Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 18:59:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134215 пъти)

Енигма
Гост
« Отговор #150 -: март 11, 2007, 10:50:21 »

Здравейте и от мен! Получих дългоочакваното предложение на 01.03.07 и още на следващия ден решихме да си изберем и запазим дата.Казаха ни "ето ви календара - избирайте".Тъй като и двамата искахме да е в началото на юли и да е събота първата дата беше 07.07 /въобще не се сетихме за съвпадението на числата и че ще има толкова желаещи/.Служителката каза,че и тя да иска пак да се омъжи на тази дата ще е невъзможно smile.Следващата дата в съботен ден беше 14.07. И така - сватбата ще ни е на 14.07.07. Късмет и приятни приготовления на всички,на които им предстои сватбено тържество smile   
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 11, 2007, 21:01:47 »

Енигма, честитооооо!!! heart Много любов и щастие желая!!! любов заедно girl_in_love
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 11, 2007, 21:32:27 »

Здравейте и от мен! Получих дългоочакваното предложение на 01.03.07 и още на следващия ден решихме да си изберем и запазим дата.Казаха ни "ето ви календара - избирайте".Тъй като и двамата искахме да е в началото на юли и да е събота първата дата беше 07.07 /въобще не се сетихме за съвпадението на числата и че ще има толкова желаещи/.Служителката каза,че и тя да иска пак да се омъжи на тази дата ще е невъзможно smile.Следващата дата в съботен ден беше 14.07. И така - сватбата ще ни е на 14.07.07. Късмет и приятни приготовления на всички,на които им предстои сватбено тържество smile   
  CHEERS 14.07. е страхотна дата  Blush Blush Blush и ние с моя приятел ще сме тогава
Активен
cvetna
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #153 -: март 12, 2007, 08:58:31 »

Здравейте!! Нашата сватба предстои все още и датата не е напълно уточнена. Първо решихме да е през май, в неделя. Приятелят ми има РД на 28 май, а в неделя се пада 27-ми. Вижда ни се идеално. Само че снаха му/жената на брат му/ ще ражда и терминът й е определен за 3-ти юни. Не знам дали няма да ни изненада предварително... Освен това кумовете са на някакво събиране с децата си на 26,27 и 28-ми, а не ни се иска да им прекъсваме купона... Така ми се искаше да е на 27-ми!! Дайте идея какво да правим.
Активен
Tana
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #154 -: март 12, 2007, 09:57:59 »

Здравейте!! Нашата сватба предстои все още и датата не е напълно уточнена. Първо решихме да е през май, в неделя. Приятелят ми има РД на 28 май, а в неделя се пада 27-ми. Вижда ни се идеално. Само че снаха му/жената на брат му/ ще ражда и терминът й е определен за 3-ти юни. Не знам дали няма да ни изненада предварително... Освен това кумовете са на някакво събиране с децата си на 26,27 и 28-ми, а не ни се иска да им прекъсваме купона... Така ми се искаше да е на 27-ми!! Дайте идея какво да правим.
Според мен е хубаво да се съборазявате с някой неща, но в крайна сметка избора на дата си е напълно ваш. Все ще се намери някой, на който няма да му е удобна датата. Така, че избирайте според вашите желания и УСПЕХ!  DANCE

Ние с моята половинка доста мислихме за 06.09.2007 /четвъртък, но почивен заради националния празник/ или 09.09.2007 г. /неделя, но вечерно тържество/ и в крайна сметка избрахме 09.09.07 г. Даже в събота се записахме в ритуалнта зала, а вчера в църквата. Сега остана ресторанта и вече можем да дерзаем!  Dance
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 12, 2007, 10:39:34 »

ние имаме големи проблеми с датата.първо бяхме решили да е на 22.09.После разбрахме че ритуалната зала нямало да работят,започнахме да мислим дали да я местим,но агентката ни увери че няма да е проблем,после пак се оказа че ритуалната зала ще работят на 22.09.,но колегите на милото няма да могат да дойдат,защото ще свирят на празника,а те все пак са негови приятели и ако толкова много приятели не могат да дойдат ще ни е неприятно,сега мислим за 29.09(следващата събота)но много се притеснявам да не стане много студено времето sad
много гадно се чуствам с тези дати така не ми се искаше да я местим,направо ми се  Плачещо момиче,но като се замислим ще е най весело с нашите приятели независимо от това дали времето ще е студено.
Активен
cvetna
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #156 -: март 12, 2007, 10:56:11 »

ние имаме големи проблеми с датата.първо бяхме решили да е на 22.09.После разбрахме че ритуалната зала нямало да работят,започнахме да мислим дали да я местим,но агентката ни увери че няма да е проблем,после пак се оказа че ритуалната зала ще работят на 22.09.,но колегите на милото няма да могат да дойдат,защото ще свирят на празника,а те все пак са негови приятели и ако толкова много приятели не могат да дойдат ще ни е неприятно,сега мислим за 29.09(следващата събота)но много се притеснявам да не стане много студено времето sad
много гадно се чуствам с тези дати така не ми се искаше да я местим,направо ми се  Плачещо момиче,но като се замислим ще е най весело с нашите приятели независимо от това дали времето ще е студено.

Маслинка, съчувствам ти Cray! И на мен не ми се иска да сменяме датата, но по-добре гостите да са весели, а не да си мислят какво са жертвали, за да дойдат на сватбата!! Още повече, че при нас са кумовете...
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 12, 2007, 11:24:52 »

Наистина е по-важно да сте с приятелите, отколкото датата (ако тя не означава нещо за вас)! И аз се притеснявах, че на сватбата ни ще е студено и дори го даваха  rains Търсех си какво да облека върху роклята, мислех да вземаме чадъри и т.н., а времето беше  Sunshine Другите хора бяха с дебели връхни дрехи (става въпрос за 11.11), а аз си ходех цял ден само с роклята и повярвай ми въобще не усетих студ от толкова вълнения  LOVING girl_in_love CHEERS marriage wedding
Майка ми цял ден ходеше след мен с кожухчето и всички ме караха да се облека, но в крайна сметка един път ставам булка - нали всички трябва да ми видят роклята и колко съм хубава с нея! blush blush blush pardon
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 12, 2007, 15:17:39 »

Здрасти maslinka,
значи се оказа, че ритуалната зала работи на 22.09. така ли??? Да разбирам ли , че нас са ни поизлъгали, че няма да работят тогава.... малееее , толкова ги мързи, направо са за убиване!!! Аз да ида ли сега да ги питам като ще работят на 22.09. нас защо ни казаха, че не можело за тогава да се запишем и почивали!!! Иде ми да ги  beating  Ако не си бяхме запазили вече ресторанта за 06.10. щях да им направя такава патардия!!!  hysteric 
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 12, 2007, 15:26:25 »

ами свекито ходило в петък и и казали"че защо да не работим на 22.09."при което тя доста се учудила и казала че така е разбрала заради празника а те казали че не било вярно и щели да работят.
но така или иначе по друга причин асе наложи да я сменим нашата дата.
аз ако бях на твое място щях да отида да попитам защо лъжат и обаркват плановете на хората
Активен
Venera
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 12, 2007, 15:50:38 »

ами свекито ходило в петък и и казали"че защо да не работим на 22.09."при което тя доста се учудила и казала че така е разбрала заради празника а те казали че не било вярно и щели да работят.
но така или иначе по друга причин асе наложи да я сменим нашата дата.
аз ако бях на твое място щях да отида да попитам защо лъжат и обаркват плановете на хората

Е не знам вече честно казано кого лъжат , аз звъннах току що по телефона да питам уж, че тепърва ще се записвам, дали работят на 22.09. и ми казаха "НЕ". Честно казано така ,както и те не знаят кога работят и кога не, по-добре да не му е на човек тогава датата, че току виж в последния момент се окаже, че са се объркали като са те записали и всъщност няма да работят на 22.09. и тогава вече става МНОГО кофти nea
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 12, 2007, 15:58:21 »

мале мале какъв ужас.нямам думи Oh my ... Oh my ...
явно наистина и те незнаят кога работят и кога не
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 12, 2007, 16:07:49 »

мен ако питаш не им се работи на въпросната дата(понеже е празник) и просто си мечтаят без да се замислят, че провалят нечии планове  crazy
Активен
Venera
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 12, 2007, 16:34:24 »

Абсолютно сте прави момичета. Но няма да се оставяме на някакви си мързеливи лелки да ни развалят най-хубавия ден в живота, нали  pardon Важното е сватбата да мине добре и да се веселим така, че да го помним цял живот, пък те ако искат да работят на 22 септември yahoo.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 12, 2007, 19:07:56 »

Абсолютно сте прави момичета. Но няма да се оставяме на някакви си мързеливи лелки да ни развалят най-хубавия ден в живота, нали  pardon Важното е сватбата да мине добре и да се веселим така, че да го помним цял живот, пък те ако искат да работят на 22 септември yahoo.

Ами, да, момичета, така е!!! Стискам ви палци да имате един незабравим сватбен ден!!! good
А пък лелките вместо с пълна пара да работят на този ден - искат да си почиват! nea Girl_sing Понеже се преработват!!! beating
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: