Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 14:57:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: сватбата на crazynelly 01.06.2014  (Прочетена 99140 пъти)

crazynelly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 720

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 23, 2014, 10:48:34 »

Нели, малко късно, но и аз да се включа smile
Първо за снимките и времето, за това ама изобщо не се притеснявай, защото си в ръцете на професионалист, който ще направи най-доброто без значение какви са климатичните условия! После когато гледаш снимките ще си толкова спокойна и ще се смееш как си се притеснявала излшно smile
За партито и девойките, които са отказали 100% съм съгласна с момичетата и както Миленка е казала има ли желание, винаги се намира начин, но споко аз и на 5-6 момичета ще се радвам, нещо в последно време взех да се замислям много за приятелството, разочароваха ме хора на които държах и дори мисля да не ги каня на сватбата!
Не се чувствай виновна пред кумата си, заради постъпките на други хора, да не си ги накарала ти да се откажат!!!
Щом имате запазено сепаре и капаро просто ще имате повече място, лентите не ги мисли, можеш да ги дадеш/продадеш на някой тук....примерно Или направо да се съберем 6 съфорумки и да дойдем ни на партито biggrin в кръга на шегта естествено, но винаги има начин smile
И последно не мисли за несериозни роднини, помисли за себе си веднъж и се чувствай добре smile

хаха Деска мерси за милите думи!  give_rose
Да знаеш,че съм си мислила да предложа на 5-6 булки от тук да дойдат ..хихи.. LAUGHTER Но пък не ми е удобно и вероятно няма да дойде никоя,защото все пак не се познаваме лично. Предполагам,че на никоя не би й било удобно също. smile Иначе аз бих се кефила,ако се съберем.  yahoo
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 25, 2014, 12:25:33 »

Момичета беше супер моминското парти!
Още не мога да се събудя и да изтрезнея,но нямах тъпение да ви поразкажа как мина вчера.  blush
Вчера докато си оправях веждите пред огледалото по едно време ми се зави свят.. Но се указа,че има земетресениеееееееееееееееее..... angry angry angry angry angry angry И аз шок,паника и ужас..
Изплаших се,разревах се- ама като бебетата! Беше ми доста напрегнато като цяло от няколко дни зареди партито. Доста от моите приятелки се отказаха да идват. Дори сестра ми не дойде. Аз бях доста съкрушена и накрая в листа с идващи бяхме 4 някъде. Беше ми адски тъжно. Ревала съм 3 дни. Викам си,че ще се изложа в заведението на сепарте за 12 души,а да сме само 4.  crazy crazy Не ми се ходеше изобщо на това парти! Аз бях загубила всякакво настроение и с всеки изминал час все повече и повече не ми се празнуваше. Постоянно ми се обаждаха момичета, за да ми казват,че няма да идват.  cray nea
Както и да е.. В 14:00 ми беше пробната прическа за сватбата,но като цяло не се получи точно това,което исках. След това в 16:00 ми беше грима при Аделина Цанева и мога да кажа само положителни неща за нея.  good Купи си от нея едни много яки кърпички,които попиват мазината от лицето,но не премахват грима. Много са яки!  yahoo yahoo Тя е супер готина!  Wink
След грима с милото отидохме до вкъщи за малко да отпочинем и да презаредим батериите. При което аз вече тотално изкрейзвам,защото продължават да ми отказат да идват на партито. В последствие оставаме аз,кумата и още едно момиче!  shok shok shok shok shok Аз вече рева отново.. Не ми пука за грим и нищо. Развалих си прическата и направо ми идеше да се хвърля отнякъде. Чудех се защо изобщо се бях съгласила да имам парти,защо се гримирах,защо го очаквах с такова нетърпение и защо ми се случва това на мен?? Бях много отчаяна и тъжна. Бабата на милото плаче и тя. Славчо е тъжен и разтревожен. Не знаеше какво да направи. Накара ме да се обаждам на някакви братовчедки да ги каня,ама в последния момент - няма как. И аз вече край - не искам да ходя на партито! Мислех да се обадя на кумата и да откажем и аз да й платя капарото дето е оставила.
През това време с милото отидохме да си взема тортата да моминското парти. Беше уникално красива!
Мен ми стана още по- тъжно и си викам сега с кой ще празнувам,а с кой ще я ям тая торта? Супер бях сдухана и не знаех какво да правя. cray cray
Взехме тортата и айде към вкъщи пак,за да се облека.
Чудех се дали да съм с рокля,но накрая избрах туника и клин и бях с пантофки.
Вече готова тръгнахме с милото да взимаме кумата и след това към заведението.Бяхме там в 19:40,а партито започваше от 20:00. Сядаме и аз си поръчах един коктейл,а кумата кола и чакаме. Беше много готино заведението. Украсено беше и с балони. Кумата започна да ми показва какви неща е приготвила за партито. Аз й бях казала,че много искам ленти и естествено,тя се бе постарала да има. Даже тя сама ги беше направила. Беше нещо импровизирано и интересно от нейна страна. Аз се развалнувах и веднага си я сложих моята. Беше купила и едни стикери, на които всяка може да си напише името или прякор и да си ги залепи на блузата или пък на ленатата си. Също така беше взела едни маски. Беше много готино всичко!
Аз през цялото време си мислех дали някой ще дойде.  sad
Стана 20:00 и още никой не идваше.. Докато чакахме с кумата си говорехме за сватбата, за ергенското парти на младоженеца. Не знаем кога и къде ще е.  LAUGHTER Те го пазят в тайна.
Някъде в 20:20 дойде първото момиче. Аз много се изкефих!  yahoo Тя не беше сигурна дали ще дойде,но успя. Веднага й сложихме лента,стикер и маска и беше супер готино! Разговорихме се трите и след още няколко минутки се появи и още една моя приятелка! И нея така я посрещнахме с лента,стикер и маска. Така постепенно през 10-20-30 мин. идваха гостите ми!  yahoo Не дойдоха всички,които бях поканила и някои от присъстващите не бяха планувани,но се радвам,че ме уважиха и дойдоха.Всъщност най-добрата приятелка на кумата,която аз познавам,дойде със сестра си и две братовчедки,които пък аз не познавам. Няколко от моите приятелки,които уж нямаше да дойдат - все пак бяха там! Много се изкефих! Имаше и такива,които наистина не успяха да присъстват.
Когато вече се събрахме всички и се започна истински купон. Винце пихме,хапнахме - беше суперско!
Имаше и шотове!  yahoo yahoo
следва продължение..
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 25, 2014, 12:26:11 »

..
Кумата обаче беше измислила и разни игри изненади!  blum Даде на всяка по един лист и химикалка и им постави задачата да напишат пожелание за мен и предизвикателство,което искат да изпълня след време. След това да го сгънат листчето и да го пуснат в бутилка.  LAUGHTER Всички много насериозно приеха задачата и аз бях доста изненадана. След това ги пуснаха в бутилката и се започна един спор кога да се опитвам да ги вадя и да ги чета. Някои предлагаха след сватбата,обаче аз бях адски любопитна какво са ми написали и едвам се сдържах да не ги прочета още сега,но те вече си бяха в бутилката.  funnytooth
Другата интересна инициатива от кумата беше следната - даде на всяко момиче по един балон,който тя сама трябва да надуе и след това с маркер да напише върху него какво от тук нататък след сватбата ще ми е забранено да правя.  LAUGHTER Имаше адски забавните забранени неща. Като например - изпозлването на презервативи, или пък край на кюлоти, край на летните флиртове.  funnytooth Много се смях и много се забавлявах! След това аз трябваше да ги чета един по един и ако съм съгласна с написаното на балона да го спукам, ако не съм  да си го запазя!  LAUGHTER Имаше един, на който пишеше - край с плюшените играчки..хаха И него си го запазих!  yahoo funnytooth Кумата ми каза да сядам върху тях и така да ги пукам,но аз взех един нож и всичко опуках наред. funnytooth funnytooth Е не всички.. Имаше няколко надписа,които нямаше как да си ги забраня и да ги спукам. Като например - излзиането с приятелки на кафе. Wink  LOVING
Най-интересното беше с един от балоните,на който пишеше - край с презервативите!  funnytooth funnytooth
Тогава те ми дадоха една клечка за зъби и да пукам с нея,за да не се нараня нещо с ножа.  blush
И аз започвам да боцкам балона с клечката и той не иска да се спука. Боцкам го и пак и пак и пак и пак и не иска да се спука и това е! Просто не може без презервативи явно!  LAUGHTER funnytooth Всички се смеем. Накрая от много боцкане клечката ми се счупи!  funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth Заливахме се от смях. Накрая аз си викам,абе я дай да си взема ножа..  funnytooth Беше много забавно!
След това танцувахме. Една певица Тони имаше участие и ни поздравяваше няколко пъти. Тя се указа,че има рожден ден. Беше доста готина и с хубав глас. Снимахме се с нея. smile Управителката ми подари две чаши за вино, за мен и Славчо. Беше много мил жест!  blush
По едно време след танци и шотове,дойде време за торатата. Всички викаха,радваха се,пляскаха с ръце,танцуваха! Беше много весело! smile Тортата на всички им хареса!
Обаче аз все гледах към шишето с пожеланията и предизвикателствата и с кумата решихме да се опитваме да ги извадим. Тя с една вилица бъркаше вътре и някак си успя да ги извади всичките 12 листчета! Толкова момичета успяхме да се съберем и аз направо не можех да повярвам! Нямахме празно местенце на масата !  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
На листчетата не пишеше кое от кого е и аз се опитвах да отгатна. Адски много ме трогнаха пожеланията. Ако знаете колко мили думи имаше в тях и толкова се разчувствах,че пак ми се доплака. Беше ми щастливо,беше ми хубаво! smile Момичетата и най-вече кумата се постараха да имам една прекрасна вечер. Те повечето знаеха,че тея дни ми беше тежко зареди партито и се бях отчаяла и ми помогнаха да се справя с това и да забравя за тези лошите неща. Все пак аз това исках- да си прекарам една готина вечер с момичетата! След тортата потанцувахме и посдяхме още малко и към 2:00 си тръгнахме. Вече бяхме адски уморени и имаше момичета,които бяха на работа от сутрината. Аз не исках да седим цяла нощ,защото и аз бях уморена и не съжалявам,че бяхме до 2:00. Партито беше пълноценно и приятно! Изкарахме си супер и всички бяха доволни! smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 25, 2014, 12:34:07 »

Ще ви покажа няколко снимки:

- надписване на балоните heart
- аз и балона с кюлотите..  yahoo
http://tinypic.com/r/fve6h1/8 - балон!

- интересно предизвикателство!  LAUGHTER
http://tinypic.com/r/2uz57yf/8 - тук се опитвам да си извадя някоя листче!
- шотовеееееееее
  - тук съм с прекрасната Тони  give_rose
Тези снимки са най-интересните,които имам от моя телефон.Ще чакам снимки от кумата и от другите момичета и мога да ви покажа още!  yahoo yahoo
Активен
lorka88
Сватбар
Публикации: 153

« Отговор #139 -: май 25, 2014, 14:44:22 »

Браво, Нели  Bravo Радвам се, че сте си прекарали добре smile Това може само да ти докаже, че всичките ти притеснения бяха ненужни Wink Пожелавам ти и с останалите неща, за които се тревожиш да стане така smile
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 25, 2014, 15:07:10 »

Нели, радвам се ,че партито е било суперско и сте си прекарали добре.  pardon Снимките са много сладки  blum
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #141 -: май 25, 2014, 15:26:07 »

ето видя ли ? само нерви за нищо  blum.Браво на кумата ти! Къде е стрипа? нямаше ли?

Ей другата седмица по това време ще си булка  weddingday danceg
Активен
Vikito_19
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 25, 2014, 16:58:42 »

Еееееееееее Нели, имала си страхотно парти  good
Виждаш ли - самообразуваш си нерви, без причинно  funnytooth
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 25, 2014, 19:20:14 »

Нямахме стриптизьор. smile Аз бях казала,че не желая и кумата се беше съобразила с мен изцяло.
Благодаря момичета! Вие тук също ми вдъхнахте надежда,че партито ще е супер и то и така стана!  give_rose
Иначе сега последната седмица ни е доста напрегната и заета. Всеки ден имаме какво да правим. Утре имаме среща с управителката в ресторанта за финални обяснения и също така с дж-я ще се виждаме.  smile
Във Вторник ще се купува алкохола и аз съм на кола маска. След това на 28 или 29 разбрах,че ще е ергенското парти.  LAUGHTER Много неща за вършене,но сме почти на финала.  yahoo
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163

« Отговор #144 -: май 26, 2014, 00:44:31 »

Браво! Само дето се притесняваше! Емоционално е било, стискаме палци и времето и всичко да мине страхотно в сватбения ти ден!  Явно си направила правилен избор с кумата! Браво на нея за организираността и съм сигурна, че ще ти е упора и в живота за напред!
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #145 -: май 26, 2014, 09:54:14 »

Нелка, видя ли че няма за какво да се тревожиш! Браво на кумата ти  - определено се е доказала. Много се радвам за теб smile

Кажи сега , какво ти остава да свършиш тази седмица?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 26, 2014, 11:25:38 »

Радвам се, че си имала хубаво парти smile Браво и на кумата ти smile
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 26, 2014, 13:30:37 »

Благодаря ви момичета!  danceg
Миленка - днес сутринта си направихме медицинските най-накрая и след това направо към Красно село и си попълнихме и дадохме декларациите за гражданския брак. С милото решихме да вземе той моята фамилия. Децата ни после ще са с моята,т.е. вече нашата  фамилия. smile
Днес имахме среща и с управителката от ресторанта. Уточнихме вече финалните неща. Сега трябва да й пратя списъка с гостите. По-късно днес ще се виждаме дж-я. Много важна среща за мен!
Фото и видео ми е уредено всичко. Утре имам кола маска,а пък милото сигурно ще ходи с брат му да взимат алкохола. Ергенското парти ще е на 29-ти. Все пак успях да разбера.  LAUGHTER
Иначе на 31-ти съм на маникьор и след това трябва да си вземем рисуваните сладките.  yahoo
А пък на първи ще ни е най-натоварено,но няма как. Сутринта в 8:00 милото и кума трябва да вземат погачите и да измият колите. След това вече трябва да се оправят,обличат и те  и така.
Общо взето всичко е готово. Само алкохола остана. Трябва също така да купим и някакви бонбони и мъфини. Даже приемам предложения къде мога да потърся. smile 
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 26, 2014, 13:50:03 »

Страхотно! Много се радвам, че партито ти е било хубаво! Може и с малко хора, но да са точните  Wink
Имаше ли някаква специфика при медицинските? Знам, че трябва да се ходи на психиатър или до психодиспансера!? Как се случиха нещата там и колко горе-долу излизат медицинските като цена?
Между другото, интересно е това, че милото ти ще вземе твоята фамилия, за първи път чувам. Моята половинка винаги е казвал, че трябва аз да взема неговата, като стигнем до женитба  smile Даже и тире не признава, неговата и това си е, аз съм му жена и трябвало да съм с неговата, хаха. Та свикнала съм с идеята biggrin
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ

твоя аз съм..

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 26, 2014, 14:21:04 »

Страхотно! Много се радвам, че партито ти е било хубаво! Може и с малко хора, но да са точните  Wink
Имаше ли някаква специфика при медицинските? Знам, че трябва да се ходи на психиатър или до психодиспансера!? Как се случиха нещата там и колко горе-долу излизат медицинските като цена?
Между другото, интересно е това, че милото ти ще вземе твоята фамилия, за първи път чувам. Моята половинка винаги е казвал, че трябва аз да взема неговата, като стигнем до женитба  smile Даже и тире не признава, неговата и това си е, аз съм му жена и трябвало да съм с неговата, хаха. Та свикнала съм с идеята biggrin
Взеха ни кръв и след половин час ни казаха да отидем да ги вземем. Човека там ни каза,че никъде другаде не трябва да ходим. Излезнаха ни 40 лв.
При всеки е различно. Има много хора,които си взимат фамилията на съпругата. Понякога пък не си я сменят изобщо. Всеки си избира сам. smile При нас случая  е,че на мен няма кой да ми продължи фамилията,а Славчо има брат. Другата причина е,че милото си мрази фамилията - мрази баща си и не иска неговата фамилия. smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: