Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:41:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна 17-та част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна 17-та част (Прочетена 158941 пъти)
palachinka
Сватбар
Публикации: 216
Re:Сватба във Варна 17-та част
«
Отговор #300 -:
март 19, 2015, 14:11:32 »
TeddyLisheva
, много интересна история е вашата с отменената сватба, дано този път е точно както ти се иска.
Относно цветовете, черно и бяло са супер цветове за сватба. Виж темата на Анук за вдъхновение. Супер стилна, готина, и щура сватба.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36626.0.html
https://www.flickr.com/photos/128041246@N06/
Future_Bride
, ние ползвахме Кристина от Маскара, сигурно най-ползваната гримьорка във Варна е. Останахме много доволни и от качеството и от цените и. Да не споменаваме, че е чаровна, страхотна сладурана (леко особена) на мен много ми допадна като темерамент. Хоризонт е супер местенце, много красиви сватби стават там.
«
Последна редакция: март 19, 2015, 14:15:16 от palachinka
»
Активен
Future_Bride
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #301 -:
март 19, 2015, 16:07:46 »
Цитат на: palachinka в март 19, 2015, 14:11:32
TeddyLisheva
, много интересна история е вашата с отменената сватба, дано този път е точно както ти се иска.
Относно цветовете, черно и бяло са супер цветове за сватба. Виж темата на Анук за вдъхновение. Супер стилна, готина, и щура сватба.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,36626.0.html
https://www.flickr.com/photos/128041246@N06/
Future_Bride
, ние ползвахме Кристина от Маскара, сигурно най-ползваната гримьорка във Варна е. Останахме много доволни и от качеството и от цените и. Да не споменаваме, че е чаровна, страхотна сладурана (леко особена) на мен много ми допадна като темерамент. Хоризонт е супер местенце, много красиви сватби стават там.
Благодаря много за препоръката
Активен
cve_
Регистриран
«
Отговор #302 -:
март 19, 2015, 16:24:17 »
Здравейте момичета, не съм сигурна дали е тук мястото на моя въпрос, но ще го задам. Избрала съм си модел на рокля, вече бях в няколко сватбени салона и знам че моделът е подходящ за мен, но не знам кой може да ми направи МЕЧТАНАТА РОКЛЯ. Та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате моделиер във Варна, който да е доказано добър. Предварително Ви благодаря
Активен
DeniVladi
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #303 -:
март 20, 2015, 18:42:04 »
Здравейте, момичета! И аз да се включа тук най-сетне
Нашата дата е 21.06 / мнооого скоро/ и сега тече подготовката / и даже още не се е превърнала в трескава/
Имаме си ресторант, ди джей, фото и ресторант. Украсата мислим сами да си я правим, пък да видим дали ще се справим или ще опрем да сватбена агенция. Ще се радвам на идеи от ваша страна при критични ситации /дано не изпадам в много такива де/
.
П.С.
Future_Bride
, аз ще използвам Таня от Мис Импрес, имам доста доволни приятелки от нея за грим и прическа.
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #304 -:
март 22, 2015, 09:48:24 »
Маруся
Смея да кажа, че е най-добрата във Варна !
http://marusyagrigorova.com/bg/about_me
Иначе съм ползвала и услугите на няколко други и също съм оставала доволна, но Маруся просто си е най-добрата
Ииии честито за сватбата
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #305 -:
март 22, 2015, 10:41:04 »
Уффф , съжалявам за предния много неопределен пост - не бях прочела последната страничка !
И така, първо-
palachinka
, благодаря за насочването към сватбата на Анук, била е страхотна и се заех вече да чета темичката, полезно ще ми бъде
Второооо,
cve_
, пробвай във Сватбен център Варна -
http://varna.svatbencenter-sofia.bg/
Чух много добри отзиви за него
Аз май май ще допра до тях тъй като това което съм харесала е от Ласпоса, а там може и да ми отрежат главата с цени ...
Третооо ,
DeniVladi
, чак аз се развълнувах, че ти е толкова скоро сватбата! Казвай когато имаш нужда от помощ - насреща сме
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #306 -:
март 22, 2015, 12:51:36 »
Я да ви попитам за съвет, че ми изпуши главата...
Имам си две супер големи сладурчета - бртовчедките ми. Едната е 16 годишна и е мадама и половина, поканих я за шаферка. Другата обаче е още на 12 и е мъничка. Много ще се различава от другите шаферки и предпочитам да не е шаферк, но не искам да ми се обиди. Така де, като поговоря с нея ще ме разбере и сигурно няма да се сърди, умно дете е , но искам да я включа по някакъв начин в организацията на нещата, за да я зарадвам. Обаче не мога да й намисля подходяща роля .... Много ме е яд !
А и между другото като съм на тема шаферки .. ще имам май май 5 шаферки и 3-ма ( с опция за 4 ) малки сладки прекрасни шафери. Единия е моя тригодишен син , направо се просълзявам от радост като си го представя колко ще е сладък в костюм
. Другия ми шафер е детето на кръстниците - 2-годишен е и също е толкова прекрасен малък господин
И третия е красивия ми, 4-годишен племенник
Тримата ще бъдат уникални сигурна съм !!! Дори се чудя дали да не им поръчам смокинги
Активен
cve_
Регистриран
«
Отговор #307 -:
март 23, 2015, 22:36:18 »
TeddyLisheva имаш ли идея колко би струвала изработката там? Аз не съм ходила, но ми се струва, че са над средния ценови клас
А някой има ли впечатления от ателие Дорис или бутик Хубава жена? И двете ми ги препоръчаха, но не близки приятели и ми се иска да чуя и други мнения. Спокойна вечер
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #308 -:
март 24, 2015, 09:08:41 »
Теди а защо не и отредиш ролята да носи нещо-да кажем възглавничка с халки или да ти бъде помощник и когато е нужно да ти държи букета например.Така хем ще се чувства ангажирана хем няма да се очаква нещо супер сериозно от нея и няма да има проблем с разликите във възраста с другите шаферки.Роклята и може да е съобразена цветово със сватбата но да не е като шаферските.
За гримьори мога да спомена освен Маруся и Вики.
DeniVladi ако смяташ да имаш украса от живи цветя по добре се довери на агенция или на флорист.Доста е деликатно да се направи украса с живи цветя заради свежестта и осигуряването на нужните цветя.Освен ако не разполагаш с много добри помощници.
Активен
palachinka
Сватбар
Публикации: 216
«
Отговор #309 -:
март 24, 2015, 10:56:26 »
Теди и аз като Gucci това щях да ти кажа. Малка шаферка, която да ти помогне с нещо друго е чудесно. Аз имах няколко такива (верно по-малки бяха) но много добре се получи. Минаха с кошнички с розови листенца пред нас. Виж снимки в темата ми, ако искаш.
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #310 -:
март 25, 2015, 23:11:20 »
Ами и аз вече това мисля ... тъй като аз ще имам 5-6 шаферки, едва ли ще ми липсва кой да ми държи букета или да ми помага при събиране на букети и подаръци от гостите, но като нищо мога да я помоля да мине да разхвърля малко листенца по пътеката преди нас
Трудна работа е да намислиш роля за всеки
Я друго да попитам. Тъй като събрах доста оферти от хотелите във Варна, като имайте предвид, че аз като цяло предпочитам да е в рамките на града, не по курортите, за сега май се спрях на две места - Димят и Вентура .. имате ли мнение по въпроса ? защото чувам много противоречиви мнения , а честно казано не съм била на сватба на нито едно от двете места ... но пък и ресторантите и офертите ми харесват ...
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #311 -:
март 26, 2015, 08:36:18 »
Димят зависи в коя зала ще сте.
Вентура е много хубав ,но има неудобството за паркиране и за пушачите които ще трябва да слизат додолу.
Ако трябва да се спра на един от тях бих предпочела Вентура.
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #312 -:
март 28, 2015, 18:42:39 »
Такааа, първо да се похваля, че днес най-после мъжа ми взе че се съгласи и в крайна сметка се спряхме на 19-ти септември като дата.
Така че още от понеделник започвам приготовленията и резервациите. В гражданското мога ли да запазя от сега или беше максимум 3 месеца по-рано?
gucci
, благодаря ти за мнението, аз също клоня към него май май. Само дето чух, че кухнята във Вентура не била добра.. Така де , ще погледна в крайна сметка и по курортите май май ... макар че честно казано не ми се иска там .
И такааа ... нямам търпение да започна сериозно организацията. До сега разглеждах, събирах информация и т.н. , но така някак си не беше реално, защото не бяхме избрали дата. Сега вече се започва истинската лудница
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #313 -:
март 30, 2015, 07:25:59 »
TeddyLisheva да ти кажа два пъти съм била на сватба във Вентура-единия път кухнята беше ок другия път не толкова.Може би зависи и от избраното меню.Ти защо искаш да е в хотел-ще имаш настанени гости ли.
Когато сватбата е извън града има неудобство предимно за гостите освен као не са настанени в хотела да спят.
Доста спрягано име е Бриз 2.Аз там съм била предимно на банкети и навън покрай басейна и е много приятно,но има риск с времето а вътре на мен не ми допада.
Колко човека ще бъдете.
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #314 -:
април 01, 2015, 17:26:28 »
gucci
, около 70-80 човека ще бъдем. Не държа да е хотел, но някак си предпочитам да е в рамките на града, а изборът във Варна е ограничен .
Мога да се похваля и с
DJ
- избрах както предния път DJ Dessi , имам хубави наблюдения от нея и понеже си поддържаме контактите вече й казах и ще се срещнем в понеделник да дам капаро и да уточним нещата.
Относно
фото и видео
- избрах да се доверя на мои колеги , видео операторът е младо момче с много малко опит, но при него ми харесва, че се старае, има оригинални идеи и има желание (и време) да изпипа нещата докрай, с помощта на друг наш колега - монтажист. Фотографът е VIP Photo
https://www.facebook.com/vipphotobulgaria?fref=ts
,както казах също мой колега. И при двамата ми харесва , че мога да им кажа кое как искам , мога да кажа кое как да ми направят и знам , че ще се постараят за мен. Пък и ще ми е много комфортно да ме снимат те
А и не на последно място - цената им е добра
Май май това е за сега ... харесах и един модел на Ла Споса, който само да ми преправят малко, но ще си запазя час да видя имат ли го и каква му е цената, защото ако ми отрежат главата с цена ще намеря някой да ми я ушие
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...