Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 22:05:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Чантата - 3
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Чантата - 3 (Прочетена 77211 пъти)
Miele
Сватбар
Fatina
Re:Чантата - 3
«
Отговор #45 -:
февруари 01, 2015, 10:04:07 »
Аз твърдо съм решила да съм без чанта. Определено само ще ми пречи. Ще дам личната ми карта на мм, някои неща на кумата, а зе освежаване на грима всичко ще бъде при едната шаферка, която е гримьорка
Та за мен чантата се обезмисля
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #46 -:
февруари 01, 2015, 13:24:15 »
Добре че от време на време се появява някой да влее малко разум. Пак изпаднахме в излишни полемики с тия чанти
Сега, когато връщам лентата от минали сватби, на които съм присъствала, булката ВИНАГИ ми в връчвала я чантата, я букета, я някое портмоне...т.е. не й е било много комфортно да носи 100 неща в себе си.
=> чантата не е наложителен аксесоар
mariola85, благодаря отново за съветите в темите
Активен
ri80
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #47 -:
февруари 02, 2015, 18:21:42 »
Напълно съм съгласна с Мариола, чантата в този ден е не само излишна, а и неудобна. Някак си самата пищност на булчинската рокля не я изисква, поне според мен. А относно необходимостта да носите лични карти, гримове и т.н., със сигурност ще може да ги сложите в чантата на родители, приятелки, дори кумата.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
февруари 02, 2015, 19:21:49 »
Решила съм да има сватбена чанта, колкото да я има
а че някой ще я носи е ясно, ще ги ангажирам, сега ми е паднало
Според мен е излишно да се купува, за това ще взема назаем..
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #49 -:
февруари 02, 2015, 23:38:08 »
И мен не ме кефи булка с чанта. Хем е неудобно, хем е капката в повече кьм булчинския тоалет, а ако се даде на някой да я носи какьв й е смисьла? Само разваля визията на носещия, който си е подбрал облекло и чанта кьм него. По-добре нужните дребни вещи да стоят в чантата на друг.
Но естествено, ако това е което ще направи булката щастлива, да си вземе.
Коментарьт ми беше просто да добавя още един глас против.
Активен
orhideq87
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #50 -:
февруари 09, 2015, 22:16:09 »
Аз пък първоначално се колебаех дали да имам чанта. После като отидох да си купувам роклята и си купих и чанта ти бонбон (тези кръглите от плат дето са с връзки отгоре). След 2 седмици си взех и обувките, които са лачени, та от там реших че искам и лачена чанта. Накрая си купих и лачена - тип портмоне. Не знам дали ще ми пречи, но до сватбата имам 2 седмици да реша дали от две чанти вкъщи изобщо ще взема някоя...
Ако на някой му трябва чанта тип бонбон от плат, да пише на лични.
Активен
orhideq87
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #51 -:
февруари 24, 2015, 19:20:57 »
Момичета включвам се и тук. Мина и моята сватба. И определено ви съветвам да сте без чанта. Носих си букета, а чантата ми беше у една приятелка през цялото време. И накрая какво се оказа, че само й загрозява тоалета. А на мен само ми пречеше. Телефонът по-добре си го дайте в на кумата чантата или си го оставете в жапката на колата. Салфетки и гланц и кумата винаги си има в чантата, а тя е на всякъде с вас...
Активен
Nelka88
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
февруари 26, 2015, 11:42:30 »
Твърдо ще съм без чанта.
Телефон така или иначе няма да ми трябва, и да го нося с мен надали ще го ползвам, гримовете и необходимостите /карфици, тиксо, препарат за петна и т.н./ най-вероятно сестра ми ще съхранява, а документите - при кумата. Хич не ми трябва още нещо, дето ще го мисля и ще се чудя какво да го правя.
Активен
Slava_S
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #53 -:
март 14, 2015, 14:12:10 »
Аз пък мисля, че тези малки сладки 'торбички', които се намотават около китката са много симпатични и не само че не пречат ръката да е свободна, но понякога и много сполучливо допълват тоалета, особено ако са изработени добре и са декорирани с дантела от самата рокля. Освен това колкото и да са около теб, кумата и шаферките все ще се запилеят нанякъде в някой момент точно когато ти трябва я набързо да освежиш червилото, я кърпичка или телефон...
Изобщо, аз съм на мнение, че човек трябва да е колкото може по-малко зависим от околните
Активен
Nelka88
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
март 14, 2015, 19:58:03 »
Точно такава ми беше чантата на бала.
Разпадна се малко след като започна веселбата в ресторанта и останах с кръгло парче плат и доста вещи - портфейл, телефон, червило и т.н., какво връзване и гласене падна, не искам да си спомням.
Определено не бих повторила с този тип чанта.
В краен случай може да връча едно резервно червило и на координатора, тя поне няма как да се запилее.
Активен
nansita
Баш Майстор
«
Отговор #55 -:
март 14, 2015, 21:11:34 »
По моите скромни наблюдения от сватби, булката не си носи чантичката, а я дава на някой да й я носи. В един момент се оказва,че в една ръка трябва да имаш чанта и букет, а с другата да държиш младоженеца. 2 ръце са малко за толкова аксесоари.
Но ако на теб ще ти е полезна, просто си вземи една и си я носи.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #56 -:
март 14, 2015, 22:55:28 »
бях метнала един козметичен несесер на майка ми в чантата. искам да ви призная, че ни се сетих за него, ни имах време, ни нерви.една съфорумка ми поднови гланца на устата с нейния след подписването и дотам беше.
Активен
Future_Bride
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #57 -:
март 19, 2015, 11:07:36 »
Досега си мислех, че чантата е добра идея, но като ви чета, май ще се откажа...
Наистина няма смисъл да си взимам чанта, която така или иначе ще връча на кумата да пази през повечето от времето.
Активен
milady
Сватбар
"The most happy"
«
Отговор #58 -:
април 26, 2015, 09:23:54 »
взех си анта-бонбон екрю цвят същата като роклята не че ще я нося но ей така заради цялостната визия
а иначе шаферките защо са :
Активен
InaMineva
Сватбар
Албум: http://album.svatbata.bg/ina_deyan_denevi
«
Отговор #59 -:
април 26, 2015, 16:51:38 »
Аз мислех да нямам чанта, но си промених мнението. Ще си направя една по поръчка, лачена (като обувките), тип портмоне. След сватбата ще си остане като комплект с обувките ми
На самата свабта има неща, които задължително се носят, червило, гланц, парфюмче, освежител за уста, къспички, документи, телефон (не, че някой ще ми звъни точно в този ден, важните хора ще са с мен). Не ми се ще този да ми държи това, другия другото... Ще си стои в колата, няма да я разнасям с мен постоянно. В ресторанта ще е на стола и така
Иначе не смятам да я нося, с букета ще е малко повече :Р
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре