Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 21:18:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето- част 19
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето- част 19 (Прочетена 268822 пъти)
Sisku
Професор
Публикации: 422
Re:Покупки за бебето и детето- част 19
«
Отговор #240 -:
май 13, 2016, 15:10:55 »
Браво за покупките, момичета! Много ми харесва всичко, което сте избрали.
Аз поръчах стерилизатор и шишета на NUK.
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/uredi/nuk-sterilizator-za-5-shisheta
А шишетата са тези
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/hranene-i-karmene/shisheta/nik-komplekt-kauchuk-2x240ml-2x120ml-s-koshnica-10-255-099
. Знам, че четири вероятно ще са ни много, но пак казвам, че дефакто те ни излизат безплатни от намалението. А за стерилизатора се спрях на този, защото бях на едно негово представяне, а и имам отзиви от познати, и си ми хареса, де.
И за други покупки ме засърбяха ръцете, но се сдържах. ММ иска да купим сгъваема кошарка за в бабите, когато сме оставяли бебо живот и здраве да бил с нея. Но за сега мисля да се въздържа и първо да си му купим кошара за вкъщи, а тогава да мислим за бабите.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #241 -:
май 13, 2016, 15:16:21 »
Ние също сме се спрели на сгъваема кошара, но със сигурност ще е с допълнителен матрак. Купувала съм 2 такива кошари + матрак за подарък - всички са единодушни (близките, на които сме подарявали и консултантите в магазина), че е най-добре да се ползва отделен, добре подбран матрак. На мен също ми изглежда разумно матракът да се купува отделно, той е най-важното нещо в цялата кошара
Неудобство при тази кошара е, че подложката за матрака е цяла плоскост (не е подматрачна решетка) и трудно се проветрява матрака. За целта е нужно да се вади от време на време и да се проветрява.
Моля, някой използвал сгъваема кошара, да сподели опит
«
Последна редакция: май 13, 2016, 15:24:44 от ma6ka_
»
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #242 -:
май 13, 2016, 15:48:30 »
Цитат на: ma6ka_ в май 13, 2016, 15:16:21
Ние също сме се спрели на сгъваема кошара, но със сигурност ще е с допълнителен матрак. Купувала съм 2 такива кошари + матрак за подарък - всички са единодушни (близките, на които сме подарявали и консултантите в магазина), че е най-добре да се ползва отделен, добре подбран матрак. На мен също ми изглежда разумно матракът да се купува отделно, той е най-важното нещо в цялата кошара
Неудобство при тази кошара е, че подложката за матрака е цяла плоскост (не е подматрачна решетка) и трудно се проветрява матрака. За целта е нужно да се вади от време на време и да се проветрява.
Моля, някой използвал сгъваема кошара, да сподели опит
Вземете си дишащ матрак. има хубави, които не са никак скъпи. При майка ми и баща ми кошарата е с матрака от сгъваемата кошара и не е хич добре, даже спарва като че ли. Ние взехме някакъв, който е със зимна и с лятна страна. Не успях да разбера точно каква е разликата де, но предполагам е нещо в материята под памучната облицовка.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #243 -:
май 13, 2016, 15:51:39 »
Да и аз съм на мнение, че матракът трябва да се вземе отделно.
И смятам, че е голям недостатък липсата на подматрачна рамка и по тази причина съм привърженик на дървените легла.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #244 -:
май 13, 2016, 16:10:13 »
Благодаря за съветите
Нашата кошарка ще е само за път и за долния етаж, като сме там да сваляме и бебето, иначе за постоянно спане ще си има легло, и при Мимето е така до колкото знам
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #245 -:
май 13, 2016, 17:31:11 »
Благодаря ви за коментарите
Ще погледна за тези дишащи матраци.
За съжаление нямам много място в спалнята,ще я мисля още тази кошара.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #246 -:
май 14, 2016, 09:18:40 »
Мхм, така ще е. Бебчо си има дървено легълце и там ще си спинка. Сгъваемата я взехме за всекидневната, защото Влади много държи, или когато сме на гости при нашите, или някъде на път.
Това не пречи да търсим друго матраче.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #247 -:
май 14, 2016, 09:45:33 »
Аз с дневната по друг начин го реших въпроса, с дървена кошара за игра на колелца.
И на нея й се променят нивата и ми е много удобна още, откакто беше на 1 месец, та до днес.
Той вече не иска да си играе там, при положение, че има цяла къща за проучване, стои чинно там, само докато пускам прахосмукачка и когато трябва да го оставя без надзор за 2-3 минути, но за приспиване през деня ми е идеално.
Ето и сега си спи вътре, а аз на компютъра(затова и съм толкова активна всяко сутрин по това време)
Активен
Alichka
«
Отговор #248 -:
май 14, 2016, 09:53:51 »
Ние сме с многото опит в леглата, коритата, всичко, което е като големи покупки. За 2,5 години ползвахме 4 кошари- само 1 в нас, и 3 корита- пак 1 в нас. Другите - за в бабите. Напълно подкрепям казаното от Мари. При спарване на леглото, може да тръгне мухъл. Много внимавайте, чистете редовно леглата и ги проветрявайте. И аз съм привърженик на дървени кошари.
За къпането- в началото бебетата се обливат с вода. Най-често така са първите къпания, а не легнало по гръб. По-късно вече се слага бебето да лежи на подложка, мрежа и тн. В началото ще ползвате по 5-6 литра вода максимум! Буквално с няколко канчета и бебето ще е изкъпано.
Относно стерилизатор и бебефон, аз съм За. В стария апартамент нямахме нужда от бебефон. Хората ни се подиграваха на покупката, ама сме си го носили на гости в бабите, на почивки, когато взимаме съседни стаи в хотела с родителите и тн. Сега съжалявам, че не дадохме повече пари. Имаме най-простия, но върши работа ежедневно. Малката се научи да казва на него, когато се събуди от сън или има ако. Спим в съседни стаи, но така свикнах на пукането на бейбифона. Това ми влезе като инстинкт под кожата. Реагирам и на дълбок сън на този шум.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #249 -:
май 15, 2016, 13:04:45 »
Да не остана по-назад, на края на деня и аз поръчах от Хиполенд. Взех електронен термометър. Беше ми в списъка за покупки, а цената беше изгодна
Това ни е първата покупка за бебока
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #250 -:
май 15, 2016, 15:18:11 »
Днес мрежовата диверсия на Майко мила дава превъзходно предложение на бебефон заместител - включен Скайп в близост до бебето и друг, в работния обсег на родителите. Чувала съм да го ползват много любители на високите технологии защото няма пращене, падане на батерии и други недостатъци, освен това, че трябва да се лишиш от собствената си играчка
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #251 -:
май 15, 2016, 15:28:01 »
Това е идеално като идея за Мимето и ми напомня, че и двете ми деца са/бяха скайп бебета
Активен
Feribotka
«
Отговор #252 -:
май 15, 2016, 18:20:50 »
И аз четох статията, тамън ще ни влязат в употреба таблетите, че съвсем ги забравихме покрай смартфоните
Активен
always_and_forever
«
Отговор #253 -:
май 16, 2016, 09:24:35 »
Хехе, е в такъв случай не знам таткото ще работи ли или ще ни гледа.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #254 -:
май 31, 2016, 07:06:38 »
Ние имахме късмета кумувете да ни подарят много хубав бебефон. Много ми е удобно - Томи си спи на спокойствие в спалнята, аз си обикалям другите и си го наглеждам.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...