Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 19:42:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как си избрахте подходяща дата за сватбата  (Прочетена 134240 пъти)

kiss вече Краева
Любопитен
*
Публикации: 24

щастлива съпруга

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 21, 2007, 20:18:03 »

Решихме нашата дата да е 01.09.2007г. утре ще отидем да я запазим в дома. Дано да има места.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 21, 2007, 20:19:47 »

Решихме нашата дата да е 01.09.2007г. утре ще отидем да я запазим в дома. Дано да има места.

ЧЕСТИТОООО!!! Всичко най- и стискам палци!!! good girl_in_love
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 22, 2007, 16:16:43 »

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-01-12&article=174296
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 22, 2007, 16:22:25 »

Дааа, доста сватби ще има тази година по света на 07.07.07!!! girl_in_love heart LOVING любов заедно
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #109 -: февруари 22, 2007, 16:29:57 »

хехехе,браво бе! Bravo и Ева Лонгория щяла тогава... Girl_sing
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 25, 2007, 09:09:03 »

А при мен предложението за брак дойде на 14 февруари,когато празнувахме единадесетгодишнината на връзката си Dance и ето че сега,само 11 дни след това вече имаме дата за сватбата-резервирахме ресторанта за 18 август-събота вечер.Добре че го направихме (всъщност до седмица трябва да потвърдим и капарираме),защото града е малък,а този ресторант е най-хубав и подходящ и наплива,особено летните месеци е много голям!Искахме да е юли или август,хем да имам достатъчно време за подготовката,хем да е топло(май се очертава направо горещо,добре че има климатици Wink ),а пък и после да изкараме едни медени две седмици на Албена с детето!
Утре ще бързам да отида рано-рано до обредния дом и до църквата,че от радост в петък като резервирах ресторанта,направо изумих за тези  "подробности" blush !!!Леле,ако се окажат заети тогава,усещам как директно отиваме за септември,което също не е лошо,даже супер,но ще стане объркване с морето.Ресторанта е зает почти до края на август,а държим на вечерна сватба в събота!Стискайте палци!
После ще потвърждавам датата!Има ли друг за 18.08?!?
Активен
bulyov4e
Професор

« Отговор #111 -: февруари 26, 2007, 10:55:12 »

август,август...ето има още за август! урраааа! Bravo
Активен
Tana
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #112 -: февруари 26, 2007, 12:03:33 »

Как си избрахте подходяща дата за сватбата? По какъв критерии го направихте? Съобразихте ли се с месеца на сватбата дали е подходящ или това не ви притесни особено много?
Ето ме мен  :girl_in_love:  И аз вече мога да се причисля към този хубав форум  :) Получих предложение за брак на 17 декември. На трети март ни очаква годеж, а пък за датата на сватбата още умуваме. Със сигурност ще бъде през септември. Мислехме първо на 09.09.2007 г., но се пада в неделя, а искаме сватбата да е вечерна. В събота на 08.09. не става, защото половинката не харесва съботния ден. От друга страна разбрах, че 6,7,8 и 9 септември са почивни дни, а 6-та дата много ми допада, но е четвъртък. Все пак е национален празник и ще е почивен ден, но е четвъртъъъъъъъъък... Дали може да се сключва брак в четвъртък? Какво ще кажете вие?  O_O
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 26, 2007, 15:34:30 »

Ами защо не??? По принцип сключват бракове през седмицата. Даже са на по-ниски тарифи.
Активен
Tana
Новак
*

« Отговор #114 -: февруари 27, 2007, 09:07:10 »

Ами защо не??? По принцип сключват бракове през седмицата. Даже са на по-ниски тарифи.
Да, обаче вчера ходих в ритуланата зала и така и не ми дадоха отговор работят ли през седмицата или не. Искаме сватбата ни да е на 06 септември /почивен ден/, а служителката ни отговори с въпрос "А ние кога ще почиваме?" Глупаво нали? И мисля, че няма ниски тарифи. Има обикновени и бързи, това определя разликата в цената. Но не цената е проблема, а датата sad
Активен
bulyov4e
Професор

« Отговор #115 -: февруари 27, 2007, 10:14:26 »

Да, обаче вчера ходих в ритуланата зала и така и не ми дадоха отговор работят ли през седмицата или не. Искаме сватбата ни да е на 06 септември /почивен ден/, а служителката ни отговори с въпрос "А ние кога ще почиваме?" Глупаво нали? И мисля, че няма ниски тарифи. Има обикновени и бързи, това определя разликата в цената. Но не цената е проблема, а датата sad
лелеее,тия наистина не са добре crazy crazy crazy няма ли друга ритуална зала ,където да не ви се правят на интересни?
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 27, 2007, 10:40:21 »

страхорно обслужване !!! работа за 30 мин. и вече "ние кога ще почиваме" !!!!

ако имаш избор иди в друга зала !!!!!!!

много ме дразнят такива хора с такова обсллужване !!!!!!  smile
Активен
Tana
Новак
*

« Отговор #117 -: февруари 27, 2007, 10:49:28 »

страхорно обслужване !!! работа за 30 мин. и вече "ние кога ще почиваме" !!!!

ако имаш избор иди в друга зала !!!!!!!

много ме дразнят такива хора с такова обсллужване !!!!!!  smile
за съжаление в нашия град няма друга зала. Но ще отида пак в друг ден и ще гледам да попитам друга служителка, мисля че тази я мързеше, та чак не дишаше  beating
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 27, 2007, 11:09:57 »

успех !!!  smile smile или виж някой познат ако има връзки там !!!!
« Последна редакция: февруари 27, 2007, 11:12:31 от Ели Атанасова » Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 27, 2007, 11:14:10 »

Давайте да се броим августовските булки girl_wink !!!
Вчера запазих и час за ритуалната зала и капарирахме ресторанта-тъй че-много се радвам да ви кажа,че сватбата ще бъде на 18 август danceg !!!Супееер
Тана,я ходи и настоявай-не им цепи басма!Според мен се пробват-ако мине номера.И аз съм от малък град и си имаме само една ритуална зала,но зная със сигурност,че тук правят сватби и през седмицата.Общоприето е да е събота или неделя,но лятото като е голям напливът например,правят и в петък,и в четвъртък дори,тъй че-явно може!А датата е чудесна-национален празник,цяла България ще празнуват с вас Wink
Съветвам те да отидеш пак,или ако се притесняваш-изпрати годеника ти или някой близък роднина,дори приятел,който да бъде по-настоятелен и да изисква да кажат точно-може или не и защо?!?За самото записване изискват само трите имена на младоженеца,които отбелязват в една книга и ти дават декларации за попълване(които обаче се носят чааак две седмици преди сватбата),така че не е нужно лично присъствие,изпрати някой по-"нахален" beating
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: