Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 17:56:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
сватбата на crazynelly 01.06.2014
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: сватбата на crazynelly 01.06.2014 (Прочетена 99168 пъти)
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
Re:сватбата на crazynelly 01.06.2014
«
Отговор #105 -:
май 19, 2014, 10:08:31 »
Нелииии този цват е върхааа!!! Много много много много много ама наистина МНОГО ти отива!
Прическата също е страхотна, отива ти такъв стил с такъв цвят - по- нежен и небрежен
Иначе за ресторант България, на мечи му беше страшно голяма мечта да е там, защото сватбата е на тема "стара София" , а това е един от най- старите ресторанти и се намира на страхотна локация, но и ние чухме много негативни отзиви (от форума, от видеото, от фотото и от почти всеки който питахме) и просто решихме да не рискуваме.
Радвам се, че очевидно сме размислили навреме
Между другото - докъе стигна с фризьор за официалната прическа?
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #106 -:
май 19, 2014, 10:30:13 »
Цитат на: milenkata в май 19, 2014, 10:08:31
Нелииии този цват е върхааа!!! Много много много много много ама наистина МНОГО ти отива!
Прическата също е страхотна, отива ти такъв стил с такъв цвят - по- нежен и небрежен
Иначе за ресторант България, на мечи му беше страшно голяма мечта да е там, защото сватбата е на тема "стара София" , а това е един от най- старите ресторанти и се намира на страхотна локация, но и ние чухме много негативни отзиви (от форума, от видеото, от фотото и от почти всеки който питахме) и просто решихме да не рискуваме.
Радвам се, че очевидно сме размислили навреме
Между другото - докъе стигна с фризьор за официалната прическа?
За сега съм с този,който ми го препоръча приятел и за моминското парти ще ме прави,пък ще видим.
Сега трябва обаче да си търся друг гримьор за партито ми,тъй като моя ще е в Бургас да прави абитуриентки. Не ми се иска много при друг,но все някакъв грим трябва да имам.
Той ми препоръча Аделина Цанева.
Утре ще си взема цветето за коса и букета.
Активен
stelkkka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #107 -:
май 19, 2014, 12:08:57 »
Нели,тази жена прави жестоки неща
И на мен ми харесва цвета ти , много е актуален и свеж.До скоро бях блондинка ,но с подвита опашка се върнах в клуба на брюнетките,защото с тази млечно бяла кожа и сини очи приличах на скандинавка
.
А моминското парти кога се очертава?
На кумата кои задачи възложи ,моята все се оплаква , че всичко съм си направила сама и не съм оставила нищо за нея
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #108 -:
май 19, 2014, 12:16:27 »
Цитат на: stelkkka в май 19, 2014, 12:08:57
Нели,тази жена прави жестоки неща
И на мен ми харесва цвета ти , много е актуален и свеж.До скоро бях блондинка ,но с подвита опашка се върнах в клуба на брюнетките,защото с тази млечно бяла кожа и сини очи приличах на скандинавка
.
А моминското парти кога се очертава?
На кумата кои задачи възложи ,моята все се оплаква , че всичко съм си направила сама и не съм оставила нищо за нея
Аз съм си брюнетка попринцип,но сега съм с омбре,защото обичам светлите коси. Харесвам русото.
Сега си нарпавих омбрето малко по-светло зареди сватбата.
Кумата сама си възложни задачките. Аз не съм я карала да прави нищо. Даже мислех сама да си организирам партито и да си купя букет за сватбата. Всъщност реално се разбрахме с нея аз да си взема този от цветя от плат,защото много ми хареса тази идея да ми остане за спомен,а другия от естествени цветя, който ще го хвърлям ще го купи тя.
За партито - тя ми каза само да й дам списък с хората,които искам да дойдат и да ми каже къде искам да е.
Беше лесно. Тя ги покани,запазихме заедно сепарте в бара, където ще е партито. Аз само взех торта,за да се почерпим с момичетата в заведението.
За роклята й тя ми се довери да е по модел,който аз избера и да е при моята шивачка. Доволни сме и двете. Тя ще бъде много красива!
Партито съм писала по-назад в темата за него. Сега на 24-ти май ще е.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #109 -:
май 20, 2014, 14:24:55 »
Днес си взех букета и цветето за коса! Прекрасни са!
Много благодаря на Мариана от LE charme!
Вчера си взех бутониерите,номерата за масите и табелки за входовете на ресторанта.
Ето няколко снимки!
http://i60.tinypic.com/2ev7yw8.jpg
На букета и цветето за косата ви показах снимка,но ако искате още ще ги снимам.
Утре най-накрая отиваме за медицинските! Ех,че много се забавихме с тях.
Днес пак обсъждахме с фотографа фотосесията и май няма да е в Бояна. Ще бъде в някакъв парк близо до църквата. Надявам се да е хубаво времето и да станат хубави снимки.
Вчера поръчахме тортата от Романс. Ще бъде на 5 етажа, без фондан. Ще бъде украсена с бели и сини рози.
Искахме нещо по- скромно като украса за тортата.
И двамата мразим фондан.
Нямам търпение за моминското парти,макар че все още не съм решила какъв да ми е тоалета. Чудя се между рокля или клин и готина туника. Имам доста варианти. Трудно ми е да реша.
Остана само да ни станат готови табелките за колата и кума като се прибере да отидат с милото да купят алкохола.
Като тоалети за сватбата и двамата сме готови. Само дето на милото ризата вчера я дадохме на химическо,че беше нещо пожълтяла яката. Другото,което ме притеснява,е че моята рокля ще се намачка така в калъфа до сватбата и не знам как ще я оправям.
Уф.. Иначе като цяло всичко върви ок. В ресторанта сме се разбрали с управителката за всичко. В Петък вече ще й занеса списъка с гостите и как ще са настанени хората по масите.
Ще имам candy маса. Тортата ще е на отделна маса.
На 26-ти май ще се виждаме с дж-я да уточняваме последните неща около музиката и програмата за сватбата. Ще трябва да направя списък с нашите любими песни и да му кажа,коя искаме за първия сватбен танц.
Това май остана за сега.
Активен
Feli
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614
«
Отговор #110 -:
май 20, 2014, 15:34:28 »
Всичко е прекрасно!!! Много интересен букет, уникално просто
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #111 -:
май 20, 2014, 22:31:45 »
Мерси Фели!
Днес си поръчахме погачите от УниПек. Доволна съм и не ми излезнаха толкова скъпо -точно както исках.
Успях да си намеря резервна рокля в Andrews Ladies,която да я облека след рязането на тортата. Доста е лека и свободна и е просто супер!
Доста съм уморена.. Утре милото е на фризьор,после аз съм на козметик и останалата част на деня ще се излежаваме.
Общо взето всеки ден има какво да се прави. Едвам се наспивам вече..
Нямам търпение вече да дойде деня!
След това искам да си почивам поне месец!
Сега вече не знам къде ще караме медения месец,защото с кученцето станаха малко сложни нещата.
Ще го мислим като мине сватбата.
Активен
Desislava
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #112 -:
май 21, 2014, 09:53:46 »
Нели, честита рокличка, покажини я ако искаш
Освен сините обувки, ще имаш ли някакви резервни без ток тип пантофки или ще караш така цялата вечер
Понеже си споменала, че предстои да купивате алкохола, та да те питам какъв ще е той и какво количество сте заложили ?
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #113 -:
май 21, 2014, 10:07:33 »
Цитат на: Desislava в май 21, 2014, 09:53:46
Нели, честита рокличка, покажини я ако искаш
Освен сините обувки, ще имаш ли някакви резервни без ток тип пантофки или ще караш така цялата вечер
Понеже си споменала, че предстои да купивате алкохола, та да те питам какъв ще е той и какво количество сте заложили ?
Имам резервни,даже два чифта. : )
Нямам снимки на роклята все още,може би по-натам ще я снимам.
Ние имаме 12 маси за гостите и 13-та е нашата. Мислим да има по една бутилка от всеки вид алкохол,които изберем и по 2 сока,коли,фанта,спрайт. Само на нашата маса по един брой от тези напитки.
Не сме решили окончателно дали да е толкова алкохола и безалкохолните напитки.
Ще решим може би в последствие на място когато го купуваме.
Активен
Po3u
Ентусиаст
Публикации: 82
«
Отговор #114 -:
май 21, 2014, 10:19:42 »
Уф, това на нас ни е най-трудното.
Ние имаме 7 маси с по 14-17 човека на маса... И седим и умуваме още кой какво пие...
Само за ракията се знае, че ще има поне по 2 бутилки на маса =)
Пиши като решиш, интересно ми е =)
Активен
mariola85
Гост
«
Отговор #115 -:
май 21, 2014, 10:30:08 »
нели обувките са страхотни!
залагам на сините
Какво направихте с медицинските?
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #116 -:
май 21, 2014, 12:47:47 »
За медицинските още не можем да отидем. Все имаме друга работа,но сме си казали утре ще е!
Напитките ми се струва,че ще е сложна работата с тях. Имам чувството, че колкото и да взема няма да стигнат.
Ще ви пиша веднага щом ги вземем нещата.
Иначе ракията ще е от баща ми. Той също и вино прави.
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #117 -:
май 21, 2014, 23:02:57 »
Нели, отивайте за медицинските - време не остана.
Последната седмица ще ти е доста притеснено, за да може да си позволиш да мислиш и за тях
Активен
Shide
Сватбар
Публикации: 163
«
Отговор #118 -:
май 22, 2014, 12:50:32 »
Нели, косата ти е станала чудесна! Букетът ти също е страхотен! Браво!
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #119 -:
май 22, 2014, 14:23:38 »
Ужасссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс..
Гледах прогнозата за времето - 10 дневната и май на първи ще е супер студ,дъжд и вятър. Най-големият ми комшар се сбъдна. Всеки ден съм се молела да е хубаво времето и накрая какво????
Не, не искам да ми казвате,че ще ни върви по вода. Не искам вода - искам слънце и да е прятно времето!
Как ще се снимаме? С моя шлейф,дълъг воал всичко ще стане на вода и кал и баница! Мразя дъжда- мразя го!
Не знам какво ще правим! Все едно нямам никакъв късмет. Много съм тъжна в момента!
Другото,което ме разочарова е,че 5 момичета няма да дойдат на моминското парти и то не остана почти никой,който да дойде. Много съм разочарована!
Толкова се вълнувах и накрая - прецакня! Чувствам се много тъпо в момента,а всичко си беше ок.
Попринцип когато се разочаровам или натъжа от нещо си го задържам в себе си,но за тези неща просто не мога. Не съм очаквала така да ме зарежат. Какви приятелки имам и аз не знам..
За лошото време - все така ще си се моля всеки ден - дано да е поне малко хубаво времето - нищо друго не искам!
За партито - надявам се да е хубаво дори и само с 5-6 момичета.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...