Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 17:29:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани есенно зимни бебчета Октомври,Ноември,Декемв
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
39
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани есенно зимни бебчета Октомври,Ноември,Декемв (Прочетена 170257 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Re:Очаквани есенно зимни бебчета Октомри,Ноември,Декем
«
Отговор #60 -:
юли 15, 2014, 21:05:59 »
Ние сме с климатици-зиме на топло духат лете на студено.Не съм имала проблем с изсушаване но при нас от морето си е влажно. Вариант е да си вземете йонизатор или овлажнител за въздух ако това се притеснява.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #61 -:
юли 16, 2014, 09:08:43 »
И ние ще сме на климатик в детската. Имаме климатици и в другите стаи, така че досега не съм чувствала проблем от изсушен въздух. Напротив - климатика доколкото знам поддържа влагата в помещението, докато радиаторите изсушават много. И аз като малка си спомням канчето с вода върху радиатора, иначе трудно се спеше.
При нас в момента единствената въпросителна е къде точно да го сложим вътрешното тяло, така че да не духа. Детската стая нарочно я оставихме досега без климатик, за да може като му дойде времето да го сложим на правилно място. Сега само мислим, умуваме (защото имаме 3 стени подходящи за климатика) и се чудим къде точно да е креватчето и съответно къде климатика. Уж измислихме вариант, ама се замислям да си изтегля някаква програма за визуализация, да направя 2-3 варианта на стаята и да решим в последствие къде да го слагаме
Ади, може и контракции да са били, въпреки че преди да започна магнезия имах контракции и бяха по-различни. Тогава ми се втвърдяваше целия корем на минути и се отпускаше - все едно си напрегнал всички мускули и правиш коремни преси. А тази топчица беше по-различна и трептеше. Абе странна работа, незнам
Аз ако не се лъжа вече, снощи почувствах ритниче. Беше си силничко, съвсем различно от къркорене на червата
. Ама знам ли го дали е било бебето хахахаххахах
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #62 -:
юли 16, 2014, 11:24:07 »
Това имах предвид - радиаторите изсушават и трябва да се мисли вариант за регулиране на влагата във въздуха. Леглото на малката е точно срещу климатик и пак не духа в нея. Въпрос на нагласяне е. В нашите пък климатик има точно над спалнята ни и пак не духа, като се насочи в правилната посока и се регулира силата на струята.
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #63 -:
юли 16, 2014, 11:45:48 »
Ние се отопляваме на камини - 2бр., една в хола и една в спалнята. Е няма второ подобно - така се спи на камина, че няма да я заменя с нищо друго
Пък и пушеци нямаме, защото е затворена. Е, има малко, докато пъхнеш дървата, но се проветрява и няма проблем. И дрехите ни не миришат от нея. В същото време топли уникално, отгрява часове през нощта, даже сега мислим как да я палим, за да не прегрее това бебе
Аз си слагам до нея една купа с вода, но да ви кажа си купувам етерични масла и си слагам няколко капки, няма да ви обяснявам при изпарението как хубаво мирише
Ние сме нависоко във Витоша, там нямаме вариант за друго отопление, защото няма газификация, а климатиците измръзват зимата и не работят.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
юли 16, 2014, 14:56:28 »
Да климатиците са удопство но идват в повече като разход. Ние имаме в момента един инвенторен в хола( той е заедно с кухненко). Среден апартамен сме и зимата е изолирано от всякъде. И се чудихме дали да слягаме парното или климатици и по добре ще е на алуминиеве радиатори-не изсешават въдуха навскъде ще е една температура. Така че зависи какъв ти е апартамента, къде се намира и кое ще ви излезе по изгодно. Ние сме в панелка и е подходящо и за климатик и за парно.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #65 -:
юли 16, 2014, 15:01:39 »
Ние сме с климатици във всички стаи (и с дебела изолация обаче), и определено сметките ни за ток не са по-надути от на останалите. Е, изключая хората на твърдо гориво и с камини. Говоря за отопление на ток. Важно е да се знае и привикне как да се ползват най-оптимално. Тоест, не да се спират и пускат, а да се настроят на оптимална температура, която климатикът просто да поддържа. Повече електроенергия се консумира, когато спреш и после пак пуснеш съответния уред.
В детската също сме с климатик. Просто поумувахме с разположението му и сега духа в прозорците, което е далеч от детското легло. Освен това лопатките му се насочват, при нужда, и може да духа в горната част на стаята. Въздухът в никакъв случай не е по-сух. Сега, например, е около 60% влажността. Зимата пада до към 40%, което обаче се дължи и на принципно сухия зимен климат. През зимните месеци просто включвам и овлажнителя нощем, това е.
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #66 -:
юли 17, 2014, 12:41:35 »
Мамчета, да ви се похваля - имаме си 100%-ов мъж
Младежът днес показа една голяма пишка
Иначе е 237 гр., главичката е 4, 27 см. Не знам дали е нормално. А шийката ми е 3,5 см., което било добре. И няма конус, което май значи, че не е конусовидна, ама и това не го разбрах много.
Иначе младежа ме изненада, така се бях настроила за момиче, че чак леко се разочаровах. Но си го обичам разбира се, живо и здраво да ми е
Активен
tweety_pks
Ентусиаст
«
Отговор #67 -:
юли 17, 2014, 12:52:07 »
Ади и аз като теб още преди да забременея се бях настроила за момиче. И някак си все си мислех, че е момиче и без да се усещам дори си мислех за момичешки имена.... Е да ама не
И аз в първата секунда като ни казаха, че ще е момче се почувствах едно..... незнам как да го кажа, може би наистина близко до разочарование чувство
Естествено бащата беше на седмето небе и само ми повтаряше "Казах ли ти? Казах ли ти?"
Но важното е да са живи и здрави. Освен това живот и здраве, не се знае второто какво ще е
А и после се замислих, че е по-хубаво първото да е момче и да се грижи за малката си сестичка/братче
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #68 -:
юли 17, 2014, 14:48:15 »
tweety, да, точно такова чувство! И едновременно с това ми е гузно, че изпитах леко разочарование
Иначе при нас освен вътрешното ми чувство, което яво не работи
, ме заляха с едни такива - корема ми разлат, а не остър, значи момиче, не ми се гади грам, значи момиче, и т.н. Плюс доктора първоначално каза, че не вижда пишка и изказа предположение за момиче. И те като се събраха толкова много неща, нормално да си повярвам че е момиче и леко подведена да се чувствам (може би е по-правилно от разочарована). И при нас таткото се зарадва повече според мен лично (не си признава естествено)
Каквото е - такова!
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #69 -:
юли 17, 2014, 22:18:18 »
Момичета на нас като ни казаха пола момиче
таткото замръзна просто нямаше реакция,аз не се бях настроила ,казвах си каквото и да е няммах претенциии.Но на таткото физиономията беше уникална,той беше сигурен,че ще е мъжко бебе.Но сега като приказва на бебка и толкова е щастлив,даже каза живот и здраве иска и второто да е женско
Активен
tweety_pks
Ентусиаст
«
Отговор #70 -:
юли 18, 2014, 08:06:49 »
Момичетата винаги влизат под кожата на таткото
Активен
adi4ko
Сватбен ГУРУ
07.09.2013 г.
«
Отговор #71 -:
юли 18, 2014, 08:35:45 »
Е да, вярно е. Ама моят като че ли повече се зарадва на момчето, доста повече. Вчера 15 пъти ми звъня през деня да ме пита "Как е моето пишленце"
А вечерта като видя заветната снимка с пишока, и
падна му ченето и вика с гордост, че на него се е метнал и общо взето беше нахилен до уши цяла вечер
Активен
Mrs.™
«
Отговор #72 -:
юли 18, 2014, 10:36:45 »
Момичета и на мен като ми казаха 99,9%момче, че и снимка на атрибута имах от 13г.с, бях разочарована. Но бързо ми мина и после толкова свикнах, че ще съм мъжка майка, че още преди да се роди не го заненях за момиче. По време на бременност всякакви емоции са нормални. Не се чувствайте гузно, че сте имали някакви очаквания.
Много ви се радвам на
и
щъркели.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #73 -:
юли 18, 2014, 12:20:48 »
И аз имах надежди за момче и момиче ама какво да се прави не ми е писано да си имам госпожица.Но пък моите момчета не ги заменям за нищо.Вие поне имате шанса второто да е момиче.Нормални са всичките тези емоции.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #74 -:
юли 18, 2014, 13:27:55 »
gucci
, така си имаме утеха, че поне на една снаха ще случим
Активен
Страници: