Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 22:30:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема - юни 2014
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема - юни 2014 (Прочетена 51657 пъти)
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Re:Месечна тема - юни 2014
«
Отговор #135 -:
юни 22, 2014, 13:18:48 »
свекърва, тази година учудващо е много топло от много рано, обикновено май месец е 12-13 градуса и съответно бяхме накупили само дрешки с дълъг ръкав и по-плътен памук за бебето. Откак се е родил температурите не падат под 25 градуса, по цял ден е 30 градуса и е много топло, та ходихме да купуваме тънки дрешки експресно.
Чакаш ли с нетърпение пенсионирането? Майка ми нямаше търпение, макар че за съжаление не можа да се нарадва на пенсионирането си, но това е друга тема.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #136 -:
юни 23, 2014, 10:36:35 »
Добро Утро момичета,
досега наваксвах...
Друго си е малко да мръднеш от София. Бяхме в Созопол за уикенда, да ви кажа не е като да няма поражения, но не е като във Варна. В моята фирма от петък пращаме по 10 смс-а на ден от служебните телефони (инициатива на шефката) и сме пратили около 150 смс-а вече, отделно аз от моя телефон пуснах около 3-4 , колегите също.
Но като ги слушам по новините, всички само питат кой е виновен и се сочат с пръст... Е тва ни е лошото на българите, като стане нещастие тръгваме да обвиняваме и да се сочим с пръст, и си задаваме въпроса ЗАЩО се е случило, като поне според мен трябва да си зададем въпроса КАК!
КАК да се помогне на хората, КАК да им се възстановят щетите, и КАК ще се справи държават с това! Това е въпроса, а не кой е виновен и защо така стана сега...
Иначе в Созопол не беше никак зле, 2 дни слънце са си два дни слънце. Спокойствие релакс, презаредих батериите поне за 10 дена напред
Вие как прекарахте уикенда?
п.п - Нелка ако имаш нужда от лекар мога да те насоча
пиши на лични
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #137 -:
юни 23, 2014, 18:36:33 »
svekarva - ами специално този лекар доста ме изплаши..
Днес ми взимаха кръв за хормоните да ми изследват да ми видят къде точно е проблема с цикъла ми.
milenkata - за сега имам лекар. Моята кума ходи при него и е доволна. Ще видя какво ще се случи.
Завиждам,че сте ходили в Созопол. И ние много искаме,но за сега не се очертава да ходим.
Как би ни се отразила добре една почивка,но ето че все няма време или се случва нещо.
Уикенда го прекарах г/д добре. Вчера беше кръщенето на детето на кумовете ни.
Тя преди няколко дни стана на 3 годинки. В един ден празнувахме и кръщенето и рождения й ден.
Взехме си вече сватбения филм.
Много сме доволни!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
юни 23, 2014, 22:41:13 »
Нели, не се стресирай допълнително, защото от стрес също много се влиеяе цикъла. Също смяна на климата, резки промени във времето, всичко си оказва влияние. А и има някои лекари, които много обичат да стряскат пациентите си уж да се вземат в ръце, което според мен е супер безумно. Не се притеснявай, всичко ще е наред
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #139 -:
юни 26, 2014, 18:22:56 »
Здравейте
Нещо си зарязахме темата тия дни
За мен тази седмица е последната преди лятнта ми ваканция от работа. Много ще ми липсва да ходя на работа, тя ми е спасение от дисертацията. Ей, много мрънкам за тая доктурантура. Благодаря ви, че ме търпите
Много се надявам, да се организираме за среща другата седмица, много ще се радвам
Времето продължава да е все така странно. Вчера вятърът счупи едно дръвче в двора на работа. Луда работа
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #140 -:
юни 26, 2014, 18:44:28 »
Цитат на: Alleksia в юни 23, 2014, 22:41:13
Нели, не се стресирай допълнително, защото от стрес също много се влиеяе цикъла. Също смяна на климата, резки промени във времето, всичко си оказва влияние. А и има някои лекари, които много обичат да стряскат пациентите си уж да се вземат в ръце, което според мен е супер безумно. Не се притеснявай, всичко ще е наред
Не вярвам да ми е от времето или климата. На мен откакто ми дойде за първи път ми е все нередовен..
Но не съм единствения случай в света. За жалост много жени все съм чувала,че имат такива проблеми с цикъла. Но определено гинеколога, при който бях доста ме стресна.
С Петък си чакам резултатите и съм пак на прегледи след това. Дано няма нещо фатално..
Чакането е най-гадно.. Безброй дни и часове минават докато дойдем до момента, в който вече ще има някакво развитие.
Не ми се чака вече.
«
Последна редакция: юни 26, 2014, 18:46:28 от crazynelly
»
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #141 -:
юни 27, 2014, 13:21:27 »
Уж е петък, а никой не танцува петъчния танц
Аз съм си заформила един хубав план максимум за почивните дни, не ви е работа.....Ако спазя и план минимум ще съм доволна. Чака ме едно избено помещение, в което не съм влизала 10 /десет/ години.
Давам на мъжа ми багажи да носи, той ми качва буркани, или каквото там кажа. Обаче миналата седмица каза, че вече няма място. План минимум е да намеря място, а максимум - да разчистя и подредя избата.
crazynelly
, още стискам палци!
Alleksia, как сте, как е бебето?
pandapanda
, ти си нашата гордост на тема образование
. Свършвай я тази десертация, че да почваш следващото ниво
. На теб работата, на която спиш
, ли те свършва през лятото?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #142 -:
юни 27, 2014, 13:32:10 »
Свекърва, пожелавам ти успех в начинанието, ти си толкова оправна, че за половин ден ще си изпълнила максимума.
И на нас събота и неделя, явно няма да си починем /патето де/ много-много. Миналата събота почина дядо му, а утре трябваше да има рожден ден, който баба му каза че ще се събираме и утре сутринта ще изчистим и отиваме на рожден ден на починал човек. В неделя пък ставали 9 дни и ще ходим на гробища и пак у тях, а и кумата има имен ден и след това сигурно ще сме у тях.
Нели, стискам палци изследванията ти да са добри и всичко да се нареди!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #143 -:
юни 27, 2014, 15:24:51 »
Рататуй не ти завиждам хич.
Свекс, не се престаравай, виж че медалите свършиха и хората се редят да си теглят парите от банките за да си купят нови
Ние утре сме разходка , другиден - ако сме здрави, Боровец. Та ще мааме гащи.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #144 -:
юни 27, 2014, 15:33:54 »
Еми, направо ти завиждам! Искам и аз да се разходим с патето. Много ми се иска времето да е хубаво и да се разходим само двамата. От както почна работа като остана сама у нас /като последните два дни/ и направо се чудя какво да правя, че да мине по-бързо времето, докато си дойде.
Активен
svekarva
«
Отговор #145 -:
юни 27, 2014, 15:36:20 »
Хаха,
Еми
, нямам вложения в точно тази банка! Единственият ми мотиватор е, че може да намеря нещо забравено и търсено дълго време
. Най- големият проблем пък е, че там няма лампа и трябва да вадя всичко в коридора, та да ме видят съседите
, колко съм пъргава и какви боклуци събирам.
Вас да не ви вали, че каквото пак се е нагрочило......
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #146 -:
юни 27, 2014, 16:06:19 »
Оххх всички се побъркаха с тая банка... според мен са само слухове, и реално сега всички като са се юрнали да си теглят парите, наистина ще докарат фалит на банката...
Още половин час и приключвам работния ден, нямам търпение
Ratatui изобщо не ти завиждам, очертава ти се тежък уикенд
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #147 -:
юни 27, 2014, 16:39:11 »
Цитат на: svekarva в юни 27, 2014, 15:36:20
Хаха,
Еми
, нямам вложения в точно тази банка! Единственият ми мотиватор е, че може да намеря нещо забравено и търсено дълго време
. Най- големият проблем пък е, че там няма лампа и трябва да вадя всичко в коридора, та да ме видят съседите
, колко съм пъргава и какви боклуци събирам.
Вас да не ви вали, че каквото пак се е нагрочило......
хич не давам да ни вали.
А ти вземи изпроси някой акумулаторен фенер хахахаах
Активен
svekarva
«
Отговор #148 -:
юни 30, 2014, 08:58:53 »
Привет в последния ден от месеца и съответно в последните странички на темата!
Моят план не бе осъществен нито в максимум, нитов минимум вариант. Ето защо няма нужда човек да си прави планове
.
Вместо чистене на мазе, имах чистене на апартамент, готвене и после пране. Девер ми и етърва ми минаха на път за нейните родители два пъти през нас - в събота за обяд, а в неделя за вечеря и спане. Виждаме се толкова рядко, че не вървеше да ги посрещаме между другото. По стара българска традиция, всеки се оплака от децата си и похвали децата на другия
. Единодушно стигнахме до извода "добре, че не живеем заедно" и "ако бяха момичета, щеше да е по- друго", като старателно избягвахме темата "стари момци над 25".
И понеже вчера ме разконспирираха успешно от къде точно ми са купени обеците, да взема да ги покажа. Ключовете са от офиса и тоалетната, просто няма смисъл да им се вадят отпечатъци
. Използвам ги за ориентир за големината на бижуто.
IMG_2451.jpg
(60.43 KB, 665x499 - видяно 256 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #149 -:
юни 30, 2014, 09:09:30 »
Добро утро и от мен!
Свекърва, много са хубави обиците! А за плана има време ще го изпълниш!
Ние нашия план го изпълнявахме до късно снощи, ама успяхме де, въпреки че беше малко изменен, но аз съм доволна, защото така стояхме по-малко при бабата на патето и не успяха 1000000 пъти да ми повторят, че там нищо не ям и ги обиждам и не знам си още какво.
Пожелавам на всички приятна седмица!
А някоя ще посреща ли утре изгрева?
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11