Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 13:11:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
сватбата на crazynelly 01.06.2014
Страници: [
1
]
2
3
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: сватбата на crazynelly 01.06.2014 (Прочетена 99028 пъти)
mariola85
Гост
сватбата на crazynelly 01.06.2014
«
-:
май 01, 2014, 15:20:29 »
хайде Нели дойде време и за твоята темичка
. Особено мила си ми понеже ще си кажете "ДА" на нашата годишнина. Пожелавам ти прекрасен и незабравим ден, и заповядай тук да ни разкажеш всичко около подготовката и вашата любовна история
Активен
bulka93
Ентусиаст
Публикации: 50
Re:сватбата на crazynelly 01.06.2014
«
Отговор #1 -:
май 01, 2014, 15:54:27 »
Честита темичка от мен crazynelly
.Пожелавам ти остатъка от подготовка да мине гладко и да получиш сватбата на мечтите си
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #2 -:
май 01, 2014, 16:11:22 »
Честита темичка, Нели! Само още един месец
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #3 -:
май 01, 2014, 16:15:48 »
Уау! Благодаря ти много за темата!
Благодаря за милите думи момичета!
Много се радвам,че ще мога да споделя с вас подробности за сватбата.
Не знам откъде да започна ..
Не сме ходили още за медицинските,но може би ще е след празниците.
В момента най-важните ми неща са да се довърши роклята и да се направи булото. Остава съвсем малко работа по нея. Шивачката ми даже сега по празниците ще я довършва у тях.Получи се едно забавяне на роклята при мен. Трябваше още в началото на 2014г. да почне да се шие,но аз си бях поръчала един плат от Англия,който се забави доста време. Може би повече от месец. Вече не помня. Та голяма драма беше с него. Чаках,чаках и им писах 100 пъти,но така и не дойде. Накрая си намерих мечтаната дантела в София в центъра,а на тези от Англия им писах да ми върнат парите и то така и направиха. От края на Март месец някъде ми се шие роклята. Може би аз сгреших с това,че реших да поръчвам от чужбина,но наистина не съм предполагала,че може да се случи нещо такова.
Всичко отмина. Вече мина втората ми проба на роклята и е просто уникална! Супер уверена и красива се чувствам с нея.На кумата и на детето й (малката шаферка) също им се шият роклите при моята шивачка. Доста съм доволна от нейната работа.
На кумата роклята е в светло синьо какъвто е и цветът на сватбата ми и всичките неща - украса,аксесоари и т.н. са в бяло и светло сиьно.
Моята рокля е чисто бяла и е с дантела и сатен. Воала реших да е дълъг,защото роклята ми е с шлейф и направо го обожавам!
Обувки съм показвала в темата за обувките,но мога да ви покажа и тук.
Те са сини на цвят и много се радвам,че ги намерих! И те са обувките мечта,както и роклята ми!
Общо взето сигурно ви се струва много странно как всичко държа да е в светло синьо и бяло,но на мен това ми харесва като цветове. На милото очите му са светло сини и аз гледам всичко да свържа с тях..
Наскоро си поръчах от една жена да ми направи аксесоар за косата - синьо цвете (роза) и един интересен букет от бяло-сини рози с разни мъниста по тях и ще има парчета от моята дантела,която ми е от роклята. Тези неща ще се изработят от някакъв вид плат. Мога да ви пратя линк към фейбук страница й ако някоя се интересува от такъв тип аксесоари.Прави просто уникални неща за мен!
Аз реших да имам два букета. Единият от естествени цветя, който ще е за хвърлянето,а този от плат ще си го оставя за спомен.
Какво друго да ви споделя?
Те са адски много нещата хаха..
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
I will love you... unconditionally...
«
Отговор #4 -:
май 01, 2014, 16:26:52 »
Мариолка много си лоша, мислех аз да пусна темичката хахаха
Честита Първа Годишнина!
Нелка , мила, честита темичка!
Започвай да разказваш - как се запознахте, кога се гаджосахте, къде ще е медения месец...... Искаме всиииичкоооо
Активен
Vikito_19
Сватбар
«
Отговор #5 -:
май 01, 2014, 16:34:28 »
Честита темичка и от мен
Страхотно е, че всичко /рокля, воал, обувки/ е точно така както го искаш. Това е много важно, за да се чувстваш специална на специалният си ден.
Пожелавам ти и останалите приготовления да минат точно както ги планираш.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #6 -:
май 01, 2014, 16:44:52 »
Честита синя темичка и от мен
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #7 -:
май 01, 2014, 16:53:47 »
Цитат на: milenkata в май 01, 2014, 16:26:52
Мариолка много си лоша, мислех аз да пусна темичката хахаха
Честита Първа Годишнина!
Нелка , мила, честита темичка!
Започвай да разказваш - как се запознахте, кога се гаджосахте, къде ще е медения месец...... Искаме всиииичкоооо
Мерси!
Колкото и страно да звучи запознахме се онлайн в един сайт за запознанства. Той ми писа и така почнахме по скайп. Говорихме си и си пишехме доста често. Мина месец и повече преди да се видим. Аз не бях сигурна в него все още.Все пак дори не се бяхме виждали не го познавах напълно и няма как само по интернет да се опознаете. Не вярвах много на сайтовете за запознанства и се регистрирах просто защото ми беше интересно. Никога не съм предполагала,че така ще срещна любовта.
Едвам се навих да се видим.
Той дойде до нас да ме вземе. Не знам как да го опиша,но когато се видяхме на живо за първи път усетих нещо много силно. Получи се едно голямо привличане между нас. Не след дълго беше и нашата първа целувка. Беше супер романтично!
След това връзката ни започна да се развива малко по малко. Имаше един етап,в който почти се бяхме разделили,но не беше проблема толкова между нас,колкото в това,че се появи трето лице,което се опитваше да ни раздели,но не успя. Връзката ни и любовта ни стана по-силна тогава и дори не можехме да живеем един без друг вече. Наистина много се обичаме. От тогава минаха две години и ние сме постоянно заедно и в добро и в зло.
Градим нашето общо бъдеще.
Искаме да си имаме дечица някой ден, но за сега на преден план е жилището. Живеехме първоначално в нас една година и половина,а сега сме при техните,но ще си е съвсем различно,когато си имаме собствен дом.
Свекървата ми е супер жена! Дава всичко за децата си и много се разбирам с нея! Тя ми е като втора майка и нямам никакви проблеми с нея!
За нас най-важното е да си имаме семейство,да сме здрави и да сме сред най-блзиките си хора. И двамата сме много грижовни,обичаме и животните. Даже тук в тях си гледаме две котета.
Даже съм си мечтала да си ги вземем на сватбата с нас.
хаха Но това няма как да стане,а пък и животинките ще се мъчат навън. Ще се плашат от всичко.
За медения месец:
Може би ще имаме две пътувания. Едното мислим да сме само двамата,а другото с кумовете и детенцето им. Веднага след сватбата на 2-ри или 3-ти мислим с милото да направим една мини -екскурзия до Италия(Венеция,Верона). Може да ми се смеете,но от малка ми е мечта там да отида с любовта на живота си. Супер романтично е!
Та там да сме за 3-4 дни и след това се прибираме и на 10-ти с кумовете ще обикаляме някъде из България.
Още не е сигурно какво къде и кога,но ще го уточним. За това имаме време.
Та май отговорих на всички въпроси до сега. Ако имате и други с радост ще ви отговоря и ще ви разказвам.
Надявам се да не ви е супер досадно да ми четете дългите разкази.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #8 -:
май 01, 2014, 17:34:31 »
Честита тема, ще я следя с интерес, за да си сверявом часовника, ние сме точно седмица след вас. Вие на какво се спряхте като подаръчета за гостите?
Активен
stelkkka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #9 -:
май 01, 2014, 17:56:24 »
Нели ,честита темичка
Наистина много романтично запознанство , а сега давай за организацията-чаши ,шампански , украса .Вълнувам се ,защото и моята сватба ще е в кралско синьо
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #10 -:
май 01, 2014, 18:00:46 »
Цитат на: госпожица в май 01, 2014, 17:34:31
Честита тема, ще я следя с интерес, за да си сверявом часовника, ние сме точно седмица след вас. Вие на какво се спряхте като подаръчета за гостите?
Сигурно е доста банално, но избрахме да вземем малки слончета с панделки с нашите имена.
Аз много си ги харесвам!
Иначе ще има и още едни подаръчета - сладки украсени с панди.
За да ме разберете по-добре ще покажа снимки.
Първо на слончетата -
http://i62.tinypic.com/5z0bq9.jpg
И ето и два варианта на сладките с панди:
http://3.bp.blogspot.com/-C0rWjejgziI/TzjwlINKIII/AAAAAAAAFO8/_Pdm6d19FV8/s1600/_DSC9267ll.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/24000000/Cute-Panda-Cookies-cute-food-24093285-500-333.jpg
Реших да има такива сладки най-вече зареди децата. А при нас почти всяко семейство си има по едно или две дечица. Пък и сватбата нали е на деня на детето и мисля,че ще се зарадват много на тези подаръчета.
Благодаря много за милите думи на всички!
Страхотни сте!
«
Последна редакция: май 01, 2014, 18:03:14 от crazynelly
»
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #11 -:
май 01, 2014, 18:22:01 »
Цитат на: stelkkka в май 01, 2014, 17:56:24
Нели ,честита темичка
Наистина много романтично запознанство , а сега давай за организацията-чаши ,шампански , украса .Вълнувам се ,защото и моята сватба ще е в кралско синьо
Първо, извинявам се за двойният пост.
Значи чашите,шампанското,виното,книгата за гости+химикалката,кутията за парите,бокала за цъкрвата, свещите си ги поръчах от една жена от Перник. Тя беше единствената,която се съгласи да ми нарисува чашите по мой модел,както аз си ги представях, от многото други фирми,които бях питала. Те беше изключително мила с мен. Постоянно обсъждахме всеки дейтал от чашите,защото те са доста специфични. Искам сега да кажа,че сайта
http://www.pinterest.com/
е бил моята най-голяма помощ за дизайна на много от неща за сватбата ми. От там черпех супер много идеи. В последствие въпросната жена ми направи няколко пробни варианта на кутията за парите и книгата за пожелания без да я моля за това за това. Направи ми чашите, бокала и свещите за около месец + останалите неща и бях адски доволна от крайния резултат. Беше се справила много добре! Купих си шампанско и вино и тя ми ги украси в същия стил като останалите неща. Аз съм й много благодарна,защото направи, това което исках.
Ще ви покажа няколко снимки на това което успях да снимам.
http://i62.tinypic.com/245d2s0.jpg
За съжаление не мога да ви покажа бутилките как са украсени защото са опаковани в момента и не ми се иска да ги вадя и да ги прибирам пак. С чашите е същото. Но на тях имам някъде снимки и като ги намеря ще ви ги покажа.
Забравих да спомена,че подаръчетата са от Сватбен център София, както и кошницата с късметите и кошничката за халките.
А поканите са от друга фирма.
Това е за сега от мен. Отиваме с милото до сладкарката да си вземем пробни няколко парчета и да си изберем после каква да е тортата на вкус.
Активен
gerinceto_gm
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #12 -:
май 01, 2014, 20:40:55 »
Честита темичка и от мен
С удоволствие чета и се наслаждавам на всички красоти, които си избрала и как си се постарала да изпипаш всеки детайл.
Пожелавам ти прекрасен последен месец, изпълнен с много положителни моменти и преживявания, които да споделиш и с нас.
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
«
Отговор #13 -:
май 01, 2014, 21:28:15 »
Сега само зареди желаещите да видят чашите и шампанското успях да ги извадя внимателно и да ги снимам. Честно казано на живо като си ги гледам ми харесват повече отколкото на снимки,но може би просто не ставам за фотограф.
На едната чаша пише моето име,а на другата неговото.
ето ги и свещите:
http://i62.tinypic.com/2d6qqfl.jpg
шампанското -
http://i58.tinypic.com/snj59x.jpg
Виното е по същия начин украсено.
Искам да ви попитам за мнение. Купих си една чанта преди време,но сега не съм сигурна дали е много подходяща.
Ето я и нея -
http://tinypic.com/r/f55a3s/8
Активен
stelkkka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #14 -:
май 02, 2014, 09:00:25 »
Ех ,какви красоти
Според мен чантата е повече от подходяща , но ти си знаеш как изглежда роклята ти и дали си пасват двете неща
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
18
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>