Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 15:27:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашите слънчеви деца - родени 01-06.2014
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашите слънчеви деца - родени 01-06.2014 (Прочетена 97584 пъти)
ane_li_a
Ентусиаст
Re:Нашите слънчеви деца - родени 01-06.2014
«
Отговор #150 -:
ноември 17, 2014, 23:54:20 »
Браво на Мони, става по-активна и затова не е наддала. И Невена е същата с кабели, дистанционни, телефони, абе всичко което не е играчка. И от вчера сричкува ба-ба, па-па, и ма-ма ми се чува от време на време ама не съм сигурна.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #151 -:
ноември 18, 2014, 10:57:32 »
Ма-ма е най-рядно казвано..Виж та-та и дори се обръща да търси съответния нали.А като се прибере в къщи та-та се започва едно диво цвилене и подскачане от възторг и радост.Иначе най-интересни са котките.Само да види някоя и се тръгва в нейна посока.Те горките още не могат да разберат, че е хубаво да се седи далеч от Мони и се раделят с част от козината си, но много скоро ще осъзнаят, че е хубаво да бягат от нея.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #152 -:
ноември 19, 2014, 14:39:49 »
Mrs.™ , Зарко беше същия - на 6 месеца започна да става прав и съответно падаше като талпа. Но след няколко падания, се научи как е най-добре да се приземява - сега се пуска, сяда по дупе и се подпира с ръчички. А и вече доста добре пази равновесие.
Ето и една снимка как "яде":
Не иска още да гълта нещата - най-вече ги джвака и плюе, ако му попадне някое парченце.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #153 -:
ноември 20, 2014, 16:22:00 »
След като падна няколко пъти, се научи да седи. Но още му е трудно да пази равновесие когато е прав. Лошото е, че все решава да се изправи на шкафа на тв и падайки се разминава на косъм с ръба на шкафа. Но не се отказва. Почна да проверява дали предмета е устойчив и не се хваща и надига, ако няма сигурност.
Зарко е голям сладур
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
«
Отговор #154 -:
ноември 25, 2014, 23:41:34 »
Привет, ние сме болни. С температура, леко зачервено гърло и кашлица. Имахме дълга борба за сън. Такова нещо не ми се беше случвало. Накрая тръгнахме на разходка с колата и заспа. Та във връзка с температурата искам да ви попитам какви термометри използвате?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #155 -:
ноември 26, 2014, 10:35:41 »
Живачен, имам и електронен и него ползвам но по-рядко, иначе живачен.Слагам под мишницата, гушкам я и меря.
Съжалявам за болестта, ние нали сме пионери, та само да се закашля и я водя при личната.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #156 -:
ноември 26, 2014, 22:01:24 »
Живачен. На др нямам вяра.
Бързо оздравяване!
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
«
Отговор #157 -:
ноември 27, 2014, 08:56:20 »
Благодаря ви, от вчера е без температура, явно е от зъбки. Аз живачния го счупих преди време и сега меря с тия където ги заместват (забравих как се казваха), но ми е трудно да я държа на едно място 5 мин. Готова съм да дам 100 лв за "хубав" електронен, но ако не мери вярно ...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #158 -:
ноември 27, 2014, 09:32:18 »
Спиртните и те стават да, това ми е другия вариант след живачен.Абе зор е ама като имат температура аз поне измисля нещо.Последния път и при нас беше от зъби температурата и да ти кажа, зор, зор, но я мерих.Просто намерих начин.Пускам и песничка, да я супокоя или я гушкам и си играя с някоя играчка дето обича.Тия за ухо знам че са хубави, но пак зависи от марката.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #159 -:
ноември 27, 2014, 11:54:31 »
Ние имаме и за ухо Омрон, но не съм доволна. Препоръчаха ми Браун, но към момента единствено на живачния имам вяра.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #160 -:
ноември 27, 2014, 13:44:11 »
Аз и друг пьт сьм казвала, ама от електронния на Браун сьм много доволна. Купихме го след като видяхме, че педиатьрката го използваше. Мери много бьрзо (няколко секунди) и може да се използва и докато спи детето, без да се сьбуди дори.
Марта вече сама си мери температурата с него.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #161 -:
януари 24, 2015, 18:19:56 »
Как сте, момичета? Аз рядко успявам да пиша, защото откакто се върнах на работа общо взето не ми остава време за нищо... иначе Вики расте ли расте, особено на дължина
, купуваме дрешки за година и половина, защото яко се е изтеглил, а е супер кльощав
и ужасно инат, иска си на неговото и това е. Може да се обруща, обаче отказва да го прави, иска само да си седи и да си играе сам или с някой. Също умира да се изправи и да започне да скача, но не може още да се набира сам.
На мен естествено ми е супер гузно и виновно, че само вечер и уикенда го виждам, ама стискам зъби. Поне се успокоявам, че засега се гледат с баба и е щастлив.
Как сте вие, как са дребосъчетата?
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
«
Отговор #162 -:
януари 25, 2015, 22:03:37 »
Ние днес сме с температура, дано не е нещо сериозно. Иначе сме добре. Вени вече ходи. В петък правихме прощапулник-ще става дизайнер
казва мама, баба и другите не ги разбирам. Чао дава. Друго не се сещам сега
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #163 -:
януари 26, 2015, 10:28:56 »
Привет и от нас в тази тема.В един момент мислех че си пиша сама.
Мони много порасна и много се промени.Ходи по всички мебели, ходи дори като се държи само за стената
пълзи много добре и стига навсякъде където е решила.Приказва много ма-ма-, та-та- и някакви други неща.Казва на котките ма- и на мама казва ма-
Като види телефон или фотоапарат застава на място и чака да я снимаш.Танцува на музика и има любими песни, то детските са ясни ами започна и от другата музика да си харесва песни.Рекламите не я влекат като всички бебета, напротив, не им обръща внимание почти.Иначе госпожицата върви висока и едра 75 см е и е 11 кила.Направо ми заминават ръцете, но аз гледам да я нося минимално.Тези дни се налага да работя и ще се гледат със свекърва ми.Голяма радост е като са двете
Записах я на детска кухня за месец, защото баща и е на очни, аз с тази работа и нямам време да и готвя и тази неделя, моя мъж откри, че детето предпочита моята храна пред тази в кухнята.Да си призная почувствах се много добре и горда от себе си
Анелиа
, дано не е нещо сериозно.На нас ни предстои прием на ваксина на годинката, която аз съм решила да помоля да ни отложат.В този болен месец, с баща и който контактува с много хора ме е страх.Миналата година така донесе вирус той и накрая бяхме в болницата, та сега мисля да забавим ваксини и всичко до пролетта.
Алексиа
, и ние дрешки за година и половина взимаме.Иначе всичко и е малко
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
«
Отговор #164 -:
януари 27, 2015, 10:03:31 »
Привет и от нас. Ема също върви едра, 75 см. и около 11 кг. Все още не е проходила, но се изправя. Пълзи навсякъде, заиграва се, почти не спи през деня. Но пък нощем си е спокойна.Все още имаме само две зъбчета, много трудно и пробиват, с батко и не беше така. Бърбори много - ма-ма, та-ти, де-ди, на батко си казва само "ба", казва "ало" и си слага ръчичката на ухото.Обича да танцува, мие ръчички когато иска да и пееш песента за "хей ръчички", ляга на възглавницата и казва "нани". Абе с две думи голяма сладурка.
И гърнето ползваме вече.
Но да ви се оплача, предстои ни важно изследване, когато беше на 6 месеца ни казаха да я проследим, има някакъв проблем с десния бъбрек. След това ни казаха че не е бъбрека, а уретера и така. Иначе детето си е добре, пускаме урина всеки месец и тя с нищо не показва проблем, само на ехограф се вижда въпросния проблем. Направо си ни казаха - хидронефроза. Сега предстои изследване - сцинтиграфия, което ще покаже на колко % работят бъбреците. Молим се всички да не се стига до операция.Направо ми се свива всичко само като си го помисля. Стискайте ни палци и пращайте положителна енергия. Не мога да си обясня как без симптоми протича такова заболяване, а да казаха че е вродено. През цялата бременност съм наблюдавана от трима лекари, просто така се получи и нито един не изказа съмнение че има проблем, пък лекарката която го откри твърди че се виждало по време на бремеността. Не знам объркана съм вече, просто чакаме изследването и после ще решаваме какво да правим. Между временно не живеем в момента в БГ и се надявам че тук в Полша са по добри специалистите . Това е от нас, хубав ден.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
Нагоре
Изпечатай