Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 12:35:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата? - 8-ма тема
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата? - 8-ма тема (Прочетена 192684 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:А прическата? - 8-ма тема
«
Отговор #390 -:
юни 06, 2015, 13:15:58 »
Момичета, първата, която всички повече харесваме, пристигна първа
Неди, не знам за къде е, ама ми харесва как стои на челото и стои много стабилно. (по сега скачах, за да я пробвам
)
Същата е като на картинката, ама ще ви я снимам. Иначе, сега обмислям да сменя перличките с такива, каквито са в букета. Шампанско, екрю, кафяви... че тия бели на нищо не се връзват.
Активен
veronika88
Любопитен
Публикации: 30
«
Отговор #391 -:
юни 12, 2015, 17:36:21 »
Прическата май е единственото нещо за което не се притеснявам.Сестра ми е фризьорка и тя ще се погрижи за прическата ми и и имам пълно доверие на сръчните ръчички.
Активен
veronika88
Любопитен
Публикации: 30
«
Отговор #392 -:
юни 12, 2015, 17:40:07 »
Cerise
Много красива диадема.
Активен
milady
Сватбар
"The most happy"
«
Отговор #393 -:
юни 14, 2015, 16:45:12 »
аз си поръчах диадема ръчна избаротка от един сайт за цветни аксесоари във фб
ще видим каква ще я направят, тъй като така и не си намирам каквато искам 50 лева ще е някъде,доста е за тиара, но ако ми хареса ще ги дам, а все пак е ръчна избаротка
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #394 -:
юни 16, 2015, 15:00:08 »
Запазих си час за фризьор и гримьор. Ще имам и пробна, но все още не съм решила кога да я направя. Мисля си да я съчетая с някакъв повод. Може би рождения ми ден или предстватбената фотосесия, която също не се знае кога ще е.
Сега пък започвам да се чудя дали 12 часа не е късно.
Подписването е в 4 часа и предполагам, че ще ме вземат към 3 часа някъде. Фризьорката си прави планове до 1 и 30 да съм се прибрала, но се случват всякакви неща и не ми се иска да рискувам точно в този ден. Аз си представях, че сигурно ще ми предложи сутринта да отида и ще имам предостатъчно време, но като ми каза 12 часа малко се учудих. После си казах, че тя явно си преценява колко време й е нужно, макар че все още не съм имала пробна и не се знае каква ще е прическата.
Един път на бала ми вече си изпатих заради подобни глупости и не ми се иска пак да ми се случва.
Другият вариант е да й кажа, че ще ме взимат по-рано и ще имам фотосесия, която също ще е по-рано, за да мога да съм готова навреме. Предпочитам да съм готова и да си чакам, отколкото мен да ме чакат и аз да бързам.
Вие към колко сте предвидили прическа и грим?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #395 -:
юни 16, 2015, 15:23:11 »
Моята фризьорка и гримьорът ще идват вкъщи към 11, но е различно в нас ще съм си
Активен
hrishristova
Сватбар
Публикации: 234
«
Отговор #396 -:
юни 16, 2015, 15:32:51 »
аз не искам да съм вкъщи, предпочитам да отида в салона, понеже в нас ще е достатъчна лудница, всичко е теракот, ще стане в косми, а и салона не е много далеч от нас палвам си колата и отивам.
И нашия ритуал е в 16ч и си мисля 14ч да съм готова, защото си правя сметка да дойдат да ме вземат към 14:30, че там 30 мин да ги бавят, да си влезе при мен
снимки, наздравица едно друго и ХОП палим колата към църквата.
За това си мисля към 10:30-11 да отида при фризьорката, че към 12:30 да съм на грим и 13:30 НАЙ късно да съм си в нас и да почвам да се вайкам и тюхкам
Активен
always_and_forever
«
Отговор #397 -:
юни 16, 2015, 15:37:13 »
И аз май предпочитам да не съм си в нас. Достатъчно хора ще има, които ще ми се качват на главата, така че предпочитам поне за тези няколко часа да сме в по-тесен кръг.
Така като се замисля, май 3 часа да ме взимат е късно.Може би към 2 и 30 наистина ще е по-добре.
Иначе на мен фризьорката ми каза, че първо ще ми направят лек грим и след това ще ми направи прическата, за да мога да добия някаква представа как ще изглеждам.
Не, не, не ще трябва да говоря с нея за по-ранен час, определено.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #398 -:
юни 16, 2015, 15:38:05 »
При мен са 35км (в двете посоки) от вкъщи до салона, което при нормално съботно задръстване е само 1--1:30 час само в път, та ще пропусна моето ходене в салона.. Колкото до космите, те определено ще са най-малкия проблем
«
Последна редакция: юни 16, 2015, 15:40:11 от alexandrova_90
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #399 -:
юни 16, 2015, 15:46:35 »
Тони
, в твоя случай е напълно разбираемо.
То това остана, да пътуваш толкова време напред, назад.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #400 -:
юни 16, 2015, 15:49:15 »
Да, освен ако не е на 5 минути от нас, никога не бих искала да ходя аз.. Плюс това аз си се представям, как ще умирам от жега и ще ми е притеснено.. Вкъщи ще следя нещата да са под контрол с дистанционното на климатика
.. Хора, освен родителите ми няма да има други, поне не до 14ч.. Така че, няма да е лудница..
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422
«
Отговор #401 -:
юни 16, 2015, 20:09:11 »
always_and_forever , нашето подписване е в 15:40, мисля към 14:15 да ме вземат. Прическата ми е в 10:00ч, като аз ще ходя в салона, а гримьорката ще дойде вкъщи в 12:30ч. Като съм чувала, че на повечето места препоръчват първо да е прическата, след това грима, но мисля, че е въпрос на избор и на договорка. А пробна прическа имах може би преди 1 месец, но беше наистина пробна, след като видях как изглежда я развалихме, понеже фризьора не слага лак,а просто я пробра, за да видим как ще е.
Аз също съм на мнение, че е по - добре да чакаш готова, от колкото да ти е притеснено и да няма време
Активен
always_and_forever
«
Отговор #402 -:
юни 17, 2015, 07:50:57 »
Аз като чета, повечето момичета още сутринта ще си правят прическите и затова си мислех, че така е нормално (и още го мисля). Със сигурност ще си променя часа, защото така се притеснявам.
И аз се учудих като ми каза, че първо ще ми направят лек грим, след това прическата и накрая ще ми довършат грима. Всеки явно си работи по негови си методи.
Когато се чуя с фотографа, за да се разберем кога ще е предстватбената фотосесия, тогава ще преценя и кога да ми е пробната прическа, ако може да се съчетаят, а ако не, ще я направя за рождения ми ден.
Активен
Alichka
«
Отговор #403 -:
юни 17, 2015, 08:23:38 »
И аз ти препоръчвам първо прическата, а после грима. Като те задуха сешоара или те правят с преса, такава жега настава. И без това всичко ти ври и кипи. Отделно с лака за коса те пръскат и малко или много и по лицето попада. За повод винаги първо правя прическата, за да може да си измия лицето преди грима.
Виж, последователност на грим и рокля - зависи от модела на роклята. Прецени как ще ти е удобно да я обличаш. Моя приятелка я бяха покрили с чаршаф, докато я гримираха. Просто друг начин нямаше. Аз преспокойно си облякох роклята отдолу.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #404 -:
юни 17, 2015, 08:38:51 »
Абсолютно, първо се прави прическата после гримът.. Колкото пъти ми се е налагало, винаги дори професионалистите са настоявали за тази последователност
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...