Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 16, 2025, 18:25:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Vikito_19 - 19.07.2014г.
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Vikito_19 - 19.07.2014г. (Прочетена 40648 пъти)
lorka88
Сватбар
Re:Сватбата на Vikito_19 - 19.07.2014г.
«
Отговор #75 -:
юли 19, 2014, 09:43:48 »
Викиииииии, честита сватбаааа!!!
Пожелавам ти най-прекрасния ден, от който да ти останат най-красивите спомени!! *INLOVE*Наслади му се изцяло и дано бъде точно, както в мечтите ти! Бъдете много щастливи днес и завинаги!!!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #76 -:
юли 19, 2014, 18:35:03 »
Честито! Само хубави семейни мигове!
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #77 -:
юли 19, 2014, 19:07:02 »
Хубав празник и от мен! Бъдете много щастливи!!!
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
юли 19, 2014, 19:09:36 »
Вики, честито!!!
Пожелавам ви на първо място един невероятен сватбен ден! И от там нататък много дълъг и щастлив семеен живот!
Активен
zai4e_kate
Професор
«
Отговор #79 -:
юли 20, 2014, 14:54:17 »
хей ,честито и от мен
пожелавам ти океанът на щастието и вечната любов да те залее и цял живот да ти държи влагаааааа
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #80 -:
юли 21, 2014, 13:03:05 »
Вики,честито! С нетърпение чакам да разгледам твоята сватба (ако споделиш де
)
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #81 -:
юли 28, 2014, 10:19:48 »
С малко закъснение,но честито и от мен!
Чакаме разказ и снимки!
Активен
lorka88
Сватбар
«
Отговор #82 -:
юли 30, 2014, 20:30:03 »
Викиии, докога ще ни държиш в напрежение
С нетърпение очаквах да чуя точно твоя разказ за сватбата и да гледам снимки...или да чакаме края на медения месец
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #83 -:
юли 31, 2014, 15:18:28 »
Момичета благодаря Ви за прекрасните пожелания
Позабавих се с разказа, но ето ме
Още нямам професионални снимки, затова ще се опитам да разкажа подробно и в картинки
Както вече писах седмицата преди сватбата вече бяхме в отпуск, кумата и мъжът и вече бяха пристигнали от Италия, в сряда след обяд пристигнаха брат ми, снаха ми и двете им хлапета, в петък пристигнаха майка ми и баща ми и лудницата беше пълна.
В четвъртък с кумата имахме час в козметичния салон - маски, маникюри, педикюри и т.н. Маникюрът и педикюрът ми беше френски, като на двата безименни пръста на ръцете имах по една семпла декорация. Сложих си гелиш, за да не се притеснявам, че може точно в събота да се обели
.
В денят преди сватбата още преди обяд отидохме до ресторанта за да занесем всички дреболийки /тейбъл картички, подаръчета, вазите, таблото и т.н./, след това кумата и мъжът и имаха годишнина - така че запразнихме от рано
В събота естествено се събудих още в 4.30, ходих до тоалетна и вече не ми се спеше. Стори ми се, че Р. също е буден и му прошепнах няколко пъти "ДА! ДА!", при което той ме пита какво "ДА!", а аз - тренирам
Дремнах до седем и това беше - сватбения ми ден започна
Кафета, приказки с роднините - пристигнаха и майката и брата на милото с жена му и другата сладка шаферка.
От агенцията ми донесоха букета, бутониерите, кошниците за шаферките, сватбената книга и цветето за косата ми. Когато ги видях щях да се разтопя от кеф - бяха страхотни
Калите бяха с лек зеленикав нюанс, орхидеята за косата ми също
В 11,30 дойде фризьора. Бяхме решили да подарим по една прическа на майките и кумата. Моята прическа беше замислена така: пусната коса, с леки букли - леко вдигната от едната страна и с цвете в косата.
После дойде и гримьорката - гримът ми беше лек, опушен с малко допълнителни мигли. Бяхме взели едно пенливо вино с вкус на ябълка и то така добре ни вървеше, че даже кумата се притесни
Междувременно пристигнаха оператора и фотографа - снимаха аксесоарите, дрехите, подготовката.
В един и половина милото с мъжете и оператора тръгнаха да вземат кума. После се върнаха и вече официално /аз и всички останали вече бяхме готови/ пихме по едно
Смях, закачки и тръгнахме към ритуалната зала.
Изпреварихме сценария и пристигнахме доста по-рано, затова снимачния екип реши да направим фотосесията преди подписването, а не след това както беше планирано. И ето тук извадихме страшен късмет - докато бяхме в ритуалната, а и когато излизахме валеше /не беше валяло одавна тази година
/
Подписването ни беше в зала Оборище и затова се снимахме в парка отсреща, имаше много булки, но аз упорито се обръщах на другата страна и не ги гледах - изрично ми бяха наредили така
По време на снимките ми беше малко трудно, защото земята беше толкова мокра че токчетата ми постоянно бяха забити до край, или трябваше да ходя на пръсти /уточнявам -12см ток/. Но се надявам снимките да са станали супер.
Когато вече отидохме пред ритуалната зала - часът настъпи
, за сетен път се почуствах много специална - всичките ни гости, до един бяха там. Стана ми много мило и прекрасно
Церемонията мина, поздравления и когато тръгнахме да излизаме - изненада, навън вали, но вече спираше и успяхме да направим класическата обща снимка пред ритуалната
От там към ресторанта...
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #84 -:
юли 31, 2014, 16:13:07 »
В ресторанта пристигнахме около половин час по-рано. Настаниха ни в отделно помещение да си починем докато настанят гостите.
Тук е мястото да кажа: малко след подписването разбрахме, че се налага рокада с един гост - управителя на ресторанта Ангел Петров /който от тук нататък аз ще наричам само Ангел по малко име, както казвам на всичките си приятели/ не само реагира веднага, но и направиха тейбъл картичка на новият ни гост.
Влязохме, имахме ритуал по посрещането, който води нашата агентка Мариана /забравих да кажа, че тя работи и в ритуалната зала и тя ни бракосъчета/, тя държеше да го води, за което и благодаря -имаше лични моменти и това много ми хареса
Всичко беше супер - всичките ни маси бяха кръгли, вазите и калите бяха точно както ги исках. Когато стояхме там отпред и всичките ни приятели бяха събрани - оооооо чувството е страхотно
Поседяхме няколко минути, после първия танц, след това речта на кума. Тук пуснах сълза, едвам се сдържах да не се разплача
Мисля, че съм споделяла, но ще кажа пак кумът ни е "нечовек"
, много го обичаме, той е най-добрият ни приятел, знам че винаги можем да разчитаме на него - доказано е
И след това като започнаха едни танци и танци, танци
После чупихме погачата. По-голямото парче се падна при мен
Сервираха вечерята и когато минавахме да си кажем наздраве си правихме снимка със всеки гост/семейство. Много ми допадна това, много е практично защото ако трябваше да отделим време за снимки с всеки един - не знам кога щяхме да го включим.
Хвърлях букета - първия път неуспешно
Важно съобщение
до всички булки в "Principi di Piemonte" - внимавайте с висящата декорация
Втория път незнайно как вместо при девойките зад мен падна малко встрани при приятелката на кума, която забележете - чинно си седеше на масата. Може би е важно да отбележа, че кума ме въртеше а аз бях със затворени очи
Танци, танци, танци
След това си разрязахме тортата - полигавихме се малко и пак танци
В заключение може би ще прозвучи нескромно но сватбеният ни ден и сватбата ни бяха страхотни. Емоциите, които изпитах - пожелавам ги на всички от сърце.
Ще спра до тук, но съвсем скоро ще се включа, за да ви разкажа за хората, които помогнаха тази приказка да се случи.
Активен
blackisback
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1067
«
Отговор #85 -:
юли 31, 2014, 16:20:32 »
Вики, радвам се, че ни писа
Разказът ти е супер и звучи всичко да е било като по план.
Впрочем вашия разказ (част от него) вече го знам
Бяхме на среща с Ангел и той ни каза, че имало една булка в събота, при която калиите били в стъклени вази надолу с главата. Аз попитах само "Вики?" и той каза "Даа, Вики и Р."
Та така
Ще чакаме с нетърпение още снимки
Активен
mina_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #86 -:
юли 31, 2014, 16:28:07 »
Вики, всичко звучи прекрасно! Поздравления!
Активен
lorka88
Сватбар
«
Отговор #87 -:
юли 31, 2014, 18:35:46 »
Вики, много се радвам, че всичко е минало по план..и сте се наместили между дъждовете
Нямам търпение да видя снимки!!
Активен
Anuk
Сватбар
«
Отговор #88 -:
юли 31, 2014, 22:59:53 »
Страхотен разказ
Всичко е минало по вода - леко и безпроблемно и изглежда наистина е било така : ) Браво ! Нямам търпение да видя снимки
Активен
ivanjelina
Професор
Публикации: 380
«
Отговор #89 -:
август 01, 2014, 03:57:48 »
Поздравления!! Желая ви много щастие и се радвам, че сте имали такава прекрасна сватба!!
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
Нагоре
Изпечатай