Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 10:43:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134140 пъти)

Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 16, 2007, 14:43:44 »

goldi, добре дошла  give_rose
Пожелавам ти подготовката да мине много гладко и да организирате страхотно тържество  good Нямате много време, но тук има доста идеи, а и всички сме на линия да помагаме с каквото можем  Curtsey
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 16, 2007, 14:51:04 »

Някъде четох, че най-хубавият месец за сватби бил юни. А от една стара баба знам, че сватба трябва да се прави, тогава когато луната е преди пълнолуние. Та ние с моят бъдещ съпруг преди няколко дни решихме да се оженим и аз като гледах лунният календар излезе пълнолуние на 30 юни DANCE, събота. Така, че това ще е нашата дата heart
Добре дошла и от мен  give_rose
По интересен начин сте избрали датата! Дано ви донесе само положителни емоции и мноооооооого любов  girl_in_love
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 16, 2007, 15:11:23 »

Благодаря за топлото посрещане във форума Bravo
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #228 -: април 17, 2007, 14:55:27 »

Здравейте всички,
писах преди време, че голямо чудене падна за 6 или 8 септември. И като чета има много желаещи за това време - по-точно 8.09 защото е събота. Наистина това време на годината е много подходящо и поздравявам всички, които са избрали или просто им се е паднало тогава да ес женят  good
Но аз в крайна сметка избрах 6.09 най-вече заради ресторанта, който е зает на 8.09 а и след дълго мислене ми се струва не по-малко подходяща дата, въпреки че веднъж ми намекнаха, че много хора щели да пътуват за четирите почивни дни. Бях изненадана да го чуя, защото не предпочетохме август точно заради тази причина- отпускарски месец за море и пр. но това че някои може да предпочете да пътува вместо нашата сватба си е негова работа и не може такова събитие да се сравнява с подобни капризи .. nea още повече, че четвъртък в това отношение е идеален защото имаш още 3 дни пред теб за каквото си искаш, не е ли така..

Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 17, 2007, 15:26:06 »

Съгласна съм с теб pipilota75  good
Ще имате време да си починете след сватбата, а който държи на вас би трябвало да предпочете да дойде на вашата сватба, а не да пътува някъде  pardon освен ако няма уважителни причини, разбира се  Girl_sing
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #230 -: април 17, 2007, 16:32:39 »

А на мен някой ми каза, че на Рождество Богородично (08.09) не се правели сватби.... scratch one-s head
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #231 -: април 17, 2007, 18:29:58 »

А на мен някой ми каза, че на Рождество Богородично (08.09) не се правели сватби.... scratch one-s head

еееееееееееееееее!ние нашата дата я  :(сменявахме 20 пъти!а сега маи пак ш трябва,щом е рождество богородично! nea
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 17, 2007, 18:43:03 »

еееееееееееееееее!ние нашата дата я  :(сменявахме 20 пъти!а сега маи пак ш трябва,щом е рождество богородично! nea
Преди да я смените,можеш да попиташ в църквата дали може да се венчаете тогава!
Активен
katia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #233 -: април 17, 2007, 18:52:59 »

ми и аз така мислех да направим! :)дано да може! tease
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #234 -: април 17, 2007, 19:27:31 »

Сигурно може, защото има доста булки на тази дата. А и църквите различно "интерпретират" канона май...
Активен
katia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #235 -: април 17, 2007, 22:23:43 »

дано!май няма да я сменяваме tease
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 18, 2007, 09:01:57 »

ние мислим да направим църковната венчавка в друг ден така, че няма никакво значение
все повече си мисля, че нашата дата 8ми септември е супер.
pipilota75, и при нас някои така реягираха - че може да пътуват, но ние сме го съобразили с най-важните гости, които ще си пътуват до БГ специално, а и много приятели казаха, че ще отложат пътуването.
стискайте палци за хубав и слънчев ден
 girl_in_love girl_in_love
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 18, 2007, 11:21:14 »

Естествено,че ще бъде такъв... Sunshine...нали ще има булки като вас!!! good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 18, 2007, 11:51:12 »

благодаря ти отр името на всички избрали 8 септ, Десиславка,
много си мила!!!
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #239 -: април 19, 2007, 21:09:07 »

Благодаря за мненията на всички.Наистина септември е супер време за сватби - има само малко повече дъждовни дни - но все ще успеем да направим ритуала на зелена градинка и няма да е жега, нито много студено. А Рождество Богородично е най-добре - аз затова още повече се чудех за тогава - Дева Мария е закрилник на семействата и децата  good какво по-добре от това - не се притеснявай, на повечето места едва ли ще откажат венчавки. Аз и за 06.09. се чудех, че на национален празник щели да почиват - всъщност в деня на съединението също има хубава символика  Wink
А за почиващите за дългия уикенд - ivaiva, ако са ни приятели едва ли ще пропуснат сватбата заради един уикенд, а и както казах, ако много държат пък могат да го направят hysteric

Пишете само на кирилица!
« Последна редакция: април 19, 2007, 21:25:15 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: