Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 23:16:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна 17-та част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна 17-та част (Прочетена 158879 пъти)
arnavonit
Ентусиаст
Публикации: 112
Re:Сватба във Варна 17-та част
«
Отговор #255 -:
септември 23, 2014, 11:32:36 »
Аз смених монята фамилия. Мъчно ми беше- 30г съм я носила, не е някоя специална, но това съм си аз. Обаче за тире много дълго щеше да стане, а и доста грешки се получават по разни документи, в които не е предвидено да се пишат повече от 3 имена, така че вече съм с нова фамилия.
Активен
bride_varna
Сватбар
Публикации: 256
«
Отговор #256 -:
септември 23, 2014, 18:00:31 »
Не сте ли говорили с мъжа ти по темата? Обсъдете го и решете
Моя много държеше да взема фамилията му, така и ще направя
Активен
ivetyuyu
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #257 -:
септември 23, 2014, 18:06:48 »
Здравейте бъдещи булки! Време беше и аз да се присъединя към вас,не само да чета форума
Планираме сватба за следващата година на 5 септември. Капарирахме вече ресторант,видео и фото. За дж и водещ все още се чудя. Някоя от вас има ли впечатления от Димитър Горчев или някой по-забавен? Благодаря жи,предварително момичета
Активен
Alady
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #258 -:
септември 24, 2014, 09:28:50 »
За ДЖ въпроса е много индивидуален , зависи какво очакваш от него , Горчев съм чувала , че е забавен , не съм била на сватби с него . Ние си избрахме ДЖ Иво , ходила съм на негови сватби и мога спокойно да кажа , че за мен той е най-добрия професионалист в града , нито е прекален с някой от шегите , чак просташки да стават , като друг варненски много известен и прехвален ДЖ .( Бях потресена направо от просташките шеги на единн ДЖ , който явно си мислеше , че е много забавен ) Нито е прекалено обран и телеграфен , като друг варненски ДЖ на когото също съм ходила на сватба и беше адската скукааа . Ама не знам може да е било от сватбата а не от ДЖ-я . Защото и той е доста известен . Общо взето това с избора на ДЖ си е много лично за едни, един е добър за други друг , зависи какъв човек си и какво търсиш .
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #259 -:
септември 30, 2014, 15:10:36 »
Била съм на сватба с Горчев два пъти и се държа различно и на двете-на едната по освободен на другата по сдържан.Според мен всеки качествен ДЖ ако му обясните какво търсите ще се съобрази.Била съм на сватба и със Съни и също беше много приятно.Според мен е важно на вас да ви допада стила на ДЖ и да поговорите с него.Но съм съгласна и че някой от ДЖ прекаляват с шегите.
Активен
Miraclesimon
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #260 -:
септември 30, 2014, 17:40:11 »
Вече е решено- ще съм с тире. Мъжът ми много се смя, вика "Винаги са ми били смешни тея дето се казват еди как си тире някоя си". Аз пък обратно, много ми харесва и така си реших, хем няма да се чувствам прекръстена, хем всички в семейството ще сме с едно име.
Иначе ние се спряхме на диджей Петракис. От срещата останах с много добри впечатления. След сватбата ще разказвам. То не остана хихихии ей къде е събота
Активен
Irina777
Регистриран
«
Отговор #261 -:
октомври 25, 2014, 23:16:25 »
Момичета,здрасти! Новичка съм ;)Плануваме сватба на септембри 2015.Имам си проблем,от Украина съм иполовина гости ще са руско говорящи, някои да знае водещ с 2 язика? И още едно, колко струва церковен брак в Катедрала, не съм във Варна и нз каде да попитам.
Активен
Alady
Любопитен
«
Отговор #262 -:
октомври 27, 2014, 00:04:00 »
Ние ще сме в Катедралата , избрали сме си по-скъпия ритуал 450 лв , но е с големия хор , много е внушително , определено си струва
Активен
Irina777
Регистриран
«
Отговор #263 -:
октомври 28, 2014, 00:03:58 »
Благодаря!Разбира се че струвасе!ни сме от 5 години имаме брак, ама сме нчмали сватба, така че за мене е подобре Катедрала от колкото театр с подписвания
Активен
Alady
Любопитен
«
Отговор #264 -:
октомври 28, 2014, 13:25:39 »
О да разбира се , че е по-добре все пак е истински брак , дали църковен или граждански , си е истински брак . Докато тези театри и аз не мога да ги разбера
ама въпрос на личен избор.
Активен
KrassyAndreev
Сватбар
«
Отговор #265 -:
октомври 29, 2014, 19:15:35 »
Като каза "театри" си представям колко различни са ритуалите в различните църкви...
Последно гледах една изискана сватба в столичен храм... През почти цялото време попа стоеше с библията и дикламираше от нея какво ли не, а всички стояха мирно и гледаха в една точка. 3 фотографа и 2 камери просто се чудеха какво да снимат през цялото време... че се въртяха ли, че клякаха ли... скука голяма!
Точно обратното на тази суха церемония беше преди 2-3 седмици едно кръщене в църквата в Аспарухово.
Дори като се замисля... всички събития, които съм снимал там са били страхотни!
В началото попа закъсня с 10-на минути и си мисля едни неща... докато не дойде с един рокерски мотор и кожен елек над расото
Усмихнат до уши...
И почна церемонията, обаче от библията чете само 2 минути! През останалото време говореше със свои думи, задаваше въпроси, създаваше диалог с другите хора, беше толкова интересно! Дори чистачката се включи с коментар, през почти цялото време всички бяха усмихнати и едно такова свободно и приятно усещане имаше сред тях. Не онова... студено страхопочитание като на другите места.
За мен това е една от най-истинските църкви във Варна
Активен
Maria_Je
Любопитен
«
Отговор #266 -:
октомври 30, 2014, 11:50:57 »
Цитат на: KrassyAndreev в октомври 29, 2014, 19:15:35
Точно обратното на тази суха церемония беше преди 2-3 седмици едно кръщене в църквата в Аспарухово.
Дори като се замисля... всички събития, които съм снимал там са били страхотни!
В началото попа закъсня с 10-на минути и си мисля едни неща... докато не дойде с един рокерски мотор и кожен елек над расото
Усмихнат до уши...
И почна церемонията, обаче от библията чете само 2 минути! През останалото време говореше със свои думи, задаваше въпроси, създаваше диалог с другите хора, беше толкова интересно! Дори чистачката се включи с коментар, през почти цялото време всички бяха усмихнати и едно такова свободно и приятно усещане имаше сред тях. Не онова... студено страхопочитание като на другите места.
За мен това е една от най-истинските църкви във Варна
Подкрепям с две ръце
Активен
Alady
Любопитен
«
Отговор #267 -:
октомври 30, 2014, 21:19:44 »
Под театри имаме предвид не църковния брак а изнесените ритуали , които трябва да имитират гражданският ритуал . Никой не е казал , че църковния брак е театър .
Активен
e_stoikova
Регистриран
«
Отговор #268 -:
ноември 13, 2014, 19:02:55 »
Препоръчайте ми добър фотограф моля. Много държа на снимките, но максимум до 1000лв.
Благодаря
Активен
KrassyAndreev
Сватбар
«
Отговор #269 -:
ноември 14, 2014, 11:45:58 »
Мненията, които ще получиш евентуално от булки са отражение на техният вкус за фотография...
А мненията от колеги-фотографи биха се причислили като открита реклама в този форум.
Истината е в търсене по интернет за първи впечатления и задължителни срещи с фотографите на живо, за да разбереш не само дали могат да снимат цялата сватба така, както си я показват на сайта, но и дали ще Ви хареса като човек и отношение...
Да, знам, отнема много време... но трудът си заслужава
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20