Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:16:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на lorka88 31.05.2014  (Прочетена 49982 пъти)

tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 03, 2014, 18:12:07 »

Лорка, най-сетне се появи! Хайде, чакаме разказ и снимков доклад!
Активен
lorka88
Сватбар
Публикации: 153

« Отговор #106 -: юни 07, 2014, 00:53:20 »

Ииии по-добре късно, отколкото никога, отново съм тук! biggrin Знам че много се забавих, но нямах време, после нямах нет, така или иначе вече започвам да разказвам smile
Вечерта преди сватбата и цялата нощ преди това валя мега проливния дъжд, беше като във филм на ужасите! Аз вече се бях поотчаяла и се чудех защо си правя сватба на морето, ако хората ще бързат да се скрият някъде и ще трябва да търчим с чадъри...на 31.05 сутринта се събудих в 7, навън беше облачно, отворих балконската врата и ме лъхна един вятър, както бях споменала предния ден ми дойде, въпреки хапчетата които пиех и въобще...до този момент ми изглеждаше, че всичко което можеше да се обърка се обърква biggrin Както и да е, кумът ми ме закара до Ахелой, където си правих прическата и грима, започнахме в 8 и 30 , всичко ставаше много красиво, по-хубаво от на пробната прическа и изведнъж най-ненадейно изгря слънце!!! Не мога да ви опиша колко се радвах и колко се молех да се задържи и следобеда, за да бъде всичко както си го представвях  Bravo Направиха ми и грима, аз не бях имала пробен и много го мислих как ще стане, но стана перфектно, точно както си го преставях, че даже и по-хубаво!! Бях много щастлива и отидохме с кума да вземем цветята, също от Ахелой..След това отидохме в ресторанта и се захванахме с украсата.беше 11 ч. и имахме 2 часа да украсим, за да може после със скоростта на светлината да се доприготвим (то аз бях почти готова за разлика от другите от бригадата де, ама аз пък бях булка, така че..)  Към 12:30 ресторантът започна да придобива вид, но имаше още работа, всеки ме викаше нещо да видя, аз обличах калъфи на столове, въобще..беше лудница, забавихме се и тъкмо трябваше вече да търгваме с кума и аз се сетих, че младоженецът ми каза, че управителката моли да платим кувертите от обяд защото имали проблем с pos- терминала и да видим дали се е оправил...и съответно, проблем имаше, не ставаше, тя пробва много пъти, но - не..то стана 13 i 30, а видеото и фотото в 14 и 30 щяха да идват в стаята да снимат ' как се приготвям" ама аз всъщност вече трябваше да съм готова..управителката на хотелската част предложи да ме закара до една банка (добре че миналата събота беше работен ден), отидохме и отпред стои охраната и ми казва "ако сте за касата - не работи" и аз " ама как така!?" и той " ами в обедна почивка е" biggrin а аз си бях с прическата и съответно булото и той нещо отваря-затваря вратата и само чувам отвътре 2 служителки викат ' Абе ти луд ли си??Пусни булката да влезе, как ще връщаш булка!?" biggrin biggrin Обслужиха ме момичетата, много ми се радваха, оказа се че лимита на картата ми е по-малък от сумата, която исках да платя и затова не е ставало (въпреки че аз бях проверявала това в call-center-а на банката същата седмица, ама явно и те са били толкова компетентни)..и така..стигнах най-сетне в хотела, там дойдоха 2те ми сестри да ми помогнат да се облека и общо взето след малко всичко започна...така или иначe обстановката преди това беше доста изнервена biggrin Дойдоха фотото и видеото, снимаха ни, после отидоха при младоженеца, после се върнаха с кумата, тя ми даде букета и след малко тя тръгна, за да вземе младоженеца и да тръгват..аз бях писала, че ние бяхме измислили тръгването малко по-различно..за мое учудване, целият ни график, който буквално цепеше минутата успя да се сбъдне..там имаше малко драма, че забравили карфиците в ресторанта,а те трябваха за бутониерите, ама спасиха положението  good Те тръгнаха, на мен ми беше супер интересно да погледна през терасата,защото чувах голямо оживление долу,нали всички гости и ние спахме в 2 семейни хотела, които всъщност са в една сграда , ама не се показвахх за да не ме видят...след малко дойде при мен кумът, който е брат на младоженеца и беше по-притеснен от мен, така че аз го успокоявах малко biggrin И след малко и ние тръгнахме.......
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #107 -: юни 07, 2014, 01:29:05 »

Когато стигнахме почти всички бяха влезли в ритуалната зала (както беше моето желание) и отвън имаше само няколко човека, младоженеца, фотото, видеото, баща ми...снимаха ни как се виждаме с младоженеца, то си беше реално, наистина не се бяхме виждали преди това, въпреки, че аз неговия тоалет го избирах с него, но той за моята визия не знаеше нищо..аз не можах честно казано да му видя реакцията, той беше много притеснен и те видеото и фотото го дърпаха и му обясняваха къде да застане, че да е по-добре за целите на филма и малко настана суматоха, така че..не  му видях примерно погледа в момента, в който ме вижда..нищо де lol Влязохме в една стаичка, обясниха ни набързо какво трябва да правим, на мен всичко ми се разтрепери и започна да не ми стига въздуха, но..извикаха кумувете и трябваше ние с младоженеца като чуем сватбения марш да тръгнем и да влезем в ритуалната...тук ми е малко мъгла вече, помня че го чух, не беше от самото начало и се ядосах, защото изрично бях питала преди това и ми казаха че ще си е от началото, Ники ми каза " ама не, не, не е това" и аз само помня, че го дръпнах и му казах  " е как, че не е това " и тръгнахме......влязохме в ритуалната зала, всичко беше толкова светло и видях приятелките ми...бяха ми направили изненада и си бяха облякли еднакви рокли..5 момичета - шаферки  yahoo Аз нямаше да имам шаферки и толкова се зарадвах като ги видях, наистина беше супер изненада...продължихме напред, аз се спъвах в роклята (нито преди, нито след ритуала се спъвах, не знам защо обаче точно тогава.....кой знае как изглежда на видеото biggrin )..застанахме отпред..ритуала беше малко странен, защото почти започваше с въпроса " приемате ли..."..след това има обети, за които не знаехме, карат те да повтаряш един текст и накрая слагаш халката на другия..аз бях първа, а текста е нещо от сорта на " Обещавам да те подкрепям, да те обичам" бля бля и е дългичко..доста е прочувствено, ама аз през цялото време вътрешно се смеех,защото си мислех че ако вникна в това нещо ще се разплача, а ако аз го бях направила - отиде и младоженеца biggrin Както и да е, мина официалната част, подписахме се, наредихме се и започнаха да минават гостите..масово приятелките ми плачеха, ама на мен ми беше много смешно..радвам се, че не се разплаках и аз де  yahoo После излязохме навън, хвърлях късметчета с племеничката ми, която ми беше малка шаферка (аз не знаех, че имам и големи biggrin ) и тя беше като магнит за мен през цялото време, че даже и на фотосесията дойде biggrin После се снимахме с всички, после отидохме в църквата, там малко бяхме закъснели, ама нямаше друго сватби, нито в ритуалната, нито в църквата, така че не беше проблем..след това ние отидохме за фотосесия, а гостите - към ресторанта..на мен ми се скъса едната каишка на обувката, не знам как, ама не ми се изхлузваше и си изкарах цяла вечер така..фотосесията беше мнооого дълга, сигурно са станали много хубави снимки, морето много се виждаше и въобще стария град в Несебър, обаче аз накрая вече измръзнах, а и изостанахме от плана с 1 час и реално се появихме в ресторанта в 20:00 вместо в 19:00..
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #108 -: юни 07, 2014, 01:29:39 »

Там ни посрещнаха (пуснаха си ми сватбения марш отначалото, както си трябва biggrin), отчупих 2/3 от питката, ритнах менчето и червеното цветенце отиде напред (за момиче) иии всичко беше прекрасно...първия сватбен танц не го усетих колко бързо мина, преди тпва песента ми се иждаше толкова дълга, а тогава..всичко беше като насън..преди това бях видяла че не са изкарали бялото и червеното вино, а само уиски и ракия и сервитьорката ми вика " ама то вие ли сте си донесли вино?" , а ние бяхме занесли 60 бутилки..ядосах се малко, защото има хора, които не пият твърд алкохол, а все пак гостите бяха от час и половина в ресторанта..но нищо де, изкараха виното..другото в ресторанта беше със студените мезета, не знам как в 23:30 ми просветна,че ги няма и ходих да питам и те ми казха  " ааа, ами ей сега ще ги изкараме"  и тогава ги изнесоха, то беше вече време за тортата..но това бяха кахърите де..иначе всичко беше по план, всичко беше перфектно, хората се забавляваха, танцуваха,аз не седнах изобщо, колкото пъти седна имаше или поздрав за нас, или някакъв ритуал, или нещо и аз не знам какво...от цялото меню съм опитала точно по 1 хапка от всичко, колкото да видя дали е вкусно..ама мен не ме и свърташе на едно място.. lol Забавихме се малко с тортата и хвърлянето на букета и се наложи да платим допълнително на видеото и фотото, ама те даже не искаха, а ние настояхме,защото си го заслужиха на 1000% ..бяха много готини, неуморни, снимаха постоянно, и даже накрая имах изненада от шаферките и те уж си бяха тръгнали тъкмо видеото и фотото и гледам  - пак снимат..бяха направили това с балоните и обещанията вътре, ама бяха много яки..трябваше да ги гърмим и да четем през микрофона и моите бяха "Обещавам да си харча цялата заплата в мола", "Обещавам да те пускам веднъж месечно да пиеш с приятели", "Обещавам, че второто няма да се случи" и "Обещавам да те направя най-щастливия мъж на света" , а неговите бяха също забавни ама последното беше "Обещавам да те направя най-щастливата жена на света" и нали се редувахме като ги гърмяхме и те тези реално бяха последните две smile Беше сладко  blum В 00:00 племенникъм ми имаше рожден ден и ди джеят не беше забравил да пусне Happy Birthday , той ставаше на 2 и ние му бяхме взели една от тези свещи дето горят като бенгалски огън и една цифра 2 и добре,че тъкмо бяхме рязали сватбената торта, че аз нямах готовност и ги забучих на моето парче..всички викаха и пляскаха, а на него му грейнаха очичките..беше много яко lol После имах малко изненада и за племенничката ми и още 1 момиченце, че нали стана първи юни smile Абе беше много хубаво...ди джея ни изпълни всички желания, и от него съм много доволна..устоя на набезите за чалга, но аз бяха казала категорично без, който и да ходи да го моли и то така и стана..един братовчед на Ники идва и ми вика "абе Лорче, тоя ди джей много ме дразни, обяснявам му как ако пусне 4-4-2 на Кали и всички ще избунат просто, само тая песен да пусне и после без чалга" и аз му обяснявам, че те така и така хората са на дансинга и се забавляват и само поглеждам ди джея и той гледа нали как ще реагирам и само ми прави с ръка знак за 'не" и аз също му правя  "не" и така..беше много точен smile
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #109 -: юни 07, 2014, 01:30:11 »

В ресторанта приключихме в 2и 30 , аз се чувствах много изморена ама всички искаха да ходят в Брилянтин в Слънчев бряг и отидохме уж за малко да ги уважим...то на Ники си му се ходеше де...и в крайна сметка стояхме до 5, то дойде изгрева, стана светло навън и всички бяха в някаква еуфория...беше много яко!!! lol В дискотеката беше много забавно, някакви хора идваха да се снимат с мен, защото съм булка biggrin Единственото, за което изпитвах угризения на другия ден, беше че не обърнах много внимание на седящите по-възрастни гости на Ники..ама пък се утрешавам с мисълта, че той е ходил да им казва наздраве няколко пъти, а аз съм поддържала настроението на даснинга blum Като цяло отзивите са много добри, на другия ден вечерта като се бяха прибрали гостите кой откъдето е, ми звъняха разни приятелки да ми благодарят и да ми обясяват колко уникално се чувстват......аа пропуснах за букета, поизмъчих ги преди да го хвърля, карах ги да танцуват на Aserehe, Makarena i Kan Kan lol те бяха около 20 момичета и се получи много забавно, ди джея 3 пъти ги връща за кан кан biggrin Това е.....аз изживях своя миг, чакам си снимковия материал, сега ще ви пусна няколко снимчици, които имам все пак...малко ми е носталгично, че мина, но пък...това не е края, а началото на нашата приказка! Пожелавам на всяка от вас, да изживее този ден по най-прекрасния начин, за да се превърне той в един от най-прекрасните спомени!  give_rose
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #110 -: юни 07, 2014, 01:41:08 »

Ето ме мен..

* IMG_0706.jpg (59.82 KB, 260x346 - видяно 2145 пъти.)
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #111 -: юни 07, 2014, 01:41:37 »

Подписът smile

* IMG_0696.jpg (40.85 KB, 346x260 - видяно 2107 пъти.)
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #112 -: юни 07, 2014, 01:42:19 »

На сутринта...  smile

* P6010134.jpg (63.81 KB, 405x333 - видяно 2114 пъти.)
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #113 -: юни 07, 2014, 01:42:56 »

Тъкмо пристигнали в ресторанта.. : )

* IMG_0736.jpg (67.61 KB, 415x312 - видяно 2073 пъти.)
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #114 -: юни 07, 2014, 01:43:40 »

С шаферките на сутринта..

* 10432188_10202684518092342_1022776753_n.jpg (38.39 KB, 384x288 - видяно 2070 пъти.)
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #115 -: юни 07, 2014, 01:44:23 »

smile

* P6010136.jpg (69.04 KB, 554x415 - видяно 222 пъти.)
Активен
lorka88
Сватбар

« Отговор #116 -: юни 07, 2014, 01:50:53 »

smile

* SDC17078.jpg (75.88 KB, 367x275 - видяно 2128 пъти.)
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 07, 2014, 06:18:58 »

Лорка, благодаря за прекрасния сватбен разказ и снимките  smile Прекрасна булка си!  give_rose
Активен
Po3u
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 07, 2014, 07:40:40 »

Леле, всичко звучи прекрасно!
Много си красива!

Сега се надъхах за моя сватбен ден, който започва след малко.

Бъдете много щастливи заедно!
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #119 -: юни 07, 2014, 12:00:31 »

Честито, бъдете много щастливи и все така влюбени  heart И разказа и снимките са прекрасни  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: