Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 06:49:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на lorka88 31.05.2014  (Прочетена 50006 пъти)

Po3u
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 24, 2014, 12:45:39 »

След тая история се убедих, че явно някои ресторантьори не знаят как да си печелят парите.
Те вместо да те омаят, да се държат добре и така да си заслужат някой хубав бакшиш, имам чувството, че гледат да са колкото се може по-кисели. Сякаш насила го правят.

Нашата управителка е същата. Личи си от километри, че това и е работата. И нашия куверт увеличиха с 1 лв - объркала се била, по-скъпото било. Ама ние пак сме ок, защото пак излиза много евтино, вкарваме си напитки, не ми се правеше скандал за тоя един лев и на мен.
Ама и часовете и допълнителното заплащане колко пъти уточнявахме.

Бакшиш ще видят през крив макарон.
Активен
lorka88
Сватбар
Публикации: 153

« Отговор #76 -: май 24, 2014, 13:04:23 »

Рози, ако не се лъжа ти беше разказвала, че ви направили проблем, защото се оказало, че на другия ден ще има сватба и ще трябва да сте до по-рано..? А по отношение на това как се налага по 100 пъти да се говорят едни и същи неща и то точно,защото отговорът всеки път е различен, моето мнение е, че ако бяха професионалисти, е редно да изготвят оферта, в която да фигурират всички детайли...а не, "ами аз така ли съм ви обещала" и тем подобни... Wink
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #77 -: май 26, 2014, 21:13:28 »

Момичета, започнах да си приготвям багажа за сватбата  Bravo Много ми е странно....толкова време имаше и сега изведнъж вече слагам всичко в куфара   Yes Ние заминаваме в четвъртък рано сутринта, но аз във вторник и сряда съм си на работа и започнах отсега..много ме е страх да не забравя нещо, въпреки че повечето неща ги прибира приятеля ми, който е най-прецизния човек на света и не може да забрави нещо  Wink Аз гледам да не си забравя бижута, фуркети и някакви дребни нещица, които са ми били конкретно за сватбата...никакво време не останаа  tease
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 26, 2014, 21:23:34 »

Лек път ти пожелавам и всичко да мине като по вода!  yahoo
Активен
jully777
Ентусиаст
**
Публикации: 98

обичана и обичаща

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 27, 2014, 00:47:06 »

Йееей  yahoo Пожелавам ти да имате сватбата на мечтите ви!!! И помни, че каквото и да не е наред това си е вашият ден и нищо не трябва да помрачава настроението ви. Кисели лелки има под път и над път, но сватбата е веднъж и трябва да я изживеете пълноценно!!! girl_wink
Активен
Po3u
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 27, 2014, 13:11:38 »

Лек път, Лорка и ще чакаме включване след сватбата!  Girl_hide

Да, правиха ни проблем, ама и аз ги разбирам  хората - правят им се пари и тепърва ще има как да се учат да правят сватби. Повечето ресторанти, макар и от години, все още се учат как да угаждат на клиентите си и да работят с кеф, така че не се оплаквам. Спогодихме се накрая (дано сега не ми мрънкат за разпределението на масите...), стискаме палци да е ок всичко.

Направи си списък, ако още не си си направила, с нещата, които трябва да носиш и отмятай. На мен това винаги ми помага много.
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #81 -: май 27, 2014, 17:52:28 »

Ох, момичета....аз нещо изперквам  cray cray Постоянно се разстройвам, защото аз досега живеех със сестрата на баба ми..тя няма деца, на 83 е, но иначе за щастие си в жива и здрава..Аз първите 4 години в София живеех в Студентски град и й ходех много често нагости и като завърших дойдох при нея. Тя така искаше, беше на 7мото небе и общо взето идеята й беше, че ще я гледам, когато някой ден се наложи и няма да е самичка. Имахме си през годините някои търкания, произтичащи от разликата във възрастта и навиците, но си се обичаме много. И сега аз се изнасям. Днес ми е последната вечер вкъщи, после заминаваме и като се върнем си събираме багажа и отиваме на квартира. Много ми е мъчно, защото знам, че тя си мисли как остава сама и все едно супер много съм я зарадвала като съм дошла тук и сега й изтръгвам тази радост  cray Цял ден ми се насълзяват очите, на работа ме питаха чак какво ми е..сигурно си мислят, че ме женят насила biggrin Не искам да се чувствам така  cray
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 28, 2014, 08:58:08 »

lorka88, сигурно си много мило момиче, за да мислиш за някой друг с такава грижа в навечерието на сватбата. Не се разстройвай много. Сигурна съм, че тя ще се радва, че си намерила щастието и любовта.
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #83 -: май 29, 2014, 17:32:28 »

Мерси pandapanda..така или иначе вече тръгнах, вече сме в Несебър, мисля че нищо не сме забравили, но днес като пристингахме и разопаковахме видях, че една от ритуалните свещи се е изкривила и исках да я изправя и..тя се счупи  girl_impossible Тя се държеше по принцип, ама приятеля ми се нацупи и майка му после казала, че не е хубаво да имаме счупени и лепени неща на сватбата, така че експедирахме кума, който е още в София до магазина от който си ги купихме, и сега той ни е купил нови свещи  girl_wink Нищо де..утре започват да пристигат повечето гости и не мога да повярвам, че денят почти си дойде, едва ли ще мога да обърна на всички внимание още утре и се надявам да няма сърдити, защото всички май си правят някакви планове как ще ходим някъде вечерта, а то с 30-40 човека да си правиш уговорка..нещо не ми се вкарва в такова приключение biggrin И така..Не мога да повярвам, че само утре да мине и..... Сватбаааа
Активен
stelkkka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 30, 2014, 08:49:26 »

Лорка-пожелавам ти най-красивата морска приказка  girl_in_love
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 30, 2014, 09:02:07 »

Лорка, на финалната права сте! Супер вълнъващо зчучи - да си посрещнеш гостите на морето, дошли специално за твоя голям ден  yahoo yahoo yahoo
Пожелавам ти утрешния ден да е красив и незабравим  give_rose
Активен
kali87
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 30, 2014, 09:22:58 »

Лоркааа, не остана. Утре си булка.

Пожелавам ти най-незабравимата приказка, която да изпишете с много вълнение, радост и любов. И най-прекрасния ден.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #87 -: май 30, 2014, 13:09:53 »

Утре е сватбатааааааааа!!!  yahoo heart danceg
Бъди спокойна и усмихната, опитай се да не забелязваш и да не си слагаш на сърце малките недоразумения, които е възможно да се случат. Бъди само влюбена и красива! И си прекарай невероятно! Това си е твоя ден и го изживей със сърце, изпълнено само с положителни емоции и любов!
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #88 -: май 30, 2014, 17:36:09 »

Такааа, последно включване преди финала  tease Аз ОТКАЧАМ!! Сутринта си бях наред, после започнаха да пристигат първите приятели, роднини и  още и още, телефонът ми постоянно звъни, дойде баща ми, заведохме го в едно наше любимо заведение - на съседната маса - приятелките ми, един приятел на младоженеца пък на една друга маса, после се появи сестра ми и аз нещо спрях да асимилирам всичко..всички тези хора, събрани на едно място не съм свикнала да ги виждам и всеки нещо ми говори, то всички е много хубаво, просто аз изведнъж се развълнувах много, докато се усетим и денят мина, утре ме е страх да не забравим нещо от организацията..като си го говорехме всичко звучеше толкова лесно, обаче сега много се притеснявам! На всичкото отгоре ми дойде!! Аз знаех, че така се пада, и по тази причина от 1 седмица пия хапчета,които гинеколожката ми изписа и тя ми каза кога да ги пия! Просто чудесно..знам че не трябва и не искам да се филмирам, ама като се съберат повече неща...една приятелка ми звънна, че ще я оперират и не може да дойде, като звъннахме в ресторанта управителката казала на приятеля ми, че утре иска да говори нещо с него, после уж било да го пита как ще плащаме,ама не разбрах дали е само това и сега ще полудея, ако точно утре си измисли още нещо!!!!! Времето тук засега е ок, леко преваля, иначе е топло и слънчево..надявам се и утре да е така....Имам чувството, че от това напрежение изобщо няма да се насладя на деня..дано греша...и ръцете ми треперят! ( не знам защо).. Реших да вляза в интернет и да ви пиша, за да правя нещо, което ми е познато и да се успокоя..май няма ефект biggrin Сега чакаме още хора да пристигнат ии ще ги водим някъде..а, пропуснах да кажа, че отвчера почна да ме боли гърлото и днес си купих една торба лекарства да вземам превантивни мерки biggrin Не е истина колко различно от това, което си представяш може да бъде всичко..въпреки това, знам че хората са дошли заради нас, надявам се че никой от тях не ми се сърди колко съм неадекватна biggrin Това е момичета.....стискайте палци smile Благодаря ви за милите  думи, пожелания и подкрепа!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #89 -: май 30, 2014, 17:58:26 »

Това е толкова сладко...  give_rose Ти, ако се чувстваше нормално, значи си с каменно сърце. Нормално е да се чувстваш като откачалка преди деня. А и около вас ще има хора, които ще мислят и ще се сещат повече от вас за организацията, защото са абсолютно наясно в каква неконтролируема емоция се намирате.  heart Всичко ще бъде наред!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: