Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 12:28:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134160 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: април 05, 2007, 11:40:44 »

desislavka, точно за градина си мисля.
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #211 -: април 10, 2007, 15:58:55 »

Здравейте момичета,
аз чета с голямо любопитство тази тема, защото още не можем да решим 6 или 8 септември да изберем.  8 е събота и е класически избор за вечерна сватба, на повечето ресторатни, които ми харесват са заети тогава и агентката ми даде идея, че 6 е почивен ден, на следващия също няма да се работи, а и има известна символика в деня на Съединението  Wink обаче си е четвъртък... а от друга страна майка ми повтаря, че според Алена събота било най-лошия ден за сватби sad но пък е най-предпочитания и друго- тогава е рождество  Богородично -което е много добре .. абе незнам но накрая и за 6 няма да има места и незнам  bad
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #212 -: април 11, 2007, 00:40:49 »

ех,мацки!при нас е доста сложна работата с датата! :\първо искахме март месец.не стана,щото нашите не могат да си дойдат от чужбина!после искахме май-но те щели на 1 май да си дойдат и трябвало да првят ремонт и им трябва 2,3 месеца.и така  щеше да е на 07.07.07, }:->но пак не става,щото няма да им тигне времето за ремонта и за оргнизацията на сватбата! bad
така последната дата беше 1 септември ,за да е сигуно всичко-то пък взе,че се оказа, че се полага  6 мес.на дядото на милото... cray
е,май ще е на 8 септ,но нищо не обещавам!
пак ще пиша good
« Последна редакция: април 12, 2007, 12:41:19 от maria_lakova » Активен
cvetna
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #213 -: април 11, 2007, 08:08:48 »

ех,мацки!при нас е доста сложна работата с датата! :\първо искахме март месец.не стана,щото нашите не могат да си дойдат от чужбина!после искахме май-но те щели на 1 май да си дойдат и трябвало да првят ремонт и им трябва 2,3 месеца.и така  щеше да е на 07.07.07, }:->но пак не става,щото няма да им тигне времето за ремонта и за оргнизацията на сватбата! bad
така последната дата беше 1 септември ,за да е сигуно всичко-то пък взе,че се оказа,
че се полага  6 мес.на дядото на милото... cray
е,май ще е на 8 септ,но нищо не обещавам!
пак ще пиша good

Миличките, съчувствам ви!  cray Да беше някой друг, ами семейството! няма как да не се съобразите. И все пак, не могат ли да направят ремонта след сватбата? Само въпрос, вие най-добре си знаете как стоят нещата.
Активен
katia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #214 -: април 11, 2007, 22:27:20 »

е,да скъпа Цвети,кофти е !и ние не издържаме вече,ама нямаме избор!ще потърпим smile sad Girl_sing
Активен
cvetna
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #215 -: април 12, 2007, 07:49:51 »

е,да скъпа Цвети,кофти е !и ние не издържаме вече,ама нямаме избор!ще потърпим smile sad Girl_sing

Истинската любов издържа на времето и превратностите  good
Активен
katia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #216 -: април 12, 2007, 14:49:25 »

права си ,цвети-и ние ще издържим! good smile
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: април 12, 2007, 15:20:41 »

Скъпа Katia и аз имах проблем с определянето на датата 08.09.2007 г.  dance, първо защото Мойто работи в чужбина и трябваше да се уговори там, кога ще го пуснат в отпуска и ние сме в ремонт от Февруари и се очаква да приключи към Юли. И останалото време до датата ще го ползвам изцяло за подготовката на сватбата. А и тази дата, като гледам по форума е 2 по рейтинг след датата 07.07.2007 г. Успех ти желая от все сърце!  LOVING
Активен
Amar
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #218 -: април 12, 2007, 16:12:45 »

А пък нашата сватба е на 25 август 2007, на моя рожден ден...честно казано за мен няма по-хубава дата...просто 25 ми е любимото число. Малко ще е горещо тогава, ама пък ще е такъв купон - особено за мен. А пък и моя бъдещ съпруг каза, че така ще му било много по-лесно и трябвало да помни само 1 дата blum...
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: април 12, 2007, 16:21:59 »

Скъпа Katia и аз имах проблем с определянето на датата 08.09.2007 г.  dance, първо защото Мойто работи в чужбина и трябваше да се уговори там, кога ще го пуснат в отпуска и ние сме в ремонт от Февруари и се очаква да приключи към Юли. И останалото време до датата ще го ползвам изцяло за подготовката на сватбата. А и тази дата, като гледам по форума е 2 по рейтинг след датата 07.07.2007 г. Успех ти желая от все сърце!  LOVING
милички,
считам, че сме си подбрали супер дата, пак има нумерология, ако казваме по американски стандарт първо месеца става 09.08.07, времето ще е супер, защото хем е лято, хем не е най-горещото време.
стискам палци всичко да е наред за всички ни.
Активен
katia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #220 -: април 12, 2007, 22:19:32 »

милички,
считам, че сме си подбрали супер дата, пак има нумерология, ако казваме по американски стандарт първо месеца става 09.08.07, времето ще е супер, защото хем е лято, хем не е най-горещото време.
стискам палци всичко да е наред за всички ни.

леле,ivaiva!ваобще не съм се замисляла,че така се получава Yes!е,сега вече съм спокойна,че и тази дата е необикновена! :moto:скъпи дами благодаря за пожеланията и УСПЕХ и на вас! CHEERS
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: април 13, 2007, 08:57:14 »

кате,
датата е страхотна, а и точно тази година е много подходяща, защото се пада по средата на 4 почивни дни.

CHEERS
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 13, 2007, 08:59:38 »

И ние то4но заради това, избрахме тази дата заради 4 - те почивни дни. Датата е просто ..................... danceg, а и септември месец е един от най - хубавите месеци през годината.
Активен
katia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #223 -: април 14, 2007, 17:09:40 »

кате,
датата е страхотна, а и точно тази година е много подходяща, защото се пада по средата на 4 почивни дни.

CHEERS

е и това не го знаех!страхотно,че така се получава! good
« Последна редакция: април 16, 2007, 11:22:51 от maria_lakova » Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 16, 2007, 13:48:07 »

Някъде четох, че най-хубавият месец за сватби бил юни. А от една стара баба знам, че сватба трябва да се прави, тогава когато луната е преди пълнолуние. Та ние с моят бъдещ съпруг преди няколко дни решихме да се оженим и аз като гледах лунният календар излезе пълнолуние на 30 юни DANCE, събота. Така, че това ще е нашата дата heart
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: