Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 19:30:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите - 24 тема
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите - 24 тема (Прочетена 238676 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Клуб на бебеправещите - 24 тема
«
Отговор #315 -:
декември 12, 2015, 13:38:41 »
Хехехе нищо, добре че не послушах. Щото бях на кантар дали да си отменя часа и да чакам другия месец.
И така и така пиша, да питам и друго.
Всички останали изследвания освен прогестерона, ми останаха за 3ти ден от цикъла. Обаче, ако ми дойде когато трябва (и според календара на Зачатие) 3ти ден ми се пада събота и няма как да ми ги направят тогава. Да чакам ли до следващия месец 3ти ден или мога да го направя на 2ри или 5ти?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #316 -:
декември 12, 2015, 14:12:07 »
Можеш да го направиш .Не мога да се сетя как точно беше . Май от 2 до 5 ден казват че се правят.не знам кой ден е по добре
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #317 -:
декември 12, 2015, 16:20:12 »
От 2-ри до 3-ти ден се правят изследвания на хормони.Така че може да не е точно на трети ден.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #318 -:
декември 16, 2015, 14:07:29 »
Пореден отчет от мен: днес ми пристигна писмо, да се свържа с личния лекар, защото има нужда да обсъдим бъдещи дествия след теста на прогестерона.
Което пък означава, че има някакъв проблем, защото когато няма просто пишат "резултатите ви са добри".
Предполагам, ще дам отклонения при още някой хормон. От години се опитвам да накарам някой да ми ги изследва, защото бях почти убедена, че имам проблем. (само че тогава ме интересуваха подкожните пъпки по лицето, а не бебеправенето)
п.с. Пиша отчет на всичко, защото ми се иска да имам нещата написани в последовалността и времето, в които са се случвали. Мога да си водя личен тефтер, но тук мога да служа за извор на информация и примерни действия. Надявам се не ви пречи.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #319 -:
декември 16, 2015, 14:09:58 »
Чери, отчитай се, да не те мислим. Чакам да видим какво ще каже доктора ти.
Активен
Feribotka
«
Отговор #320 -:
декември 16, 2015, 14:15:55 »
Не просто не ни пречи, ами си и ползена
Пиши, както казва Панди да знаем какво се случва с теб и да не те мислим
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #321 -:
декември 16, 2015, 14:26:26 »
Освен да ти кажа, че хормони се вкарват лесно в път с правилно лечение и диагноза друго не мога да кажа.Важното е че си започнала да правиш нещо и да търсиш причините, за което аз лично те адмирирам.
Споделяй, така ще получиш подкрепа и съвети ако има нужда!
Ето тук може да попиташ и да получиш адекватни отговори на въпросите си, като разбереш какво точно не е наред.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=6.0
«
Последна редакция: декември 16, 2015, 14:30:16 от магито
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #322 -:
декември 16, 2015, 14:57:02 »
Чери
, радвам се, че пишеш. Не се притеснявай и знай, че всичко може да се вкара в нормата с подходящите медикаменти
Аз си запазих час в Щерев на 04.01 веднага след почивните дни съм на преглед и каквото сабя покаже
Активен
Alichka
«
Отговор #323 -:
декември 16, 2015, 15:00:32 »
Браво, Тони! Няма какво да чакаш. Дори и всичко да е 6, което ти го пожелавам, нищо не пречи един преглед и едни изследвания
Чери, не виждам защо можеш да досаждаш още повече в тази тема.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #324 -:
декември 16, 2015, 15:10:01 »
Време ми е, последния преглед ми беше към май.. Просто ще сменям гинеколога и ми е едно такова.. Сърцетупкащо
Активен
always_and_forever
«
Отговор #325 -:
декември 16, 2015, 15:16:01 »
Чери
, не се притеснявай, всичко ще се нареди. Важното е, че си направила крачка напред. Остава само да си спокойна и с подходящо лечение ще стискам палци да се похвалиш.
Пък и в интерес на истината ти не знаеш точно резулатите, а само гадаеш. Надявам се да не е нищо сериозно.
Тони
, добре си направила. Ще чакаме новини и от теб.
И не се притеснявайте, момичета.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #326 -:
декември 18, 2015, 03:13:47 »
Тони
браво,смело напред към целта.Аз имам слабост към Щерев,заради нашите приятели ,на които сме кръстници.Те две години се мъчиха за бебче.И не става и не става.Записаха си час в Щерев и на прегледа лекарката им каза:вижте сега, много сте млади за инвитро,не виждам проблеми (те си бяха направили всякъкви изследвания и двамата ) ,а и в момента виждам една чудесно разпъпила яйцеклетка.Вдигайте гащите и марш даправите секс.И след девет месеца се роди принцеса Ива
Така,че тази клиника за мен носи късмет да знаеш
Аз пък имам един въпрос,понеже хич не съм наясно с тези неща.Имам приятелка медицинска сестра и се заговорихме за бебеправене,та от дума на дума стана въпрос за кръвните групи и аз и казах,че съм резус фактор отрицателен (мъжът ми е положителен) ,при което тя каза: Оооооо това е проблем,,,,,после направи страшна гримаса и каза...ма ти не го мисли медицината е напреднала.Аз много съм чела за това с кръвните групи,но ако някой има опит,ще се радвам да сподели,да не се шашкам излишно и за това.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #327 -:
декември 18, 2015, 08:15:45 »
Лоли,
аз запазих час в Щерев, защото гинеколога ми сега, ту е в София, ту в Плевен и както се казва не мога да разчитам на него 24/7. Избрах Щерев, защото ако недай си Боже се наложи по-особено следене при бебеправенето искам да е в клиника, където има добри специалисти
Ние не сме правили никакви изследвания, а мисля, че там е мястото за такива.. В началото мислех да ходя в Надежда, че е буквално до г*за ни, ама много се чака за прегледи и се отказах
Просто обичам като си имам гинеколог и да си се следя само при него, за да е наясно със състоянието ми, не само моментното, а и предходното.. Не ги разбирам хората, които ходят при различни лекари постоянно, освен ако не е заради некоректно отношение
Никак нямам яснота относно кръвните групи, но майка ми е с отрицателен резус фактор, баща ми с положителен и еето ме мен! Леко не съм добре 24/7, ама минам с нормалните
Активен
always_and_forever
«
Отговор #328 -:
декември 18, 2015, 08:23:59 »
Това с резус фактора и аз го четох онзи ден. Плаши ме малко, но честно казано почти нищо не разбрах.
Разбрах само, че се правят изследвания на кръвта и се определя кой какъв е. Интересуваме какво следва, ако родителите са с различен резус фактор.
Активен
Feribotka
«
Отговор #329 -:
декември 18, 2015, 09:13:07 »
И аз не съм много запозната, ама мисля, че не са съвместими кръвните групи просто...но до колкото знам, ако има някакъв проблем, просто сменят кръвта на бебето при раждане
ММ неговата не я знаеше, сега като си пуска изследвания за сватбата му казах да си пусне и за определяне на кръвната група, оказа се че А кръвна група е разделена на А1 и А2 и той мисля че беше А2+...но аз понеже съм най-разпространената, която е съвместима с всички 0+ няма значение той каква е
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...