15, 2015, 17:50:56 »
Да и аз много я мисля
Marri
но предполагам, че покрай бабите (ако не греша вече са пристигнали) емоциите са много и няма време. Дано ако е минало секциото всичко да е наред и да имаме скоро хубави новини, а и бебче в темата
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #541 -:
януари 15, 2015, 17:54:55 »
run_girl
,стискаме палци и сиоро да има новини тук!
mariola85
,сега погледнах,ама не стяга ли корема този колан и това да предизвиква контракции?На мен от както ми се скараха да не си докосвам гърдите и корема,не смея да нося и тесни дрехи.Ти как го усещаш,стегнат ли е?
Аз дъм малко объркана.По време на престоя в болницата,на записите пак почувствах като стягане с напрежение в кръста и ниско корема.Мислех че това е контракция,но после ми каВаха че не е отчетена такава.И сега днес пак почувствах,а не мога да си обясня. *crazy*Възможно ли е на запис на тонове да не я засече или просто това е някакво разпъване на бебчето което го усещам така?Наистина с каката не съм имала такова усещане.А в същото време по време на прегледа при приемането на ултразвука се видя контракция ,а аз нищо не усетих.Просто ме побъркват тези усещания.
А и родилните не бяха като че ли такива,помня ли.
Мариолка,ти как си бе мила.С теб сме на едно дередже.На мен ми е адски нечовешко това да лежа постоянно.Не че като стана и да мога се задържам повече от 10 мин.,адски ме заболява и кръста,както споделих.
Сега да попитам и още нещо-за късна фетална вие правихте ли?Знам че между 28-32 се прави.Питах моята доки тя каза към 32 ще направим.С каката не съм правила и не знам кога е най-добре.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #542 -:
януари 15, 2015, 18:03:52 »
Ами не стяга! То е еластично, подобно е на дънките и клиновете за бременни само че има подпора на корема. Има специялно и за кръста.Но аз не го слагам постоянно. Иначе да аз бях също така стягания на корема но не отчита контракции, казаха ми че това е от движение на бебето.
Мен корема долу ме боли, като стоя права, бебчо е много ниско долу. Трета ФМ няма да правим, сега док ме гледа често мери всичко няма смивъл.
Активен
Рубин
«
Отговор #543 -:
януари 15, 2015, 18:35:37 »
Искаш да кажеш,че това не са контракции щом не се отчитат?
Ох и моя бебок е ниско.Тежи,кръста боли.Щом казваш,че не стяга ще си го взема.На моменти не издържам.
Активен
run_girl
Ентусиаст
«
Отговор #544 -:
януари 15, 2015, 18:35:58 »
Да ви кажа и аз получавах нещо като стягане ставаше ми твърд корема, но не знаех дали са подготвителни контракции или бебка. Когато ходих на тоновете се случваше и там да имам такива усещания, дори веднъж доктора ми опипа стомаха и каза, че е от малката. Но при мен стана в по-късни седмици и малката беше доста голяма и както доктора каза "тясно му е на детето".
Аз си правих трета ФМ, но докторката която ми я направи каза 27 г.с. навършена. Така че някъде към 27 г.с. +3 дена си я правих моята.
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #545 -:
януари 15, 2015, 19:17:35 »
Цитат на: Рубин в януари 15, 2015, 18:35:37
Искаш да кажеш,че това не са контракции щом не се отчитат?
Ох и моя бебок е ниско.Тежи,кръста боли.Щом казваш,че не стяга ще си го взема.На моменти не издържам.
Аз мислех че корема ми е твърд докторката го пипа и казва матката е спокойна, гледа ме на УЗ пак спокойна, на записа няма контракции, явно от ниското разположение си имаме проблеми. Лежи и почивай, също си взех възглавница за бременни.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #546 -:
януари 15, 2015, 19:47:57 »
Аз бях с ниско разположена плацента и да ви кажа имах контракции от 4-тия месец.Лежах, почивах, не бях от най-стриктните, ама то не е за хвалене де.Наистина е по-проблемна тая плацента и усещанията са различни при нея, така че момичета почивайте и си слушайте лекаря, то не остана
Активен
Рубин
«
Отговор #547 -:
януари 15, 2015, 19:50:47 »
Мариолка от тези които са за бременни и за кърмене ли?Аз от скоро мисля данпитам една приятелка която до скоро ползва дали има да ми даде,ако няма ще къпя и аз.Може ли препоръки,ако си доволна?Аз такова нещо не бях ползвала с каката.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #548 -:
януари 15, 2015, 19:59:42 »
С Марта от средата нататьк спех много лошо, но се инатех и не си купувах вьзглавница. После приятелките ми правиха бейби шауьр и ми подариха за него. Направо се родих и се чудех как сьм се мьчила така, а за кьрменето ми беше безценна, използвах я и за ограждане на бебето по-кьсно. Мисля докьм 8ия й бебешки месец я използвах супер много.
Беше подобна на тази и пьлна с едни зрьнца вьтре:
Зрьнцата бяха особено удобни, защото не се смачкваха и си я нагласях както ми е удобно, кьде искам да има повече (да е по-дебела) и кьде по-малко).
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #549 -:
януари 15, 2015, 20:24:41 »
Ние купихме две, едната е полска и е като тази Ина дето е показала, със зрънца, на мен не ми е удобна, твърда е, но ММ реши че на него му е супер, иди обясни му че е за бременни жени а не за техните мъже, и после ми взе една поевтина и помека и ми е много удобна. И двете са от Хиполенд, тази полската е 50 лева, меката е 25 лева, той ползва твърдата аз меката
Маги при нас плацентата е високо, но бебето е ниско, аз имам корем само долу, то и притиска шийката.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #550 -:
януари 15, 2015, 22:20:23 »
За възглавницата - и аз я препоръчвам горещо! Аз си взех преди 2 месеца може би и направо се родих, и сега си я мятам ту в хола за пред тв, ту в спалнята - без нея не мога да спя и нещо наистина ми липсва
Моята е на Лорели - беше около 23-24 лв, а като отидохме да я вземем беше намалена на 19лв. Мека е и аз вече съм й изкарала душата, ноо още малко да изкара пък за бебка мисля да взема нещо по-качествено, това с топченцата, което сте споменали
Иначе меката си е супер удобна, само че както казах аз моята я деформирах малко
Активен
Рубин
«
Отговор #551 -:
януари 15, 2015, 22:22:03 »
Благодаря ви момичета!Сега ще потърся на Лорели и ще взема. @}->--Никога не съм имала.
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #552 -:
януари 15, 2015, 23:58:44 »
Рубинче аз бях я виждала тук в Пловдив в Хиполенд, Вис Виталис и още едно местенце.
Рънчеее , забравих да ти кажа ,че ще стискам палци вече момата да си идва
Активен
Рубин
«
Отговор #553 -:
януари 16, 2015, 03:51:03 »
Вис Виталис ми е близко,ще проверя в събота!Благодаря ви много! @}->--А как ги перете?Предлагат линсе допълнително калъфки?Че да не се перр всеки път самата възглавница?
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #554 -:
януари 16, 2015, 09:37:05 »
За съжаление кълъфки не се предлагат, аз майка ще я помоля да ми направи една-две. Малко трудно съхне възглавницата в този сезон и прането допринася за деформацията
Активен
Страници:
1
...
35
36
[
37
]
38
39
...