Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:01:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на blackisback - 06.09.2014 г.
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
14
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на blackisback - 06.09.2014 г. (Прочетена 62116 пъти)
JustRain
Сватбар
Публикации: 187
Re:Сватбата на blackisback - 06.09.2014 г.
«
Отговор #105 -:
август 21, 2014, 17:02:02 »
Цитат на: blackisback в август 21, 2014, 16:29:56
Момичета, не просто другият месец по това време ще съм омъжена, ами и от сватбеното пътуване ще сме се върнали.
Изглежда чак невероятно, нали?!
В Люлин живея.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #106 -:
август 21, 2014, 18:53:18 »
Времето лети! След месец ще ти се струва, сякаш вчера е било времето, когато си се регистрирала тук, а вече пишеш за преживяванията си около и след сватбата
На мен ми е супер странно, че имам толкова малко време до сватбата, имам си тема...а преди отрицателно време гледах и въздишах по темите на другите момичета.
Така ще си дойдат и децата и ще остареем...
Активен
JustRain
Сватбар
«
Отговор #107 -:
август 24, 2014, 18:42:44 »
Blackisback, какво ново?
Кутия за подаръци
имате ли и решили ли сте къде ще стои тя? Днес се замислих с нашата как ще процедираме.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #108 -:
август 24, 2014, 20:06:31 »
Няма да имаме кутия за подаръци. Присъствието й винаги ме е смущавало, а на своята сватба не искам да се смущавам от такова нещо.
Иначе сме напът да нямаме кум две седмици преди сватбата. Днес е погребал близък приятел, който сам е решил да сложи край на живота си. От няколко часа чакаме отговор на въпроса дали ще идва, а все още нямаме, така че май ще трябва да мислим експресен вариант, ако отговорът му е не. Вече имаме всъщност, даже два, но е кофти...все едно човекът е резервен вариант. Както се и получава, де.
Иначе днес си доукрасих дреболийките - жартиер и чаши. Бяхме в джъмбо и взехме разни парти клечки за зъби, балони и тн. Като цяло вече сме на финалната права, дори младоженецът си има и вратовръзка вече, но новината от днес малко смъкна от градуса на настроението и положителните емоции.
Активен
Shaiya
Сватбар
«
Отговор #109 -:
август 24, 2014, 20:30:50 »
Леле, това е ужасно! Не само това, че можете да останете без кум (което е супер гадно), но цялата ситуация изобщо е ужасяваща! Хубаво е все пак, че имате варианти. И на него (кумът ви) сигурни изобщо не му е леко. Дано всичко да се нареди!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #110 -:
август 24, 2014, 20:52:46 »
Да, отвратително е. Много е гадно, защото изобщо не са подозирали, че може да се стигне до такъв край. Не са усещали, че има проблем. Момчето е било младо, със семейство...много гадно...Просто много хора си отидоха непосредствено преди сватбата, бях писала и по-горе. И докато досега бяха все възрастни и болни, то това момче е било около 30-годишно.
Колкото това дали ще останем без кум, на половинката му е отвратително, защото, както писах, кумата избрах аз, а той кума. Избра момче, което съм виждала веднъж за 3-4 дни, но нямах нищо против, защото са много близки. Хубавото е, ако може изобщо да има нещо хубаво в тази ситуация, че той има много и добри приятели. Лошото на това е, че може да се почувстват като резерва
Но каквото и да пиша и да мисля сега, е безпредметно преди отговора на момчето.
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
август 24, 2014, 22:15:40 »
Ох, мила, много кофти ситуация! Съчувствам ви и на вас, и на кума ви. Аз лично не мисля, че ако се налож да поканите някой друг за кум ще го приеме като "резерва". Непредвидени неща се случват и смятам, че за това са приятелите -за да си влизат в положение и помагат! Мислете позитивно и не се притеснявайте, всичко ще се нареди, така както трябва да бъде
Активен
JustRain
Сватбар
«
Отговор #112 -:
август 24, 2014, 22:20:19 »
Съболезнования към семейството на момчето! Ужасно тъжно!
Относно кутията, аз също съм притеснена от нея и някак не знам къде(а също и дали) й е мястото.
Самият отвор е толкова тесен, че на всеки му е ясно какви "подаръци" влизат вътре. Именно поради тази причина още първия път й сложих кавички.
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #113 -:
август 25, 2014, 02:24:43 »
Ужас...жалко за момчето. Толкова много самоубийства напоследък...Животът е ужасно тежък, момичета, затова трябва още повече да се радваме на тези безценни мигове на красота и щастие около сватбата. И на всеки детайл, и на всяка усмивка. Дано това да ти е последната негативна емоция и преди, и задълго време след сватбата, blackisback!
Кум ще се намери...затова са приятелите. Аз бих се почувствала поласкана, дори и в такава ситуация. Пак ше се радвам и пак ще кумувам с кеф!
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
август 25, 2014, 07:31:51 »
Е това просто е ужасно, наистина! Случват се и такива неща - хора сме все пак...
Пожелавам ти всичко да се подреди по най-добрия начин за вас. Никога не се знае предварително какъв е той, после го оценяваме. Сигурна съм, че всичко ще е ОК накрая, не се притеснявай излишно. Ако нещо е по даден начин, значи така е трябвало да стане и е по-добро за вас. Щом има "резервни" кумове и са истински приятели на твоето момче, може и да не разтълкуват толкова негативно ситуацията, а да приемат веднага предложението за кумство
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #115 -:
август 25, 2014, 10:28:49 »
Ужасно е, наистина. Цяла нощ половинката не спа, много преживява. Чак днес получихме отговор. Няма да ни е кум той, но хубавото е, че ще дойде. Поканихме друго момче, половинката на кумата. В крайна сметка, ако не беше отвратителният повод, за да ги съберем и като кумове, щях да съм много, много щастлива. Сега хем ми е хубаво, че решихме ситуацията по този начин, за който си мечтаех от поне половин година, хем ми е отвратително заради повода...
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #116 -:
август 25, 2014, 11:43:38 »
Не го мисли...писано било те да са ви кумове. Още по-хубаво, че са двойка.
В крайна сметка върху такива лоши и неочаквани неща вие нямате контрол. Никой не трябва да се сърди. Горе главата и Напред към веселбата и хубавите моменти!
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #117 -:
август 25, 2014, 12:23:59 »
Съгласна съм с ivanjelina. Макар и поради лошо стечение на обстоятелствата, хубавото е че нещата се подреждат и ще ви кумуват желана от теб двойка. Мисли положително, за да се зарадваш истински на големият ден
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #118 -:
август 25, 2014, 14:16:37 »
Ами да, дано да е за добро
Аз в момента не, че не мисля положително, просто в тази ситуация има само един правилен изход. Сега просто продължаваме по новия график и с мечтата някой ден преди сватбата да се наспя.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #119 -:
август 25, 2014, 21:39:46 »
blackisback Честита темичка! Извинявай , че чак сега се включвам, но пък гледам да наваксам и ще се реванширам!
Прочетох на един дъх темичката ти и ще ти кажа, че според мен през какво ли не сте минали - ако има двама души които са писани един за друг, то това сте вие! (да не ми се сърдят другите форумки и за тях го мисля , но по друг начин
)
Мисля че ще имате прекрасен сватбен ден и още по- прекрасен съвместен дълъг и щастлив живот! От сърце ти желая най-големия успех!
Кажи сега какво остана?
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10