Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 00:52:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватбата 3-та част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватбата 3-та част (Прочетена 211735 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:DJ за сватбата 3-та част
«
Отговор #315 -:
октомври 25, 2016, 12:34:27 »
Цитат на: bulartis в октомври 22, 2016, 00:49:16
Здравейте! Спряла съм се на DJ Ivo, DJ Horhe, Найден Найденов,dj Vale и DJ Стиви....помагаъте моля ви
Няма да ми писне да препоръчвам ХОРХЕ, докато има хора, които не знаят, че е невероятен. Доверихме му се безусловно за сватбата и всеки един от гостите остана очарован от него
Била съм на сватба с Найден Найденов, много е добър, също..
Уговорете си среща и ще усетите вашия човек
Активен
polito88
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #316 -:
ноември 13, 2016, 15:35:02 »
Здравейте момичета,
някоя от вас да е използвала услугите на philipoff entertainment? Почти никакви мнения не намерих за тях, а съм се загледала в пакета им от Видео, фото и DJ. Моля ви, ако някой има наблюдения нека да сподели.
Благодаря
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #317 -:
ноември 13, 2016, 17:25:53 »
Цената на пакета сама по себе си говори точно какво трябва да очакваш за тези парички
. Това, че няма мнения също. Обикновено недоволните рядко се оплакват (от срам ли от какво ли и аз се чудя), а доволните пък яко се хвалят
Активен
YoYo
Любопитен
«
Отговор #318 -:
ноември 13, 2016, 20:36:16 »
В никакъв случай не се доверявайте на DJ NASKO (Atanas) от DJ SERVICE! Не знам как не заспа, докато водеше сватбата ни! Не направи нищо от това, което бяхме коментирали и се държа грубо с мен. В последствие разбирам, че си е пийвал доста по време на сватбата, което за мен е недопустимо, не заради друго, ами заради това, че изглеждаше като надрусан... Всичките ми гости казаха, че не им е харесал и не биха го наели... голяма излагация...
«
Последна редакция: ноември 13, 2016, 20:39:40 от YoYo
»
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #319 -:
ноември 14, 2016, 07:21:53 »
Цитат на: YoYo в ноември 13, 2016, 20:36:16
В никакъв случай не се доверявайте на DJ NASKO (Atanas) от DJ SERVICE! Не знам как не заспа, докато водеше сватбата ни! Не направи нищо от това, което бяхме коментирали и се държа грубо с мен. В последствие разбирам, че си е пийвал доста по време на сватбата, което за мен е недопустимо, не заради друго, ами заради това, че изглеждаше като надрусан... Всичките ми гости казаха, че не им е харесал и не биха го наели... голяма излагация...
Грубото отношение на Дж-я към булката е недопустимо!
По отношение на алкохола и консумацията му по време на сватбата, мисля че всеки ДЖ минава през този етап. Много е важно, на време да осъзнае че трябва да спре. Иначе с кариерата му е свършено! Всеки се учи и трябва от някъде да тръгне. Дори и хирурзите правят лоши операции до като се научат. Не е никак приятно да се падне точно на теб. По тази причина повечето младоженци търсят утвърдени Дж, които са минали през този етап а именно, да НЕ се държат грубо с младоженците, да НЕ пият по време на работа, и да дават всичко от себе си за веселбата на гостите, за да бъдат препоръчвани в последствие.
Цитат на: Deliysky в ноември 13, 2016, 17:25:53
Цената на пакета сама по себе си говори точно какво трябва да очакваш за тези парички
. Това, че няма мнения също. Обикновено недоволните рядко се оплакват (от срам ли от какво ли и аз се чудя), а доволните пък яко се хвалят
На мен цените ми се видяха нормални. Като знам колко, обикновено, взимат Дж, Фотограф и видеооператор, седнах с калкулатора и получих почти същата сума, за трите услуги. Разбира се това е базов пакет, който винаги може да бъде надграден, специално за по-претенциозните младоженци.
Друг е въпроса, каква е вероятността трима ДОБРИ професионалисти да се сдружат.
Активен
fire_bow
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #320 -:
ноември 14, 2016, 12:15:13 »
Групичка,
И ние се колебаем относно Дж-я. Видяхме се с Емил Андреев и много ни хареса, а от прочетеното тук, мисля да организирам среща и с Хорхе.
Някой да е виждал и двамата в действие, какво ви е мнението?
Активен
sunny_s
Любопитен
«
Отговор #321 -:
ноември 14, 2016, 14:22:45 »
Цитат на: YoYo в ноември 13, 2016, 20:36:16
Много неприятна ситуация. На нашата сватба DJ беше DJ PEPI от DJ SERVICE и останахме много доволни от него, абсолютно се съобрази с всичките ни желания, на предварителните срещи много подробно си ни обясни всичко и в деня на сватбата много помага. Гостите ни също много го харесаха.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #322 -:
ноември 14, 2016, 14:58:34 »
Цитат на: fire_bow в ноември 14, 2016, 12:15:13
Групичка,
И ние се колебаем относно Дж-я. Видяхме се с Емил Андреев и много ни хареса, а от прочетеното тук, мисля да организирам среща и с Хорхе.
Някой да е виждал и двамата в действие, какво ви е мнението?
Аз съм ги виждал. Многократно. И двамата са в Топ10 за София, изберете който ви допада на вас. И не се чудете много с избора, в момента всички са луднали в търсене, добрите се заемат за часове
Цитат на: AIVEN в ноември 14, 2016, 07:21:53
На мен цените ми се видяха нормални.
Зависи от гледната точка и критериите. На мен ми се виждат доста нереални. За сумата от малкия му пакет можеш да поръчаш само един добър фотограф или оператор и то не съвсем от високия клас, а за сумата от скъпия му пакет можеш максимум фото + видео среден клас да избереш от списъка с популярните имена в бранша
. Джя ти идва подарък направо.
Добър Джй под 80лв на час няма, не се лъжете! Търсенето към добрите майстори на партито е огромно, ако може няма да работи за малко пари
. Така е във всяка сфера, може би и във вашата мили хора. Добър дизайнер, програмист, адвокат, доктор или каквото и да е.Добър ли си, взимаш колкото можеш. Това му е хубавото на толкова обичания от вас капитализъм - неограничените възможности, които предлага
«
Последна редакция: ноември 14, 2016, 15:02:25 от Deliysky
»
Активен
bulartis
Регистриран
«
Отговор #323 -:
ноември 14, 2016, 15:13:30 »
Моля ви за помощ...всички добри дж са заети за моя ден.Хорхе,Стоян Петров,Емил Андреев
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #324 -:
ноември 14, 2016, 19:16:14 »
Цитат на: bulartis в ноември 14, 2016, 15:13:30
Моля ви за помощ...всички добри дж са заети за моя ден.Хорхе,Стоян Петров,Емил Андреев
А на мен звъня ли???
Защо реши че само трима добри дж има в София? Веднага се сещам за двама, които са ДЖ второ поколение и един, който е трето. Тоест бащите и дядовците им също са били ДЖ, и нито един от тях не е от изброените от теб.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #325 -:
ноември 24, 2016, 11:23:00 »
Цитат на: bulartis в ноември 14, 2016, 15:13:30
Пробвай с Найден Найденов - много е готин. Харесах го като човек, гледала съм и няколко негови сватби - много е премерен и тактичен, в същото време веселбата е на макс
А съвсем наскоро бях на сватба с един не толкова споменаван ДЖ - Бедрос - да ви кажа много ми хареса човека как водеше. Беше разчупено , весело, съобразяваше се и балансираше между желанията на гостите и младоженците, добра дикция и говор, страхотно отношение към гости и младоженци. За ритуалите излизаше на дансинга, но музиката не страдаше от това нито пък е тичал към пулта - нямаше напрежение. Останах впечатлена, не ми беше известен, но определено го харесах и бих го препоръчала
Иначе мога да дам един голям + и за ДЖ Стиви - неговият стил е доста откачен и разчупен, подхожда на сватби които са с повече млади хора, прави страшно шоу и купон - голям веселяк
Активен
Vlad
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #326 -:
февруари 09, 2017, 01:41:12 »
Здравейте,
Вече съм щастливо женен от 05.02. След дълго четене на форума, преди сватбата, реших да споделя малко информация. Винаги съм мислил, че DJ-а прави сватбата, а в София са много...На едни им харесва един, други не го понасят.
Аз лично искам да изкажа благодарности на DJ Злати Петров
. Направи едно невероятно изживяване за нас и нашите гости. Получи се невероятен купон. Всичко беше умерено, всякаква музика и усет за настроение. Бяхме уговорили с DJ Злати предварително ритуали и някаква примерна playlist-a. В деня на сватбата бяхме оставили всичко в неговите ръце - той реши кое кога да прави и как, а резултата беше никаква грижа за нас и много доволни гости
. Не очаквах наистина всичко да мине толкова гладко. Благодаря Злати!
Искам да споделя мнение и за прословутия DJ Стоян Петров. Видяхме се и с него. Не мога да кажа нищо за неговите способности. Но не обичам някой да ми казва какво ще пуска на сватбата ми и какво не, още повече за цена по-висока от пазарната...
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #327 -:
февруари 09, 2017, 05:13:28 »
Дж Злати е един от много добрите Дж. Дж Стоян Петров е човек със стил и разбирания. Това, че не сте го харесали на първата среща е чудесно, означава не че просто не си допадате, а че имате различни виждания. Аз съм работил доста с него и със сигурност зная за какво става въпрос. Човекът не е фен на определени стилове музика (например Поп-Фолк), не ги харесва(респективно не ги усеща) и не го кефи особено да ги пуска. Ако например вие сте заклети фенове на Поп Фолка, то като един от най-добрите избори за вас ще бъде съвсем друго име. Примерно Дж Армен.Стар Дж с много опит, човек който има собствено заведение, прави купон на всякаква музика но да кажем фолка му е една от силните страни. Дадох просто пример, за да онагледя евентуално възникналата ситуация (тоест визирах понятието Поп Фолк просто защото е нарицателно, както и двама много известни ДЖ с коренно разнопосочни виждания). Нормално е, да не си допаднете с някого. Затова се правят тези лични срещи, иначе щяхте да си буквате Дж(видео, фото и т.н) направо по интернет (като самолетен билет например). Цената в случая няма пряко отношение. Когато едно нещо не ви допадне, тя просто е без значение
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #328 -:
февруари 09, 2017, 10:44:03 »
Цитат на: Vlad в февруари 09, 2017, 01:41:12
.............. не обичам някой да ми казва какво ще пуска на сватбата ми и какво не, още повече за цена по-висока от пазарната...
Vlad,
Поздравления че сватбата ви е минала повече от перфектно и е надминала очакванията....
Нищо против това че си имате виждане за нещата и си го следвате, но не е коректно да преиначавате нещата така че да изглеждат по начин, който не отговаря на реалната ситуация ....
Със сигурност вие си решавате какво да се пуска и какво не на сватбата ви (никой друг не може да го промени), но Dj си има също виждане за нещата и ви информира (не ви го налага)че определен вид музика не пуска. Това не значи че някой ви кара да слушате насила това което съответния Dj пуска и да не слушате вашата предпочитана музика... ?! Затова има много Dj а избора е ваш - кой от всичките отговаря на изискванията ви. Не е нужно да демонстрирате неприязън към някой само защото не отговаря на изискванията ви. Не е коректно при условие че това не се е случило директно на сватбата ви без да сте знаели предварително нито какво пуска, нито каква му е цената. Колегата е постъпил коректно и ви е информирал предварително за всички опции и начина по който работи!!!
Същото се отнася и за цените - как преценявате че цената на съответен професионалист е висока или ниска, след като няма фиксирани цени за подобен вид услуги ?!?! Малко смешно звучи при наличие на израза в това което казвате - пазарна цена - да дефинирате висока или ниска цена ?!
Всички имаме желание да бъдем толерантни един към друг и при условие че в това което сте писали отсъства момент на нетолерантно отношение от страна на Dj, моля приемете моя съвет и коригирайте поста си.
Vlad, представете си ако ние започнем да обсъждаме младоженците и в каква светлина сме ги видяли на предварителните срещи, а повярвайте ми има какво да се сподели и в обратния ред...
Поздрави и щастлив семеен живот !!!
«
Последна редакция: февруари 09, 2017, 11:11:08 от DjNick Mc
»
Активен
lorka888
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #329 -:
февруари 09, 2017, 11:48:25 »
Vlad ,поздравления за добрия избор. Ние също се доверихме на Злати Петров,който направи уникален купон на нашата сватба! Има усет към предпочитанията на гостите и страхотно лично отношение към младоженците.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
Нагоре