Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 23:36:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето- част 19
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето- част 19 (Прочетена 269392 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Покупки за бебето и детето- част 19
«
Отговор #105 -:
март 12, 2015, 09:23:10 »
Вие направо ме обнадеждихте
Бяха ми казали, че големи бодита нямало. То е ясно, че трудно се намират, ясно е, че и в яслите ги искат с потници (да не им падали бодитата в гърнетата). Да си кажа - предпочитам боди, защото все още Мария е малка и не искам кръстът да й е постоянно гол с всяко клякане и ставане
Тези дни ще разгледам, за да мога да поръчам. На George няма представител в България, нали? Имали сме доста техни дрехи, но са ни все подарявани от чужбина.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #106 -:
март 12, 2015, 09:36:28 »
Али това, че е с потниче не значи, че ще й е гол кръста. Алекс от доста време е с потник, но са дългички и добре я огащвам. Дори на всичкото навеждане пак не е гола, ако това ти е притеснението. Определено обаче с потниче и гащи е по лесно.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #107 -:
март 12, 2015, 09:37:58 »
В един момент игрите стават толкова щури и децата така се швъкат по невъзможни места, че определено имат нужда от запасване от време на време. Ели е на 4г и въпреки това като се развихри, трябва да се запасва детето.
Боди е най-доброто решение, определено.
Аличка,
по по-големите градове все има някоя мама, която прави общи поръчки от английските сайтове. И аз така процедирам. Събирам поръчки и тя си има начин да прави и получава нещата. После се плаща при получаване. Разпитай в твоя град
«
Последна редакция: март 12, 2015, 09:39:46 от sunray
»
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #108 -:
март 12, 2015, 09:48:27 »
Лошото при такива общи поръчки е, че много от нещата се изчерпват докато се изпрати поръчката. Иначе на George няма представителство, но аз сега им гледам размерите на бодитата и от 18-24 м ги дават 86-92 см, а имай предвид и че се свиват доста след пране
А при по-големите размери (над 2г.) не успях да открия бодита, видях само гащеризони за спане
Иначе аз си пазарувам оттам с посредник.
«
Последна редакция: март 12, 2015, 09:50:02 от scilla
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #109 -:
март 12, 2015, 09:51:40 »
Аз съм за бодитата.Вечно се катери някъде и предпочитам с боди ,когато е у дома.Явор е висок за възрастта си /2г и 4 м/ ,но носи бодита 18/24 от всички английски сайтове.Обикновено са уголемени .И Asda и Мatalan.
Активен
Alichka
«
Отговор #110 -:
март 12, 2015, 09:57:20 »
Да, то размерът много зависи и от кройката. Затова на H&M много ги харесвам, че има един набор около крачетата и се оформя като памперс. Така памперсът не дърпа излишно, когато се понапълни. Свиването е неминуеми - от пране и сушене... Аз като цяло не гледам за колко години ги дават. Гледам сантиметрите и дали е разтеглива или не материята. Даже в немалко магазини са ми вдигали кръвното като кажат, че даден размер ще ни стане само защото било за тази възраст
Иначе за George - просто ми харесват много като идея дрешките (модели, цветове), а и цените са супер нормални. Трябва да потърся наистина кой прави такива поръчки
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
март 13, 2015, 10:13:20 »
Ами ние лично от George носим бодита с 2 размера над нашия
Сега последно ѝ взех бодита с къс ръкав 9-12 оттам, е вече са ни почти малки
Иначе и аз гледам см, но Ария е 70-1 см, а боди 9-12 м се води за 74-80 см и аз като Ваня мислех, че английските са по-големи, но явно пералня/сушилня доста ги посвива. Вчера ми пристигнаха два гащеризона от next и сега си чакат реда за пране, но смятам да ги изсуша на парното, надявайки се да се свият по-малко
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #112 -:
март 13, 2015, 10:29:05 »
На Next определено са по големи от George дрехите като цяло.Явко понеже е висок и кльощав вечно е с висящи панталони ,но му вземам вече по малкия размер и сме ок.
Активен
Alichka
«
Отговор #113 -:
март 15, 2015, 14:26:54 »
Не се въздържам да ви разкажа случка отпреди два дни по отношение на размерите
Отивам в детски магазин и искам пижама. Казвам, че искам 98-104 за момиче. Жената започва да рови из стековете и търси размер. В следващият момент ме пита "То детенцето на колко е точно - на 3 или на 4 години?". Не се стърпях и казах "Ами тя е на година и 4 месеца.". Както беше с гръб към мен, жената се обърна и
Скъсах се от смях!
Продавачката се оказа много готина и се посмяхме заедно. Коментирахме тази материя колко се свива от пране и сушене. Обясних й, че малката спи надупена като щраус със забита в леглото глава и се налага да е по-дълго горнището, за да не е гол кръстът. Много ме забавляват такива моменти
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #114 -:
март 15, 2015, 22:56:31 »
Али, точно H&M боди-потник бях купила на Ема(стабилно пухкава и едричка за възрастта си-2,4г) през лятото и все още и стават. По-дългички са и със сигурност ще станат на Мария, доколкото помня размерът беше 92-98 (отрязала съм етикетите). Некст предлагат бодита до 3г - също са много добри и уголемени. Имам и техни бодита, купувани лятото, размер 1,5-2г и също все още мога да ги закопчавам, а качеството им е безкомпромисно, не са се свили, нито отпуснали. Специално бодитата на George не ги харесвам, защото се развличат на второто пране и деколтета им висват ужасно.
Иначе, да споделя опит за потниците - тъй като Ема е без памперс от доста време, а и в яслата ги искат с потник, да намеря подходящ такъв се оказа голямо предизвикателство. Единствено потничетата на H&M не се измъкват толкова лесно и са достатъчно дълги и еластични за моята пуканка. Ако някой знае по-евтин вариант ще съм много благодарна да сподели
Активен
Alichka
«
Отговор #115 -:
март 16, 2015, 09:15:13 »
Цитат на: Snow_White в март 15, 2015, 22:56:31
Специално бодитата на George не ги харесвам, защото се развличат на второто пране и деколтета им висват ужасно.
Ау, това е много ценно!
Аз се дразня както на развлачването на деколтетата, така и на виревно шитите. Още на първото пране и се изкривяват ужасно. Оттам пък самата платка, която се закопчава, се източва и не успява да обхване памперса, а той стърчи отстрани.
Сноу, пробвала ли си тези на Лидл? Аз от бодитата им съм супер доволна (покриват гореспоменатите ми изисквания). Потници, обаче не съм купувала до сега.
«
Последна редакция: март 16, 2015, 09:44:16 от Alichka
»
Активен
Roxanne_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #116 -:
март 16, 2015, 09:17:29 »
Искре, аз купих потници на Михаил от Лидл. Оказаха се супер. Аз суша всичко в сушилня и съм много претенциозна към качество. Иначе купувам и аз само от ХМ и Некст бельо.
Али, каква телепатия. Btw на George и блузите са така. Красиви, но ужасно некачествени.
«
Последна редакция: март 16, 2015, 09:19:38 от Roxanne_
»
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #117 -:
март 16, 2015, 09:44:39 »
Да,вярно е това за бодитата на Джордж,аз също купих потници от Лидл и страшно съм доволна - дългички са и са еластични.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #118 -:
март 16, 2015, 10:27:19 »
Аличка, то реално няма бодиТа за по големи деца , защото те са без памперси и като трябва да пишкат е много по неудобно с боди. Иначе е хубаво , особено за зимата. А вие колко килограма тежиТе. Аз купувам предимно от Англия дрехи и там са доста уголемени. Като дължина са ни Ок .но на ширина са ни огромни. иначе в сушилнята много се свиват действително, но не са се обезформили. от тук съм взимала на HM и CHICCO. Доволна съм като цяло.
Активен
Alichka
«
Отговор #119 -:
март 16, 2015, 10:37:30 »
Руми, дребната е 12,7 кг. Има си бебешко коремче, обаче си има още доста сочни бедърца
Не е от децата, които се изпъват като ластик само. Например, една приятелка ми даде дрешки от дъщеря си. Ами те са ни големи на дължина, обаче на ширина не стават.
Както се казва - трябва с обувалка да ги обличам. Затова предпочитам да е лек рипс, за да има еластичност и да не се припотявам на всяко обличане. Предполагам, че ще се източи в един момент и ще спре да качва кг.
Ти от Англия лично ли си купуваш дрехите или от сайт? Питам, защото майка има пътувания в чужбина сравнително често. Предварително си харесвам неща по сайтове и после тя ги гледа как са на живо. На George ги бях харесала точно на картинка. На живо сме имали някоя и друга дрешка, но нямам много впечатления като цяло.
Сега ме заинтригувахте с Next
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10