Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 06:13:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на blackisback - 06.09.2014 г.
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
14
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на blackisback - 06.09.2014 г. (Прочетена 62346 пъти)
strafi
Ентусиаст
Re:Сватбата на blackisback - 06.09.2014 г.
«
Отговор #15 -:
август 06, 2014, 18:18:58 »
blackisback, честита темичка
Мога да кажа, че разбирам какви късметлии сте и двамата. Сигурна съм, че препятствията през които сте минали са допринесли за доверието и приятелството между вас. Желая ви от този месец, през целият ви живот, най- вече спокойствие и здраве.
Сватбата ти ще е прекрасна и изпипана, и ще следя темата с голям интерес.
Активен
Svetla_24
Сватбар
«
Отговор #16 -:
август 06, 2014, 21:03:13 »
blackisback Честита тема и от мен
Трудностите пред двама влюбени винаги ги правят още по-силни и обичани. Успех много и много положителни емоции и новини от тук нататък.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #17 -:
август 07, 2014, 06:11:12 »
Светле, strafi,
Пиша последно за кумовете и после почвам с конкретни неща (ще ме прощавате, ама обожавам да пиша).
След като вече решението беше взето, родителите знаеха, а и бяхме маркирали локациите, се сетихме, че ни трябват кумове. Тоест жената в гражданското ни подсети, като ни каза, че ще им трябват ЕГН-тата на кумовете.
Прибрах се вкъщи и му писах на половинката: имаме проблем! "Какъв?!?!"-попита той. "Нямаме кумове!!!"-отговорих аз. Той: "А,да,вярно"
Нямаме близка двойка, която да е еднакво близка и на мен, и на него, затова решихме кума той да си избере, а кумата аз. При него нямаше драми (при него никога няма драми
) и реши, че ще е приятел от тийн годините, който не е българин. Супер. А аз? Имам две най-добри приятелки. Ама най-най-най добри приятелки. Бях решила едната да е шаферка, другата да е кума, ама коя коя да бъде??
Тъй като едната ми е най-най от поне 12 години, реших да е тя. Само заради този факт. И тук дойде познат от форума проблем - има дете и впоследствие ми отказа. Хубавото беше, че имам още една най-най, която, въпреки че ми беше малко неудобно след като веднъж не беше кума, да я каня. Обясних й, тя май дори не изслуша обяснението. Прие на драго сърце.
Та така кумът не е българин, а кумата не живее в България. Тежко от гледна точка на организацията. Впоследствие се опознахме с половинката на кумата и вероятно, ако се бяхме опознали по-рано, щяхме да кажем, че имаме близка двойка, но това е положението, ще гостуваме на много места после
.
А, да си покажа и годежният пръстен, преди да покажа халките (днес ще ги взимаме, вече гравирани)
Активен
Cappuccino
Ентусиаст
Публикации: 63
«
Отговор #18 -:
август 07, 2014, 06:29:24 »
Честита темичка blackisback, с интерес следя подготовката ти, много си организирана, а още малко остава и ще си госпожа
Пръстенът е много красив, очакваме да покажеш и халките
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #19 -:
август 07, 2014, 07:08:14 »
Пръстенът наистина е много красив и нежен
Още снимкиииииии!
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #20 -:
август 07, 2014, 07:15:22 »
blackisback чета темата ти с голямо удоволствие.Все пак и аз повече от година организирах сватбата си.Прочетох историята ви и на моменти много заприлича на нашата.Втрудните моменти човек разбира кой наистина го е грижа за теб.Когато се запознах с мъжа ми бях 67 кг,а на сватбата бях 100кг./здравословни проблеми/,но той пак твърди ,че съм хубава.Ето по това можеш да разбереш,че той е мъжът с главно М за теб.
С нетърпение чакам още разкази от теб
Целувки.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #21 -:
август 07, 2014, 08:20:04 »
И аз само чета и чакам и още и още разкази
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #22 -:
август 07, 2014, 08:52:15 »
Капучино, тайникет,
благодаря ви. Този пръстен ми е изключително скъп, защото е избиран единствено от половинката и аз изобщо не знаех какъв е. В този смисъл му се радвам изключително много. Единственото, за което държах е, да не е с диаманти и от бяло злато, тъй като нито съм ценител, нито има някакво значение. Единственият важен символ на пръстена е безкрайността на кръга. А тук е спазен, затова ми е достатъчно.
Той впрочем малко се разочарова, като му казах, че винаги ще си го нося. Каза, че, ако е знаел, че ще е така, щял да вземе по-хубав
истината е, че това
е
най-хубавият пръстен
И след като имахме вече кумове, а вече знаех, че подготовката е тегаво нещо, реших, че ми трябват шаферки.
За едната вече стана въпрос, но впоследствие реших, че следване, ремонт и новородено бебе, както и подготовка на нейната сватба й е твърде много, та реших, че няма да я каня да ми бъде шаферка.
Изборът на шаферки не беше никак труден. Там броят е неограничен, а аз имах перфектните хора. Организираната, пробивна и категорична сестра на половинката беше едната. Другата е артистичната, романтичната и с усет към детайла братовчедка. Аз, тъй като нямам нито брат, нито сестра, мога да кажа, че братовчедка ми е като сестра. Израснахме заедно, само 8 месеца ни е разликата.
Така започна подготовката. Още в началото родителите на половинката ми превариха всички и казаха, че от тях ще бъде сватбеното пътешествие, та живот и здраве, на 12 септември летим към Малта
Активен
Radiant
Сватбар
Публикации: 233
«
Отговор #23 -:
август 07, 2014, 10:00:35 »
За какво ми е да чета книга или новини, като си имам темичката на
blackisback
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #24 -:
август 07, 2014, 10:33:49 »
Хаха, съгласна съм с Radiant
Значи си имаш прекрасни свекър и свекърва или поне са доста уважителни и държат на вас и още повече - показват го! Това си е цяло щастие
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #25 -:
август 07, 2014, 10:43:31 »
Radiant
, хахахаха, професионално изкривяване ми е това с писането
Feli,
всеки знае поне вицове за свекърви. Аз една лоша дума не мога да кажа за моята. Наистина думичка не мога. Жената ме прие като нейно дете, обича ме и го показва. Със свекърът общувам по-малко, но мога да кажа същото и за него.
Извинявам се, че малко разкъсано пиша, но съм и на работа и в почивките пиша общо взето.
Цветовете на сватбата дойдоха покрай ресторанта, но това изобщо не ме е притеснявало, тъй като зеленото ми е един от най-любимите цветове. Та основен е светлозеленията, другите са бяло, екрю и тъмно зелено. Ето ги почти всички на едно място на книгата за пожелания
Най-важното за Деня:
Ритуална зала "Красно село"
Софийска духовна семинария
Ресторант "Principi di Piemonte"
DJ Стоян Петров
фотографи Ники и Маша Митеви
Украсата за ресторанта ще е от ресторанта, предстои да се чуя и видя с флористката, вероятно тя ще прави украсата.
Що се отнася до автомобила в сватбения ден, на мен, като вероятно на всяка друга дама, й е абсолютно все едно
Половинката обаче е
огромен
фен на Алфа Ромео, та ще е ретро Алфа Ромео.
Това е автомобилът
Всички ценители на ретро автомобили бяха в захлас, когато им казах каква е, аз за съжаление не мога да я оценя, защото не разбирам.
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #26 -:
август 07, 2014, 13:18:35 »
Цитат на: tinycat в август 07, 2014, 07:08:14
Пръстенът наистина е много красив и нежен
Още снимкиииииии!
Взехте ли гравираните халки? Доволна ли си?
Активен
JustRain
Сватбар
Публикации: 187
«
Отговор #27 -:
август 07, 2014, 13:28:02 »
Честита тема на
blackisback
!
Следя с интерес. Всичко, показано до тук, е много красиво!
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #28 -:
август 07, 2014, 13:47:17 »
Благодаря ви, момичета
Вики
, тази вечер ще ги взимаме.
JustRain
, благодаря ти! Както съм казвала не веднъж тук, празникът за мен започна с подготовката. Не съм го приемала като повод да спестя пари, а като начин да направя всичко, както искам.
Забравих да напиша още две важни имена за деня:
Грим и прическа - Анелия Кошарска
Фолклорен състав "Хороводец"
"Хороводец" ще представят шопски танц, към който имам голяма слабост.
Днес, покрай един пост на Катето в друга тема, се присетих, че нямам вино и шампанско за ритуалите. Какви бихте ми препоръчали да си взема? Не разбирам нито от едното, нито от другото.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #29 -:
август 07, 2014, 18:30:14 »
честита тема и от мен, ще я следя с интерес
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4