Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 07:36:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Как си избрахте подходяща дата за сватбата
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата (Прочетена 134090 пъти)
deni1709
Професор
Сладката Габи
Отг: Как си избрахте подходяща дата за сватбата
«
Отговор #255 -:
юли 11, 2007, 10:45:52 »
ние си избрахме 15.06, защото всеки месец на 15-то число си празнуваме "месечинка"
, ВЕЧЕ 7 ГОДИНИ
! По принцип годишнината ни е на 15.04, но си избрахме юни месец, защото е неделя и искаме след сватбата да ходим на медена седмичка на моренцеееее
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #256 -:
юли 19, 2007, 22:10:31 »
Ние пък си я избрахме по звучене
Първо решихме, че искаме да е лятото, но тъй като закъсняхме с подготовката тази година го отложихме за догодина. Освен това трябваше и да се съобразим с майка му на миличкия, тя живее в чужбина и обикновено си идва август. Взехме календара, прочетохме всички дати, които се падат събота през август и решихме че 9-ти август звучи най-готино
И така...
Активен
pelisa
Регистриран
«
Отговор #257 -:
юли 20, 2007, 19:54:45 »
Здравейте,аз сам нова тук, но следя от известно време форума и реших да се включа най-накрая.
Ние още не сме определили дата и още се двоумим дали да е тази година сватбата или другата,но пък тя се пада да е високосна. А има суеверие,че не е хубаво да се жениш във високосна година. Вие какво ще кажете,дали това има някакво значение?
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #258 -:
юли 20, 2007, 21:07:20 »
Цитат на: pelisa в юли 20, 2007, 19:54:45
Здравейте,аз сам нова тук, но следя от известно време форума и реших да се включа най-накрая.
Ние още не сме определили дата и още се двоумим дали да е тази година сватбата или другата,но пък тя се пада да е високосна. А има суеверие,че не е хубаво да се жениш във високосна година. Вие какво ще кажете,дали това има някакво значение?
Здравей pelisa , и ние мислим да правим сватба догодина, но не го бях чувала това за високосната година и лошия късмет
Виж какво намерих в нета:
http://fema-bg.com/index.php?m=1264&lang=1
Явно наистина не е много добре да се прави сватба във високосна година...От друга страна пък като се замисля ако човек се съобразява с всички поверия, вярвания и обичаи никога нищо няма да може да направи. Ние тъй като решихме сватбата ни да е в събота и майка ми изпадна в истерия...Не можело в събота, защото било ден на мъртвите...
Според мен всяка двойка трябва да съобрази датата на сватбата си със собствените си разбирания, а не да робува на различни вярвания, обичаи и т.н.
Кажи после какво сте решили за вашата сватба
«
Последна редакция: юли 21, 2007, 18:37:12 от Bulechka_TS
»
Активен
tanzen
Ентусиаст
Много води не могат да угасят любовта...
«
Отговор #259 -:
юли 21, 2007, 10:28:22 »
Цитат на: pelisa в юли 20, 2007, 19:54:45
Мила,изобщо не се съобразявай с тези суеверия. Ако я караш така , догодина може да стане нещо друго , някой да те посъветва че не било не знам ти какво. Женете си се тази година и се радвайте на семейния живот
А семейното ви щастие не зависи от никой друг, освен вас двамата!
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #260 -:
юли 22, 2007, 17:29:36 »
Цитат на: deni1709 в юли 11, 2007, 10:45:52
ние си избрахме 15.06, защото всеки месец на 15-то число си празнуваме "месечинка"
, ВЕЧЕ 7 ГОДИНИ
! По принцип годишнината ни е на 15.04, но си избрахме юни месец, защото е неделя и искаме след сватбата да ходим на медена седмичка на моренцеееее
Какво съвпадение нашата сватба беше на 15.04.2007г.!
Ние нашата дата си я избрахме като искахме да е възможно най-рано през 2007година , да е с приятно време / пролетно/ , и най-важното , с което се съобразихме бяха
ВЕЛИКИТЕ ПОСТИ
.
Активен
a
Професор
вече съм мама на принцеса голяма
«
Отговор #261 -:
юли 23, 2007, 12:45:01 »
и ние така се съобразявахме с постите и нашата беше на 21.04.2007г.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #262 -:
юли 23, 2007, 20:23:30 »
Ние си я избрахме наслуки. Решихме, че е достатъчно назад във времето през лятната вакакнция, за да имаме време да подготвим всичко и така.
Активен
cvetelinan
Новак
«
Отговор #263 -:
юли 24, 2007, 11:11:47 »
Нашата дата избрах аз 22.09.2007 ден на независимостта
Активен
zveleva
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #264 -:
юли 24, 2007, 17:37:36 »
Моята пьк е на 25.08.Решихме,че ще бьде август месец и след това си избрахме датата,която много ни хареса.
Активен
pelisa
Регистриран
«
Отговор #265 -:
юли 26, 2007, 10:21:55 »
Здравей pelisa , и ние мислим да правим сватба догодина, но не го бях чувала това за високосната година и лошия късмет
Виж какво намерих в нета:
http://fema-bg.com/index.php?m=1264&lang=1
Явно наистина не е много добре да се прави сватба във високосна година...От друга страна пък като се замисля ако човек се съобразява с всички поверия, вярвания и обичаи никога нищо няма да може да направи. Ние тъй като решихме сватбата ни да е в събота и майка ми изпадна в истерия...Не можело в събота, защото било ден на мъртвите...
Според мен всяка двойка трябва да съобрази датата на сватбата си със собствените си разбирания, а не да робува на различни вярвания, обичаи и т.н.
Кажи после какво сте решили за вашата сватба
[/quote]
Здравей misskapriss.
Странното е,че аз никога не съм обръщала внимание на това каква година е,дали е високосна или не. Всъщност точно тази статия ме накара да се замисля.
Никога не съм била суеверна ,явно подготовката за сватба започва да ме пообърква. Всъщност аз предпочитам още тази година да се оженим, но вторият фактор или по-скоро първия,за да се замисля за сватба за другата година е това,че още не е минала година от смърта на дядо ми. Всъщност и аз незнам колко време трябва да мине, но попа така каза, една година трябва да мине. Може би трябва да попитам и друг поп дали не може по-рано. Някъде във форума четох,че 6 месеца са достатъчни. Та затова и все още дата не сме измислили. Но стигнем ли до окончателно решение ще пиша.
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #266 -:
юли 28, 2007, 10:16:44 »
Всъщност аз предпочитам още тази година да се оженим, но вторият фактор или по-скоро първия,за да се замисля за сватба за другата година е това,че още не е минала година от смърта на дядо ми. Всъщност и аз незнам колко време трябва да мине, но попа така каза, една година трябва да мине. Може би трябва да попитам и друг поп дали не може по-рано. Някъде във форума четох,че 6 месеца са достатъчни. Та затова и все още дата не сме измислили. Но стигнем ли до окончателно решение ще пиша.
[/quote]
Аз мисля и съм чувала , че не е на хубаво да се ожениш в година , в която имаш починал роднина!
Според мен попа не те е излъгал и трябва да го послушаш и няма смисъл да се допитваш до друг!
Успех с вашето правилно решение!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #267 -:
юли 28, 2007, 19:11:20 »
Ние се оженихме в годината в която майката на милото е починала.Не вярвам на такива неща!
Активен
kapriz84
Любопитен
«
Отговор #268 -:
август 03, 2007, 22:49:14 »
Здравейте на всички!!!Имам голям проблем,но не съм сигурна дали тук е мястото където мога да го споделя.Моля да ме извините предварително ако съм сгрешила.Та става въпрос,че насрочихме като дата за нашата сватба 27.10.2007 година.Но се оказа,че на 28.10 ще има избори....Помогнете ми,моля ви!!!Какво да правим.Подадохме си документите в общината преди 3 седмици,а преди няколко дена обявиха по телевизията,че ще се провеждат избори на 28.А нали деня преди изборите се обявява като ден за размисъл и е забранено да се сепрвира алкохол по заведениятал
моля ви помогнете ми
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #269 -:
август 04, 2007, 15:57:54 »
Цитат на: maria_lakova в август 04, 2007, 08:49:17
Цитат на: kapriz84 в август 03, 2007, 22:49:14
Здравейте на всички!!!Имам голям проблем,но не съм сигурна дали тук е мястото където мога да го споделя.Моля да ме извините предварително ако съм сгрешила.Та става въпрос,че насрочихме като дата за нашата сватба 27.10.2007 година.Но се оказа,че на 28.10 ще има избори....Помогнете ми,моля ви!!!Какво да правим.Подадохме си документите в общината преди 3 седмици,а преди няколко дена обявиха по телевизията,че ще се провеждат избори на 28.А нали деня преди изборите се обявява като ден за размисъл и е забранено да се сепрвира алкохол по заведениятал
моля ви помогнете ми
Здравей, ние поради изборите миналата година отложихме с 3 седмици датата на сватбата, защото предвидихме балотаж, а следващата седмица беше някаква задушница, но в крайна сметка се оказа, че няма проблем да се прави сватба по време на избори! Само попитай в общината или в ресторанта дали трябва да подадеш някъде молба (имам някакви такива спомени) да ви разрешат употребата на алкохол! В ресторанта би трябвало да знаят! Имам позната, която се жени точно като вас деня преди изборите и каза, че за сватби било разрешено и нямаха проблеми!
Цитат на: kapriz84 в август 04, 2007, 12:06:05
Цитат на: maria_lakova в август 04, 2007, 08:49:17
Здравей, ние поради изборите миналата година отложихме с 3 седмици датата на сватбата, защото предвидихме балотаж, а следващата седмица беше някаква задушница, но в крайна сметка се оказа, че няма проблем да се прави сватба по време на избори! Само попитай в общината или в ресторанта дали трябва да подадеш някъде молба (имам някакви такива спомени) да ви разрешат употребата на алкохол! В ресторанта би трябвало да знаят! Имам позната, която се жени точно като вас деня преди изборите и каза, че за сватби било разрешено и нямаха проблеми!
Благодаря ти Мария!!!Бях адски разстроена и плаках цяла нощ...Сега обаче се чувствам по-добре след това, което си написала! Ще проверя във вторник в общината.
Цитат на: muhichka в август 04, 2007, 15:44:47
Цитат на: kapriz84 в август 03, 2007, 22:49:14
моля ви помогнете ми
Аз мисля че и без да подаваш молба няма да имаш проблеми!За сватби ме съмнява някой да проверява защото все едно си си вкъщи и си си купила алкохол предварително да почерпиш приятелите си!Нали целия ресторант е резервиран за вас така че ме съмнява да имаш проблеми , но провери както те посъветва Мария за да си ти всичко точно!!!УСПЕХ!!!
Обединявам постовете ви, момичета, защотомалко се отклонявате от темата!!!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...